Ο Παπαδήμος, ο πρώην κι οι επόμενοι, με την τυραννία των μνημονίων, οδηγούν την Ελλάδα σε εμφύλιο.

Προκηρύξεις πέσανε με το σούρουπο απόψε 30 του Μάη, έξω από τον Ευαγγελισμό όπου νοσηλεύεται ο πρωθυπουργός που δεν εκλέχτηκε ποτέ κουρελιάζοντας το Σύνταγμα και τις εκλογικές διαδικασίες. Άλλωστε ποια διάταξη του Συντάγματος τηρείται στις μέρες μας; Τις προκηρύξεις υπογράφει η «Αναρχική Συλλογικότητα Ρουβίκωνας».

Η αστυνομία «προστασίας του πολίτη» ψάχνει να βρει διασυνδέσεις με «τρομοκράτες». Διοργάνωσε ολόκληρη καταδρομική επιχείρηση απόψε απόγευμα της Τρίτης, ενώ εξετάζει το υλικό από τις κάμερες, ώστε να αναγνωρίσει -ει δυνατόν- τα άτομα που πέταξαν τα φειγ βολάν. Το ξέρετε ασφαλώς πως όποιος διαφωνεί με τους δανειστές μας και τους δωσίλογους πολιτικούς μας Σαμαρά, ΓΑΠ, Τσίπρα και φυσικά με το εκλεκτό των Τραπεζών Λουκά Παπαδήμο, είναι ύποπτοι και πιθανοί τρομοκράτες.

Αυτοί έχουν τα χρήματα, αυτοί τα ΜΜΕ, αυτοί και τις δυνάμεις καταστολής. Ας μην ξεχνάτε ότι κανένα κανάλι δεν μετέδωσε την είδηση. Ούτε τα κρατικά που τα πληρώνουμε για να μας κοιμίζουν με τα σκουπίδια που τους επιβάλει ο ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ούτε τα χρεοκοπημένα ιδιωτικά, πλην του αντιμνημονιακού καναλιού ΑRT του Καρατζαφέρη.

Και μια και αναφερόμαστε στο «δημοκρατικό» κανάλι των Καρατζαφέρη-Μυλωνά οφείλουμε να πούμε την αλήθεια για την τακτική τους. Εφαρμόζουν κι αυτοί λογοκρισία σε όσους καλούν για συνδαιτυμόνες στο πάνελ του εκρηκτικού δελτίου. Μόνο όσους εγκρίνει ο πιστός οπαδός του μακαρίτη Μητσοτάκη Καρατζαφέρης, συμμετέχουν στο δελτίο. Γι’ αυτό και οικονομολόγοι αντιευρωπαϊστές και ενάντια στο ευρώ όπως η Νεγρεπόντη-Δεληβάνη, ο Καζάκης, ο Στάλιας, ο Κοντογιώργης, ο Καρούσος,  είναι κομμένοι δια παντός από το ιδιάζον δεξιόστροφο κανάλι τους. Μην εξαπατάσθε από όσα μπλα-μπλα-μπλά αμετροεπώς λένε στο δελτίο των 21.15 με 22.30. Mέρος της αλήθειας σας παρουσιάζουν με το επικάλυμμα του πατριωτισμού για όσους τρέφουν ελληνόφρονα αισθήματα για μια Ελλάδα που κι ο Καρατζαφέρης την πρόδωσε με το πρώτο μνημόνιο που ο ίδιος  ψήφισε. (Στο δεύτερο προσποιήθηκε τον απόντα). Ας μην ξεχνάμε ο Kαρατζαφέρης ήταν από τους πρώτους που καλοδέχθηκε τον δοτό πρωθυπουργό των τραπεζών με το περίφημο «Habemus Papadimoum”.

Όμως αυτά είναι εντελώς δευτερεύοντα μπροστά στην τραγική πραγματικότητα. Οι πολιτικοί μας δεν έχουν καμιά αντίρρηση στο να διχάσουν τον λαό και να σπείρουν εμφυλιοπολεμικά ζιζάνια ανάμεσα στους Έλληνες. Έτσι θεμελιώνουν γερά κι ακούνητα τις καρέκλες τους στη Βουλή και διαιωνίζουν την παγκοσμιοποιητική τους ιδιότητα ενισχύοντας τη ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

Οι αποψινές προκηρύξεις είτε το θέλει ο Ρουβίκωνας είτε όχι, δείχνουν έναν βαθιά διχασμένο λαό,  ένα ανομοιογενές μαζοσύνολο που βρίσκεται διαιρεμένο σε εκείνους τους υποταγμένους, τους παθητικούς μοιρολάτρες και τους άλλους που ανθίστανται με κάθε τρόπο αλλά με ελάχιστα μέσα και δυνατότητες ενάντια στους ισχυρούς της συγκεντρωτικής ολιγαρχίας που αρέσκονται να την αποκαλούν «Δημοκρατία».

Ένας τρόπος είναι οι προκηρύξεις σαν αυτές που επιχαίρουν για όσα έπαθε ο Λουκάς Παπαδήμος. Αλλά κι αυτό, το να χαίρονται κάποιοι γιατί τραυματίστηκε ένα πρόσωπο σύμβολο της Δημοκρατίας των ευρωπαϊστών, δείχνει ένα πνεύμα μίσους, οργής και εμφυλιοπολεμικού διχαστικού κλίματος. Δεν ωφελεί, ούτε αλλάζει σε τίποτα ή ανατρέπει το σύστημα, αντίθετα το ισχυροποιεί.

Όσοι χαίρονται για το ατύχημα του, σε τι βοηθάει η σαδιστικά χαρά τους και η προσωρινή εκτόνωση της οργής τους; Πόσο ενισχυτικά είναι στο να οδηγήσουν στην ανατροπή τους; Υπενθυμίζουμε ότι οι βόμβες (στρακαστρούκες) που έβαζαν επί χούντας οι αντιστασιακοί της Δημοκρατικής Άμυνας πόσο βοήθησαν στην πτώση της; Σε τίποτα. Η θυσία της Κύπρου ήταν το τέλος της, η απώλεια ελληνικού εδάφους, και ο θάνατος τόσων ελληνοκυπρίων όσο και μαχητών της ΕΛΔΥΚ. Και φυσικά δεν θα έπεφτε ο Ιωαννίδης αν δεν το είχε αποφασίσει ο ξένος παράγοντας, δηλαδή ο Χένρυ Κίσσιντζερ.

Πολύ φοβόμαστε ότι βαδίζουμε στα ίχνη μια τέτοιας διάσπασης και εμφύλιας σύρραξης ανάμεσα σε δύο πόλους της δεξιάς και της αναρχοαυτόνομης αριστεράς όπου θα θρηνήσουμε νέα θύματα και άλλες εδαφικές απώλειες.

Δεν σας εντυπωσιάζει ότι τα άκρα αυτά είναι πλαισιωμένα από τον ανθό της ελληνικής νεολαίας που ψάχνει κάπου να πιαστεί, ένα έρεισμα για να κρατηθεί, ένα όνειρο για να πιστέψει; Και τα δύο άκρα είναι φασιστικής νοοτροπίας παγίδες είτε για τη δεξιά είτε για την αριστερού τύπου αναρχία πρόκειται. Αμφότεροι οι πόλοι τους επιστρατεύουν με ουτοπικά, απατηλά συνθήματα που μόνο της πατρίδα βλάπτουν, απομακρύνουν το όραμα της ενότητας και μας φέρνουν πιο κοντά στον αφανισμό του Έθνους και τη μετατροπή του λαού μας σε μια νομαδικού τύπου συλλογικότητα…

Ευαγγελάτος Γεώργιος

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.