Θαυμάστε τους Πεφωτισμένους (ILLUMINATI) G20! Όλοι ανεξαιρέτως απέδειξαν πως είναι όργανα του ΕΩΣΦΟΡΟΥ.

Mόλις περατώθηκε η συνάντηση των G20. Όπως άλλωστε αναμενόταν οι αποφάσεις που πάρθηκαν ήσαν πλήρης Πνεύματος Αγίου και Σοφίας! (Άπαγε απ’ εμού η βλασφημία). Γι’ αυτό και οι σύνεδροι δεν τα βρίσκουν ούτε ομονοούν ποτέ και σε τίποτα, εκτός από το ελεύθερο εμπόριο που είναι η βάση της ειδωλολατρικής τους προσήλωσης μέσα στον καπιταλισμό που είναι ο θεός Δαγών[1] τον οποίο λάτρευαν από την εποχή των Φιλισταίων (δηλαδή των Κρητομηκυναίων)…

Οι πεφωτισμένοι που αποφασίζουν αλοίμονο, για μας και για το καλό μας! Θαυμάστε τους!

Οι ηγέτες των ισχυρότερων και αναδυόμενων οικονομιών του κόσμου τάχτηκαν ασφαλώς υπέρ του καπιταλισμού και του ελευθέρου εμπορίου, τα μεγάλα και διεθνή μονοπώλια που καταστρέφουν τους αδύναμους και ασθενείς οργανισμούς, εταιρίες, ενώσεις, συνεταιρισμούς προς όφελος των ισχυρών και ακόμη καλλίτερα για τους πιο πάνω, στράφηκαν ενάντια οποιουδήποτε προστατευτισμού. Δηλαδή κεφαλαιοκρατία χωρίς όρια.

Και για να υπάρχει κι ένα επιχείρημα για όσους εύπιστους πιστεύουν ότι η Παγκοσμιοποίησης έχει ανθρώπινο πρόσωπο, αναγνωρίζουν «τον ρόλο θεμιτών αμυντικών εργαλείων» στο εμπόριο, στο πλαίσιο όμως των κανόνων του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου. Τώρα σωθήκαμε. Πότε ο ΠΟΕ επεδίωξε να προστατεύσει ή να αμυνθεί εναντίον της ασυδοσίας των Κρατών, των Τραπεζών, των διεθνών μονοπωλίων και υπέρ των λαών; Ποτέ και πουθενά. Αμέσως παρακάτω θα δείτε του λόγου το αληθές.

Στο πεδίο αυτό ουσιαστικά οι ηγέτες του G20 συμφωνούν σε αυτά που μέχρι πριν από λίγα χρόνια θεωρούνταν αυτονόητα και τα οποία όμως ήρθε να ανατρέψει η οικονομική φιλοσοφία του αμερικανού προέδρου Τραμπ και το δόγμα του προστατευτισμού και απομονωτισμού που πρεσβεύει. Το συμφέρον του λαού του πρεσβεύει ο επιχειρηματίας Τραμπ, σε τι διαφέρει από την Τερέζα, την Αγκέλα και την Ε.Ε. Αυτοί είναι φιλάνθρωποι δηλαδή συγκρινόμενοι με τον Ντόναλντ;

Θα μπορούσε να γίνει αλλιώς; Αγεφύρωτο χάσμα για την κλιματική αλλαγή

Τα “σοφά” μέτρα τους θα μειώσουν κάτι λίγο, τις εκπομπές του CO2! Σωθήκαμε προλετάριοι του πλανήτη!

Δυστυχώς οι ηγέτες των G20 δεν κατάφεραν να γεφυρώσουν τις διαφορές τους στο θέμα της κλιματικής αλλαγής – βασική παράμετρος είναι τα επίπεδα εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα. Αντί να προωθήσουν λύσεις υγείας και ευημερίας, όπως την παραγωγή, εδώ και τώρα, εξ υδρολύσεως, του υδρογόνου, ένα πάμφθηνο καύσιμο, προτιμούν το ακριβό ρυπογόνο, ορυκτό πετρέλαιο. Αυτά λοιπόν τα πολιτικά φασιστοειδή σκέφτονται τους λαούς τους ή τις μίζες των άλλοτε επτά αδερφών που τώρα μαζί με τα σαρκοφάγα όρνια των φαφρμακευτικών και τραπεζικών κολοσσών, αποτελούν τον δηλητηριώδη κακοήθη ιστό που σπέρνει τον καρκίνο, τον πόλεμο, τη δυστυχία και τον θάνατο στον πλανήτη;

Τι περιμέναμε λοιπόν, να υπάρξει συμφωνία στην κλιματική αλλαγή; Μετά την απόφαση της Ουάσιγκτον να αποχωρήσει από τη Συμφωνία του Παρισιού τα υπόλοιπα μέλη του G20 επιβεβαιώνουν την πρόθεσή τους να υλοποιήσουν «τάχιστα» τα συμφωνηθέντα. Δηλαδή κάποια βηματάκια μείωσης των ρύπων χωρίς αντίκρισμα. Τι είχα Γιάννη; Τι είχες πάντα ανθρωπάκο!

Εκείνοι στα σαλέ τους και συ στη μιζέρια των φαβελών και των συνωστισμό των βρώμικων μεγαλουπόλεων. Μετά από μακρά διελκυστίνδα η προδιαγεγραμμένη διάσταση απόψεων φαίνεται να αποτυπώνεται και στο τελικό ανακοινωθέν της Συνόδου, γεγονός ιδιαίτερα ασυνήθιστο αν όχι πρωτόγνωρο στα χρονικά του G20.

Την ίδια ώρα απορρίπτεται η πρόταση για επαναδιαπραγμάτευση της συμφωνίας, όπως αξιώνει η αμερικανική πλευρά, με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες να την χαρακτηρίζουν «μη αναστρέψιμη». Παρά ταύτα ελήφθη υπόψη μια αρκετά διαφιλονικούμενη αμερικανική πρόταση που διασφαλίζει ουσιαστικά στις ΗΠΑ τη δυνατότητα να παρέχουν βοήθεια σε άλλες χώρες «για την φιλική προς το περιβάλλον χρήση ορυκτών». Κουραφέξαλα. Ασπιρίνες για την ημικρανία του πλανήτη! Ή αλλιώς, «να σε κάψω Γιάννη να σε αλείψω λάδι!»

Το γεγονός ότι η πρόταση συμπεριελήφθη στο τελικό ανακοινωθέν προκαλεί ήδη οργισμένες αντιδράσεις εκ μέρους περιβαλλοντικών οργανώσεων, αφού επί της ουσίας αντίκειται στο πνεύμα της Συμφωνίας του Παρισιού.

Στο πεδίο του προσφυγικού δεν πέρασε ευρωπαϊκή πρόταση για την επιβολή κυρώσεων σε βάρος των διακινητών ανθρώπων. Ελεύθεροι οι λαθρέμποροι εισαγωγής να διακινούν υποψήφια θύματα προς πνιγμόν και οικονομικούς παραδείσους που δεν υπάρχουν. Η πρόταση προσέκρουσε στις αντιστάσεις Ρωσίας και Κίνας για αδιευκρίνιστους λόγους. Οι δυο χώρες δέχθηκαν απλώς να συμπεριληφθεί μια επισήμανση για την ανάγκη να ενταθεί ο αγώνας κατά των διακινητών. Δηλαδή τα πολεμικά του ΝΑΤΟ όπως συλλαμβάνουν (!!!) εκατοντάδες μεταναστών και λαθρομεταναστών από Τουρκία μεριά προς Ελλάδα,[2] να  αυξήσουν τις περιπολίες τους και τις συλλήψεις των παράνομων εισερχομένων σε χιλιάδες

Τριμερής Μέρκελ-Μακρόν-Πούτιν για Ουκρανία

Κατά τα λοιπά ο αμερικανός πρόεδρος Τραμπ εξέφρασε την ελπίδα να υπάρξει άμεσα εμπορική συμφωνία ΗΠΑ-Μεγάλης Βρετανίας. Μετά τη συνάντησή του με την βρετανίδα πρωθυπουργό Τερέζα Μέι, υπογράμμισε ότι οι δυο πλευρές εργάζονται πάνω σε μια πολύ μεγάλη εμπορική συμφωνία που θα ωφελήσει και τις δυο πλευρές. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή μπορεί να τεθεί σε ισχύ μετά την αποχώρηση της Βρετανίας από την ΕΕ, δηλαδή μετά τον Μάρτιο του 2019.

Με λίγα λόγια αυτοί οι δύο πάντα ενεργούσαν μαζί και συμφωνούσαν σε όλα, ποια είναι η διαφορά τώρα; Τι το καινούργιο διαμηνύουν στους αποβλακωμένους λαούς τους; Σαφώς οι ΗΠΑ θα στηρίξουν όπως στήριζαν πάντα τη Βρετανία εναντίον της γερμανικής Ε.Ε.

Νωρίτερα σήμερα υπήρξε και μια τριμερής της Αγκέλας Μέρκελ με τον Γάλλο πρόεδρο Μακρόν και τον Ρώσο ομόλογό του Πούτιν, με τους τρεις ηγέτες να συμφωνούν στην έναρξη μιας νέας προσπάθειας για την υλοποίηση της εκεχειρίας στην Ουκρανία, στη βάση της συμφωνίας του Μινσκ. Ζητήθηκε επίσης από το Ρώσο πρόεδρο να αξιοποιήσει την επιρροή που έχει στους αυτονομιστές προκειμένου να αποκτήσουν πρόσβαση στις περιοχές που ελέγχουν οι παρατηρητές του ΟΑΣΕ. Αυτό μόνο; Αντί να προωθήσουν την ειρηνική συνύπαρξη και το σεβασμό των ιδιαιτεροτήτων των Ουκρανών ζητήθηκε να υπάρξουν παρτατηρητές να βλέπουν τα αλληλοσπαρασσόμενα μέρη να σκοτώνουν ο ένας τον άλλον υπό τα όμματα των κυανοκράνων  και των παρατηρητών του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη. Μάυρη Συνεργασία και ακόμη πιο κατάμαυρη Ασφάλεια!

Υποτίθεται ότι ελέγχουν την χρήση όπλων, αυτοί οι ίδιοι που τα εμπορεύονται και τα διακινούν. Πάντα για την ασφάλεια και τη συνεργασία των πολιτών και των λαών.[3]

Οι ηγέτες του G20 συμφώνησαν και σε ένα σχέδιο δράσης για την τόνωση της παγκόσμιας ανάπτυξης. Τονίζεται μεν ότι η παγκόσμια οικονομία εμφανίζει σημάδια ανάκαμψης, εντούτοις οι ρυθμοί δεν είναι ακόμη ικανοποιητικοί και τα ρίσκα παραμένουν. Σε κάνα δυο χιλιάδες χρόνια οι «ρυθμοί» θα γίνουν ικανοποιητικοί για τους κατοίκους όλου του πλανήτη. Αρκεί να έχτε ΥΠΟΜΟΝΗ πόπολα.

Το απόλυτο χάος στους δρόμους

Εντωμεταξύ δύσκολες μέρες περνάει το Αμβούργο, από την αγανάκτηση του κόσμου που ξέρει ότι οι επονομαζόμενοι G20 σαρδανάπαλοι μόνο για τους λαούς δεν νοιάζονται παρά μόνο για τα ιμπεριαλιστικά συμφέροντα της άρχουσας διεθνούς ολιγαρχίας. Ογκώδεις διαδηλώσεις, κατά των G20, λαμβάνουν χώραν με πάνω από 100.000 συμμετέχοντες. Φυσικά όλοι αυτοί είναι αναρχικοί, αντιεξουσιαστές και ταραχοποιοί, θα επιχειρήσουν να αξιοποιήσουν την ευκαιρία για να συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο γράφει ο ελεγχόμενος από το Σύστημα τύπος και Τηλεόραση. Ενώ οι G20 κόπτονται και πασχίζουν για την ευτυχία μας. Την γαλήνη, και τη σωτηρία του πλανήτη.

Η χθεσινή νύχτα ήταν πολύ τεταμένη, με συνοικίες του Αμβούργου να θυμίζουν πραγματικά πεδία μαχών. Εικόνες χάους και εμφυλίου πολέμου κάνουν το γύρο του κόσμου, με άγριες συμπλοκές μεταξύ αστυνομικών και 1.500 περίπου κουκουλοφόρων, αντιεξουσιαστών κυρίως, με κατεστραμμένα και λεηλατημένα αυτοκίνητα και καταστήματα. Βάζουν σε έξοδα τόσους απλούς πολίτες οι άτιμοι!

Η ένταση των επεισοδίων ήταν τόσο μεγάλη που κρίθηκε αναγκαία η επέμβαση των ειδικών δυνάμεων για να συνδράμουν τους αστυνομικούς. Καλά δεν ρίξανε και τις ομάδες καταδρομών της Frontex να τελειώνουμε άπαξ δια παντός με τους ταραξίες; Εκατοντάδες είναι οι τραυματίες και στις δυο πλευρές, όπως εκατοντάδες στο μεταξύ είναι και οι συλλήψεις και προσαγωγές. Η πόλη είναι πραγματικά σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, με τη σημερινή μέρα και νύχτα να προμηνύονται δύσκολες. Όμορφος κόσμος αγγελικός. Αυτοί οι πατερούληδές μας (οι G20) προστρέχουν για το καλό μας και μεις λυσσάμε να τους αποδοκιμάσουμε. Ε, εμείς φταίμε πουν έχουμε λεγεώνες δαιμόνων, περισσότερες από τους δαιμονισμένους των Γεργεσηνών μέσα μας. Ενώ αυτοί, το ίδιο θα μας ένοιαζε και αν ήταν G140, είναι τα εκλεγμένα μπουμπούκια του συστήματος. Αυτοί έχουν πάντα δίκιο και οι λαοί πάντα άδικο, γι’ αυτό και τους σπέρνουν πολέμους για να τους τιμωρούν, κάτι G4, G5, G8, G10 κ.λπ., κ.λπ., κ.λπ.

Ο καθένας δυστυχώς κοιτά τα συμφέροντά του και η άρχουσα τάξη των Ελλήνων καρεκλοκένταυρων ό,τι λέει η Ε.Ε. η Αγέλα και ο Τραμπ συμφωνούν σε όλα και διαφωνούν σε όσα οι πιο πάνω διαφωνούν. Για κλάματα όλοι τους, μεγάλοι και μικροί. Καμιά ωριμότητα και σε τίποτα! Ποιος είπε ότι οι άγγελοι και ο Θεός εμπνέουν αυτά τα κοράκια; Μόνο ο διάολος κάνει κάθε μέρα πανηγύρι με τις πιο πάνω φάτσες… Αν χρειαστεί να μας εξοντώσουν δεν θα διστάσουν. Το έχουν κάμνει και στο παρελθόν άλλωστε. Β’ Παγκόσμιος, Χιροσίμα, Ναγκασάκι, Τσέρνομπιλ, Φουκοσίμα, και έπονται πολλά ακόμα….

Με λίγα λόγια καμιά πρόοδος δεν επιτεύχθηκε από τους υλιστές καπιτάλες του κόσμου και σε τίποτα!

Λόγια λέγουν στα διεθνή ΜΜΕ για να τα ακούν οι χαζοί και να τα πιστεύουν οι όμοιοί τους αφελείς πολίτες. Λόγια έλεγαν και οι Φαρισαίοι αλλά ήταν λόγια μόνο. Λόγια ψεύτικης αρετής και υποκρισίας. Η αλήθεια όμως απαιτεί έργα. Έργα που να λάμπουν. Και τα λόγια, βέβαια να είναι προσεχτικά και σοβαρά, αλλά πολύ περισσότερο να ακολουθούνται από  έργα ουσίας.

Το καλό το δέντρο φαίνεται από τους καρπούς που κάνει. Κατά παρόμοιο τρόπο, τους ανθρώπους «εκ των καρπών αυτών γνώσεσθε αυτούς». δηλαδή από τα έργα τους θα τους καταλάβετε.

Κάποιος σοφός, αν τον ξέρετε, είπε κάποτε: “Τα έργα σας δεν θα φωτίζουν μόνο την κοινωνία αλλά θα δοξάζουν τον Θεό. Όταν βλέπουν τα καλά έργα σας οι άνθρωποι θα αναγνωρίζουν ότι από την πίστη σας προέρχονται και θα αναγνωρίζουν σαν πηγή των καλών έργων σας τον Θεό και θα τον δοξάζουν. Αν απεναντίας τα έργα σας είναι σκοτεινά, είναι έργα αμαρτίας, θα προσβάλλετε τον Θεό, τον οποίον λέγετε ότι πιστεύετε και ακολουθείτε. Τότε, όχι μόνον δεν δοξάζετε τον Θεό αλλά τον προσβάλλετε, τον βλασφημείτε. Κάμετε, ώστε να «βλασφημείται το όνομα του Θεού εν τοις έθνεσι», δηλαδή από τους ειδωλολάτρες ή άλλους απίστους”.

Θαυμάστε τους Πεφωτισμένους (ILLUMINATI) G20! Όλοι ανεξαιρέτως, «εκ των έργων γνώσεσθε αυτούς» είναι «εμπνευσμένα» όργανα του ΕΩΣΦΟΡΟΥ.

Αν έχετε ιδέα πως να τους ξεφορτωθούμε να ανασάνει η ανθρωπότητα, να λευτερωθούμε από το δαιμονικό ζυγό τους, σχολιάστε το άρθρο, γράψτε μας, τηλεφωνείστε στο 6978305217 ή 2610-910761 βραδινές ώρες.

ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

[1]Δαγών ο θεός της γονιμότητας, της παραγωγής γενικά, λατρευόταν ως προστάτης της γεωργίας και της καλλιέργειας του σιταριού. Σ’ αυτόν αποδιδόταν και η εφεύρεση της άμαξας. αναφέρεται ως ένας ισχυρός και πολεμοχαρής προστάτης, ως δικαστής των νεκρών. Ένα μεταγενέστερο βαβυλωνιακό κείμενο τον καθιστά ως δεσμοφύλακα του κάτω κόσμου των επτά παιδιών του θεού Εμεσάρα.

[2]Αν έχετε πληροφορία έστω και ενός λαθρομετανάστη που συνέλαβαν τα πολεμικά του ΝΑΤΟ που πλέουν στι Αιθγαίο, παρακαλώ να μας το γράψετε, θα αποτελεί ρεκόρ Γκίνες.

[3] Ο Οργανισμός για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ)[1] (αγγλικά: Organization for Security and Co-operation in EuropeOSCE) είναι ο μεγαλύτερος διακρατικός οργανισμός για την διαφύλαξη της ασφαλείας στον κόσμο. Ιδρύθηκε το 1975 στο Ελσίνκι ως Συνδιάσκεψη για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη και μετονομάστηκε στο όνομα που έχει σήμερα το 1995.

Στο πεδίο ευθύνης του Οργανισμού περιλαμβάνεται ο έλεγχος της διάδοσης όπλων, τα ανθρώπινα δικαιώματα, η ελευθερία του τύπου και η δίκαιη και ελεύθερη διεξαγωγή εκλογών. Οι περισσότεροι από τα 3.500 μέλη του προσωπικού του απασχολούνται σε επιχειρησιακό επίπεδο, με μόλις ένα 10% να απασχολούνται στην έδρα του οργανισμού.

Σκοπός της δημιουργίας του είναι η έγκαιρη αντιμετώπιση, η αποτροπή συγκρούσεων, η διαχείριση κρίσεων και η αποκατάσταση μετά από συγκρούσεις, καθώς και να προάγει τη συνεργασία στην περιοχή. Οι 57 χώρες που συμμετέχουν βρίσκονται στην Ευρώπη, τον Καύκασο, την Κεντρική Ασία και τη Βόρεια Αμερική και καλύπτουν το σύνολο του Βορείου ημισφαιρίου. Ως επίσημοι συνεργάτες του Οργανισμού αναγνωρίζονται επιπλέον 6 μεσογειακά κράτη, 4 ασιατικά και η Αυστραλία. Δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου ως φόρουμ Ανατολής – Δύσης.

Σχόλιό μας: Αντιλαμβάνεστε πως μετά τον ΟΑΣΕ, όπως και μετά τον ΟΗΕ (Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών), την UNESCO, κ.λπ.,  πάψαμε να τρωγόμαστε μεταξύ μας και τρώμε με χρυσά κουτάλια!

Γεώργιος Ευαγγελάτος

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.