Κυβέρνηση & Τράπεζες ο ένας απατεώνας προμοτάρει τον άλλο σε ληστείες και απατεωνιές. Μάθημα οικονομίας 5ο

Βαδίζουμε πρώτοι σ’ ολα στην κακομοιριά και την δυστυχία στην ΑΧΡΗΜΑΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. Θα μας ελέγχουν ως και την αναπνοή και θα πληρώνουμε με προμήθεια 1,5% τα μαυσωλεία που θα μας θάβουν, τουτέστιν τις τράπεζες.  Μην ταράζεστε, μην στενοχωριέστε, μην κουνιέστε, καθείστε ακίνητοι μπρος στους καναπέδες σας και σταυρώστε τα χέρια σας με την μοιρολατρία σας.

Τα παρακάτω δείχνουν φανερά τι πρέπει να κάνει ο κάθε Έλληνας σε σχέση με τα τερατόμορφα ιδρύματα, τις τράπεζες και τις λαοπρόβλητες κυβερνήσεις που προωθούν τις κάρτες και τις μηχανές αναγνώρισης των καρτών με τη δικαιολογία ότι έτσι θα αποφευχθεί η φοροδιαφυγή.

Μην το πιστεύετε, οι πλούσιοι θα βγάζουν τα εκατομμύριά τους σε offshore χωρίς να πληρώσουν ένα σέντσι στις τράπεζες γιατί αυτοί είναι οι τράπεζες, αυτοί είναι το κράτος, αυτοί πληρώνουν τους πολιτικούς για να ελέγχουν τον κάθε Κακομοίρογλου. Εμάς δηλαδή τους αδύναμους και μικροαστούς.

Πρώτος ο Κούλης γνήσιος οπαδός της ΝΤΠ, της Παγκοσμιοποίησης και του Αντιχρίστου, διατυμπανίζει σε όλα τα κανάλια ότι τα  pos έιναι ευλογία για τον τόπο όπως κάποτε ο χονδροβενιζέλος έλεγε ότι “τα μνημόνια είναι ευλογία για τον τόπο”. Τόση ευλογία θα αποδειχθεί πως είναι και τα pos στο άμεσο μέλλον. Θα είναι ο Μεγάλος Αδερφός που θα σας παρακολουθεί και θα σας κλέβει και χρεώνει, μέχρι να σβήσει η εξαθλιωμένη ύπαρξή σας στον κυκεώνα των δούλων της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ.

Όσο για τους κεφαλαιοκράτες τύπου Σόρος, Μπιλ Γκέιτς, Κοντομηνά, Αλαφούζο, Κόκκαλη, Μαρινάκη, Σαββίδη, Μελισσανίδη, κ.λπ.  κ.λπ. αυτοί πάντα θα εξαιρούνται μαζί με τις μεγάλες πολυεθνικές που τα κέρδη τους θα τα εξάγουν, όπως πάντα στο εξωτερικό,

Αν έχετε κουράγιο ακούστε τι λέει ο Καζάκης, ο Συμβουλόπουλος και ο Κουμαρέλλας στην ΕΡΤopen στις 8 Μάη 2017 για τα pos από το 43 λεπτό και μετά, για όποιον δεν τον ενδιαφέρουν τα περί 18ης Μπρυμέρ, περί Αγίας Οικογένειας, και περί Επανάστασης των μαζών. 

Ένας πρόχειρος υπολογισμός, για το πόσα ευρώ βγάζουν οι τράπεζες από τα pos.

Εδώ και λίγο καιρό είχα την απορία: πόσα λεφτά κερδίζουν οι τράπεζες από τα ‘’μηχανάκια’’ pos. Έκατσα και έκανα έναν πρόχειρο υπολογισμό, τον οποίο θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας.

POS για τους φτωχούς κι εξαθλιωμένους καθόλου POS για τους πλουσίους

Ας ξεκινήσουμε πρώτα από το κόστος αγοράς των pos: Οι τράπεζες τα διαθέτουν προς πώληση με μέσο κόστος περίπου τα 200 ευρώ. Υποθέτουμε ότι το κέρδος είναι τουλάχιστον τα μισά, δηλαδή 100 ευρώ. Αν πούμε ότι η χώρα έχει ένα εκατομμύριο επιχειρήσεις, τότε μόνο από την αγορά των pos οι τράπεζες έβγαλαν 100 εκατομμύρια ευρώ!

Οι φορολογούμενοι στην Ελλάδα, είναι περίπου 8.5 εκατομμύρια. Από αυτούς υποχρεωμένοι να χτίσουν το αφορολόγητο μέσω κάρτας είναι τα περίπου τα 7,5 εκ. Εάν ετησίως πραγματοποιήσουν αγορές κατά μέσο όρο 1.000 ευρώ με κάρτα ο καθένας τους και με μέση προμήθεια το 1,5% που χρεώνει η τράπεζα, τότε από κάθε φορολογούμενο η τράπεζα εξασφαλίζει προμήθεια 15 ευρώ. Δηλαδή, από τα 7,5εκ φορολογούμενους έχει έσοδα παραπάνω από 110εκ και μάλιστα σε ετήσια βάση!

Αν πραγματοποιήσουν αγορές 2000 ευρώ, τότε κερδίζουν 220εκ!!!

Με 3000 ευρώ, 330 εκ!!

Τώρα αν οι μνημονιακές κυβερνήσεις σε εξαναγκάσουν για πληρωμές λογαριασμών με την κάρτα (άρα αυτό σημαίνει κατάργηση των χρημάτων), έχουμε και λέμε:

Ας πούμε πως τα 8.5 εκατομμύρια φορολογούμενων έχουν ο καθένας ένα λογαριασμό της τάξης των 500 ευρώ να αποδώσουν τον χρόνο και με μέση προμήθεια το 1%. Στα 500 ευρώ το 1 ευρώ γίνεται 5 ευρώ. Επί 8,5εκ, άλλα 40 και βάλε εκατομμύρια μπαίνουν στα ταμεία τους!

Σε μια εκλογικευμένη βάση τουλάχιστον 300εκ τον χρόνο θα κερδίζουν οι τράπεζες μόνο από την προμήθεια των αγορών που θα κάνει ο καθένας μας με κάρτα.

Υπενθυμίζω πως αυτά τα λεφτά δεν πηγαίνουν στο κράτος, αλλά στις τράπεζες.

Όπως βλέπετε, 300 τουλάχιστον εκατομμύρια ετησίως θα πηγαίνουν στις τράπεζες με αυτόν τον πρόχειρο υπολογισμό, από την προμήθεια των pos. Στα 10 χρόνια 3 και βάλε δις, αν το μέτρο επεκταθεί!

Γιατί λοιπόν αυτά τα λεφτά να μην πηγαίνουν στο κράτος; Σ.γ.: Ποτέ δεν θα πάνε, για τους τόκους και τα χρεολύσια στους Γερμανούς θα πάνε τραπεζίτες!!!

Υ.Γ.. Όλα αυτά που αναφέρονται στο κείμενο είναι υποθετικά, μιας και δεν έχω σπουδάσει οικονομικά. Απλά αυτό το κείμενο το έγραψα, για να δει ο κόσμος τι περίπου γίνεται με τα pos.

Με Εκτίμηση.

Ντάμπος Νίκος

http://anemosanatropis.blogspot.gr/2017/05/pos.html

Δεν νομίζετε πως ήρθε καιρός να τους ανατρέψουμε; Το ΕΠΑΜ, είναι ένας τρόπος, έχει το σχέδιο, έχει τις προϋποθέσεις, διαθέτει τους ανθρώπους και το πείσμα για να τους στείλει στο πυρ το εξώτερο. Υπάρχουν κι άλλες κινήσεις και κόμματα ευτυχώς, αλλά διχασμένα και κλεισμένα στον εγωϊσμό τους, αναγκάστε τα να συνεργασθούν, πιέστε τα να ενωθούν να ανατρέψουν αυτή την κολασμένη πολιτική των μνημονίων, των συμβιβασμών και των προδοσιών-προδοτών.

Ευαγγελάτος Γεώργιος

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.