Απόψε η Ζωή Κωνσταντοπούλου αποκάλυψε τη βαθύτατη κρίση και την ανηθικότητα όλου του πολιτικού συστήματος της χώρας. Μόνη λύση η ανατροπή τους και η παρέμβαση της δικαιοσύνης

Στη συνέντευξή της στον κο Παπαχελά στην εκπομπή “ΙΣΤΟΡΙΑ” η πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου αποκάλυψε την ανηθικότητα και τη διαστροφή του πολιτικού μας συστήματος.

Όλα του ΣΥΡΙΖΑ και της προεδρίας στα κρυφά και μουλωχτά

Όλα του ΣΥΡΙΖΑ και της προεδρίας στα κρυφά και μουλωχτά

Απέδειξε περίτρανα πως Τσίπρας και Παυλόπουλος δεν αποτελούν εξαίρεση της δεξιάς πολιτικής που είχαμε πάντα στον τόπο. Αντίθετα το ντουέτο μαζί με την παραπαίουσα κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είναι οι εγγυητές της συντήρησης και της οικονομικής, κοινωνικής, πολιτικής, εκπαιδευτικής, πολιτισμικής και όχι μόνο, τροχοπέδης που οι πανάθλιοι σύμμαχοί μας, έχουν επιβάλλει στο δύσμοιρο τούτο τόπο από το 1827 ώς τα σήμερα με μοναδική πατριωτική παρένθεση τον Ιωάννη Καποδίστρια.

Επί δυο αιώνες οι διεφθαρμένοι ξεπουλούν τα πάντα στον ευλογημένο τούτο τόπο για την τσέπη του παντελονιού τους (αν και φορούν φουστάνια μπρος στους ξένους λεηλάτες) και χάρη της αμφίβολης δόξας που ο αποβλακωμένος από τους ίδιους λαός τους απονέμει. Θύμα αιώνιο που δεν εννοεί να συνειδητοποιήσει τους θύτες του.

Το μόνο που μένει σαν ελπίδα είναι αυτές οι φωτεινές πυγολαμπίδες μέσα στο ατέλειωτο σκότος της άγνοιας και της παραπλάνησης.

Πολλά ζήτω στην Ζωή που άντεξε και δεν θ’ αργήσει η μέρα που θα δαγκώσει όλο αυτό το κακό συναπάντημα εχιδνών που φύτρωσε, αναπτύχθηκε και αντριώθηκε στους κόλπους του ΚΚΕ της κας Παπαρήγα και του κου Κουτσούμπα. Ντροπή να υπάρχουν ακόμη οπαδοί του ΚΚΕ, όπως και του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως και του Ποταμιού, των ΑΝΕΛ, της Νου Δου του απόγονου του Μητσοτάκη, των Λεβέντηδων, του ΛΑΟΣ, της ΧΡΥΣΑΥΓΗΣ, των Τζήμερων κ.λπ. κ.λπ. κ.λπ.

Συλλέγουμε κάποια από τα λόγια – καρφιά της Ζωής που αποκάλυψε πλήρως τη διαστροφή και την ανηθικότητα του Τσίπρα αλλά και όλου του ανάξιου συστήματος που ακούει στα ονόματα Παππάς,

Νίκος Παππάς ο στενότερος φίλος του Αλέξη να του έχετε απόλυτη εμπιστοσύνη

Φλαμπουράρης, Βούτσης, Τσακαλώτος (ο κος που δεν ξέρει τη διαφορά ενσήμου και χαρτοσήμου), Σκουρλέτης,

Σκουρλέτης: Ένα ψέμα και μια υπόσχεση παραπάνω δεν χάνεται και τίποτα. βρε αδερφέ!

Μαντάς, Χρυσοβελόνη, Καμμένος, Φίλης (ο πιο φιλικός από όλους “αν δεν συμμορφωθείς θα σε τελειώσουμε“.

Να δούμε τι τέλος θα έχουν όλοι αυτοί οι υβριστές του όρκου στην τιμή τους που έδωσαν (καθ’ ό,τι άθεοι, βολεψάκηδες, διεστραμμένοι καρεκλοκένταυροι και χυδαίοι πατριδοκάπηλοι που εκνευρίζονται και στη θέα του Ευαγγελίου) και δεν τήρησαν.

Τι είπε:

Τους διεφθαρμένους και να θες να τους βοηθήσεις στη λάσπη θα κυλιούνται και θα το δικαιολογούν "δεν γινόταν αλλιώς".

Τους διεφθαρμένους και να θες να τους βοηθήσεις στη λάσπη θα κυλιούνται και θα το δικαιολογούν “δεν γινόταν αλλιώς”.

“Ο Τσίπρας είχε στα χέρια του εργαλεία (π.χ. την επιτροπή αλήθειας για το χρέος, το κατοχικό δάνειο) & δεν τα χρησιμοποίησε,πράγμα πρωτοφανές για έναν πρωθυπουργό”.

Όχι μόνο δεν χρησιμοποίησε τα εργαλεία, αλλά ούτε εκτεταλλεύτηκε σωστά συγκεκριμένους ανθρώπους. Αντίθετα, τους “χρησιμοποίησε“. Σ.γ.: Αυτό το στοιχείο χαρακτηρίζει την ψυχοπαθητική προσωπικότητα με ναρκισσιστικά στοιχεία.(Antisocial or Psychopathic personality disorder mixed with Narcissistic personality elements according to DSM-4).

“Είχε δώσει διαβεβαίωση στους δανειστές ότι θα υπήρχε συμφωνία”. (Πίσω από τις πλάτες του λαού φυσικά. Ενός λαού που παραπλανημένος από τις υποσχέσεις της Θεσσαλονίκης έλπιζε στην αλλαγή και ανατροπή των μνημονιακών για να του κοπούν τα χέρια και τα πόδια, κάθε όραμα ζωής, όταν είδε τις ελπίδες του να διαψεύδονται και τον Τσίπρα να υπογράφει και τρίτο μνημόνιο ενώ μπορούσε να αξιοποιήσει και το δημοψήφισμα και το πόρισμα της επιτροπής θεσμών και διαφάνειας για να αρνηθεί να πληρώσει έστω κι ένα ευρώ).

"Οι υποσχέσεις μου στη Θεσσαλονίκη με ις οποίες κορόϊδεψα τον ελληνικό λαό και με ψήφισε, δεν έπρεπε να είχαν λεχθεί". Ξετσίπωτε σαν δεν ντρέπεσαι,

“Οι υποσχέσεις μου στη Θεσσαλονίκη με τις οποίες κορόϊδεψα τον ελληνικό λαό και με ψήφισε, δεν έπρεπε να είχαν λεχθεί”. Ξετσίπωτε σαν δεν ντρέπεσαι!

“Μου ελέχθηκε ότι οι υποσχέσεις Τσίπρα στην Έκθεση Θεσσαλονίκης δεν έπρεπε να είχαν δοθεί’. Σ.γ.:Τώρα σοβάρεψαν τα πράγματα αφού πήραν την κυβέρνηση στο τσεπάκι τους και θα άλλαζαν ρότα από την πορεία που είχαν υποσχεθεί να τηρήσουν στο λαό. Αυτός εξάλλου ο λαός έχει αποδείξει πως ξεχνά γρήγορα και αποτελείται από ηλίθια πρόβατα που διαμαρτύρονται μόνο στις εκλογές και μετά για 4 χρόνια τα σφάζεις χωρίς να δίνεις λόγο σε κανένα.

Σε συνομιλία της με τον Αλέξη Τσίπρα του είχε πει πως εάν έχανε το δημοψήφισμα θα έπρεπε να παραιτηθεί και εκείνος είχε εκπλαγεί. Την δε νύκτα μετά τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ πως ήτν το κλίμα απάντησε μονολεκτικά επιβεβαιώνοντας τον Γιάννη Βαρουφάκη που κι αυτόν με τη σειρά του τον άδειασαν: “ΠΕΝΘΙΜΟ“. “Όλοι ήσαν σκυθρωποί, περίμεναν πως τα αποτελέσματα θα ήσαν 50/50”.

“Χτυπούσαν τα χέρια τους στο τραπέζι του γραφείου μου για να επίσπευσω την διαδικασία ψήφισης της εξουσιοδότησης. Ο Φίλης μου είπε θα σε τελειώσουμε“. Kαι αρχίσανε τις συκοφαντίες, τη δυσφήμηση, τα πισώπλατα μαχαιρώματα, γνωστή μέθοδος φθοράς του αντιπάλου εν Ελλάδι, και να λένε “να την μαζέψει ο άντρας της και οι γονείς της να την πάνε σε ψυχίατρο”. Σ.γ.:Την ίδια στιγμή που έχουν οι ίδιοι ανάγκη από ψυχίατρο σαν απατεώνες ψυχοπαθητικοί που πάσχουν από το σύνδρομο της Ύβρεως του Dr. David Owen. Αλλά τυλοί οδηγοί τυφλών που να κατανοήσουν την πάθησή τους. Ο Τσίπρας; Ο Βούτσης; Ο Φίλης;

Ελάτε ο Ολιγάρχες της Ευρώπης και της Ελλάδας ενωθείτε!

Ολιγάρχες της Ευρώπης και της Ελλάδας ενωθείτε!

”  Ο Δραγασακης με στοχοποίησε γιατί δεν έθεσα σε κίνδυνο την κοινοβουλευτική λειτουργία και δεν δέχτηκα να δώσω τα αποθεματικά της Βουλής”.

Γι' αυτούς μια λύση υπήρχε και υπάρχει για τη Ζωή

Γι’ αυτούς μια λύση υπήρχε και υπάρχει μόνο για τη Ζωή

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας παρέκαμψε την πρόεδρο της Βουλής με πλάγιους τρόπους για να παρει αντίγραφο του ψηφισμένου νομοσχεδίου για να το δωσει στους δανειστές” να μην αργήσει και τους κακοκαρδίσει τους ανθρώπους!

Και η Βόμβα:

“Δεν περίμενα οτι ο κ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ θα λειτουργεί ως ανδρείκελο και εκπρόσωπος των δανειστών.”

Μετά από όλα αυτά τι του μένει του Τσίπρα, αν τη γλυτώσει εννοείται και προλάβει να φύγει με το ελικόπτερο.Ωραίο το σχόλιο της Ραχήλ Μακρή”

“Αυτός δεν ξέρει τι ειναι πολιτική οικονομία οπότε δεν κάνει ιδιαίτερη εντύπωση οτι ανακηρύχθηκε ένας πρωθυπουργός επίτιμος διδάκτορας από ιδιωτικό πανεπιστήμιο που ανήκει στο εμπορικό Επιμελητήριο των γειτόνων. Με τόσο καλό που έκανε στο τουρκικό εμπόριο είναι λογικό. Πάντως εξασφάλισε το μέλλον του κι αυτός. Θα διδάσκει οπως ο ΓΑΠ ως επισκέπτης καθηγητής. Θα διδάσκει πως να εξαπατήσετε έναν λαό σε ενα χρόνο. Ζήτα Τσίπρα και υπηκοότητα για να έχεις που να πας”.από το Facebook της Ραχήλ Μακρή.

Συνέντευξη Ζωής Κωνσταντοπούλου στον ΣΚΑΙ στις 8/3/16

 

1 σχόλιο

    • Μαρία Κ. στο 10 Μαρτίου, 2016 στις 7:18 πμ
    • Απάντηση

    Ωραια τα τελευταια αρθρα σας σχετικα με τον Σείκιλο, την ημερα της γυναικας και τη Ζωη Κωνσταντοπουλου.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.