Η παραμονή στο ευρώ οδηγεί στην ολοκληρωτική καταστροφή την Ελλάδα. Μέρος 4ο

Αν γυρνούσαμε στη δραχμή!

O μεγαλύτερος εχθρός της Ελλάδας σήμερα είναι η ουτοπική ελπίδα των Πολιτών της ότι η Ε.Ε. των προτεσταντών αρχιμαφιόζων νοιάζεται για τους Έλληνες και θα συνεχίσει να τους επιχορηγεί με άφθονα ευρώ – την οποία συντηρούν πολύ έξυπνα οι δανειστές, επειδή εξυπηρετεί όσο τίποτα άλλο τα συμφέροντα τους. Την ίδια στιγμή που μας επιχορηγεί το επόμενο δευτερόλεπτο τα ξαναπαίρνει από την πίσω πόρτα σε τόκους και τοκοχρεολύσια. Όλα αυτά ταυτόχρονα με τον εκφοβισμό που επιχειρείται μέσω της γειτονικής μας χώρας υπό το απαθές βλέμμα της Μέρκελ.

Ερώτημα: Πότε η Ε.Ε. υπερασπίστηκε τα νοτιοανατολικά σύνορά της που είναι τα ελληνικά σύνορα; Πότε είπε στην ορυόμενη Τουρκία “μέχρι εδώ απολίτιστα στίφη μεμέδων;” Ποτέ.

Να το θυμόσαστε το θερμό επεισόδιο ο Σουλτάνος Ταγίπ θα το προκαλέσει. Γι’ αυτόν δεν έχει σημασία αν του σκοτώσουμε και 30.000 μεμέδες, έχει μπόλικη σάρκα από πίσω του για υποστήριξη. Για τους Τουρκαλάδες η αξία της ανθρώπινης ζωής ήταν και είναι και θα είναι μηδέν επί μηδέν.

Για μας όμως, μια χώρα με τεράστιο δημογραφικό, με 300.000 μετανάστες φευγάτους στας Ευρώπας, με χιλιάδες νεαρούς μουσουλμάνους σε στρατεύσιμη ηλικία να μπαίνουν από παντού σε μια χώρα αμπέλι ξέφραγο, με διαλυμένες τις ένοπλες δυνάμεις λόγω λιτότητας και 1600 νεκρούς (κυρίως νέους), μια πόλη σαν το Αίγιο να αφανίζεται σε δέκα χρόνια, δεν υπάρχει ελπίδα και μέλλον.  

Αμπέλι ξέφραγο η Ελλάδα επενδύει σε νέους μετανάστες σε ηλικία στράτευσης που τους ονομάζει πρόσφυγες

Και σαν αν μην φτάνουν αυτά «Η εξυπηρέτηση των παλαιών δανείων με νέα, καθώς επίσης με συνεχώς μεγαλύτερες επιβαρύνσεις, οδηγεί νομοτελειακά στην καταστροφή και στο χάος – και η πιθανότητα να ξεσπάσουν κοινωνικές αναταραχές και εξεγέρσεις, τύπου νέου εμφύλιου, που θα χαροποιούσε εχθρούς και φίλους, όταν οι Έλληνες χάσουν τα πάντα, αδυνατώντας πλέον ακόμη και να επιβιώσουν, θεωρείται η πιο πιθανή κατάληξη του παρακμιακού κράτους μας».

Διαβάστε το παρακάτω άρθρο και δες τε πόσο δίκαιο έχουμε.

Η Ελλάδα καταρρέει

Γράφει ο Ιάκωβος Ιωάννου 

Θέλω να υπενθυμίσω με τη σειρά μου πως δεν υπάρχει καμία ελπίδα για την Ελλάδα – ενώ όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε, τόσο καλύτερα. Η πατρίδα μας έχει εισέλθει στο τελευταίο στάδιο της οικονομικής, πολιτικής, κοινωνικής, καθώς επίσης πολιτισμικής της κατάρρευσης – ενώ δεν υπάρχει κανένα απολύτως κόμμα που να είναι σε θέση να ανταπεξέλθει με όλα αυτά τα προβλήματα.

Εκτός αυτού, η Ελλάδα δεν κινδυνεύει μόνο να μετατραπεί σε μία αποικία των δανειστών της στο διηνεκές αλλά, επίσης, απειλείται όσο ποτέ μέχρι σήμερα η εδαφική της ακεραιότητα – από πολλές διαφορετικές πλευρές.

Μόνο εάν συνειδητοποιήσουμε όλοι μαζί, κόμματα και Πολίτες, τη θλιβερή κατάσταση, στην οποία έχουμε οδηγηθεί, ίσως υπάρξει μία αμυδρή ελπίδα για το μέλλον – αφού, μόνο υπό αυτήν την προϋπόθεση ενεργοποιείται ολόκληρο το Έθνος απέναντι στους κινδύνους, ενώνεται και κυριολεκτικά μεγαλουργεί.

Εάν όχι, η κατάρρευση δυστυχώς ολοκληρώνεται και το Έθνος διαλύεται ολοσχερώς, καταλήγοντας στα σκουπίδια της ιστορίας – λεηλατημένο, εξαθλιωμένο και ανίκανο να αμυνθεί απέναντι στις δυνάμεις που το ωθούν στην εξαφάνιση του.

Ως εκ τούτου, θεωρώ σωστό να προειδοποιήσω τους Έλληνες ότι, πρέπει να πάψουν πια να έχουν ψευδαισθήσεις – πιστεύοντας πως η χώρα θα επανέλθει σε μία βιώσιμη πορεία ανάπτυξης, με πρόγραμμα τα μνημόνια και με έλεγχο τήρησης τους τις αξιολογήσεις.

Είναι εκ των πραγμάτων αδύνατον, όταν επιβάλλονται νέοι φόροι, καθώς επίσης καινούργιες επιβαρύνσεις στο ασφαλιστικό, ενώ την ίδια στιγμή έχει καταστραφεί εντελώς ο παραγωγικός της ιστός. Πόσο μάλλον με νέες μειώσεις των δημοσίων δαπανών, οι οποίες προκαλούν διπλάσια πτώση του ΑΕΠ, σχετικά με τους φόρους – ενώ η φοροδοτική ικανότητα των Πολιτών έχει σχεδόν μηδενισθεί και το μη εξυπηρετούμενο ιδιωτικό χρέος έχει εκτοξευθεί στα ύψη.

Οι Έλληνες πρέπει να πάψουν επίσης να ελπίζουν ότι, με νέες εκλογές, καθώς επίσης με μία καινούργια κυβέρνηση, θα λυθούν τα προβλήματα τους – αφού, εκτός του ότι θα πρόκειται για μία επανάληψη του πειράματος της διετίας 2012-2014, όπου ως γνωστόν θεωρείται ως ο ορισμός της ανοησίας κατά τον Αϊνστάιν, οι συνθήκες είναι κατά πολύ δυσμενέστερες από τότε.

Ακόμη χειρότερα όταν το ευρύτερο περιβάλλον της πατρίδας μας, ολόκληρος ο πλανήτης δηλαδή και όχι μόνο η Ευρώπη, ευρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού (ανάλυση), απειλούμενος από αλλεπάλληλα κραχ που θα τον βύθιζαν στο χάος – γεγονός που σημαίνει ότι, αρκεί μία μικρή σπίθα για να ξεσπάσει μία καταστροφική πυρκαγιά, με συνέπειες που είναι αδύνατον να προβλεφθούν.

Περαιτέρω, αυτοί που θεωρούν πως η Ελλάδα θα υποχρεωθεί να υπογράψει ένα τέταρτο μνημόνιο (όλοι εμείς εδώ πιστεύουμε πως θα έχει ανάγκη από 5ο, 6ο κοκ., αφού δεν βλέπουμε πώς θα χρηματοδοτούταν από τις αγορές), πιθανότατα δεν λαμβάνουν υπ’ όψιν τις διαθέσεις των δανειστών – με την έννοια πως αμφιβάλλουμε πάρα πολύ, σχετικά με το εάν θα είναι πρόθυμοι να μας δώσουν επί πλέον χρήματα, κυρίως επειδή δεν θα έχουν πια κανένα συμφέρον.

Αντίθετα, κάποια στιγμή θα τους συμφέρει (2018) η μετάβαση της χώρας μας στη  δραχμή, (σ.γ.: όπως οι Γερμανοφασίστες θα το επιβάλλουν) έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η μετατροπή των Ελλήνων σε δουλοπάροικους – δηλαδή, σε χαμηλού κόστους εργαζομένους της γερμανικής και λοιπής βιομηχανίας. Επίσης για να μπορούν να αγοράσουν όλα όσα «πάγια» θα έχουν απομείνει (ακίνητα, οικόπεδα, νησιά, επιχειρήσεις κλπ.), έναντι υποτιμημένων δραχμών – οπότε να επιστρέψει η Ελλάδα σε πορεία ανάπτυξης, από την οποία όμως δεν θα έχουμε πια κανένα απολύτως όφελος όλοι εμείς οι ιθαγενείς.

Το άρθρο μου αυτό δεν είναι απαισιόδοξο, αφού πιστεύω πως ο μεγαλύτερος εχθρός της Ελλάδας σήμερα είναι η ουτοπική ελπίδα των Πολιτών της – την οποία συντηρούν πολύ έξυπνα οι δανειστές, επειδή εξυπηρετεί όσο τίποτα άλλο τα συμφέροντα τους, μαζί με τον εκφοβισμό που επιχειρείται μέσω της γειτονικής μας χώρας.

Ακατάλληλοι κι επαίσχυντοι, μαριονέτες σκέτες του ναζιστικού ευρωπαϊσμού και μια Ευρωπαϊκής Ένωσης με ναζιστικές καταβολές τύπου Χολστάϊν και Σουμάν.

Τη συντηρεί επίσης η κυβέρνηση, όπως και τα άλλα πολιτικά κόμματα εξουσίας, επειδή φοβούνται την τιμωρία, εάν ξυπνήσουν οι Έλληνες και αντιδράσουν. Η ελπίδα αυτή, καθώς επίσης η εκκωφαντική σιωπή των αμνών που επικρατεί στην Ελλάδα, είναι δηλητήριο για το μέλλον μας – οπότε δεν πρέπει να συνεχίσουν να υπάρχουν.
Πηγή Analyst

https://kostasxan.blogspot.gr/2017/02/blog-post_752.html

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.