Καυχιώνται κι όλας για τα Νanobots που απελευθερώνουν τοξίνες και συλλέγουν ενέργεια από το σώμα.

Nanobots που απελευθερώνουν τοξίνες και συλλέγουν ενέργεια από το σώμα

Οι άνθρωποι μετατρέπονται σε μπαταρίες για να τροφοδοτούν την ψηφιακή φυλακή AI.
Αντίγραφο
Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας 248 σελίδων για την τεχνολογία Moderna που χορηγήθηκε σε άτομα στα εμβόλια του COVID κατατέθηκε το 2020. Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας παραθέτει αρκετές ενσωματώσεις ή παραλλαγές αυτής της τεχνολογίας. Και ενώ δεν ξέρουμε ποιος πήρε ποια ενσωμάτωση, γνωρίζουμε ότι χρησιμοποιήθηκαν αρκετοί διαφορετικοί αριθμοί παρτίδων και μερικοί ήταν πολύ πιο θανατηφόροι από άλλους.
Σύμφωνα με το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Moderna, αυτή η τεχνολογία περιέχει αυτοσυναρμολογούμενα νανοσωματίδια και σε ορισμένες παραλλαγές, αυτά τα νανοσωματίδια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ελεγχόμενη απελευθέρωση ενώσεων μόλις βρεθούν στο ανθρώπινο σώμα.
Αυτά τα λιπιδικά νανοσωματίδια ενθυλακώνονται σε μια πολυμερή υδρογέλη, με μια επικάλυψη ελεγχόμενης απελευθέρωσης που περιλαμβάνει πολυβινύλιο.
Αυτό έχει επιβεβαιωθεί από την έρευνα της Anna Mealchia και του Clifford Carnicom.
Σε μια ομιλία του TEDMED το 2013, ο Δρ. Ido Bachelet λέει ότι αυτά τα νανορομπότ έχουν ήδη αναπτυχθεί με επιτυχία στο Ισραήλ και ότι μπορούν να εγχυθούν στο ανθρώπινο σώμα με μια βασική σύριγγα.
Δείχνει μια εικόνα του πώς μοιάζουν και φαίνεται να είναι οι ίδιες δομές που η πέμπτη στήλη βρήκε στην έρευνά τους και ισχυρίστηκε ότι τροφοδοτούνταν από 5G, κάτι που επιβεβαιώθηκε από τον Δρ Bachelet. << Η ομάδα μου ανέπτυξε νανορομπότ που φέρουν κεραίες. Αυτές οι κεραίες είναι κατασκευασμένες από μεταλλικά νανοσωματίδια>>.
Τώρα, η κεραία επιτρέπει στα νανορομπότ να ανταποκρίνονται σε εξωτερικά εφαρμοζόμενα ηλεκτρομαγνητικά πεδία. Έτσι, αυτές οι εκδόσεις των nanobots μπορούν πραγματικά να ενεργοποιηθούν με το πάτημα ενός κουμπιού από ένα joystick. Στο παρακάτω βίντεο, συζητείται από προγραμματιστές το 2015.
Το νανορομπότ που σχεδιάσαμε και κατασκευάσαμε είναι ένα μηχάνημα που μπορεί να προγραμματιστεί ώστε να αναγνωρίζει αυτόνομα τα κύτταρα-στόχους και να παραδίδει ωφέλιμο φορτίο σε αυτά τα κελιά. Η βασική ιδέα είναι να φτιάξετε ένα κλουβί ή ένα καλάθι που προστατεύει ένα εύθραυστο ή τοξικό ή πολύτιμο ωφέλιμο φορτίο και το απελευθερώνει μόνο όταν είναι την κατάλληλη στιγμή.
Το νανορομπότ που σχεδιάσαμε μοιάζει στην πραγματικότητα με ένα βαρέλι με ανοιχτό άκρο ή με ένα κοχύλι που έχει δύο μισά. Έτσι, τα δύο μισά αυτής της κάνης ή του κελύφους με ανοιχτό άκρο συνδέονται μεταξύ τους με εύκαμπτους μεντεσέδες DNA και ολόκληρη η δομή συγκρατείται κλειστή με μάνδαλα ή κλειδαριές που είναι στην πραγματικότητα διπλές έλικες DNA.
Ο τρόπος που λειτουργεί είναι ότι απουσία του κλειδιού, που είναι μια μοριακή πρωτεΐνη, τα διπλά εξαρτήματα διατηρούνται αρκετά ισχυρά για να διατηρηθεί ολόκληρη η δομή κλειστή. Αλλά όταν υπάρχει το κλειδί, αυτό το κομμάτι DNA που σχεδιάσαμε για να αναγνωρίζει αυτό το κλειδί μεταβαίνει για να συνδεθεί με το κλειδί και τα φερμουάρ διπλής όψης ανοίγουν.
Οι εργασίες της ομάδας του Todd Callender στο VaxChoice.com κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι αυτές οι λήψεις περιέχουν μια ποικιλία συνθετικών παθογόνων που μπορούν να απελευθερωθούν με εξωτερικές συχνότητες 5G.
Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Moderna περιγράφει αυτά τα μιμητικά νανοσωματιδίων, τα οποία μιμούνται την παράδοση μιας ποικιλίας παθογόνων και απαριθμεί πάνω από εκατό από αυτά στο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και σύμφωνα με την εργασία στο VaxChoice, αυτά τα συνθετικά παθογόνα έχουν το καθένα μια διεύθυνση IP.
Καταγράφονται από το Υπουργείο Ενέργειας και χρησιμοποιούν καίσιο-137, με το οποίο έχουμε μολυνθεί από το περιβάλλον, ως δομικό στοιχείο για την κατασκευή τους μέσα στο σώμα μας χρησιμοποιώντας εξωτερική συχνότητα.
Και η έρευνά τους δείχνει ότι το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Microsoft που κατατέθηκε το 2020, 060606, Σύστημα Κρυπτονομισμάτων Χρήση Δεδομένων Δραστηριότητας Σώματος, είναι τώρα σε ισχύ και ότι αυτή η τεχνολογία μετατρέπει το ανθρώπινο σώμα σε κεραία που μπορεί να παράγει ενέργεια. που σημαίνει ότι οι άνθρωποι μετατρέπονται σε μπαταρίες για να τροφοδοτήσουν την ψηφιακή φυλακή της τεχνητής νοημοσύνης που χτίζεται γύρω μας.
Και αν επιλέξετε να μην συμμορφωθείτε, η τεχνολογία περιλαμβάνει έναν ενσωματωμένο διακόπτη kill.
Χάρη σε πολλούς ανεξάρτητους ερευνητές και επιστήμονες, υπολογίζουμε την ατζέντα τους,
αλλά συνεχίζουν να περπατούν ελεύθερα ανάμεσά μας, ασυγκράτητοι από οποιαδήποτε δικαιοσύνη.
Αναφέροντας για το InfoWars, αυτός είναι ο Greg Reese.

 

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας 248 σελίδων για την τεχνολογία Moderna που χορηγήθηκε σε άτομα στα εμβόλια του COVID κατατέθηκε το 2020. Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας παραθέτει αρκετές ενσωματώσεις ή παραλλαγές αυτής της τεχνολογίας. Και ενώ δεν ξέρουμε ποιος πήρε ποια ενσωμάτωση, γνωρίζουμε ότι έχουν αναπτυχθεί αρκετοί διαφορετικοί αριθμοί παρτίδας. Και μερικά ήταν πολύ πιο θανατηφόρα από άλλα.

Σύμφωνα με το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Moderna, αυτή η τεχνολογία περιέχει αυτοσυναρμολογούμενα νανοσωματίδια. Και σε ορισμένες παραλλαγές, αυτά τα νανοσωματίδια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ελεγχόμενη απελευθέρωση ενώσεων από τη στιγμή που βρίσκονται στο ανθρώπινο σώμα. Αυτά τα λιπιδικά νανοσωματίδια ενθυλακώνονται σε μια πολυμερή υδρογέλη, μια επικάλυψη ελεγχόμενης απελευθέρωσης που περιλαμβάνει πολυβινύλια. Αυτό έχει επιβεβαιωθεί από την έρευνα των Ana Mihalcea και Clifford Carnicom.

Σε μια ομιλία του TEDMED το 2013 , ο Δρ. Ido Bachelet λέει ότι αυτά τα νανορομπότ έχουν ήδη αναπτυχθεί με επιτυχία στο Ισραήλ. Και ότι μπορούν να ενεθούν στο σώμα με μια βασική σύριγγα. Δείχνει μια εικόνα του πώς μοιάζουν και φαίνεται να είναι οι ίδιες δομές που βρήκε η Πέμπτη Στήλη στην έρευνά τους και ισχυρίστηκε ότι τροφοδοτούνταν από 5G, κάτι που επιβεβαιώθηκε από τον Δρ Bachelet.

«Η ομάδα μου ανέπτυξε νανορομπότ που φέρουν κεραία. Αυτές οι κεραίες είναι κατασκευασμένες από μεταλλικά νανοσωματίδια. Τώρα η κεραία επιτρέπει στα νανορομπότ να ανταποκρίνονται σε εξωτερικά εφαρμοζόμενα ηλεκτρομαγνητικά πεδία. Έτσι, αυτή η έκδοση των nanobots μπορεί πραγματικά να ενεργοποιηθεί με το πάτημα ενός κουμπιού σε ένα joystick.” ~ Δρ. Ido Bachelet

Στο παρακάτω βίντεο συζητείται από προγραμματιστές το 2015.

 

Το νανορομπότ που σχεδιάσαμε και κατασκευάσαμε είναι ένα μηχάνημα που μπορεί να προγραμματιστεί ώστε να αναγνωρίζει αυτόνομα τα κύτταρα-στόχους και να παραδίδει ωφέλιμο φορτίο σε αυτά τα κύτταρα. ~ Dr. Ido Bachelet Η βασική ιδέα λοιπόν είναι να φτιάξετε ένα κλουβί ή ένα καλάθι που να προστατεύει ένα εύθραυστο, ή τοξικό ή πολύτιμο ωφέλιμο φορτίο και να το απελευθερώνει μόνο όταν είναι την κατάλληλη στιγμή. ~ George Church Το νανο-ρομπότ που σχεδιάσαμε μοιάζει στην πραγματικότητα με ένα βαρέλι με ανοιχτό άκρο ή ένα κέλυφος αχιβάδας που έχει δύο μισά. Έτσι, τα δύο μισά αυτού του βαρελιού ή του κελύφους με ανοιχτό άκρο συνδέονται μεταξύ τους με εύκαμπτους μεντεσέδες DNA και ολόκληρη η δομή συγκρατείται κλειστή με μάνδαλα ή κλειδαριές που είναι στην πραγματικότητα διπλές έλικες DNA. Ο τρόπος που λειτουργεί είναι ότι, ελλείψει του κλειδιού, που είναι ένα μόριο ή πρωτεΐνη, τα διπλά μόρια διατηρούνται αρκετά ισχυρά για να διατηρηθεί ολόκληρη η δομή κλειστή. Αλλά όταν υπάρχει το κλειδί, αυτό το κομμάτι DNA που σχεδιάσαμε για να αναγνωρίζει αυτό το κλειδί, αλλάζει για να συνδεθεί με αυτό το κλειδί και τα φερμουάρ διπλής όψης ανοίγουν. ~ Δρ. Ido Bachelet

Οι εργασίες της ομάδας του Todd Callender στο vaxxchoice.com κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι αυτές οι λήψεις περιέχουν μια ποικιλία συνθετικών παθογόνων που μπορούν να απελευθερωθούν με εξωτερικές συχνότητες 5G. Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Moderna περιγράφει αυτά τα μιμητικά νανοσωματιδίων, τα οποία μιμούνται την παράδοση μιας ποικιλίας παθογόνων και απαριθμεί πάνω από εκατό από αυτά στο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

Και σύμφωνα με την εργασία στο vaxxchoice, αυτά τα συνθετικά παθογόνα έχουν το καθένα μια διεύθυνση IP, καταγράφονται από το Υπουργείο Ενέργειας και χρησιμοποιούν το Caesium-137, με το οποίο έχουμε μολυνθεί από το περιβάλλον, ως δομικό στοιχείο για την κατασκευή τους μέσα στο σώμα μας χρησιμοποιώντας εξωτερική συχνότητα. Και η έρευνά τους δείχνει ότι το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Microsoft που κατατέθηκε το 2020, το σύστημα κρυπτονομισμάτων 060606 που χρησιμοποιεί δεδομένα σωματικής δραστηριότητας , είναι τώρα σε ισχύ και ότι αυτή η τεχνολογία μετατρέπει το ανθρώπινο σώμα σε μια κεραία που μπορεί να παράγει ενέργεια. Αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι μετατρέπονται σε μπαταρίες για να τροφοδοτήσουν την ψηφιακή φυλακή AI που χτίζεται γύρω μας. Και αν επιλέξετε να μην συμμορφωθείτε, η τεχνολογία περιλαμβάνει διακόπτη kill.

Χάρη σε πολλούς ανεξάρτητους ερευνητές και επιστήμονες, διερευνούμε την ατζέντα τους. Αλλά συνεχίζουν να περπατούν ελεύθερα ανάμεσά μας, ασυγκράτητοι από οποιαδήποτε δικαιοσύνη.

ΠΗΓΗ:https://gregreese.substack.com/p/nanobots-that-release-toxins-and

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.