Η παρακμή και η καθολική πτώση των αξιών του προτεκτοράτου της μίζας, της φτώχιας και της πείνας, δεν αφήνει ανεπηρέαστη την Υγεία και τους ασθενείς συν-Έλληνες.

Πιο κάτω δημοσιεύουμε δελτίο τύπου του ΠΙΣ για την εξολόθρευση των ιδιωτών ιατρών ώστε δούλοι και δουλοπάροικοι οι γιατροί να γίνουν σκλάβοι μεγάλων εταιρειών που θα διευθύνουν κλινικές και θα προσλαμβάνουν γιατρούς με γελοίες αμοιβές όπως και τα νοσοκομεία κάνουν σήμερα. Η απόλυτη εκμετάλλευση του κεφαλαιοκρατικού υλιστικού συστήματος που κάνει το χρήμα Θεό και τον άνθρωπο σκουλήκι, υποπόδιο των ποδών τους.

Με αυτό τον τρόπο οδηγούν και εξωθούν τα γιατράκια αλλά και σοβαρούς και έντιμους επιστήμονες, να βλέπουν τον ασθενή σαν δόντι γραναζιού, σαν βάρος και άχθος αρούρης (τσάμπα φορτίο και πως ν’ απαλλαγούμε από αυτόν το ταχύτερο)

Στην Κατοχική Ελλάδα του 2017 θα πάψει τελείως η ανθρωπιά και στη θέση της θα ανεγερθεί η σκληρότητα, η βαρβαρότητα κι «ο θάνατός σου ζωή μου» το επιφανέστερο αξίωμα των αστών.

Οι γιατροί της συμφοράς και οι μάγειρες της αντάρας θα φροντίσουν σίγουρα για την Υγεία γράψε θάνατο, του λαού μας

Διαβάστε το δελτίο.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ  ΡΥΘΜΙΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΦΟΡΩΝ

Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος εκφράζει την έντονη αντίθεσή του

στη νέα ρύθμιση του Υπουργείου Εργασίας με την οποία

αυξάνονται οι ασφαλιστικές εισφορές, μέσα από αλλαγές στον τρόπο υπολογισμού τους, καθώς δεν θα αφαιρούνται από τα ακαθάριστα έσοδα.

Η επιβάρυνση αυτή παρά την έκπτωση του 15% για το 2018, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στο κλείσιμο όσων μικρομεσαίων ιατρείων απέμειναν, αυξάνει τη μετανάστευση, οδηγεί στη μαύρη εργασία και φοροδιαφυγή, προβλήματα για τα οποία καταβάλλουμε προσπάθειες να εξαλείψουμε.

Ο ιατρικός κόσμος της χώρας δεν μπορεί, όπως και οι άλλοι

Αυτοαπασχολούμενοι ελευθεροεπαγγελματίες, να αντέξει το πρόσθετο

Αυτό βάρος, αλλά και η ελληνική οικονομία και ανάπτυξη θα δεχτεί στο σύνολό της πρόσθετο πλήγμα, το οποίο δεν θα μπορεί να αναταχθεί σύντομα. Η καταστροφή κάθε παραγωγικής δραστηριότητας, η υπαλληλοποίηση του ιατρού και η βιομηχανοποίηση του ιατρικού επαγγέλματος, δεν στοχεύουν μόνο τον ιατρό, αλλά και τον πολίτη που θα υποστεί τις καταστροφικές συνέπειες.

Η συμφωνία που επετεύχθη με τους όρους αυτούς ενσωματωμένους, αυξάνει την αβεβαιότητα, ενισχύει την αγωνία και οδηγεί τους ελευθεροεπαγγελματίες ιατρούς στην απελπισία και στην προσπάθεια ανεύρεσης άλλων δρόμων για την επιβίωσή του

Οι Ιατρικοί Σύλλογοι της χώρας καλούνται να ενημερώσουν τα

μέλη τους και να οργανώσουν την αντίδρασή τους, πάνω στα μέτρα

που οδηγούν στον αφανισμό τους.

Αθήνα 9/5/2017.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Π.Ι.Σ.

Ενωμένοι αγωνίζόμαστε όλοι αλληλέγγυοι, για την ανατροπή τους

Σ.γ.: Αν οι γιατροί δεν ομονοήσουν και ενωθούν με τις υπόλοιπες παραπαίουσες τάξεις και προσπαθήσουν μόνοι τους να αντιδράσουν είναι ανώφελο, εις μάτην πασχίζουν. Ακόμη χειρότερα, αν χωριστούν σε ιδιώτες ιατρούς, νοσοκομειακούς και πανεπιστημιακούς, διορισμένους στον ΕΟΠΥΥ κ.λπ. Το κατεστημένο του ΣΥΡΙΖΑ, της Νέας Δημοκρατίας κ.λπ. κομμάτων και η ΝΤΠ, θα γελάει και θα χαίρεται με το χάλι τους. Όπως χαίρεται και αγάλλεται το σύστημα όταν επί 1000 και άνω ιατρών στις Γενικές Συνελεύσεις συμμετέχουνι μετά βίας 45-50 γιατροί, των πανεπιστημιακών κυρίως, να σφυρίζουν αδιάφοροι. Λες και αυτούς δεν τους αγγίζει η επερχόμενη λαίλαπα. Τόσο καλά αντιλαμβάνονται τη δυστυχία και την απερήμωση του ελληνικού οικονομικού τοπίου αλλά ιδιαίτερα των συναδέλφων τους. Ο καθένας κοιτάζει ναρκισσιστικά τη δική του τσέπη και συμφέρον. Τους ξέρουμε κι από άλλες καλλίτερες ημέρες πόσο ευαίσθητοι κι ευσυγκίνητοι ήταν για τους υπόλοιπους συναδέλφους τους, αλλά και την όλη ελληνική παρακμιακή πορεία του Έθνους και του λαού μας. 

Ευαγγελάτος Γεώργιος

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.