Ανοίγοντας την ιστοσελίδα www.hellasforce.com πέσαμε πάνω σ’ αυτή τη συνέντευξη του Δημήτρη Καζάκη στο Contra την νύχτα και μας ανατρίχιασε. Ελπίζουμε να πέσει έξω στην μαύρη αυτή πρόβλεψή του, αν και δυστυχώς συνήθως επαληθεύεται.

Η Ελλάς αυτοκτονούσα
Δημήτρης Καζάκης: «Αυτό που θα συμβεί στην Ελλάδα και που προοιωνίζεται και που σε αυτό συμφωνεί και ο άξονας της Ουάσινγκτον και του Βερολίνου, είναι η διάλυση του Ελληνικού κράτους. Πάμε σε κατάλυση της Ελληνικής πολιτείας. Θα τελειώσει εδώ η ιστορική πορεία του Ελληνικού Έθνους, αν στα 182 χρόνια τυπικής ανεξαρτησίας του δεν θέλει κανένας, δεν θεωρεί κανένας βιώσιμο το Ελληνικό κράτος. Ο μόνος που το θεωρεί βιώσιμο είναι ο Ελληνικός λαός και αυτό να το κρατήσουμε σοβαρά. Γι’ αυτό έχει να κάνει με τον ζήτημα του πολέμου. Θα μας διαλύσουν πριν υπάρχει οποιοδήποτε θέμα ανάφλεξης στην περιοχή. Θα μας τεμαχίσουν, θα μας ακρωτηριάσουν και θα πάψει να υφίσταται Ελληνικό κράτος όπως τουλάχιστον το γνωρίζαμε ιστορικά. Εξ ου και το ότι βάλανε τον Μεϊμαράκη να πει την φράση «ελεύθερο Αιγαίο», ελεύθερο Αιγαίο σημαίνει θάλασσα χωρίς κυριαρχικά δικαιώματα, άρα χωρίς διεκδικήσιμο ζωτικό χώρο για ένα κράτος.
Το δύσκολα στην ιστορία αυτή δεν είναι ο εξωτερικός εχθρός, όσο και να φαίνεται παράξενο. Όσο να απελευθερωθούμε από τις αυταπάτες και τα δεσμά των κομματικών μηχανισμών που υπάρχουνε σήμερα από τα δεξιά και από τα αριστερά και που οδηγούν ως πρόβατο επί σφαγή τον Ελληνικό λαό στην χειρότερη παγίδα που του έχουν στήσει ποτέ!
Ακούστε τον και στο βίντεο να λέει τα μαύρα τα μαντάτα και κανονίστε τα έργα σας και τι ακριβώς θα κάνετε για να αναστρέψετε και ανατρέψετε αυτή την κατάσταση.
1 σχόλιο
ΤΟ Ν’ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΑΥΤΗ Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΟΥ Ε.Π.Α.Μ. ΚΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΤΟ Ε.Π.Α.Μ. ΟΦΕΙΛΕΙ ΠΡΩΤΟ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙ ΚΑΙ Ν’ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΑ Σ’ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΚΙ ΕΠΕΙΤΑ ΤΟ Ε.Π.Α.Μ. ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ Ε.ΠΑ.Μ. 7ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ??? ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΘΕΩΡΗΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΩΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ!!! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ 2ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΜΗΝΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΑΝΘΕΕΛΛΗΝΩΝ???? ΓΙΑΤΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ Ν’ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑΠΕΡΝΑΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ??? ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΑΜ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ, ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΝΕΑ ΒΟΥΛΗ, ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕΣΩ ΝΕΑΣ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ??? ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΕΚΛΟΓΩΝ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ??? ΑΜ, ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!! ΑΡΑ, ΤΟ ΕΠΑΜ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΠΑΘΗΤΙΚΑ ΚΙ ΟΧΙ Ο ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΤΟΜΑ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ, ΓΙ’ΑΥΤΟ ΚΑΙΚΟΙΤΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ.