Κερδίστε εύκολα και άκοπα λεφτα. Ο καπιταλισμός της Κίνας σας υπόσχεται τον διάολο μαζί σας, συνοδό και σύντροφο να σας ακολουθεί σε κάθε βήμα.

Ειδική Αναφορά: Η Κίνα Εγκρίνει Επίσημα και Χρηματοδοτεί την Ανάπτυξη ΚρυπτοΝομίσματος Ανακηρύσσοντάς το ως “Επίσημο Νόμισμα”

Τελικά συνέβη. Μια μεγάλη παγκόσμια κυβέρνηση έδωσε μια τεράστια ψήφο εμπιστοσύνης και νομιμότητας στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων. Η Κίνα, σε μια πρωτοφανή κίνηση, μόλις ανακοίνωσε ότι υιοθετεί επίσημα ένα συγκεκριμένο κρυπτονόμισμα ως επίσημο νόμισμα της Κίνας!

Η κυβέρνηση της Κίνας μόλις ενημέρωσε ότι επέλεξε την εταιρεία προτίμησής της για την αγορά και εμπορία του νέου της νομίσματος – τον Yuan Trade Master. Οι πωλήσεις του νομίσματος της Κίνας ξεκίνησαν επίσημα στις 26 of Μάρτιος 2024 και επί του παρόντος αυτά τα νομίσματα μπορούν να αγοραστούν μόνο από τον Yuan Trade Master.

Συγκεκριμένα, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών της Κίνας, Λιού Κουν, ανακοίνωσε ότι η νέα επίσημη τιμή του νομίσματος είναι μόλις 0,09 ευρώ!

! 1 Το κινεζικό γουάν ισούται με 0,09 ευρώ

Ακριβώς, το νόμισμα είναι απίστευτα φθηνό σε σύγκριση με τα περισσότερα άλλα νομίσματα στην αγορά. Το Bitcoin, για παράδειγμα, διαπραγματεύεται στα 57.971,43 ευρώ τη στιγμή που γράφεται αυτό το κείμενο και το Ethereum διαπραγματεύεται στα 3.185,23 ευρώ περίπου.

Μπορέσαμε να μιλήσουμε με τον Έλληνα οικονομολόγο, επιχειρηματία και πολυεκατομμυριούχο Νίκο Καπετανίδη για την άποψή του σχετικά με το νέο νόμισμα της Κίνας και μας είπε τα εξής:

Ο Νίκος Καπετανίδης δήλωσε: “Κάθε φορά που μια μεγάλη εταιρεία ανακοινώνει ακόμη και μια μικρή συνεργασία με ένα μεμονωμένο κρυπτονόμισμα, η τιμή αυτού του νομίσματος φτάνει στα ύψη. Ανυπομονώ να δω τι πρόκειται να συμβεί όταν μια κυβέρνηση υιοθετήσει επίσημα ένα κρυπτονόμισμα. Όταν κυκλοφορήσει το κρυπτονόμισμα της Κίνας, πολλοί άνθρωποι θα γίνουν εκατομμυριούχοι σχεδόν μέσα σε μια νύχτα.”

Μερικοί από εμάς στο Πρώτο Θέμα ήμασταν αρκετά περίεργοι, έτσι αγόρασα μερικά νομίσματα για να δω πώς είναι τα πράγματα και ποια είναι τα συνολικά τέλη.

Ήταν αρκετά εύκολο να αγοράσω τα νομίσματα, αλλά θα σας παρουσιάσω όλη τη διαδικασία παρακάτω για όσους ενδιαφέρονται.

Το πρώτο βήμα ήταν να συμπληρώσω όλα τα στοιχεία. Όπως μπορείτε να δείτε, τίποτα περίπλοκο μέχρι τώρα.

Στο δεύτερο βήμα, μεταφέρθηκα στο πορτοφόλι του Yuan Trade Master όπου επιλέχθηκε ο ειδικός μεσίτης για τη χώρα μου για να αγοράσω τα νομίσματα της Κίνας.

Στο τρίτο βήμα, μεταφέρθηκα στη σελίδα αγορών και έπρεπε να συμπληρώσω τα στοιχεία μου.

Αποφάσισα να ξεκινήσω με 560 ευρώ και έλαβα 6.222,23 στα 0,09 ευρώ. Μπορείτε να ελέγξετε την τρέχουσα αξία των νομισμάτων μου στην ίδια σελίδα παρακάτω.
Υστερόγραφο: Ως πρώτος επενδυτής, μου έδωσαν άλλα 3.000 νομίσματα δωρεάν, ανεβάζοντας τα συνολικά μου νομίσματα στα 9.222,23!

Η όλη διαδικασία ήταν απλή και έλαβα ακόμη και ένα τηλεφώνημα από έναν από τους φιλικούς εκπρόσωπους του Yuan Trade Master αλλά δεν χρειάστηκα πραγματικά βοήθεια καθώς η όλη διαδικασία ήταν αρκετά εύκολη.

Μόλις ολοκλήρωσα αυτό το άρθρο, ουσιαστικά σε περίπου 4 ώρες, έλεγξα ξανά το πορτοφόλι μου και είδα με έκπληξη:

Σε μόλις 4 ώρες, η τιμή αυξήθηκε από 0,09 ευρώ σε 0,20 ευρώ. Σε αυτό το σημείο, εξεπλάγην θετικά. Δεν πουλάω ακόμη τα νομίσματά μου, επειδή όλοι οι ειδικοί προβλέπουν ότι η τιμή θα ανέβει στα 3.192,63 ευρώ ανά κέρμα τουλάχιστον, μέσα σε λίγους μήνες.

Ο Yuan Trade Master είχε την ευγένεια να μας παρέχει έναν 100% ακριβή μετρητή της μεταβολής των τιμών των νομισμάτων, ώστε όλοι να μπορούν να δουν την αύξηση απευθείας σε αυτήν τη σελίδα.

Επίσημη τιμή αυτή τη στιγμή
1 νόμισμα = 0,20 ευρώ
(Σημείωση – η τιμή ενημερώνεται κάθε 30 λεπτά)

Σε μια τέτοια ιστορία, παρουσιάζονται έκτακτες ειδήσεις πολύ συχνά. Θα εξασφαλίσουμε ότι θα ενημερώνουμε το άρθρο όπως απαιτείται. Κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί για να μάθετε περισσότερα για τον Yuan Trade Master.

Δοκιμή Yuan Trade MasterU kunt zich vanaf deze pagina ook rechtstreeks bij Yuan Trade Master registreren door het onderstaande registratieformulier te gebruiken:


ΠΗΓΗ:https://cepelukas.com/enisxysh-ths-apodoshs-toy-hlektronikoy-emporioy/?Network=a&AdId=73323992073867&AdGroup=gripc&msclkid=0aeb748d3e561a71a6d812893a62b633

1 σχόλιο

    • Μαρία Κ. στο 27 Μαρτίου, 2024 στις 5:02 μμ
    • Απάντηση

    Όντως είναι αλήθεια αυτό ή πρόκειται για απάτη;;; εμένα μου φαίνεται για απάτη αυτό και μάλιστα επικίνδυνη….

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.