Οι δικτάτορες των λαών κρύβουν τα σκοτεινά έργα τους από την αλήθεια για να ελέγχουν τις μάζες αδιαμαρτύρητα. Μέρος 117ο

Το είπε και το έκανε: Ο Ν.Τραμπ δίνει στην δημοσιότητα τα απόρρητα έγγραφα των δολοφονιών Κένεντι και Μ.Λ.Κινγκ

Υπέγραψε το διάταγμα αποχαρακτηρισμού των εγγράφων για τις τρεις δολοφονίες, το 1963 και δύο το 1968, που συγκλόνισαν τις ΗΠΑ

Το είπε και το έκανε: Ο Ν.Τραμπ δίνει στην δημοσιότητα τα απόρρητα έγγραφα των δολοφονιών Κένεντι και Μ.Λ.Κινγκ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ υπέγραψε την Πέμπτη διάταγμα σχετικά με τον αποχαρακτηρισμό των φακέλων για τις δολοφονίες των Τζον Φ. Κένεντι, Ρόμπερτ Φ.Κένεντι και Μάρτιν Λούθερ Κινγκ Τζούνιορ, δήλωσε βοηθός του Τραμπ.

Ο αποχαρακτηρισμός των εγγράφων ήταν μια από τις προεκλογικές δεσμεύσεις και έτσι θα γίνει γνωστό τι πραγματικά συνέβη και ποιος κρύβεται πίσω από τις δολοφονίες των ιστορικών αυτών προσώπων.

 

Πρόκειται για τρεις δολοφονίες, το 1963 του προέδρου Τζον Κένεντι, και το 1968 του Ρόμπερτ Κένεντι και του Mάρτιν Λούθερ Κινγκ που συγκλόνισαν τις ΗΠΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.