Για πόσα ακόμη χρόνια θα βλέπουμε αυτό το πρόσωπο με το ειρωνικό χαμόγελο να μας κοιτά; Τον Pfizer CEO Albert Bourla;

Και να το αναγορεύουμε επίτιμο διδάκτορα στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας;

Η Pfizer παραδέχεται ότι τα Jabs mRNA περιέχουν «Nanobots» που αλλάζουν μόνιμα το DNA

Ελέγχθηκε το γεγονός  

Ανεξάρτητοι ερευνητές προειδοποιούν εδώ και χρόνια ότι τα εμβόλια mRNA του Covid περιέχουν μυστικά συστατικά και τώρα έχουμε επιβεβαίωση του ισχυρισμού.

Ανεξάρτητοι ερευνητές προειδοποιούν εδώ και χρόνια ότι τα εμβόλια mRNA του Covid περιέχουν μυστικά συστατικά και τώρα έχουμε επιβεβαίωση του ισχυρισμού.

Μια βαθιά βουτιά στη θολή ιστορία της Pfizer αποκαλύπτει ότι συνεργάστηκαν με έναν Ισραηλινό για να αναπτύξουν προγραμματιζόμενα νανορομπότ που θα εγχυθούν σε ανθρώπους για να αλλάξουν το DNA τους, να τους εκδώσουν μια διεύθυνση IP και να τους συνδέσουν στο διαδίκτυο.

Αυτό μπορεί να ακούγεται σαν άγρια ​​επιστημονική φαντασία, αλλά όταν δείτε τις πέτρινες αποδείξεις που έχουμε για εσάς, θα είναι σαφές ότι αυτό που ακουγόταν σαν ταινία τρόμου μοιάζει ξαφνικά με ζωντανό εφιάλτη για τους εμβολιασμένους.

Πριν βουτήξουμε, εγγραφείτε στο κανάλι, αν δεν το έχετε κάνει ήδη, και εγγραφείτε στην κοινότητα του People’s Voice Locals για να γίνετε μέλος της απίστευτης κοινότητάς μας και να υποστηρίξετε το κανάλι.

Οι εμβολιασμένοι περπατούν ήδη, μιλούν ανθρώπινα σάιμποργκ, εκπληρώνουν μια ακόμη άγνωστη λειτουργία για την παγκόσμια ελίτ – προτού σκάσουν και πεθάνουν με το πάτημα ενός διακόπτη;

Αυτό είναι το ερώτημα που πρέπει να τεθεί μετά την έρευνά μας, η οποία φέρνει στο φως το άκρως απόρρητο και ανησυχητικό έργο της Pfizer πριν από την πανδημία για τη δημιουργία προγραμματιζόμενων νανορομπότ που θα εγχυθούν κρυφά στους ανθρώπους για να αλλάξουν το DNA τους και να αρπάξουν την απόλυτη μορφή ελέγχου της ανθρωπότητας.

Το 2015, η Pfizer συνεργάστηκε με το Πανεπιστήμιο Bar-Ilan στο Ισραήλ, το οποίο ανέπτυξε αυτά τα προγραμματιζόμενα νανορομπότ.

Τι ήταν αυτό που έκανε την Pfizer να θέλει να συνεργαστεί με αυτό το πανεπιστήμιο στο άκρως απόρρητο πρόγραμμα νανορομπότ DNA της;

Ας ρίξουμε μια ματιά σε μια παρουσίαση του 2013 που παραδόθηκε από τον επιστήμονα του Bar-Ilan, Δρ. Ido Bachelet, στο δωμάτιο των στελεχών του φαρμακείου που επιδεικνύουν τα προγραμματιζόμενα νανορομπότ κάτω από ένα μικροσκόπιο.

Εδώ εξηγεί ότι μια σύριγγα μπορεί να χωρέσει «χίλια δισεκατομμύρια ρομπότ».

Θυμηθείτε, αυτή η παρουσίαση παρουσιάστηκε το 2013 που σημαίνει ότι έχουν αυτήν την τεχνολογία για πάνω από 10 χρόνια τώρα. Γιατί μας κρατήθηκε κρυφό;

Ίσως επειδή πάντα σκόπευαν να χρησιμοποιήσουν αυτή την τεχνολογία κρυφά .

Ας ρίξουμε μια άλλη ματιά στο πώς μοιάζουν αυτά τα νανορομπότ κάτω από ένα μικροσκόπιο.

Όσοι παρακολουθούσαν τα προηγούμενα βίντεό μας θα αναγνωρίσουν ότι αυτά τα νανορομπότ μοιάζουν ακριβώς με τις μυστηριώδεις οντότητες που βρήκαν ανεξάρτητοι ερευνητές στις έρευνές τους για το περιεχόμενο της ένεσης mRNA του Covid κάτω από το μικροσκόπιο.

Πολλοί γιατροί, κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης και ελεγκτές γεγονότων προσπάθησαν να μας πείσουν ότι αυτά τα περιεχόμενα του εμβολίου δεν είναι τίποτα άλλο από «κρύσταλλοι αλατιού».

Τώρα ξέρουμε την αλήθεια. Είναι νανορομπότ DNA. Το γνωρίζουμε αυτό γιατί έχουμε αποκαλύψει αποδείξεις πληρωμένων επιστημόνων που το παραδέχονται οι ίδιοι.

Τι είναι λοιπόν αυτά τα νανορομπότ και γιατί η Pfizer και η Big Pharma θα ήθελαν να εγχύσουν κρυφά χιλιάδες δισεκατομμύρια από αυτά σε ανυποψίαστα ανθρώπινα όντα;

Στην παρουσίασή του, ο Bachelet καυχήθηκε για το πώς μπορούν να διασφαλίσουν ότι δεν θα «χάσουν τον έλεγχο» των νανορομπότ αφού έχουν εισαχθεί μέσα σε ανθρώπινα σώματα.

Όπως εξήγησε η Bachelet, ο «ελεγκτής» είναι συνδεδεμένος στο διαδίκτυο «σαν ένα Xbox». Και ο «ελεγκτής συνδέει πραγματικά αυτά τα νανορομπότ με το δίκτυο».

Σωστά. Τα νανορομπότ «έχουν μια πραγματική διεύθυνση IP =Ιnternet Protocol» και μπορούν να «προσπελαστούν» εξ αποστάσεως.

Τώρα, εδώ είναι το λάκτισμα. Όπως επιβεβαίωσε ο Bachelet, όποιος ελέγχει κρυφά αυτά τα νανορομπότ DNA μπορεί να τα ενεργοποιεί και να τα απενεργοποιεί με το πάτημα ενός διακόπτη και να «απελευθερώνει ωφέλιμα φορτία» σε ανθρώπινα σώματα.

Υπομονή, ωφέλιμα φορτία ; Ωφέλιμα φορτία από τι;

Καθώς οι εμβολιασμένοι συνεχίζουν να πεθαίνουν σε πρωτοφανή αριθμό σε όλο τον κόσμο, αξίζει να ρωτήσετε τι περιέχουν αυτά τα ωφέλιμα φορτία.

Θα μπορούσε η ελίτ να ελέγχει ποιος πεθαίνει και πότε, χάρη στα νανορομπότ DNA που έχουν διοχετεύσει αθόρυβα και με δόλο στα σώματα δισεκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο;

Αν ακούσετε τι έχουν να πουν ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Albert Bourla και οι φίλοι του, συμπεριλαμβανομένου του Bill Gates, η απάντηση δεν θα μπορούσε να είναι πιο ξεκάθαρη.

Τα νανορομπότ DNA της Pfizer μπορεί να ακούγονται εφιαλτικά, αλλά για όσους έχουν δώσει προσοχή δεν είναι τίποτα άλλο από την 4η Βιομηχανική Επανάσταση του Klaus Schwab που τίθεται σε εφαρμογή.

Ο παγκοσμιοποιητής control freak Bill Gates εργάζεται στα παρασκήνια για να μηχανογραφήσει το ανθρώπινο σώμα εδώ και χρόνια. Γνωρίζατε ότι παραχωρήθηκαν στη Microsoft «αποκλειστικά δικαιώματα» σε αυτήν την ικανότητα του οργανισμού να λειτουργεί ως δίκτυο υπολογιστών;

Η Microsoft έλαβε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ΗΠΑ 6,754,472 , το οποίο έχει τίτλο: Μέθοδος και συσκευή για μετάδοση ισχύος και δεδομένων χρησιμοποιώντας το ανθρώπινο σώμα.

Ο Γκέιτς κατέχει επίσης ένα άλλο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που του χορηγήθηκε πριν από την πανδημία, αυτό με συμβολικά τους αριθμούς 666.

Δεν έχουμε χρόνο να αναφερθούμε σε λεπτομέρειες σχετικά με αυτές τις ευρεσιτεχνίες, αλλά μπορείτε να παρακολουθήσετε τα προηγούμενα βίντεό μας, τα οποία περιείχαν λεπτομέρειες σχετικά με τα ενοχλητικά σχέδια του Gates και της ελίτ να εισβάλλουν στο σώμα μας για δικό τους όφελος.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer, Άλμπερτ Μπούρλα, δεν είναι ξένος ούτε με την ιδέα.

Ο Robert F. Kennedy Jr. ήξερε ακριβώς τι επρόκειτο να συμβεί επειδή η παγκόσμια ελίτ προετοιμαζόταν για την πλανδημία εδώ και χρόνια. Όπως εξηγεί, άφησαν τα δακτυλικά τους αποτυπώματα σε όλο τον τόπο του εγκλήματος.

Για εκείνους που εξακολουθούν να μην πιστεύουν ότι η κυβέρνησή τους θα πειραματιστεί με τους ανθρώπους, αξίζει να μάθουν για το πείραμα Tuskegee για τη σύφιλη, το Operation Sea-Spray και τα διάφορα διεφθαρμένα πειράματα MK-ULTRA. Για όσους ξέρουν πού να ψάξουν, η λίστα είναι ατελείωτη.

Υπάρχει επίσης το ελάχιστα γνωστό γεγονός ότι η βρετανική κυβέρνηση αποφάσισε να ρίξει τυχαία μια πυρηνική βόμβα ακριβώς δίπλα σε 20.000 Βρετανούς στρατιώτες μόνο και μόνο για να δει τι θα τους συμβεί.

Δεν σας διδάσκουν για αυτό το άρρωστο και ποταπό πείραμα στα βιβλία της ιστορίας.

Εδώ, στο People’s Voice, είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε να εκπαιδεύουμε τις μάζες, αλλά χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας για να συνεχίσουμε το έργο μας. Εγγραφείτε στο κανάλι , ενημερώστε τους φίλους και την οικογένειά σας για εμάς και εγγραφείτε στην κοινότητα People’s Voice Locals για αποκλειστικό και χωρίς λογοκρισία περιεχόμενο. Δεν μπορούμε να το κάνουμε χωρίς εσάς.

Παρακολουθώ:

Μπάξτερ Ντμίτρι

Μπάξτερ Ντμίτρι

Ο Baxter Dmitry είναι συγγραφέας στο The People’s Voice. Καλύπτει την πολιτική, τις επιχειρήσεις και την ψυχαγωγία. Μιλώντας την αλήθεια στην εξουσία από τότε που έμαθε να μιλάει, ο Baxter έχει ταξιδέψει σε περισσότερες από 80 χώρες και έχει κερδίσει επιχειρήματα σε κάθε μία. Ζήστε χωρίς φόβο.
Email: baxter@thepeoplesvoice.tv

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.