Το θαύμα της ζωής και της θείας Πρόνοιας

Παρακολουθείστε μέσα σε 9 λεπτά, όσα συμβαίνουν στο γυναικείο σώμα,​ επί 9μήνες. Από τη στιγμή που θα γονιμοποιηθεί το ωράριο, μέχρι τη ​ στιγμή που το βρέφος θα είναι έτοιμο να βγει από την κοιλιά της​ μητέρας του.

Δείτε σε μια απίστευτη απεικόνιση του Έλληνα καθηγητή Αλέξανδρου Τσιάρα, πώς διαιρούνται τα κύτταρα, πώς σχηματίζεται ο εγκέφαλος, τα μάτια, τα χεράκια, τα γεννητικά όργανα του εμβρύου και πώς το μωράκι όταν βγαίνει, “τινάζει” τα ποδαράκια του για να βοηθήσει τη μητέρα στις εξωθήσεις.

Το βίντεο δημιουργήθηκε με την βοήθεια της ​τεχνολο​γίας. Σε αυτό θα παρακολουθήσετε εικόνες που ενδεχομένως να μην έχετε ξαναδεί. Θα δείτε πως είναι η καρδιά του εμβρύου στις 25 ημέρες και πως σχηματίζεται στους 9 μήνες. Θα δείτε τα τριχοειδή αγγεία των 60.000 μιλίων που υπάρχουν στο σώμα μας, θα δείτε πώς σχηματίζεται ο εγκέφαλος και πώς αναπτύσσεται. Ανακαλύψτε τον μηχανισμό που το γυναικείο σώμα προετοιμάζεται για να γεννήσει.

Δείτε πράγματα που συμβαίνουν μέσα στη γυναίκα και στο έμβρυο και που αδυνατούμε να κατανοήσουμε με τη λογική μας, και δεν μπορούν να αποδοθούν πουθενά αλλού παρά στην ύπαρξη ενός Υπέρλογου, Υπέρτατου όντος και στην θεία Πρόνοια που σκέπει από τη στιγμή της σύλληψης μέχρι τον θάνατό μας κάθε έναν και κάθε μιά μας.

Ο Αλέξανδρος Τσιάρας είναι ένας Έλληνας επιστήμονας που μεγαλουργεί στο εξωτερικό. 

Ζει στις ΗΠΑ και εργάζεται σαν καθηγητής στο Yale. Πριν λίγα χρόνια η ΝΑΣΑ, ενδιαφέρθηκε για τη δουλειά του και του ζήτησε να δημιουργήσει ένα πρόγραμμα αλγορίθμων όπου θα απεικονίζεται το ανθρώπινο σώμα και πώς θα μπορεί να γίνει σε αυτό χειρουργική επέμβαση σε συνθήκες διαστήματος. Πρόκειται για μια ασύλληπτου μεγέθους αυθεντία που τα έργα του δεν κάνουν τίποτα περισσότερο από το να αποδεικνύουν την divinity (τη θεότητα και την πανσοφία της) όπως αναφέρει ο καθηγητής με απόλυτο σεβασμό και θαυμασμό.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.