Αργά αλλά σταθερά η αλήθεια για τα αδοκίμαστα, εγκληματικά σκευάσματα mRNA λάμπει. Θα τιμωρηθούν οι ένοχοι; Μέρος 105ο

Νέος Αμερικανός ΥΠΑΜ Πιτ Χέγκσεθ: «Επαναφέρω όλους τους στρατιώτες που απολύθηκαν επειδή αρνήθηκαν να εμβολιαστούν για τον Covid-19»

«Θα λάβουν επίσημη συγνώμη τις χαμένες απολαβές τους και τους νόμιμους βαθμούς τους»

Νέος Αμερικανός ΥΠΑΜ Πιτ Χέγκσεθ: «Επαναφέρω όλους τους στρατιώτες που απολύθηκαν επειδή αρνήθηκαν να εμβολιαστούν για τον Covid-19»

 

Ο Πιτ Χέγκσεθ, ο οποίος θα είναι ο νέος Αμερικανός ΥΠΑΜ, ορκίζεται να επαναφέρει όλους τους στρατιώτες που απολύθηκαν επειδή αρνήθηκαν να εμβολιαστούν για τον COVID-19.

Είπε μάλιστα ότι θα λάβουν επίσημα συγγνώμη, τις χαμένες απολαβές τους και τον νόμιμο βαθμό τους!

 

«8.000 άριστα εκπαιδευμένοι άντρες και γυναίκες απολύθηκαν κατά την περίοδο της υστερίας του Covid-19 και δεσμεύομαι ότι θα επαναπροσληφθούν όπως δεσμεύεται γι’ αυτό και ο ίδιος ο Ν.Τραμπ»  είπε κατά την διάρκεια της κρίσης του στην επιτροπή της Γερουσίας απαντώντας σε σχετική ερώτηση του γερουσιαστή Έρικ Σμιτ.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.