Οι πληθυσμοί της γης σιγοψήνονται στα μικροκύματα και δεν το γνωρίζουν καν! Μετά αναρωτιόμαστε γιατί αυξάνουν τα κρούσματα καρκίνου και τα αυτοάνοσα!

CORONA : Η ιστορία του “covid-19” και των ηλεκτρομαγνητικών συχνοτήτων. Τι ακριβώς είναι το “Project X”

Οι πληθυσμοί μας σιγά-σιγά ψήνονται στα μικροκύματα και δεν το γνωρίζουν καν!

Καναδάς, 19.3.2024

Πολλοί αναγνώστες αναρωτιούνται για τη σχέση της επίθεσης Κόβιντ και των (EMF) ηλεκτρομαγνητικών συχνοτήτων που δολίως αποσιωπάται. Ας προχωρήσουμε λοιπόν σε επεξηγήσεις που στους νεότευτκους αφυπνισμένους, είναι μάλλον άγνωστες. - Τα στοιχεία που αναλύονται προέρχονται από ομάδα ενημέρωσης της Ένωσης Πολιτών του Καναδά

Οι ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες (EMF) απελευθερώνονται από πύργους 5G, πύργους 4G και 3G εξοπλισμένους με σωληνοειδή 5G, δορυφόρους και το ίδιο το ηλεκτρικό δίκτυο. Αυτές οι συχνότητες περιλαμβάνουν τόσο υψηλά EMF όσο και χαμηλά EMF που ονομάζονται εξαιρετικά χαμηλές συχνότητες (ELF).


Τα υψηλά ηλεκτρομαγνητικά πεδία [EMF] εμπλέκονται στον καρκίνο, την αυτοάνοση ασθένεια, τη φλεγμονή ενεργοποιώντας την καταιγίδα κυτοκινών και την επανενεργοποίηση αδρανών ιών.

Ενώ τα χαμηλά [ELF] προκαλούν δυσλειτουργία του συστήματος του σώματος: Καρδιακές προσβολές, επιληπτικές κρίσεις, διαταραχές ψυχικής υγείας, ψευδαισθήσεις, άγχος, τροποποίηση συμπεριφοράς και έλεγχο του εγκεφάλου.

Και οι δύο συχνότητες κύματος είναι επιβλαβείς, αλλά η NΤΠ χρησιμοποιεί κύματα MODULATING για να συνδυάσει τόσο ΥΨΗΛΕΣ όσο και ΧΑΜΗΛΕΣ συχνότητες για να προκαλέσει φλεγμονή. Η φλεγμονή είναι η ρίζα όλων των κακών στο σώμα και μπορεί να προκαλέσει τα πάντα, από χρόνιες ασθένειες (αυτοάνοσες ασθένειες) έως καρκίνο.


Αυτά τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία στοχεύουν το ίδιο το πνευμονογαστρικό νεύρο,
το οποίο στοχεύει στον άξονα εγκεφάλου-εντέρου. Αυτές είναι οι ίδιες συχνότητες για τις οποίες εργάστηκαν και ανέπτυξαν διπλώματα ευρεσιτεχνίας η Δρ Katherine Rauscher και ο Δρ William Van Bise. Έδειξαν ότι η παροχή ορισμένων συχνοτήτων θα μπορούσε να αυξήσει ή να μειώσει τον πόνο και τη φλεγμονή στοχεύοντας τον άξονα αίματος-εντέρου που περιελάμβανε την υπόφυση και τον υποθάλαμο (τους κύριους αδένες ελέγχου του σώματος).

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο βλέπουμε αρκετές περιπτώσεις ορμονικών ανισορροπιών τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες, συμπεριλαμβανομένων των θυρεοειδικών ορμονών και των ορμονών φύλου όπως η τεστοστερόνη.

[Γνωρίζουν, φυσικά, ότι αυτή η ορμονική διαταραχή οδηγεί σε διαταραχή φυλετικών χαρακτηριστικών, και σε θηλυπρέπεια ή ανδροπρέπεια των κλασικών χαρακτηριστικών των δύο φύλων- εξ ου και η διατύπωση περί διαφορετικών “επιπέδων” χαρακτηριστικών φύλου, όπως διατυμπανίζονται από τη γνωστή τους ατζέντα ΛΟΑΤΚΙ, όταν αυτές οι διακυμάνσεις φυλετικών χαρακτηριστικών έχουν πάρει τη μορφή χιονοστιβάδας, με την ευρεία εγκατάσταση κυψελών και δορυφόρων από το διάστημα].

Μαζί με τον “επιστήμονα” Δρ Andrija Puharich, μελέτησαν, αντέγραψαν και ανέπτυξαν την έρευνα του Nikola Tesla για το πρόγραμμα MK-ULTRA της CIA. Το Πεντάγωνο και ο στρατός των ΗΠΑ είχαν ισχυρούς δεσμούς με τους επιστήμονες του Los Alamos που σχετίζονται με το πρότζεκτ Μανχάταν. Είναι οι «Αρχιτέκτονες του MATRIX» και οι ηγέτες στην έρευνα για τον «έλεγχο του εγκεφάλου».

Οι ίδιες οι συχνότητες μπορούν επίσης να ενεργοποιήσουν χημικές ουσίες που παράγουν όγκους. Υποψιάζομαι ότι το εμβόλιο και τα επιχρίσματα ήταν συστήματα χορήγησης σιδηρομαγνητικών νανοσωματιδίων. Το εμβόλιο τα παρέδωσε χρησιμοποιώντας ένα σύμπλεγμα λιπιδικών νανοσωματιδίων που αποτελούνταν από PEG (πολυαιθυλενογλυκόλη) συνδεδεμένη με οξείδιο του γραφενίου (PEG-GO).

Αυτό το νανοσωματίδιο λιπιδίων οξειδίου του γραφενίου αδειοδοτήθηκε και αναπτύχθηκε από το *Ίδρυμα Trudeau και -απαιτείται- για την παράδοση εμβολίων mRNA.

Το PEG δεσμεύεται σε GO [οξείδιο του γραφενίου] και μπορεί επίσης να βρεθεί σε διάφορα φαρμακευτικά προϊόντα, συμπληρώματα, τρόφιμα, και ποτά. 


*
Μια μαζική παραβίαση της ασφάλειας στο πιο ευαίσθητο εργαστήριο της κυβέρνησης Τριντό αποκαλύπτει ότι ο επικεφαλής υπεύθυνος για τα παθογόνα του Τριντό συνεργάστηκε με μέλη του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού του Πεκίνου για την ανάπτυξη ενός βιολογικού όπλου Covid :


Τα επιχρίσματα των PCR ΤΕΣΤ ΚΟΒΙΝΤ είναι σίγουρα καλυμμένα με GO όπως φάνηκε με τη μικροσκοπία. 
Οι χημικοί αεροψεκασμοί που βλέπουμε παρέχουν επίσης μεταλλικά νανοσωματίδια που είναι πιθανότατα μαγνητικά. Είδαμε νωρίτερα ένα βίντεο με κάποιον να ξύνει το GO από το παράθυρο του αυτοκινήτου του και να δοκιμάζει τη μαύρη αιθάλη με μαγνήτη. Αυτά τα νανοσωματίδια μπορούν να εισπνευστούν και να καταποθούν από το σώμα.

Αυτά τα νανοσωματίδια βρίσκονται παντού, ειδικά στα μεγάλα κέντρα των πόλεων. Μπορείτε να δείτε κυματισμούς στον ουρανό και σύννεφα με σκούρα γκρι επένδυση αφού τα αεροπλάνα διανέμουν τις χημικές ουσίες. Αυτά τα σύννεφα απορροφούν συχνότητες ELF δημιουργώντας μαγνητικά πεδία που κάνουν τα σύννεφα να μοιάζουν με τυρί cottage.

Αυτές οι συχνότητες ELF παρατηρούνται συνήθως πάνω από το κεφάλι μας σε περιοχές ηφαιστειακών εκρήξεων.

Οι χημικοί αεροψεκασμοί εμπλέκονται στην τροποποίηση του καιρού. Τα μέταλλα εμφανίζονται επίσης στο νερό της βροχής και το pH του βρόχινου νερού γίνεται όλο και πιο αλκαλικό, ανίκανο να υποστηρίξει την ανάπτυξη των φυτών.Κι αυτό γίνεται ορατό όταν τα φύλλα καίγονται στον ήλιο, γεγονός που συνάδει με την τοξικότητα των μετάλλων.

Ο πορτοκαλί χρωματισμός που βλέπετε στον ουρανό είναι ανθρακικό ασβέστιο που μπορεί να εμποδίσει τις ακτίνες UV-B που απαιτούνται για τη σύνθεση βιταμίνης D να διεισδύσουν… Αυτός μπορεί να είναι ο λόγος για τον οποίο βλέπουμε πολλές ελλείψεις βιταμίνης D και αύξηση των συμπτωμάτων πόνου στις αρθρώσεις και τους μυς.

-Θα αναφέρουμε τις επιπτώσεις των ηλεκτρομαγνητικών συχνοτήτων, τις πηγές τους και την έρευνα που οδηγεί στην ανάπτυξη του MATRIX στο οποίο είμαστε όλοι εγκλωβισμένοι.

Η μοντελοποίηση της πανδημίας COVID-19 ήταν αντιεπιστημονική:

Θυμάστε όταν η Δρ Theresa Tam βγήκε με τα μοντέλα της COVID-19; Πόσο περίεργο ήταν ότι ήταν σε θέση να προβλέψουν το ένα κύμα μετά το άλλο για έναν ιό που μεταλλάσσεται συνεχώς; Σωστά; Όχι μόνο τα μοντέλα της αψήφησαν την επιστημονική θεωρία, αλλά τα κύματα συνεχίζονταν ασταμάτητα! Οι πανδημίες ως επί το πλείστον, δεν έχουν περισσότερα από 3-4 κύματα. Η Δρ Tam το γνωρίζει αυτό. Είναι επιστήμονας μοντελοποίησης πανδημίας!

COVID-19, EMF συχνότητες ή και τα δύο;

Τον Δεκέμβριο του 2022, οι παγκόσμιοι οργανισμοί υγείας δήλωσαν ότι βιώνουμε το 8ο κύμα– κύματα που οι ίδιες οι ελίτ μπορούν να ελέγξουν σκόπιμα αυξάνοντας τις συχνότητες EMF.

Ο SARS-CoV-2 μπορεί να είναι ή να μην είναι πραγματικός, αλλά αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι οι συχνότητες EMF που εκπέμπονται από τους δορυφόρους, τους πύργους κινητής τηλεφωνίας και το ίδιο το δίκτυο είναι πράγματι πραγματικές! 

Οι ίδιες οι ελίτ προσαρμόζουν τη δύναμη συχνότητας με κάθε «κύμα COVID» και ο αντίκτυπος στο σώμα σας είναι σωρευτικός. Ανάλογα με την έκθεση, όσο περισσότερη ακτινοβολία τόσο πιο σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία του σώματος, έτσι μερικοί θα πεθάνουν πριν από άλλους. Ο πληθυσμός μας σιγά-σιγά ψήνεται στα μικροκύματα και δεν το γνωρίζουν καν! 

Ο SARS-CoV-2 ενεργοποιείται από ηλεκτρομαγνητικά πεδία:

Έχουμε ήδη εξηγήσει πώς ο SARS-CoV-2, ο αδρανής ιός, η φλεγμονή και ο καρκίνος μπορούν να ενεργοποιηθούν μέσω συχνοτήτων EMF.

Σήμερα γνωρίζουμε με βεβαιότητα ότι : ο ιός SARS-CoV-2 και τα συστατικά mRNA του SARS-CoV-2 εντός του εμβολίου, διεγείρονται από συχνότητες 5G.

Τα παιδιά και οι ηλικιωμένοι είναι πιο επιρρεπείς σε δηλητηρίαση από ακτινοβολία, ενώ το ίδιο το εμβόλιο μπορεί να επιταχύνει τις επιπτώσεις στην υγεία, ΟΛΟΙ επηρεάζονται, εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι!

Ενώ οι ανεμβολίαστοι χτυπούν τον εαυτό τους στην πλάτη μην κάνοντας το “εμβόλιο”, οι ελίτ χτυπούν εσάς και τα παιδιά σας μέσα στο σπίτι σας!

Παίζετε όλοι και δεν συνειδητοποιείτε καν ότι κάθεστε στο κατάστρωμα Lido του Τιτανικού πίνοντας σαμπάνια και ακούγοντας την ορχήστρα ενώ το πλοίο βυθίζεται!

Έρχονται περισσότερες κατασκευασμένες πανδημίες!

Η επόμενη “πανδημία” θα επηρεάσει όλους ανεξάρτητα από την κατάσταση εμβολιασμού. εμβολιασμένοι, ανεμβολίαστοι, επιχρισμένοι, μη επιχρισμένοι, μολυσμένοι ή μη μολυσμένοι επειδή το πρόβλημα ήταν πάντα οι δορυφόροι, οι πύργοι κινητής τηλεφωνίας και το ηλεκτρικό δίκτυο που παράγουν και βομβαρδίζουν το σώμα μας με ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες EMF. 

Η Νέα Διεθνής Τάξη, ελέγχει τις συχνότητες και με κάθε νέα αυξομείωση θα εμφανίζονται περισσότερες ασθένειες, ωθώντας τον πληθυσμό να πάρει όλο και περισσότερα “εμβόλια”. Και θα έρθει η ώρα που δεν θα είναι πλέον εθελοντικό. 

Η G20 προωθεί την παγκόσμια ψηφιακή ταυτότητα ενσωματωμένη στα «διαβατήρια εμβολίων», ωστόσο ακόμη και ο ΠΟΥ δήλωσε το 2021 ότι «ένα υγειονομικό πάσο που βασίζεται αποκλειστικά στην ατομική κατάσταση εμβολιασμού μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο εξάπλωσης της νόσου». 

Πάνελ θανάτου που έρχονται:

Ο «βασιλιάς των εμβολίων» Bill Gates μόλις πρόσφατα συζήτησε την ιδέα των «Επιτροπών Θανάτου» στο G20 για την αντιμετώπιση των ηλικιωμένων και των ασθενών. Όλο αυτό το διάστημα, το πρόγραμμα MAID (Medical Assistance in Dying) του Καναδά οδηγεί τον κόσμο στην ευθανασία για τους άστεγους και τους φτωχούς και τα άτομα με διαταραχές ψυχικής υγείας.

ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ;;

Τι νομίζετε λοιπόν ότι έρχεται όταν έχουμε πάνω από το 84% του πληθυσμού εμβολιασμένο και τον καρκίνο, τα αυτοάνοσα νοσήματα και την άνοια σε υψηλό όλων των εποχών; 

Παρεμπιπτόντως, τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία συνδέονται εμφανώς και με τα τρία!

 

Επιδράσεις των ELFs και EMFs στο σώμα:

Βομβαρδιζόμαστε από ηλεκτρομαγνητικά πεδία ή ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες που αποτελούνται από υψηλά ηλεκτρομαγνητικά πεδία και εξαιρετικά χαμηλές ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες (ELF). Τα υψηλά EMFs και ELFs προέρχονται από 4G, 5G Towers, Satellites και το ίδιο το Electric Grid! Τα συμπτώματα ξεκινούν με ρινική καταρροή και στη συνέχεια τα μάτια σας αρχίζουν να καίγονται κάθε φορά που κάθεστε μπροστά στον υπολογιστή σας.

Αυτό εξελίσσεται σε πόνο στους μυς και τις αρθρώσεις, λήθαργο, πονοκεφάλους, δύσπνοια, ακολουθούμενη από ναυτία, κοιλιακή διάταση και πεπτικά παράπονα όπως παλινδρόμηση και στη συνέχεια αϋπνία και άγχος. 

Όλο αυτό το διάστημα οι επαγγελματίες του ιατρικού τομέα προσφέρουν φάρμακα και αλλαγές στη διατροφή και τον τρόπο ζωής που χρησιμεύουν μόνο για να επιδεινώσουν ή να βάλουν έναν προσωρινό επίδεσμο σε αυτές τις ασθένειες!

Γιατί; Γιατί το πρόβλημα είναι η δηλητηρίαση από ακτινοβολία! Αυτά είναι μόνο μερικά από τα συμπτώματα που μπορεί να αντιμετωπίσετε με την έκθεση σε ηλεκτρομαγνητικά πεδία.

Αυτά τα συμπτώματα χαρακτηρίζονται ως Long COVID.

Δεν είναι Long COVID. Είναι δηλητηρίαση από μαγνητικό πεδίο (ακτινοβολία).

 

Πηγές χαμηλών ELFs &; πώς να τα μετρήσετε:

Εδώ είναι μια περίληψη των επιπτώσεων της εξαιρετικά χαμηλής συχνότητας (ELFs) στο σώμα και πού μπορούν να βρεθούν στο σπίτι σας. Αυτά τα ELF βρίσκονται παντού όπου υπάρχουν υδροηλεκτρικές γραμμές και ηλεκτρική ενέργεια, συμπεριλαμβανομένων λαμπτήρων, επιτραπέζιων λαμπτήρων, ηλεκτρικών συσκευών. Οι μετρητές EMF μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη μέτρηση τόσο υψηλών όσο και χαμηλών ραδιοσυχνοτήτων. 

Μια ένδειξη μαγνητικού πεδίου “MF” σε μετρητή EMF πάνω από 1,0 mG (milliGauss) είναι αρκετή για να προκαλέσει σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία.

Πηγές υψηλών ηλεκτρομαγνητικών πεδίων & πώς να τις μετρήσετε:

Τα υψηλά EMF προέρχονται από κινητά τηλέφωνα, ασύρματα ακουστικά, ρολόγια σμαρτ, φούρνους μικροκυμάτων, συσκευές Bluetooth, εκτυπωτές, υπολογιστές, έξυπνους μετρητές, δρομολογητές, οποιαδήποτε συσκευή στο σπίτι ή το αυτοκίνητό σας με δυνατότητα Wi-Fi. 

Οποιαδήποτε ένδειξη ραδιοσυχνοτήτων “RF” πάνω από 1,0 mW σε μετρητή EMF είναι επαρκής για να προκαλέσει επιπτώσεις στην υγεία.

Γιατί είναι σημαντικό αυτό; Ακολουθεί μια λεπτομερής περίληψη των επιπτώσεων των υψηλών ηλεκτρομαγνητικών συχνοτήτων (EMFs) στο σώμα.


Μείωση [θανάτωση] του πληθυσμού μέσω ηλεκτρομαγνητικών πεδίων :

Με έχουν ρωτήσει πολλές φορές: «Παρατηρείτε πόσο περισσότεροι νεότεροι άνθρωποι αναπτύσσουν καρκίνο και αυτοάνοσες ασθένειες; Είναι οι άνθρωποι στο δρόμο προς την εξαφάνιση;»

Πολλοί έχουν υποθέσει ότι τα τρόφιμα που καταναλώνουμε και τα συμπληρώματα και τα φάρμακα που προωθούν οι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες είναι η αιτία αυτής της διαδρομής. Σε αυτό θα ήθελα να προσθέσω ότι τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία συμβάλλουν επίσης σε αυτή την τάση.

Εξάλλου, ήταν ο Pierre Elliot Trudeau που δημιούργησε το CTRC που ρυθμίζει τις συχνότητες εύρους ζώνης και ο Καναδάς φαίνεται να οδηγεί τον κόσμο επιτρέποντας υψηλότερα από τα κανονικά επίπεδα. Τα αρχεία δείχνουν ότι ο Τριντό γνώριζε για το σχέδιο των παγκόσμιων ελίτ να χρησιμοποιήσουν ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες για να υποδουλώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό ήδη από το 1977 και δεν έκανε απολύτως τίποτα!

Σωστά! Ο ιδρυτής της αποπληθυσμιακής “Λέσχης της Ρώμης” εφάρμοσε τις βάσεις για τη σφαγή των παγκόσμιων πολιτών. Πράγματι, η ΝΔΤ άνθισε υπό το καθεστώς της οικογένειας Τριντό. Ο Pierre Trudeau νομιμοποίησε τη μαφία και τα καρτέλ δημιουργώντας “φιλανθρωπικά” ιδρύματα και καθιστώντας τον Καναδά αρχηγείο της ΝΔΤ για ξέπλυμα χρήματος για τα Ηνωμένα Έθνη, ενώ ο γιος του εφάρμοσε τη νομοθεσία της Ατζέντας 2030 του ΟΗΕ που θα δει την κυριαρχία των λαών του κόσμου να αποδεκατίζεται εντελώς.

Από πού προέρχονται αυτές οι συχνότητες;

Αρχικά υποθέσαμε ότι εκπέμπονταν από τους ίδιους τους πύργους κυψελών 5G και υποθέσαμε ότι θα χρησιμοποιούσαν υψηλές ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες για να μας βλάψουν μέσω της παροχής ενός EMP (ηλεκτρομαγνητικού παλμού). Ενώ αυτό μπορεί να εξακολουθεί να ισχύει και ο κόσμος πηγαίνει σε μηδενική ηλεκτρική ενέργεια, οι ελίτ εξακολουθούν να κρατούν τις υποδομές τους και αμφιβάλλω σοβαρά ότι θα τις καταστρέψουν όταν υπάρχουν τα διαθέσιμα μέσα για να θανατώσουν τον πληθυσμό.

Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε μέσω των δικών μας δοκιμών, ότι αυτές οι συχνότητες προέρχονται από πύργους κυψελών 4G, 5G, δορυφόρους και υδροηλεκτρικές γραμμές.

Τα υψηλά “μαγνητικά πεδία” συγκεκριμένα προέρχονται από υδροηλεκτρικές γραμμές. Ηλεκτρονικά όπως φορητοί υπολογιστές και τηλέφωνα παρουσιάζουν «μαγνητικά πεδία» ισοδύναμα με τις HYDRO LINES.

Αυτό που μπορούμε να επιβεβαιώσουμε είναι ότι το σχέδιό τους περιελάμβανε πάντα τη χρήση του ηλεκτρικού δικτύου για να θανατώσουν τον πληθυσμό και θα το κάνουν αυτό ενεργοποιώντας τα όπλα μαζικής καταστροφής τους για να υποδουλώσουν πρώτα τον παγκόσμιο πληθυσμό.


«Αυτό είναι το τέλος… Η 4η Βιομηχανική Επανάσταση… είναι η συγχώνευση της φυσικής, της ψηφιακής και της βιολογικής μας ταυτότητας.»·
 Κλάους Σβαμπ. 

Ποιος είναι ο μηχανισμός μετάδοσης EMF;

Βλέπετε, οι πύργοι κινητής τηλεφωνίας συνδέονται απευθείας με το δίκτυο, όπως και οι δορυφόροι μέσω άμεσης σύνδεσης με πύργους 4G και 5G και επίγειους σταθμούς. Αλλά μέχρι το πρώτο τρίμηνο του 2023 οι δορυφόροι θα είναι αυτοπαραγόμενοι και δεν θα χρειάζονται πλέον επίγειους σταθμούς για να ενεργοποιηθούν. Προς το παρόν, το ίδιο το δίκτυο τροφοδοτεί τα όπλα μαζικής καταστροφής (WMD) και τα όπλα τους περιλαμβάνουν τόσο υψηλά όσο και χαμηλά EMF.

 

-Ακολουθούν Tweets από τον Elon Musk που επιβεβαιώνουν ότι οι δορυφόροι του χρησιμοποιούν πύργους κινητής τηλεφωνίας ως αγωγούς μετάδοσης :

 

Παρατηρείτε την αύξηση των βίαιων εγκλημάτων;

Οι πυροβολισμοί στη Νέα Σκωτία, τα γεγονότα μαζικών μαχαιρωμάτων στο Σασκάτσουαν και το Ουίνδσορ; Είναι αποτέλεσμα προβλημάτων ψυχικής υγείας που αποδίδονται στην πανδημία ή εκδηλώσεις κάτι εντελώς πιο απειλητικού; Τα μαγνητικά πεδία μπορούν να αλλάξουν τη συμπεριφορά και με τα πεδία να αυξάνονται σε ένταση, πιστεύουμε ότι αυτό είναι η πηγή της ψυχικής υγείας και των διαταραχών άγχους στον πλανήτη. 

Το 1995, ο Δρ Pierre Gilbert προειδοποίησε για μελλοντικά υποχρεωτικά εμβόλια που θα μολύνουν την κυκλοφορία του αίματος και θα δημιουργήσουν μαζικό έλεγχο του νου του πληθυσμού στον οποίο οι άνθρωποι θα μετατραπούν σε ζόμπι. Αυτό είναι αντικειμενικά λανθασμένο, καθώς τα εμβόλια από μόνα τους δεν μπορούν να το κάνουν αυτό, δεδομένου ότι απαιτούν ηλεκτρομαγνητικά πεδία για ενεργοποίηση.

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, ΤΑ “ΕΜΒΟΛΙΑ”, ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ!

«Τα εμβόλια θα έχουν υγρούς κρυστάλλους που θα φιλοξενούνται στα εγκεφαλικά κύτταρα, τα οποία θα είναι μικροδέκτες ηλεκτρομαγνητικών πεδίων… Αυτό έχει ξαναγίνει. Σκεφτείτε τη Ρουάντα»· Δρ Pierre Gilbert

Σύμφωνα με τον επικεφαλής σύμβουλο του Klaus Schwab, Yuval Harari, αυτό το MATRIX θα χρησιμοποιεί βιομετρικούς αισθητήρες για να συνδέσει το ανοσοποιητικό σας σύστημα με το διαδίκτυο, επιτρέποντας στους δασκάλους σας να σχεδιάζουν, να δημιουργούν και να τερματίζουν τη ζωή.

Η «ζωή κατά παραγγελία» έχει φτάσει όπου η «ελεύθερη βούληση», η οικονομική αξία, η πολιτική εξουσία και ο έλεγχος της ζωής θα χαθούν για τη συντριπτική πλειοψηφία και θα αναπτυχθεί μια κοινωνία δύο επιπέδων αποτελούμενη από μια τάξη αφέντη και μια τάξη σκλάβων.

Όσοι αρνούνται να εμβολιαστούν θα επηρεαστούν και αυτοί από το τοξικό ραδιενεργό περιβάλλον και τελικά το ανοσοποιητικό τους σύστημα θα καταρρεύσει.

Γιουβάλ Χαράρι: “Το ανοσοποιητικό σας σύστημα θα συνδεθεί με το δίκτυο”.

Tι προκαλεί ανεπάρκεια του ανοσοποιητικού συστήματος;

Το ανοσοποιητικό σύστημα αποτυγχάνει επειδή το σώμα εξακολουθεί να εκτίθεται σε ηλεκτρομαγνητικά πεδία (τόσο υψηλά EMFs όσο και ELFs) που προέρχονται από 4G, 5G Cell Towers και δορυφόρους και το ίδιο το ηλεκτρικό δίκτυο!

Η Δρ Elizabeth Rauscher λέει ότι ο σύζυγός της, Δρ William Bise, εκφοβίστηκε από την TPTB για να αλλάξει την έρευνα σχετικά με την ασφάλεια των μικροκυμάτων, αφού είχε πει σε ακρόαση της Γερουσίας το 1977 ότι τα μικροκύματα σε πολύ χαμηλά πλάτη δεν ήταν ασφαλή. 

Σε ποιους βιομετρικούς αισθητήρες αναφέρεται;

Η αίτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας εμβολίου της Pfizer, που εγκρίθηκε στις 31 Αυγούστου 2021, δείχνει ότι σκοπός της είναι να παρακολουθεί εξ αποστάσεως όλους τους εμβολιασμένους ανθρώπους παγκοσμίως που θα είναι ή είναι επί του παρόντος συνδεδεμένοι στο «Διαδίκτυο των πραγμάτων» μέσω μιας κβαντικής σύνδεσης «παλλόμενων» συχνοτήτων μικροκυμάτων 2,7-80 GHz ή υψηλότερων που προέρχονται από δορυφόρους και πύργους κινητής τηλεφωνίας απευθείας στο ηλεκτρομαγνητικό οξείδιο του γραφενίου που έχει πλέον ενσωματωθεί στον λιπώδη ιστό σας και λειτουργεί ως βιοαισθητήρας. Τώρα είμαστε ζώα που μπορούν να χακαριστούν… 

Τι ήταν τα ΤΕΣΤ/ με επιχρίσματα COVID;

Αυτοί οι βιοαισθητήρες οξειδίου του γραφενίου έχουν επίσης ανιχνευθεί στο στυλεό των PCR ΤΕΣΤ. Οι επιδράσεις του οξειδίου του γραφενίου στο σώμα είναι σωρευτικές και μπορούν τελικά να προκαλέσουν τοξικότητα. Ωστόσο, το GO είναι πολύ πιο επικίνδυνο για το σώμα σε μειωμένη μορφή (rGO) όταν ενεργοποιείται από υψηλά ηλεκτρομαγνητικά πεδία από κινητά τηλέφωνα ή δορυφόρους, καθώς διεγείρουν επίσης φλεγμονή, ξυπνούν αδρανή ιό, προκαλούν ανάπτυξη καρκίνου και προκαλούν αυτοάνοσες ασθένειες.

Δυστυχώς το GO βρίσκεται παντού όπου υπάρχει πολυαιθυλενογλυκόλη (PEG). Το PEG που βρίσκεται στο εμβόλιο δεσμεύεται με οξείδιο του γραφενίου. Βρίσκεται επίσης σε συμπληρώματα όπως η βιταμίνη D, σαπούνια, σαμπουάν, φάρμακα όπως Tylenol, Benadryl και απορροφάται από το σώμα με τα τρόφιμα που καλλιεργούμε και μπορεί να διατηρηθεί στο σώμα όταν παίρνουμε αντιβιοτικά, Ivermectin, Hydroxychloroquine … Η λίστα είναι ατελείωτη!

Πώς λειτουργούν αυτοί οι βιοαισθητήρες οξειδίου του γραφενίου;

Το 2016, ο Young Global Leader του WEF, Elon Musk, ίδρυσε τη Neuralink Corp. για να δημιουργήσει μια «ενδιάμεση φάση εγκεφάλου-μηχανής εξαιρετικά υψηλού εύρους ζώνης» για τη σύνδεση ανθρώπων και υπολογιστών που θα ήταν ικανοί για έλεγχο του εγκεφάλου και ανάγνωση του νου.

Ο Elon Musk δήλωσε ότι το οξείδιο του γραφενίου θα διαδραματίσει ρόλο στο “Neural Lace Research Project” της Neuralink. Αυτή η «νευρική δαντέλα» θα μπορούσε να εγχυθεί απευθείας στο σώμα. Ο Elon Musk δήλωσε επίσης ότι ήθελε να εφαρμόσει τα πρώτα εμφυτεύματα μέχρι τα τέλη του 2020… περίπου την ίδια εποχή που οι δορυφόροι, οι πύργοι 5G και τα εμβόλια του κυκλοφορούσαν.

«Ο σκοπός της Neuralink είναι να δημιουργήσει μια ενδιάμεση φάση πλάτους υψηλής ζώνης στον εγκέφαλο, έτσι ώστε να μπορούμε να είμαστε συμβιωτικοί με την τεχνητή νοημοσύνη επειδή έχουμε ένα πρόβλημα εύρους ζώνης μέσω του οποίου απλά δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε… Κάποια διεπαφή υψηλού εύρους ζώνης με τον εγκέφαλο θα είναι κάτι που βοηθά στην επίτευξη συμβίωσης μεταξύ ανθρώπινης και μηχανικής νοημοσύνης και ίσως λύσει το πρόβλημα ελέγχου και το πρόβλημα χρησιμότητας.”: Elon Musk

Neuralink = γραφένιο

Εδώ, δεν μιλάει για τσιπ, μιλάει για τη χρήση εμβολίων. Νευρωνική διεπαφή με ενέσεις και λοιμώξεις. Μην ξεχνάτε την υπεράσπιση του Elon για εμβόλια mRNA και τη σωστή δόση.

Ο Elon αναφέρει επίσης ότι η τεχνική έχει πρόβλημα εύρους ζώνης, ποιο είναι αυτό το ζήτημα;

Οι δορυφόροι και οι πύργοι κυψελών 5G παρέχουν υψηλότερες συχνότητες εύρους ζώνης ηλεκτρομαγνητικών συχνοτήτων (EMF) στην περιοχή GigaHertz (GHz) και επομένως αν και επηρεάζουν τρομακτικά, ακόμη και να θανατώσουν τον άνθρωπο και κάθε έμβιο ον, δεν μπορούν να κατευθύνουν τα κύτταρα του εγκεφάλου και του νευρικού μας συστήματος, καθώς το σώμα μας λειτουργεί στην περιοχή εξαιρετικά χαμηλών συχνοτήτων (ELF).

 

<h2 class=”header-with-anchor-widget” style=”-moz-appearance: optimizelegibility; -moz-osx-font-smoothing: antialiased; -webkit-appearance: optimizelegibility; -webkit-font-smoothing: antialiased; appearance: optimizelegibility; color: rgb(54, 55, 55); font-family: ‘SF Pro Display’, -apple-system-headline, system-ui, -apple-system, BlinkMacSystemFont, ‘Segoe UI’, Roboto, Helvetica, Arial, sans-serif, ‘Apple Color Emoji’, ‘Segoe UI Emoji’, ‘Segoe UI Symbol’; font-size: 1.625em; font-weight: bold; line-height: 1.16em; m

ΠΗΓΗ:https://mail.google.com/mail/u/0/#inbox/FMfcgzGxSbjqVrbltnnrjxCfFXpFrPlX

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.