Ιερώνυμε, σε πρόλαβε στις ευχές ο Πρωθυπουργός μας εσύ πότε; Και τι σου μένει να πεις; Τα ευλόγησες όλα!!!

Το μήνυμα του Κυρ. Μητσοτάκη για την Ανάσταση

Πως κρατάει το Άγιο Φως πριν έρθει στην Τήνο; Στην πρωτανάσταση δεν κρατάμε λαμπάδα. Αλλά το βράδυ του Μ.Σαββάτου μετά το <<δεύτε λάβετε φως>>

«Καθώς η Μεγάλη Εβδομάδα προσεγγίζει το τέλος της, η προσδοκία της Ανάστασης μας γεμίζει όλους ελπίδα, δύναμη και αισιοδοξία» τονίζει στο μήνυμά του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για το Πάσχα.

 

«Η παράδοση επιβάλλει αυτές τις ‘Αγιες μέρες του Πάσχα να τις περνάμε μαζί με τους αγαπημένους μας. Η σκέψη μας, όμως, πρέπει να τρέχει πρωτίστως στους πιο αδύναμους συμπολίτες μας, αυτούς που περισσότερο παρά ποτέ αυτές τις μέρες χρειάζονται τη στήριξή μας, αλλά και σε όλες και σε όλους τους ενστόλους μας, αυτούς που νύχτα μέρα, και αυτές τις ‘Αγιες μέρες, αγωνίζονται προκειμένου όλες και όλοι να είμαστε ασφαλείς» υπογραμμίζει.

«Εδώ, από τη Μεγαλόχαρη της Τήνου, αυτό το τόσο σημαντικό νησί για την Ορθοδοξία μας, θέλω να ευχηθώ σε κάθε Ελληνίδα, σε κάθε Έλληνα, όπου και αν αυτοί βρίσκονται, καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα. Χρόνια πολλά» καταλήγει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: eurokinissi και https://www.el.gr/ellada/to-minyma-toy-kyr-mitsotaki-gia-tin-ana/

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.