Δεν το λέμε μόνο εμείς: “Ας ξεσηκωθούμε – Δεν είναι μνημόνιο. Είναι κατοχικό διάταγμα κατάλυσης του Συντάγματος, διάλυσης της Βουλής και παράδοσης της χώρας”.

Αυτό που έρχεται δεν είναι τέταρτο μνημόνιο. Είναι ένα κατοχικό διάταγμα με βάση το οποίο, καταλύεται το Σύνταγμα, καταργείται η Βουλή, και το σύνολο των θεσμών της χώρας περνά άμεσα και απροκάλυπτα, και απευθείας στην κατοχική διοίκηση…

Την πρωτιά στα νέα κρεματόριατης ναζιστικής Ευρωπαϊκής Ένωσης την έχουν οι Έλληνες

Διότι η ουσία αυτού που έρχεται, δε βρίσκεται στο ύψος των μέτρων που θα συμπεριλαμβάνει. Βρίσκεται στη θεσμοθέτηση ενός πρωτοφανούς δικαιώματος που εκχωρείται στην κατοχική διοίκηση με βάση το οποίο νομιμοποιείται… Σ.γ.:το αποκαλούμενο Υπερταμείο.

  • Πρώτον: Το δικαίωμά της να καθιστά όποτε γουστάρει το Ελληνικό Σύνταγμα κουρελόχαρτο για να τυλίγει σουβλάκια. Και…
  • Δεύτερον: Το δικαίωμά της να καταλύει στην πράξη αυτοδίκαια και όποτε το θελήσει, ΚΑΙ την Ελληνική Βουλή, ΚΑΙ το υπουργικό συμβούλιο, επιβάλλοντας συγκεκριμένη δέσμη μέτρων – ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΩΝ – από την όποια μελλοντική κυβέρνηση της χώρας.

Έχουμε δηλαδή εδώ τη θεσμοθέτηση ενός καινούριου κατοχικού κεκτημένου, που δημιουργεί ένα τετελεσμένο απαράδεκτο, πρωτοφανές για ολόκληρο τον πλανήτη, και το οποίο στο συνδυασμό του με το κατοχικό ΤΑΙΠΕΔ (το οποίο δεν κατάργησε ο ΣΥΡΙΖΑ) μεταβιβάζει κυριαρχία και επικράτεια στα χέρια της κατοχής.

Έχει σημασία λοιπόν να κατανοήσουμε, ότι αυτή η κυβέρνηση, μέσα από μια ύπουλη διαχείριση υποτιθέμενων οικονομικών μεγεθών, και στη βάση της απαίτησης των δανειστών να θεσμοθετηθεί…

προκαταβολικά ένας μηχανισμός εξισορρόπησης – διόρθωσης  τυχόν αποκλίσεων από τους συμφωνημένους στόχους, αυτό που στην ουσία κάνει είναι να εκχωρεί αυτόματες αποφασιστικές αρμοδιότητες σε εξωθεσμικά και εξωελληνικά κέντρα, τα οποία θα μπορούν τη δεδομένη στιγμή ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ για λογαριασμό της Ελληνικής πολιτείας, χωρίς καν να χρειάζεται η σύγκλιση της Ελληνικής Βουλής.

Έχουμε συνειδητοποιήσει κύριοι που πάει το πράγμα???
Έχουμε συνειδητοποιήσει τι ακριβώς υπογράφει αυτή τη στιγμή ο πρωθυπουργός της χώρας???

Έχουμε συνειδητοποιήσει ότι η συνενοχή της αντιπολίτευσης είναι απόλυτη, από τη στιγμή που αρκείται στο να κρίνει τα μέτρα και όχι την ουσία ενός κατοχικού συμφώνου που καταλύει τα πάντα και παραδίδει τη χώρα στους δανειστές???

Έχουμε συνειδητοποιήσει ότι αυτή τη στιγμή η Ελλάδα ολόκληρη θα έπρεπε να είναι στους δρόμους, και οι συνένοχοι δημοσιογράφοι υποτίθεται ότι απεργούν???

Έχουμε συνειδητοποιήσει ότι οι δικαστές σιωπούν???

Έχουμε συνειδητοποιήσει ότι αυτή η τρισάθλια πανεπιστημιακή – ακαδημαϊκή κοινότητα σιωπά και δεν κάνει κάτι για να αφυπνίσει τον κόσμο???

Έχουμε συνειδητοποιήσει την επικίνδυνη συνενοχή της Εκκλησίας σ αυτή την εθνική προδοσία???

Έχουμε συνειδητοποιήσει ότι αν αυτό το τσίρκο που παριστάνει την κυβέρνηση, δεν ανατραπεί σήμερα, αύριο η χώρα δε θα είναι στα χέρια μας???

Έχουμε τέλος συνειδητοποιήσει ότι αυτό που συντελείται αυτή τη στιγμή, δεν αγγίζει τα όρια, αλλά ταυτίζεται με τον ορισμό της Εσχάτης προδοσίας???

Του Κυριάκου Κυριακόπουλου

Τρίτη 27 Απρίλη 2016

“ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ”

http://ellinikoforoum.blogspot.gr/2016/04/blog-post_306.html

Σ.γ.:Από τότε τα έβλεπε!

Διαβάστε κι ένα σχόλιο αναγνώστη του Φόρουμ:

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ !!!!!
ΟΜΩΣ :
ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΗΜΑΝΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟΠΟΙΟΥΜΑΙ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΜΟΥ….
ΔΙΑΓΡΑΦΩ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΟΥ ….
ΔΙΕΚΔΙΚΩ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ …
ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ ΚΑΙ ΠΑΥΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ…
ΠΑΓΩΝΩ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ…..
ΒΓΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ….
ΑΝΑΤΑΣΩ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΗ ΜΟΥ ΤΟΜΕΑ….
ΧΡΕΟΚΟΠΩ ΤΙΣ ΣΥΣΤΗΜΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΝΕΕΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ…
ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΩ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ….
ΔΙΚΑΖΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ…..
ΕΚΔΙΔΩ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ …….
ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΩ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ……
ΑΝΑΣΣΥΝΤΑΣΩ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΖΩ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ….

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΙ ΝΟΗΜΑ Η ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ Ο (ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ;;;) ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ;;;;;;;

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.