ΠΩΣ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙΤΕ ΣΕ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΚΑΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. Μέρος 3ο

ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ  

Για να διαδοθεί το θέμα της παιδοφιλίας ευρέως, καθίσταται  απαραίτητο να υποστηριχτεί το περιεχόμενο της ως αναδυόμενο από ιστορικές και μυθολογικές προσωπικότητες, κι αν είναι δυνατόν, από τις σύγχρονες περσόνες  των μέσων μαζικής  ενημέρωσης (media ). Η “pedophilia” εισέρχεται μαζικά στις ειδήσεις και στα talk shows. Οι άνθρωποι βλέπουν στις τηλεοράσεις  ταινίες,  όπως «η Λολίτα» οι οποίες έχουν   μεγάλη  πέραση   στο κοινό. Πρόκειται για μια προκλητική για την εποχή της ταινία του διάσημου σκηνοθέτη Στάνλευ Κιούμπρικ πάνω σε ένα κλασικό βιβλίο του Βλαντιμίρ Ναμπόκοφ με τον διάσημο ηθοποιό Τζέιμς Μέισον και την ανήλικη Σιου Λάιον. Προσέξτε ιδιαίτερα τη διάσημη σκηνή όπου ο καθηγητής βάφει τα νύχια των ποδιών της Λολίτας είναι η πιο ερωτική στιγμή της ταινίας και δικαίως έχει κερδίσει τη θέση της στην ιστορία του κινηματογράφου.  

Ύστερα τους υποβάλλουμε να ακούνε στίχους  και  μουσικά  βίντεο κλιπ. Όπως με τις Drag Queens για παράδειγμα, τις τρανσέξουαλ πόρνες:

https://www.youtube.com/watch?v=30iiFu4TZLw

Πρόκειται για ένα  από τα πολλά “τρικ” διάδοσης που φέρνει στην μόδα τον προωθητικό, δήθεν μοντέρνο τρόπο ζωής “Κοιτάξτε βρε ηλίθιοι τι γίνεται γύρω σας!” Εδώ οι μεγαλύτερες πουτάνες λευκές και μαύρες πόρνες παρουσιάζουν λαοφιλέστατα σόου με χυδαίες εκφράσεις που απελευθερώνουν όλο το ευρύπρωκτο μεγαλείο τους και σεις ντρέπεστε να πείτε ότι είναι αγαθιάρικο και άδολο να πηγαίνει ένας μεγάλος άντρας ή γυναίκα με αγοράκια και κοριτσάκια και να τα εισαγάγει στα μυστήρια του έρωτα ακόμη από τα εννέα και δέκα τους χρόνια; Μα πόσο οπισθοδρομικοί είστε; 

 

Δεν το ξέρατε,  ότι ένας διάσημος συνθέτης…. μμμ…. αυτός…o Woody Allen κατά κάποιον τρόπο…  ήταν παιδόφιλος; Πήγε με την υιοθετημένη κόρη του”. Τα ίδια και ο Ρομάν Πολάνσκι που δεν τολμάει να πάει στην Αμερική γιατί κατηγορείται για βιασμό ανήλικης;

“Και  ο  τάδε γνωστός  Εγγλέζος συγγραφέας δια  βίου   παιδόφιλος,    διώκονταν από τις αρχές.”

“Και πόσους από αυτούς δεν έκλεισαν  σε τρελάδικα! Πόσα εκατομμύρια δεν εκτοπίστηκαν, και τους αφαιρέθηκε η ιθαγένεια! .. Με την ευκαιρία, πως  σας φάνηκε το νέο βίντεο κλιπ του τάδε διάσημου τραγουδιστή «Σε αγαπώ μωρό μου;»   

 

Σε αυτό το στάδιο  της  επεξεργασίας  το θέμα βγαίνει  “στην κορυφή”  και  αρχίζει να “παίζει “,  αρχίζει να αντιγράφεται αυτόνομα στα μέσα της μαζικής ενημέρωσης, του θεάματος και της πολιτικής. 

Μια άλλη εναλλακτική και αποτελεσματική τεχνική είναι η εξής: το πρόβλημα το κουβεντιάζουν  ενεργά και συνεχώςοι φορείς (δημοσιογράφοι, παρουσιαστές τηλεόρασης, τα μέλη της κοινότητας, κ.λπ.)  στο επίπεδο των πληροφοριών, όμως κόβονται στη μέση από την κουβέντα οι ειδικοί που έχουν βαρύνουσα γνώμη

Η συζήτηση διεξάγεται κατά τέτοιο  τρόπο, ώστε να χάνεται η ουσία και να  κουράζονται οι ακροατές. Οι ειδικοί δεν μπορούν να αρθρώσουν λόγο γιατί οι δημοσιογράφοι και οι νεωτεριστές παρεμβαίνουν συνέχεια και τους διακόπτουν ασεβέστατα κι αντιδημοκρατικότατα, αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα. Συχνά αν τα πράγματα κλίνουν εναντίον της παιδοφιλίας βάζει μπρος και το επόμενο κόλπο, να μιλούν όλοι μαζί και να μην ακούγεται κανένας.  

Στην συνέχεια, σε μια στιγμή όταν ο καθένας  έχει ήδη βαρεθεί και η συζήτηση του προβλήματος έχει φτάσει σε αδιέξοδο, εμφανίζεται  κατάλληλα και ειδικά  επιλεγμένος, ένας εμπειρογνώμων-επαγγελματίας και λέει: «Κύριοι, στην πραγματικότητα τίποτα δεν είναι έτσι. Και δεν είναι έτσι, αλλά έτσι, αυτό είναι όλο. Πολύ απλό και σταματήστε να φωνάζετε. Και πρέπει να  γίνει αποδεκτή η παιδοφιλία όταν έχεις αγαθές διαθέσεις και θες να προσφέρεις θετικά στην ψυχή του παιδιού και στην κοινωνία. Υπό αυτές τις προϋποθέσεις, η ερωτική μύηση του ανηλίκου από ενήλικα όχι μόνο επιτρέπεται αλλά επιβάλλεται».

Αυτός θα την φέρει την συζήτηση στην συγκεκριμένη κατεύθυνση, η οποία είναι προσυμφωνημένη και προσχεδιασμένη από το Σύστημα κίνηση του  “Παραθύρου” .

Για την  δικαιολογία  των “υποστηρικτών της νομιμοποίησης”  γίνονται  προσπάθειες  “εξανθρωπισμού”  των εγκληματιών δια μέσω της δημιουργίας μιας θετικής εικόνας, ξεχωριστής  απ’ τον χαρακτήρα του εγκλήματος.  

 

 «Είναι  δημιουργικές προσωπικότητες. Ε, ναι,  λοιπόν, πήγε με μια παιδούλα, και τι έγινε; »  

 «Αγαπούν αληθινά  τα αθώα παιδάκια.   Τα γλύφουν, εκσπερματώνουν επάνω τους, ή στον πρωκτό τους κι αν είναι ολίγον ανεπτυγμένα τα κοριτσάκια γιατί όχι και να συνουσιάζονται; Στην Αφρική δεν γεννάνε έστω και με σχετικό κίνδυνο, εντεκάχρονα κοριτσάκια; Ερωτικό παιχνίδι, σημαίνει  ότι τα  αγαπάνε!»

«Η ύψιστη απόδειξη αγάπης είναι ολοκληρώνεις την σχέση σου με το αντικείμενο της αγάπης σου!»

 «Οι παιδόφιλοι έχουν  αυξημένο IQ και στα υπόλοιπα,  είναι  ηθικά  άτομα, ακολουθούν αυστηρά τα χρηστά ήθη»

«Οι  παιδόφιλοι  είναι τα θύματα οι  ίδιοι, η ζωή τους ανάγκασε να πηγαίνουν με παιδάκια. Ύστερα υπάρχουν δράματα σε κάποια σπίτια παιδοφίλων που δεν τους αφήνουν να δημιουργήσουν σχέση με ενήλικα, ενώ με μια παιδόφιλη σχέση με αγοράκια και κοριτσάκια, νιώθουν υπέροχα και χωρίς να απειλούνται όταν πηγαίνουν με τα ανήλικα » 

“Έτσι τους διαπαιδαγωγήσανε ” κ.λπ. 

Αυτού του είδους παιχνίδια είναι “το αλάτι” του δημοφιλούς τοκ-σόου. 

«Θα σας πω μια τραγική ιστορία αγάπης! Ήθελε να την αγκαλιάσει και να το κάνει μαζί της.  Αυτή  απλά και μόνο ήθελε να αγκαλιαστεί και να νιώσει υπέροχα στα στιβαρά του χέρια! Ποιοι είμαστε εμείς για να τους κρίνουμε;  Ίσως αυτή είναι  η αγάπη. Ποιοι είστε εσείς που θα σταθείτε  εμπόδιο στον δρόμο της αγάπης μιας κοπελιάς προς έναν ώριμο άνδρα, ενός εφήβου δεκαπέντε χρονών προς τη καθηγήτριά του η οποία κάνει έρωτα μαζί του από τα δώδεκα;!» 

 

ΕΙΜΑΣΤΕ  ΕΞΟΥΣΙΑ  ΕΔΩ 

Έτσι περνάμε στο πέμπτο στάδιο μεταφοράς του Παραθύρου, όταν πια το θέμα του «Κόμματος Παιδοφίλων»  έχει προθερμανθεί κατάλληλα και υπάρχει η δυνατότητα  να περάσει από το στάδιο με την ονομασία «δημοφιλές θέμα, γνωστό στο ευρύ κοινό» (popular) προς το επόμενο στάδιο της περιοχής  «τρέχουσα πολιτική». Ξεκινά η προετοιμασία της νομοθετικής βάσεως και της νομιμοποίησης.  Πρόκειται για το έκτο στάδιο: Του Δημοψηφίσματος  και της νομικής αποδοχής, γίνεται το απίστευτο Νόμος (policy)

Οι ομάδες των “λόμπι” εξουσίας  εδραιώνονται και βγαίνουν έξω απ’ τις “σκιές”.  Δημοσιεύονται δημοσκοπήσεις, όπου “ως φαίνεται” επιβεβαιώνεται το υψηλό ποσοστό των υποστηρικτών “της νομιμοποίησης του θέματος” (policy). 

Οι πολιτικοί αρχίζουν  να κυλούν τα δοκιμαστικά μπαλάκια των δημοσίων δηλώσεων σχετικά με τις νομοθετικές ρυθμίσεις.  Στην συνείδηση ​​του κοινού εισάγεται  ένα νέο δόγμα: “Η απαγόρευση της άσκησης παιδοφιλικών σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων είναι βάρβαρη και αναχρονιστική συμπεριφορά γι’ αυτό απαγορεύεται δια νόμου”.    

Το “σπεσιαλιτέ” πιάτο του φιλελευθερισμού είναι «η ανοχή» (tolerante), ως απαγόρευση του “ταμπού”, ως απαγόρευση της διόρθωσης και  προειδοποίησης  κάθε ολέθριας απόκλισης της Κοινωνίας. 

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας φάσης της κινήσεως του παραθύρου,   δηλαδή από την περιοχή-πεδίο  “δημοφιλή” προχωρά  σε περιοχή κατηγορίας “τρέχουσα πολιτική»,  η Κοινωνία  ήδη έχει σπάσει. Το πιο ζωντανό μέρος της  κάπως ακόμα θα αντιταχθεί στη νομοθετική εξασφάλιση των πραγμάτων, που πριν λίγο καιρό ακόμη φάνταζαν αδιανόητα και ανάρμοστα.  Αλλά στο σύνολό της  η Κοινωνία έσπασε, διερράγη, ηττήθηκε, εγκεφαλοπλύθηκε.  Έχει ήδη αποδεχθεί την ήττα της. Τώρα μπορούμε να της επιβάλουμε το πρώην αδιανόητο.

Ο σκοπός επιτεύχθηκε το κακόμοιρο παιδί ο Ethan υφίσταται τις συνέπειες της κοινωνικής αποσάρθρωσης που οι Ψυχοτεχνολόγοι υπέβαλαν και επέβαλαν στην ανώριμη να κρίνει λαοθάλασσα

Θεσπίστηκαν νόμοι, άλλαξαν (συνθλίφτηκαν), οι κανόνες της ανθρώπινης ύπαρξης και της καθιερωμένης από αιώνες Ηθικής και φυσικής τάξης. Η Παραπέρα  η  ηχώ αυτού του θέματος αναπόφευκτα  θα  εξαπλωθεί σε σχολεία και νηπιαγωγεία κι έτσι η επόμενη γενιά θα μεγαλώσει χωρίς καμία πιθανότητα πλέον να μεγαλώσει άδολα, με αφέλεια και αθωότητα. Τα παιδιά θα τα κάνουμε πρόωρους ενήλικες να βασανίζονται από τα μικρά τους χρόνια από την σεξουαλική φλόγα, την σαρκική επιθυμία κι ενόρμηση που θα καίει απροσδιόριστα και ανεξέλεγκτα για μια ολόκληρη ζωή. Συνήθως με άγνωστες συνέπειες για τα ίδια τα παιδιά αλλά και την κοινωνία στο σύνολό της. Αλλά ποιος νοιάζεται για τους ηλίθιους και παραδομένους;  Ποιος νοιάζεται σε μια Ελλάδα με σκυμμένο το κεφάλι σε οποιαδήποτε θέμα; ¨Έναν λαό που για να επιβιώσει όχι θα κάνει τρανσέξουαλ τα παιδιά του, αλλά θα τα εκπορνεύει όπως στις Φιλιππίνες, στην Πολυνησία, στο Μπαλί και όπου αλλού οι άνθρωποι πεθαίνουν από πείνα και δυστυχία.

Ακριβώς όπως το ΔΝΤ, η ΕΚΤ του Ντράγκι και η υπόλοιπη  πανουκλιασμένη ηγεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ευρώ, θέλουν να μας καταντήσουν.  

Έτσι επιτεύχθηκε ο στόχος· η   νομιμοποίηση της παιδεραστίας (σήμερα οι παιδεραστές απαιτούν  να αποκαλούν τους εαυτούς τους “γκέι”). Είμαστε όλοι μάρτυρες, πως στις μέρες μας η Ευρώπη νομιμοποιεί την αιμομιξία, την κτηνοβασία και εργάζεται πυρετωδώς για την νομική κατοχύρωση της παιδικής ευθανασίας.

ΠΩΣ ΘΑ “ΣΠΑΣΕΙ” Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ;   

Το Παράθυρο δυνατοτήτων, μπορούμε να αποκαλύψουμε τώρα ότι λέγεται και παράθυρο του Overton (Overtons Window) στηρίζεται πάνω στο μοντέλο του Hallin ή στις  Hallins  Spheres που θα αναπτύξουμε σε άλλη μελέτη μας.

Το παράθυρο λοιπόν του Overton όπως ήδη αναλύσαμε ανωτέρω, και θα παρουσιάσουμε λεπτομερέστερα σε άλλη μελέτη μας, κινείται ευκολότερα  σε  “ανεκτικές” κοινωνίες όπως π.χ. φημίζεται η Ολλανδία.  Σε κοινωνίες χωρίς ιδανικά, χωρίς αξίες, χωρίς θρησκευτικές εμμονές και αυστηρή εφαρμογή των θρησκευτικών κανόνων, ως εκ τούτου, δεν  υπάρχει σαφής διαχωρισμός ανάμεσα στο καλό και το κακό στον πληθυσμό.  

 «Θέλεις να μιλήσουμε για την μητέρα σου – ότι είναι πόρνη; Θέλετε να  δημοσιεύσετε γ’ αυτό το θέμα μία  έκθεση στο περιοδικό;  Θέλετε να τραγουδήσετε γι’ αυτό;  Θέλετε να αποδείξετε τελικά  ότι, το να είσαι πόρνη είναι φυσιολογικό, ακόμη και αναγκαίο πράγμα;» 

Όλα αυτά είναι η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,  που περιγράφει  ο Overton, η οποία στηρίζεται στο “όλα επιτρέπονται“. 

Δεν  υπάρχουν  ταμπού.

Δεν  υπάρχει τίποτα ιερό.

Δεν  υπάρχουν  πια  οι απαραβίαστες  έννοιες,  για τις οποίες  η ίδια  η συζήτηση κάποτε απαγορευόταν  και τα  βρώμικα σχόλια καταστέλλονταν αμέσως και πέρναγαν από τους διαδρόμους των δικαστηρίων. Όλα αυτά δεν υπάρχουν. 

Και τι υπάρχει; Υπάρχει η λεγόμενη ελευθερία του λόγου, σε έναν ανεκτικό χωρίς ηθική και συγκεκριμένη θρησκευτική πίστη κοινωνία η οποία μετατράπηκε  σε ελευθερία  της  απανθρωποίησης.  

Μπροστά στα μάτια μας οι Παγκοσμιοποιητές και οι αδρά αμειβόμενοι ψυχοτεχνολόγοι, αφαιρούν ένα προς ένα  τα πλαίσια, που προστάτευαν την Κοινωνία  από τις αβύσσους  της  αυτοκαταστροφής .   

Τώρα ο δρόμος  προς  τα εκεί  είναι  ανοιχτός.

Νομίζεις ότι μόνος  δεν μπορείς  να αλλάξεις  τίποτα;

Έχεις  απόλυτο δίκιο, μόνος του ο άνθρωπος δεν μπορεί  τίποτα.  Όμως  εσύ είσαι υποχρεωμένος  να παραμείνεις  άνθρωπος. Και ένας  άνθρωπος είναι σε θέση να βρει λύση για οποιοδήποτε πρόβλημα.  Κι όταν δεν θα είναι σε θέση να το κάνει μόνος του – θα το κάνουν οι πολλοί, ενωμένοι με μια κοινή ιδέα. 

Κοιταχτείτε γύρω σας υπάρχουν πολλοί πρόθυμοι να συνεργαστούν μαζί σας για να μην επιτευχθούν τα σχέδια των Νεοταξιτών και της Παγκοσμιοποίησης..

Αυτοί τη δουλειά τους κάνουν κι εμείς τη δική μας. Το ΕΠΑΜ του Δημήτρη Καζάκη είναι μια προσπάθεια να ανατρέψει τα σχέδιά τους, όπως και άλλες Κινήσεις και Κόμματα. Π.χ. η Χριστιανική Δημοκρατία, “Ελλάδα- Ο Άλλος Δρόμος”, το “Μέτωπο Νίκης”, η ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΑΤΡΑΣ, η ΕΛ.ΛΑ.Σ, (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ), η ΚΟΙΝΩΝΙΑ, κ.λπ. Όλοι μας να κινητοποιηθούμε προς τη δημιουργία μικρών αλληλοσυνεργαζόμενων ομάδων οι οποίες στη δεδομένη στιγμή οφείλουν για το καλό της Ελλάδας να ενωθούν κάτω από έναν πολιτικό φορέα και να ανατρέψουν τα σχέδια των ψυχοτεχνολόγων και των νεοταξιτών δημίων μας.

Ευαγγελάτος Γεώργιος Ψυχίατρος Παίδων Ενηλίκων, Νευρολόγος, Ψυχαναλυτής

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.