Γκρεμίστε τα όλα!

Πέρυσι το καλοκαίρι ο Αντιστράτηγος Νικόλαος Ταμουρίδης έχασε την υπομονή του κι έγραψε το παρακάτω άρθρο που αναρτούμε.

Ο αντιστράτηγος Νικόλαος Ταμουρίδης ένας ακόμη γνήσιος Έλληνας που δεν αντέχει άλλο την υποταγή των Ελλήνων στους Φράγκους

Ο αντιστράτηγος Νικόλαος Ταμουρίδης ένας ακόμα γνήσιος Έλληνας που δεν αντέχει άλλο την υποταγή του λαού στους Φράγκους.

Αναρωτιόμαστε μόνο φέτος το καλοκαίρι με το ΟΧΙ του λαού στο δημοψήφισμα που ο Αλέξης το έκανε ΝΑΙ και μετά τα αποτελέσματα των εκλογών της 20 Σεπτεμβρίου τι κάνει και πως νιώθει ο Αντιστράτηγος;

Αν διαβάζει τούτη τη σελίδα πολύ θα θέλαμε να μας απαντήσει. Τι σκέφτεται μετά τα ψέματα και τις απραγματοποίητες υποσχέσεις του Υπουργού των Ενόπλων Δυνάμεων Παναγιώτη Καμμένου και του πρωθυπουργού Τσίπρα, όταν αμφότεροι, αναθεμάτιζαν προεκλογικά, τα παπανδρεοσαμαρικά μνημόνια και μετεκλογικά ψήφισαν οι ίδιοι ένα απεχθέστερο και το πλέον μισητό τρίτο μνημόνιο!

Ακολουθεί το άρθρο του κου Αντιστρατήγου:

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ!

»Έστ” αν ήλιος την αυτήν οδόν ίη, τήπερ και νυν έρχεται, μήκοτε ομολογήσειν ημέας Ξέρξη. Αλλά θεοίσι τε και ήρωσι επέξιμεν αμυνόμενοι… Συ τε του λοιπού μη επιφαίνεο!», ήταν η περήφανη απάντηση των Αθηναίων αρχόντων στον απεσταλμένο των Περσών για συνθηκολόγηση το 479 π.Χ., που σημαίνει:

»Εφόσον ο ήλιος πορεύεται τον ίδιο δρόμο, τον οποίο ακολουθεί και τώρα, εμείς δεν πρόκειται να έλθουμε σε συμβιβασμό με τον Ξέρξη. Αλλά θα αμυνόμαστε συνεχώς βασιζόμενοι στους ΘΕΟΥΣ και στους ΗΡΩΕΣ μας… Συ δε μη τολμήσεις να ξαναέρθεις!»

Πόσο θα θέλαμε και σήμερα οι τωρινοί μας »άρχοντες» να μοιάζουν με εκείνους τους παλιούς Έλληνες! Αυτούς που τότε έδιωξαν κακήν κακώς τους απεσταλμένους και μετά ενωμένοι πολέμησαν και νίκησαν στις Πλαταιές!
Δυστυχώς όμως. Οι σημερινοί άρχοντές μας, αφούέδωσαν αμαχητί »γην και ύδωρ», διχάζουν το λαό και παραδίδουν τα πάντα στους σύγχρονους βαρβάρους! Κατάντησαν ραγιάδες ραγιάδων βασιλείς! Υπακούουν, σκύβουν και εκτελούν. Μαζί κι οι παρατρεχάμενοί τους, κηφήνες, βάτραχοι κι ακρίδες! Τι κυνική υποκρισία στ” αλήθεια, να επιμένουν να πιστέψουμε ότι μας ανασταίνουν σκοτώνοντάς μας!

Από την άλλη, οι σημερινοί απεσταλμένοι, άρχοντες στη θέση των αρχόντων. Έρχονται και φεύγουν όποτε θέλουν. Διαφεντεύουν, προστάζουν και μας κουνούν το δάκτυλο απειλητικά!
Κι οι ραγιάδες συνεχίζουν το έργο τους.

Εμπρός λοιπόν!

Εμπρός εσείς, γαλαζοπράσινες μαριονέττες της πολιτικής, θεραπαινίδες της νέας ισοπεδωτικής παγκόσμιας τάξης και του δήθεν ευρωπαϊκού ουμανισμού, και σεις οι άλλοι οι ποικιλόχρωμοι εξουσιαστές του αναρχικού εθνομηδενισμού και πάσης μορφής θιασώτες της λαθρολαγνείας. Κτυπήστε μας κι άλλο! Κι όπως λέει ο ποιητής.

Στα ακάθαρτα κυλήστε μαs του βούρκου
και πιο βαθειά. Πατήστε μαs με κάτι
κι από το πόδι πιο σκληρό του Τούρκου
Σ” αυτούς, τους εντολείς σας, υποκύψτε, εμάς βυθίστε!

Κόψτε! Κόψτε μισθούς, συντάξεις, εφάπαξ, επιδόματα. Κόψτε τα από όλους, εκτός από τους εαυτούς σας, τους δικούς σας και εκείνους που σας κάνουν τη δουλειά σας!
Κλείστε σχολεία, νοσοκομεία, στρατόπεδα, καταστήματα, επιχειρήσεις.
Πουλήστε λιμάνια, αεροδρόμια, νησιά, οργανισμούς, τράπεζες, ορυκτό πλούτο, υδρογονάνθρακες. Εκχωρείστε κάθε δημόσια περιουσία.

Αυξήστε κι άλλο το δυσβάσταχτο χρέος και με την επιβολή του φόβου, φορολογείστε μας αφόρητα και φτωχοποιείστε μας απόλυτα. Επιβάλλετε εργασιακό μεσαίωνα.
Απαξιώστε ένοπλες δυνάμεις, σώματα ασφαλείας, εκκλησία, παιδεία, δικαιοσύνη, πολιτισμό.

Διαλύστε τον κοινωνικό ιστό, ψηφίστε αυτό το έκτρωμα που ονομάσατε »αντιρατσιστικό νομοσχέδιο» και ελληνοποιείστε κάθε λογής έξωθεν επιβαλλόμενους αλλοεθνείς λαθρομετανάστες.

Γκρεμίστε τα όλα! Αφανίστε κάθε τι το εθνικό, το ελληνικό, το καλό και αγαθό. Θυσιάστε τα όλα στο βωμό της παγκοσμιοποίησης και του ξένου συμφέροντος. Ώσπου να μας λυπηθεί της αγάπης ο Θεός ……

Αλλά μη ξεχνάτε κάτι! Ο λαός είναι εδώ. Και για «μούντζα” ο λαός (κατά τον Παλαμά) και για λιβάνι! Ο λαός είναι του εκδικητή το γιαταγάνι! Έρχεται η ώρα. Το νοιώθουμε ότι δεν πάει άλλο!

Η λύση μια και μοναδική!

Όλοι εμείς, η τεράστια πλειοψηφία των υγιώς σκεπτομένων Ελλήνων, να απλώσουμε τα χέρια μας και να σχηματίσουμε την μεγάλη λυτρωτική αλυσίδα. Να γείρουμε όμως πρώτα, να ταπεινωθούμε. Άρχοντες να γίνουμε της ψυχής και της βούλησής μας, και εξουσιαστές των παθών αυτών που μας οδήγησαν σ” αυτή την τρομερή αλλοτρίωση τα τελευταία 40 χρόνια. Και έτσι λυτρωμένοι, ο καθένας από εμάς να γίνει ένας από τους αμέτρητους στύλους του μεγάλου του έργου του ενωτικού, για να στεριώσουμε αυτό το οικοδόμημα που κλυδωνίζεται και παραπαίει, να παλινορθώσουμε την Ελλάδα! Ο καιρός γαρ εγγύς!

ΤΑΔΕ ΕΓΡΑΦΕ Ο ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΑΜΟΥΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ.
ΕΠΙΤΙΜΟΣ Α΄ ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ Γ.Ε.Σ.
πέρυσι την Κυριακή, 31 Αυγούστου 2014

Αναρτημένο στο http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2014/08/blog-post_795.html

Σχόλιο γράφοντος: Και ο Αντιστράτηγος το τονίζει, Ή ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Ή ΘΑ ΧΑΘΟΥΜΕ!

This entry was posted in Ανοικτή Επιστολή and tagged Η Ελλάδα υπό γερμανικό ζυγό by evansgrp. Bookmark the permalink.

3 thoughts on “Γκρεμίστε τα όλα!”

  1. ΤΤ on 24 Οκτωβρίου 2015 at 14:40 said:

¨»Και ο Αντιστράτηγος το τονίζει, Ή ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Ή ΘΑ ΧΑΘΟΥΜΕ!»

Η ομόνοια χτίζει σπίτι κι η διχόνοια το γκρεμίζει! (Ελληνική παροιμία).

Reply ↓

  1. ΤΤ on 24 Οκτωβρίου 2015 at 15:29 said:

«Και ο Αντιστράτηγος το τονίζει, Ή ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Ή ΘΑ ΧΑΘΟΥΜΕ!»

Απόσπασμα από τον Εθνικό μας Ύμνο.

Η Διχόνοια που βαστάει ένα σκήπτρο η δολερή
καθενός χαμογελάει, «πάρ” το», λέγοντας, «και συ».
Κειο το σκήπτρο που σας δείχνει έχει αλήθεια ωραία θωριά·
μην το πιάστε, γιατί ρίχνει εισέ δάκρυα θλιβερά.
Από στόμα οπού φθονάει, παλληκάρια, ας μην πωθεί,
πως το χέρι σας κτυπάει του αδελφού την κεφαλή.
Μην ειπούν στο στοχασμό τους τα ξένη έθνη αληθινά:
«Εάν μισούνται ανάμεσό τους δεν τους πρέπει ελευθεριά».

Διονύσιος Σολωμός.

Reply ↓

  1. Μαρια Κ. on 25 Οκτωβρίου 2015 at 11:37 said:

Στην Πορτογαλια, ο πορτογαλικος λαος επελεξε με την ψηφο του αριστερα κομματα να αναλαβουν τη διακυβερνηση της χωρας, τα οποια ειχαν πει οτι θα εβγαζαν τη χωρα απ’το ευρω και ότι θα επεστρεφαν στο εθνικο τους νομισμα!!! Και ο προεδρος της χωρας αγνοησε την βουληση του πορτογαλικου λαου και εβαλε τον Π. Κοελιο ηγετη του συντηρητικου κομματος να κυβερνησει τη χωρα, για να παραμεινει η πορτογαλια στο ευρω, δημιουργωντας ετσι πολιτικη ασταθεια και γραφοντας στα @@ του τα αποτελεσματα των εκλογων!!! Συμπερασμα: Μιλαμε οτι ζουμε σε μια πρωτοφανη Ευρωπαικη χουντα-τρομοκρατια και ευρωτυραννια, οπου αποφασιζει μονη της μια μικρη ομαδα-μαφια απο Γερμανους υπερτραπεζιτες τοκογλυφους για την πορεια και τη μοιρα των αλλων χωρων, καταργωντας στην ουσια τις εκλογες και την ελευθερη βουληση των υπολοιπων ευρωπαικων χωρων!!! Και το χειροτερο απ’ολα ειναι οτι βαζει δικους της πολιτικους-υπαλληλους της στις κυβερνησεις των ευρωπαικων χωρων με τους οποιους συνεργαζεται τακτικα με σκοπο την μονιμη και οριστικη υποδουλωση των λαων καθως και τη διαλυση των εθνων!!!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.