Εξ αιτίας του εγωισμού μας κινδυνεύουμε με πυρηνικό ολοκαύτωμα και θέλουμε οι συνάδελφοι γιατροί μας να δεχτούν το εγκληματικό λάθος τους

Τάκερ Κάρλσον: «Όσο οι γιατροί δεν ζητούν συγνώμη για τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού δεν θα έχουν καμία αξιοπιστία»

«Όσα είπαν για τα εμβόλια ήταν λάθος και σιωπούν»

Τάκερ Κάρλσον: «Όσο οι γιατροί δεν ζητούν συγνώμη για τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού δεν θα έχουν καμία αξιοπιστία»

Ο γνωστός Αμερικανός δημοσιογράφος, Τάκερ Κάρλσον, επιτίθεται στους χιλιάδες γιατρούς που συνέστησαν και επέβαλαν τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού και παρά το λάθος που διέπραξαν δεν έχουν ζητήσει συγνώμη.

Συγκεκριμένα είπε, ότι «όσο δεν απολογούνται δεν έχουν καμία αξιοπιστία».

Τους θεωρεί ανήθικους και επικίνδυνους καθώς θεωρεί ότι η αύξηση της θνησιμότητας παγκοσμίως οφείλεται στους μαζικούς εμβολιασμούς.

 

«Είναι ενδιαφέρον το ότι οι γιατροί, οι οποίοι ξεκάθαρα δεν είναι αγράμματοι, όλα όσα είπαν σχετικά με τα εμβόλια ήταν λάθος και πλήγωσαν πολλούς ανθρώπους.

Υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες γιατροί μόνο στις ΗΠΑ. Γιατί όλοι αυτοί δεν σηκώθηκαν να πουν: “Ω Θεέ μου συγγνώμη τόσο πολύ που το συνέστησα (σ.σ. το εμβόλιο).

Δηλαδή εγώ υποστήριξα τον πόλεμο στο Ιράκ το 2003 και στο τέλος εκείνου του έτους συνειδητοποίησα ότι έκανα λάθος και νιώθω άσχημα για αυτό εδώ και 20 χρόνια! Αισθάνομαι άσχημα και σε κάθε διαθέσιμη ευκαιρία ζητώ συγγνώμη.

Και δεν μπορώ να πιστέψω ότι το 99% των γιατρών στις ΗΠΑ δεν θα το κάνουν αυτό. Δεν θα πήγαινα σε αυτούς. Δεν θα πήγαινα σε έναν γιατρό ο οποίος εξακολουθεί να ψεύδεται σχετικά με το εμβόλιο για τον covid. Γιατί αυτό σημαίνει ότι είναι ένα επικίνδυνο και ανήθικο άτομο».

ΠΗΓΗ:https://www.pronews.gr/ygeia/taker-karlson-oso-oi-giatroi-den-zitoun-sygnomi-gia-ta-emvolia-kata-tou-koronoiou-den-exoun-kamia-aksiopistia/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.