ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΧΩΡΑ. Αυτοί είναι το πρόβλημα της Ελλάδας και για τις καρέκλες τους η χώρα καταστρέφεται ολοκληρωτικά, αυτή και ο λαός της.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΝΝΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΩΝ.
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ…
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ

Εκεί μας οδήγησαν τα παλιοτόμαρα είτε της δεξιάς, είτε της αριστεράς απόκλισης, είτε του κέντρου οι αξιοθρήνητοι!
Αυτοί οι πιο πάνω που βλέπετε, οι πανάθλιοι μειοδότες Σαμαράς και Βενιζέλος λείπουν, είναι το πρόβλημα της Ελλάδας και για τις καρέκλες τους η χώρα καταστρέφεται ολοκληρωτικά, αυτή και ο λαός της.
Πρέπει να φύγουν.
Δεν μπορεί η Ελλάδα να προχωρήσει στο μέλλον με φράξιες από τεμπέληδες εθνομηδενιστές, πρεζόνια, ομοφυλόφιλους, χιλιάδες καλοβολεμένους κηφήνες και τα ΜΜΕ του καρτέλ .
Την Ελλάδα την κυβερνάει το ΜΗΔΕΝ ή καλλίτερα ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ.
ΠΕΘΑΙΝΕΙ κόσμος… Ας τον να πεθαίνει. Εσύ τι νοιάζεσαι;
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΕΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ οδηγείται σε γενοκτονία και οι πιο αδύνατοι σε αυτοκτονία.
Και επισήμως με την βούλα προτεκτοράτο.
Πάντως όμως μας αφήνουν για να συνεχίζεται το θέατρο, να έχουμε πρωθυπουργό, υπουργούς, πρόεδρο της δημοκρατίας κ.α. καλούδια. Το ταμείο όμως στο… Βερολίνο. Ούτε τα προσχήματα δεν κρατούν οι πούστηδες.
Μέχρι πέρυσι οι φορολογικές δηλώσεις, καθώς και τα έσοδα, αφορούσαν την Ελληνική Δημοκρατία και αρμόδιος φορέας το ΥΠ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.
Από 1/1/2017 αφορούν την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων…
Σήμερα, ακόμη και στις φορολογικές δηλώσεις καταργήθηκε η Ελληνική Δημοκρατία.

Έτσι ήταν ΠΡΙΝ

Έτσι θα γίνει από εδώ και τώρα
Οι φορολογικές δηλώσεις εκδίδονται στο όνομα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων η οποία ελέγχεται καθ’ ολοκληρίαν από τους δανειστές-τοκογλύφους.
Ουσιαστικά και πρακτικά λοιπόν τα έγγραφα επιβεβαιώνουν την απόλυτη κατοχή την οποία υφίσταται η χώρα και ο λαός, με τα χρήματα να πηγαίνουν κατευθείαν στα γερμανικά ταμεία.
ΠΗΓΗ
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ:Α.Τ.
Aυτές είναι ενυπόγραφες δηλώσεις υποτέλειας – υποταγής στους τοκογλύφους αφού πουθενά δεν αναφέρεται Ελληνική δημοκρατία – Υπουργείο οικονομικών όπως μπορείτε να δείτε πιο πάνω αλλά μία «ανεξάρτητη αρχή» που σύμφωνα με το σχέδιο νόμου, δε θα υπάγεται σε κανενός είδους ιεραρχία κι έλεγχο εκπορευόμενο από αυτήν.
Το υπουργείο Οικονομικών κι η ηγεσία του δε θα μπορούν να ασκήσουν κανενός είδους έλεγχο στην ΑΑΔΕ, όπως δε θα μπορεί και κανένας άλλος.
Η Αρχή ελέγχει όλα τα έσοδα του κράτους – φορολογικά, τελωνειακά, όλα! – αλλά ο μόνος που ελέγχει αυτήν θα είναι ο διοικητής της από κοινού με το διοικητικό της συμβούλιο, μέλη του οποίου προέρχονται και από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή «δήθεν» ως παρατηρητές.
Δηλαδή η σύσταση της εν λόγω ανεξάρτητης Αρχής είναι αντίθετη στις επιταγές του Συντάγματος καθώς αφενός ανατίθενται σε αυτήν αρμοδιότητες του στενού πυρήνα του κράτους και αφετέρου είναι πολιτικά ανεύθυνη και δεν υπόκειται σε πολιτικό και κοινοβουλευτικό έλεγχο, παρότι υποκαθιστά την Κυβέρνηση. Με τη λειτουργία και τις αρμοδιότητες της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) συνδέονται άμεσα 7 από τα 140 προαπαιτούμενα του νέου Μνημονίου.
Σύμφωνα με αυτά τα προαπαιτούμενα, η κυβέρνηση θα πρέπει να μεταφέρει στην ΑΑΔΕ όλες τις ηλεκτρονικές λειτουργίες που σχετίζονται με τις εφορίες και τα τελωνεία, πολλές εκ των οποίων σήμερα είναι στην Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων.
Μεταξύ των προαπαιτούμενων περιλαμβάνεται η άμεση νομοθέτηση της κάλυψης των εξόδων ταξιδιών του ΔΣ της Αρχής, αλλά και των εξόδων φιλοξενίας εμπειρογνωμόνων που θα συνδράμουν την ΑΑΔΕ.
Το πρώτο άρθρο προβλέπει την κατάργηση της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων και την αντικατάστασή της από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) που έχει στόχο τον προσδιορισμό, την βεβαίωση και την είσπραξη των φορολογικών, τελωνιακών και λοιπών δημοσίων εσόδων.
Η Αρχή απολαύει λειτουργική ανεξαρτησία και δεν υπόκειται σε έλεγχο ή εποπτεία από κυβερνητικά όργανα.
Από τα θέματα που έθεταν με μεγάλη επιμονή οι δανειστές-εταίροι από την έναρξη κιόλας των μνημονίων το 2010, ήταν η μετατροπή της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων σε Ανεξάρτητη Αρχή. Τέλος επί αριστεροκαπιταλιστικού ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ (ανάθεμά τους!) το επέβαλλαν οι δολοφόνοι, ναζήδες, αρχιμαφιόζοι της Ε.Ε.
Άρθρο 3 Λειτουργική ανεξαρτησία….
Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Συμβουλίου Διοίκησης, ο Εμπειρογνώμονας και ο Διοικητής κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους, δεσμεύονται μόνο από το νόμο και τη συνείδησή τους και δεν υπόκεινται σε ιεραρχικό έλεγχο ούτε σε διοικητική εποπτεία από κυβερνητικά όργανα ή άλλες διοικητικές αρχές ή άλλον δημόσιο ή ιδιωτικό οργανισμό.
Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Συμβουλίου Διοίκησης, ο Εμπειρογνώμονας και ο Διοικητής απολαμβάνουν προσωπικής και λειτουργικής ανεξαρτησίας.
Άρα όπως δηλώνει Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, δεν έχει καμιά σχέση με το κράτος ούτε με νομούς! Όμως εσύ κορόϊδο που πληρώνεις θα την έχεις άσχημα αν τυχόν αντισταθείς και αρνηθείς να πληρώσεις τους μαφιόζους που στα παίρνουν καιθ τα πηξγαίνουν κατ’ ευθείαν στη Γερμανία των χιτλεροΣόϊμπλε και της χιτλεροΑγγέλας.
Αναρωτήθηκες δουλοπάροικε της Γερμανίας γιατί να πληρώνεις φόρους σε κάποιους που δεν ξέρεις που πάνε τα χρήματα που σου αποσπούν παράνομα, κι εκτός συνταγματικής νομιμότητας, ούτε σε ποιους ανήκει η ΑΑΔΕ, και δεν τους αγγίζει κανένας νόμος;;; εδώ μυρίζει από χιλιόμετρα μακριά μεγάλη, τεραστίων διαστάσεων απάτη!!! Και συ δεσμευμένος γιατί ενεργείς μόνος, ατομοκεντρικά, δεν εμπιστεύεσαι κανένα συν-Έλληνα θες δεν θες θα τα πληρώσεις τα φύλακτρα της φυλακής σου. Αν ξεκουνήσεις τον ποπό σου και γίνουμε χίλιοι-δυο χιλιάδες, τρεις χιλιάδες η κρίσιμη μάζα των δούλων θα τους πάρουμε στο κυνήγι και δεν θα ξέρουν που να κρυφτούν. Ειδαλλιώς κάτσε με το κεφάλι σκυμμένο και περίμενε να βρεις μαξιλάρι στα παγκάκια. Αλλά δεν θα βρεις ούτε παγκάκι γιατί κάποιος άλλος συνοδοιπόρος σου στην παθητικότητα θα το έχει καταλάβει.
Όλα τα λεφτά, βέβαια, είναι το άρθρο 5 (Σχέσεις με τον Υπουργό Οικονομικών και λοιπούς κυβερνητικούς φορείς), όπου, προς δόξα του κυρίαρχου ελληνικού κράτους, αναφέρονται τα ακόλουθα:
Η Αρχή δεν υπόκειται σε ιεραρχικό έλεγχο ή εποπτεία από τον υπουργό Οικονομικών.
Ο υπουργός Οικονομικών μπορεί να υποβάλλει στρατηγικές προτάσεις και να παρέχει στρατηγικές οδηγίες στην Αρχή σχετικά με τον στρατηγικό σχεδιασμό για την υλοποίηση της κυβερνητικής πολιτικής σε ζητήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της Αρχής και σε εξαιρετικές περιστάσεις. (Ιδίως αν αρχίζει να εξεγείρεται ο χορός των βρυκολακιασμένων γιατί δεν θα έχει μείνει τίποτα άλλο να χάσει εκτός από τις αλυσίδες του).
Οι στρατηγικές οδηγίες και οι προτάσεις δεν μπορούν να επεκταθούν σε οργανωτικά και λειτουργικά ζητήματα της Αρχής ή σε θέματα του προσωπικού αυτής.
Η Αρχή ενημερώνει περιοδικά τον υπουργό Οικονομικών.
Ο υπουργός δεν δύναται, για συγκεκριμένες υποθέσεις ή περιπτώσεις, να υποβάλει προς την Αρχή αίτημα παροχής πληροφοριών ή να παράσχει δεσμευτικές οδηγίες, του παρέχονται όμως υποχρεωτικά από αυτήν συγκεντρωτικά στοιχεία που απαιτούνται για την άσκηση των αρμοδιοτήτων του.
Σε περίπτωση διαφωνίας του υπουργού Οικονομικών με τον διοικητή της Αρχής σχετικά με την εφαρμογή της φορολογικής πολιτικής, το ζήτημα παραπέμπεται από τον υπουργό Οικονομικών στο Συμβούλιο Διοίκησης της Αρχής.
Με λίγα λόγια: αυτός που θα ασκεί πλέον οικονομική και κατά συνέπεια πολιτική εξουσία είναι η Αρχή, με τον υπουργό Οικονομικών να υποβάλλει μόνο… στρατηγικές προτάσεις!
Επιπλέον, ο υπουργός Οικονομικών, ο αρμόδιος κυβερνητικός παράγοντας για τη χάραξη της οικονομικής πολιτικής της χώρας, δεν θα έχει πλέον δικαίωμα ούτε καν να υποβάλει προς την Αρχή αίτημα προκειμένου να έχει πρόσβαση σε πληροφορίες του υπουργείου του(!).
Και το τελευταίο: σε περίπτωση διαφωνίας του υπουργού Οικονομικών με τον διοικητή της Αρχής για θέματα φορολογικής πολιτικής, το θέμα παραπέμπεται από τον υπουργό Οικονομικών στο… Συμβούλιο της Αρχής.
Το τελευταίο μάλλον σαν καψώνι με πυροφάνι σε νεοσύλλεκτους ακούγεται.
Μόνο που στη θέση του νεοσυλλέκτου βρίσκεται ο υπουργός Οικονομικών ενός «κυρίαρχου» κράτους, δηλαδή
«φως φανάρι» ο κάθε κύριος Σόϊμπλε για 100 χρόνια.
Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων: Οι δανειστές τώρα δικαιώνονται …
Οι φόροι στην Ελλάδα, δεν είναι τίποτε περισσότερο από φόρος υποτέλειας του πολίτη σε μια απρόσιτη, διεφθαρμένη και απόλυτα διαπλεκόμενη εξουσία.
Με την ΑΑΔΕ όμως η συνολική επιβολή των φόρων στους πολίτες ιδιωτικοποιείται παντελώς. Κι αυτό δεν σημαίνει απλά αυθαιρεσία στον καθορισμό των φόρων και των προστίμων.
Η ΑΑΔΕ με τον Πορτογάλο «παρατηρητή» της πλέον θα επιβάλει φόρους και πρόστιμα στους πολίτες ανάλογα με τις απαιτήσεις οργανωμένων συμφερόντων και τις δεσμεύσεις προς τους δανειστές.

Ο σχιζοφρενιογόνος διπλός δεσμός συνεχίζεται να εφαρμόζεται στον ελληνικό μαζολαό “σε δημοκρατία σκατά σαν αυτή που έχουμε, οι πολίτες όποιον κι αν ψηφίσουν σκατά θε να βοσκήσουν”.
Πηγή: Η ιδέα και μέρος του κειμένου πάρθηκε από το blog ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ της Καλλιόπης Σουφλή η οποία σε πολλά έχει δίκιο και σε πολλά άδικο. Πολλά μέρη του άρθρου υπερτονίσθηκαν με δικές μας παρεμβάσεις. Όποιος θέλει να δει το αυτούσιο άρθρο ας κοιτάξει στην πιο κάτω διεύθυνση:
http://attikanea.blogspot.gr/2017/07/blog-
Το ερώτημα παραμένει και σας το θέτω αναγνώστες μου. Υπάρχει λύση; Ακονείστε το μυαλό σας και περιμένω τα σχόλιά σας είτε σε τούτη την ιστοσελίδα, είτε στο ιδιωτικό μου e-mail:evansgrp@hol.gr, είτε στο τηλέφωνο 2610-910761 βραδινές ώρες Ευαγγελάτος Γεώργιος.
3 σχόλια
Α, και κατι αλλο ακομα: Εχω πληροφοριες απορρητες ότι συντομα τα πραγματα θ’αλλαξουν και ότι ξεκιναει η ωρα της αλλαγης των πραγματων με τελικη εκβαση την απελευθερωση. Περισσοτερα ομως δεν μπορω να σας αναφερω, διοτι υπαρχει σοβαρος κινδυνος και δεν πρεπει τιποτα πλεον να σταθει εμποδιο απεναντι στην αλλαγη που ειναι απολυτως αναγκαιο να γινει….. Νομιζω ότι καταλαβαινετε……Ηδη, σας ανεφερα πολλα και περισσοτερα απ’οτι θαπρεπε.Οσο για τον Καζακη, νομιζω ότι σε καμια περιπτωση δεν ειναι ο καταλληλος ανθρωπος για να φερει αυτην την τοσο αναγκαια αλλα και επιθυμητη αλλαγη των καταστασεων!!!!
Συντάκτης
Υπόδειξέ μου τον πιο κατάλληλο για ηγέτη και είμαι μαζί σου. Δεν μιλάμε για την παρηγοριά των προφητειών έτσι;
Οχι, δεν εχει να κανει με τις προφητειες. εχει να κανει με τον ιδιο τον προεδρο τραμπ, ο οποιος θελει να τελειωνει με το προβλημα του χρεους της ελλαδος και να διαλυσει μαζι με τον πουτιν την γερμανια!!!