Αυτά τα σύμβολα είναι στην ουσία η σημαία της Ε.Ε.

Όταν τα διαβάζαμε από τα βιβλία του και τα ακούγαμε από το ίδιο του το στόμα δεν τα πιστεύαμε. Τώρα τα βλέπουμε με τα ίδια μας τα μάτια και τα ζούμε μέσα στο πετσί μας. Ήταν η προφητική φωνή του που ακουγότανε όπως συμβαίνει με όλες τις χαρισματικές προφητικές παρουσίες σε αυτό τον κόσμο, «ως φωνή βοώντος εν τη ερήμω». Τον διέβαλλε ο ελληνικός λαός, τον θεωρούσε «γραφικό μπάρμπα Νίκο», η ίδια η ελληνική Βουλή τον έβλεπε συγκαταβατικά, τον παραθεωρούσε, τον σατίριζε και τον υποβίβαζε βάζοντάς τον να μιλάει μετά της δύο τη νύχτα όταν οι ελάχιστοι εναπομείναντες βουλευτές έπαιρναν τον πρώτο τους ύπνο πάνω στα βουλευτικά έδρανα. Ποιος ήταν ο εμπνευσμένος εκείνος άνδρας που αν ζούσε σήμερα θα είχε δώσει κουράγιο, ελπίδα και στόχο ζωής στον παραπαίοντα στη βαβυλώνια, αυτή τη στιγμή, εξορία του ελληνικό λαό;

Ο Νικόλας Ψαρουδάκης. Επιστροφή από την εξορία μετά την πτώση της χούντας

Ο Νικόλας Ψαρουδάκης, ο ιδρυτής και πρόεδρος της ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, βουλευτής επικρατείας στην περίοδο της παντοκρατορίας του ΠΑΣΟΚ και του Ανδρέα Παπανδρέου.

Μεταφέρουμε μερικές από τις διαπιστώσεις που έκανε από το 1985 σχετικά με την ΕΟΚ τότε. Είναι παρμένες από το βιβλίο του «Η ΠΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΕΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, Υπότιτλος: Προσκήνιο, Παρασκήνιο, Εθνική Αυτονομία» Εκδόσεις ΜΗΝΥΜΑ 1985.

«α) Η πλουτοκρατία ετοιμάζει τον πανευρωπαϊκό της Χωροφύλακα
Είναι γνωστό ότι ο ελεύθερος ανταγωνισμός, η ατομική ιδιοκτησία του κεφαλαίου, (σ.γ.: στα χέρια των οικονομικών volptures=ορνέων που είναι οι τραπεζίτες και οι χρηματοπιστωτές) και η μεγάλη ανάπτυξη της επιστήμης και της τεχνικής, οδήγησαν στη μεγάλη συσσώρευση κεφαλαίου και στη δημιουργία των μονοπωλίων. Σήμερα υπάρχουν μονοπώλια τόσο ισχυρά που συναγωνίζονται άνετα τα κράτη… δεν αρκούνται στην εξαγωγή των προϊόντων τους, αλλά εξάγουν και το ίδιο κεφάλαιο για επενδύσεις σ’ άλλες χώρες και για τον σκοπό μιας πραγματικής παγκόσμιας ηγεμονίας και γεννούν οικονομικά μεγαθήρια, είτε μοιράζονται συμβατικά λαούς και ηπείρους, σαν πρόβατα! Η συσσώρευση του κεφαλαίου (σ.γ.: αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει μεγαλύτερο μονοπώλιο από το τραπεζιτικό, καθώς οι διεθνείς υπερτραπεζίτες ψάχνουν να βρούν με ποιο τρόπο θα αυξήσουν τα υπερσυσσωρευμένα κέρδη τους, με ποιες τεχνικές θα οδηγήσουν τα κράτη και τους λαούς στο δανεισμό, π.χ. στην Ελλάδα με πρωτοβουλία της Goldman Sachs και τη σύμφωνη γνώμη της κυβέρνησης Σημίτη, αλλοίωσαν τους οικονομικούς δείκτες που δεν επέτρεπαν την Ελλάδα να μπει στην ΟΝΕ και την έβαλαν πρόωρα στην Ενιαία Οικονομική και Νομισματική Ένωση. Αργότερα ήρθε το Όργανο της παγκόσμιας οικονομικής κυβέρνησης αυτός ο άπατρις, αμερικανοθρεμμένος πρωθυπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιωργάκης Παπανδρέου, για να αλλοιώσει τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ και να εγκλωβίσει την Ελλάδα στα δίκτυα του ΔΝΤ και της ΕΚΤ παραδίδοντας την εθνική κυριαρχία στα μονοπώλια των διεθνών απατεώνων τραπεζιτών), κι η δημιουργία των μονοπωλίων αφού εξαφανίζει τον ελεύθερο ανταγωνισμό, εξαφανίζει στη συνέχεια και την ανάγκη διατήρησης της πολυεθνικής μορφής του κόσμου και των ηπείρων. Όταν π.χ. η Ευρωπαϊκή οικονομία περιέλθει στα χέρια του μονοπωλίου, για ποιο λόγο να υπάρχουν ευρωπαϊκά κράτη; Μέχρι σήμερα το εθνικό κεφάλαιο χρειάζονταν τον εθνικό χωροφύλακα (το Κράτος) για να το φυλάει. Τώρα (σ.γ.;με την απελευθέρωση των αγορών και την ελεύθερη διακίνηση των κεφαλαίων) που το κεφάλαιο στη μορφή του μονοπωλίου πήρε πολυεθνική μορφή, η σημασία των επ’ί μέρους κρατών έχει εξασθενίσει και αποκτά σημασία η ύπαρξη ενός πανευρωπαϊκού κράτουθς και ενός πανευρωπαϊκούθ χωροφύλακα. Κι η οικονομική και πολιτική ηγεσία τα δημιούργησε και τα δυό: ΕΟΚ και ΝΑΤΟ!

β)Φανερές και μυστικές ηγεσίες
Είναι κοινό μυστικό ότι στα Έθνη, πλάϊ στις φανερές υπάρχουν, μυστικές ηγεσίες και κέντρα αποφάσεων. Ότι ουσιαστικός κάτοχος της εξουσίας δεν είναι το προσκξήνιο αλλά το παρασκήνιο. Ότι οι αποφάσεις παίρνονται σε μυστικές συναγωγές, (σ.γ.: Λέσχη Bilderberg, Illuminati, Trilateral, Aspen, G20, Μασονικές στοές, Ροδόσταυροι κ.λπ.) όπου οι αληθινοί αφέντες του κόσμου ρυθμίζουν τις εξελίξεις λαών και ηπείρων, σύμφωνα με μακροπρόθεσμα παγκόσμια σχέδια κυριαρχίας. Χωρίος πολλά λόγια, βρισκόμαστε μπροστά σε παγκόσμια συνωμοσία! Όλα μαρτυρούν ότι η ΕΟΚ είναι εργαλείο για κάτι άλλο, ένας ενδιάμεσος στόχος, προεργασία για μια εξέλιξη που δεν αποκαλύπτεται, γιατί υπηρετεί άλλους κι όχχι την ΕΟΚ.
Κατ’ αρχήν, είναι βέβαιο ότι η ΕΟΚ σαν υπερκράτος, τελικό σκοπό δεν μπορεί να έχει άλλον από την απορρόφηση των Κρατών μελών της. Αυτό δεν φαίνεται να το καταλαβαίνουν όσο πρέπει τα κράτη που το ένα μετά το άλλο μπαίνουν στη στρούγκα της. Έτσι νομίζουν πως προστατεύονται όταν κάθε φορά που το καθένα υπογράφει τον περιορισμό της εθνικής του κυριαρχίας προσθέτει τη φράση: «υπό τον όρον της αμοιβαιότητος». Γιατί, όταν σε κάποια στιγμή αποκαλυφθεί η αλήθεια και αποδειχθεί ότι η πραγματική ΕΟΚ δεν είν αι η ΕΟΚ, αλλά ένας τρίτος, τότε σε τι θα ωφελήσει ο όρος της αμοιβαιότητος, αφού η εθνική κυριαρχία θα έχει χαθεί για όλους κι η εξουσία θα έχει περάσει στα χέρια του τρίτου, του και πραγματικού αφέντη της ΕΟΚ;» (Σ.γ.: Η Ελλάδα ήδη μετά την υπογραφή του πρώτου μνημονίου, είναι fiscus, τουτέστιν δεν έχει εθνική κυριαρχία, ανήκει σε μια υπερεταιρεία ESM = ευρωπαϊκός μηχανισμός σταθερότητας, που έχει δικαίωμα να εισπράττει φόρους από τους πολίτες της χωρίς να δίνει λόγο σε κανέναν, ούτε στην ελληνικές κυβερνήσεις ούτε στον λαό της).
Και συνεχίζει: «Αυτό δεν είναι καθόλου υπερβολή. Απόδειξη ότι ενώ η ΕΟΚ εμφανίζεται σαν δύναμη ανεξάρτητη απ.ό την υπερδύναμη των ΗΠΑ, το Ευρωπαϊκό κεφάλαιο βρίσκεται στο στόμα του αμερικάνικου πλουτοκρατικού καρχαρία κι ότι επομένως η ΕΟΚ δερν είναι παρά το πρόσφορο μέσο για την πλήρη κυριαρχία των ΗΠΑ στην Ευρώπη και σ’ όλη τη γη! (Σ.γ.: φανταστείτε ότι τότε δεν είχε καν καταρρεύσει το κομμουνιστικό τέρας της ΕΣΣΔ). Η ΕΟΚ θα ενοποιήσει την Ευρωπαϊκή οικονομία κι αργότερα με την πολιτική ενοποίηση και τον εξαμερικανισμό της ζωής, θα είναι όλα έτοιμα για να προσφερφθεί η Ευρώπη εύγευστο έδεσμα, στον μεγάλο «businesman», τον προστάτη από τη μακρινή Δύση! Αλλά το τραγικό είναι ότι τελικά ούτε ο αμερικάνος μπιζνεσμαν δουλεύει για τον εαυτό του, έστω κι αν φαίνεται πανίσχυρος σαν ισπανικός ταύρος! Δουλεύει ρίχνοντας νερό στο μύλο του Σιωνισμού που κρατάει στα χέρια του την Οικονομία ΗΠΑ-Καναδά – και μόνο την οικονομία; – κι έχει μεταβάλλει την «υπερδύναμη» των ΗΠΑ σε δορυφόρο του Ισραήλ!»

Στο σημείο αυτό ο Νικόλας Ψαρουδάκης κάνει μια εν τω βάθει ανάλυση στηριγμένος στη Γραφή και στην Ιστορία, για το παιχνίδι που παίζει το Σιωνιστικό Ισραήλ και οι Μεγάλοι δήθεν κυβερνήτες, οι οποίοι παίζουν χωρίς να το αντιλαμβάνονται, το παιχνίδι του Ισραήλ και του Σιωνισμού. Πίσω από το σκοτεινό παρασκήνιο της ενοποίησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Νέας Τάξης Πραγμάτων, του Σιωνισμού και των Εβραίων υποκινητών της Παγκοσμιοποίησης «σύμφωνα πάντα, με τον αψευδή λόγο της Αγίας Γραφής βρίσκεται ο ίδιος ο Σατανάς! Το Ισραήλ επιμένοντας να αρνείται τον Ιησού Χριστό και πολεμώντας τη βασιλεία του στη γη, βρίσκεται στην άμεση υπηρεσία του Σατανά και προετοιμάζει το έδαφος για τον ερχόμενο Αντίχριστο, που θα είναι η εικόνα κι η ενέργειά του, προτού κριθεί και μπει οριστικά τέρμα στη δράση του από τον ίδιο τον Δημιουργό».
Μας θυμίζουν τίποτα τα λόγια του τέως πρωθυπουργού της Ελλάδας ΓΑΠ; «we need a New Global Governance, we need a New Financial Governance». Κάτι θα είχε πιάσει το πδί από τα όσα τεκταίνονται στο παγκόσμιο παρασκήνιο. Κι νόσο κι αν θέλουν να μας τον παρουσιάσουν σαν νοητικά καθυστερημένο, η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική∙ ο Γιωργάκης ήταν και είναι μυημένος στα σκοτεινά παρασκήνια. Σατανοκίνητος, όργανο των εωσφοριστών εκούσιο ή ακούσιο, λίγη σημασία έχει, (θυμηθείτε γινόταν έξαλλος γιατί τον ξύπναγε το πρωί της Κυριακής η καμπάνα) πέταξε την Ελλάδα καθημαγμένη, κατερειπωμένη, στα αδηφάγα χέρια των διεθνών τοκογλύφων με τη δικαιολογία πως θα μας σώσει από την χρεοκοπία. Έστω κι αν αυτή τη στιγμή είμαστε σε καθεστώς default (ελεγχόμενης χρεοκοπίας).

Και συνεχίζει ο συγγραφέας:

«γ) Ο ρόλος των μυστικών οργανώσεων
Είναι γνωστός σε παγκόσμια κλίμακα ο διαβρωτικός ρόλος των Σκοτεινών Δυνάμεων και των ποικιλώνυμων μυστικών τους οργανώσεων και ιδιαίτερα της Μασονίας, που βρίσκεται στην υπηρεσία των σκοπών του Διεθνούς Σιωνισμού της κορωνίδας των Σκοτεινών Δυνάμεων.
Πράγματι, όπως αποκαλύπτεται, ο τελικός και πραγματικός σκοπός της Μασονίας είναι η ένωση των λαών σύμφωνα με τις βασικές επιδιώξεις του Σιωνισμού, όπως αναγράφεται σε πολλά μασονικά κείμενα… «Είμεθα η ισχυροτέρα αριθμητικώς, αλλά και ποιοτικώς, παγκόσμιος οργάνωσις και έχομεν την δύναμιν, όχι να συμβάλωμεν απλώς, αλλά να πρωτοστατήσωμεν εις την αναγέννησιν, που επίκειται της ανθρωπότητος»! (Τεκτονικό Δελτίο, τεύχος 70, Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου 1966, σελ. 377).

Δυνατό μέσο λοιπόν η Μασονία για την ένωση των λαών και τη δημιουργία, σήμερα, της Ευρωπαϊκής και αύριο της παγκόσμιας, λαϊκής δημοκρατίας! Μέσο κατάλληλο για κάθε «δουλειά»: Στην Ελλάδα για να κτυπηθεί η Ορθοδοξία, στην Ιταλία για να αποδιοργανωθεί η δημόσια ζωή (σ.γ.: βλέπε σκάνδαλο Στοάς Π2, Μπερλουσκόνι, σκάνδαλα, αποπομπή του από το ιταλικό κοινοβούλιο αλλά και η πρότασή του για επάνοδο της Ιταλίας στην λιρέτα), στην Ευρώπη για να μπουν στο επιθυμητό κανάλι οι εξελίξεις (όπως ορίζουν η Λέσχη Bilderberg, Trilateral κ.ά.)!

Ήξερε λοιπόν που στηριζότανε ο αρχισιωνιστής Δαυίδ Μπεν Γκουριόν όταν το 1962 δήλωνε ότι μέχρι το 1987 η Ευρώπη “θα γίνει Ομοσπονδία από αυτόνομα κράτη με σοσιαλιστικό και δημοκρατικό σύστημα”! (LOOK, January 16, 1962, Volume 26, No2). Oι οργανώσεις που είχαν ταχθεί για το έργο αυτό δουλεύουν αποδοτικά!
Όταν γίνει γνωστό το παρασκήνιο της ΕΟΚ, ο κόσμος θα μείνει με ανοικτό το στόμα, βλέποντάς το να κυριαρχείται από την Μασονία και τον Σιωνισμό! Ποιοι κυβερνούν σήμερα την Ευρώπη; Σιωνιστές, μασόνοι, πλουτοκράτες! Ακόμη και στη «σοσιαλιστική» κυβέρνηση Μitterand της Γαλλίας, όπως αναγράφει το διεθνούς κυκλοφορίας γαλλικό περιοδικό “EXPRES” (Ιούλιος 1983), υπάρχουν 7 υπουργοί, 48 βουλευτές και 13 γερουσιαστές, μασόνοι, τοποθετημένοι σε θέσεις κλειδιά!

Είναι πια ολοφάνερο ότι η Ευρώπη βρίσκεται σε μια μεθοδευμένη σιωνιστική περικύκλωση με σκοπό την απονεύρωση της εθνικής κυριαρχίας των επί μέρους κρατών και την ενοποίησή της, έτσι που να ελέγχεται και να «κυβερνάται» από ένα παγκόσμιο διευθυντήριο, εύκολα και γρήγορα. Ο ελληνικός λαός δεν θα ξεχάσει ότι η εβραϊκής καταγωγής κα Σιμόν Βέιλ, αξιωματούχος της ΕΟΚ, ήρθε στην Ελλάδα για να εποπτεύσει προσωπικά για την πιστή τήρηση των οδηγιών της μασονοκρατούμενης ΕΟΚ για την αποδιοργάνωση της ελληνικής κοινωνίας με την ψήφιση των γνωστών νόμων που ναρκοθετούν την ορθόδοξη Χριστιανική οικογένεια! (Εννοούσε τους νόμους που η «ελληνική κυβέρνηση» του ΠΑΣΟΚ εψήφισε στα γρήγορα, ερήμην και χωρίς συζήτηση με τον ελληνικό λαό, για το αυτόματο διαζύγιο, την αποποινικοποίηση της μοιχείας, την τροποποίηση του οικογενειακού δικαίου, τη μη στράτευση των Μαρτύρων του Ιεχωβά, της καθιέρωσης του πολιτικού γάμου, της αποδοχής του γυμνισμού, της ελεύθερης χωρίς βαθύτερη σκέψη καταφυγής στην έκτρωση, της ελευθερίας των πορνό εντύπων, κ.ά.! Νόμων που αλλοίωσαν αργά, αλλά σταθερά, τις θρησκευτικές και πολιτιστικές παραδόσεις μας, χωρίς να τεθούν, όπως και ποτέ ως τώρα δεν έγινε, στα υπόψιν του ελληνικού λαού, όταν υπογραφόταν η ένταξη της Ελλάδας στην ΕΟΚ. (Σ.γ.: Έστω και μ” ένα δημοψήφισμα.  Ακόμη και τότε που ήξεραν ότι οι Έλληνες ήθελαν την είσοδο στην ΕΟΚ, γιατί όλες οι Σειρήνες τραγουδούσαν στον κουτολαό πως σαν μπαίναμε σ” αυτή, όλα τα προβλήματά μας θα ήσαν λυμένα, με το ραβδί μιας ευρωπαίας νεράϊδας!).

Ο Σιωνισμός είναι μια ιδιόρρυθμη Εβραϊκή οργάνωση με στόχους θρησκευτικούς, πολιτικούς και Οικονομικούς. Όσοι αγνοούν το περιεχόμενο του Σιωνιστικού Κινήματος είναι παρατηρητές των γεγονότων (…με βασικό σκοπό την Παγκόσμια Κυβέρνηση των Σοφών της Σιών!) αλλά το πραγματικό τους νόημα τους διαφεύγει. Ο ΟΗΕ, κάτω από την πίεση του Τρίτου Κόσμου, καταδίκασε τον Σιωνισμό ως φυλετικό Κίνημα αλλά είναι αναμφίβολο αν κατενόησε όλο το μέγεθος του κινδύνου. Ο Σιωνισμός, κίνημα εθνικοθρησκευτικό, πιστεύει στην παγκόσμια κυριαρχία του Ισραήλ, του περιούσιου λαού του Θεού, η κυριαρχία του οποίου στην ανθρωπότητα παρουσιάζεται σαν υπόσχεση του Θεού, σε μια φρικτή παρερμηνεία των προφητειών. Ο Σιωνισμός υπηρετώντας αυτή τη μεγάλη ιδέα του Ισραήλ κινείται στην στην πλήρη οικονομική και πολιτική κυριαρχία του στη γη και ήδη σ’ ένα μεγάλο βαθμό το έχει επιτύχει. Μια έρευνα που μονάχα ο ΟΗΕ ίσως θα μπορούσε να φέρει εις πέρας, γύρω από τους ιδιοκτήτες των διαφόρων μονοπωλιακών ενώσεων του κόσμου, των μαζικών μέσων ενημέρωσης, του Τύπου κ.ά. θ’ απεδείκνυε του λόγου το αληθές. Ότι δηλαδή ήδη το μεγάλο μέρος του παγκόσμιου κεφαλαίου έχει συγκεντρωθεί στα εβραϊκά χέρια! Η οικονομική αυτή κυριαρχία του Ισραήλ αποτελεί διεθνές σκάνδαλο!…

Ενώ λοιπόν οι οικονομολόγοι σωστά βλέπουν στην ΕΟΚ τον υπερεθνικό και υπερκρατικό εκείνο οργανισμό που ιδρύθηκε από νομοτελειακή ανάγκη της κυριαρχίας των μονοπωλίων και χάριν αυτών, στην πραγματικότητα η ΕΟΚ βρίσκεται μέσα στα μακροπρόθεσμα πολιτικά σχέδια του Σιωνισμού, που θα του επιτρέψουν να έχει, τον πλήρη οικονομικό και πολιτικό έλεγχο της Ευρώπης!»

Όλα όσα έλεγε το 1985 ο μακαρίτης, επαληθεύονται σήμερα και επιβεβαιώνονται από πολλές παράλληλες πηγές πληροφόρησης ιδιαίτερα διαδικτυακές, τις οποίες θα παρουσιάσουμε εν καιρώ στην προσπάθειά μας να ενημερωθεί ο ελληνικός λαός και να φύγει τάχιστα από την Ε.Ε. των πλουτοκρατών και των μασώνων εωσφοριστών που απεργάζονται την αποκτήνωσή του και την ρομποτοποίησή του. Στην σημερινή έρευνά μας θα παραθέσω την ζωντανή πληροφόρηση ενός θρύλου της ελληνικής πολιτικής και καλλιτεχνικής ζωής, του Μίκη Θεοδωράκη.

Με αφορμή τα τύμπανα πολέμου που με τη σύμπραξη των Αμερικανών και των Ευρωπαίων συμμάχων τους στη σφαγή των λαών, ηχούν και πάλι στη Μέση Ανατολή, στη Συρία ο Μίκης εξομολογείται (31/8/2013) τα πιο κάτω:

«Το έχουμε, νομίζω, πει. Κάθε τόσο πρέπει να γίνεται και ένας πόλεμος για να κρατηθεί το επίπεδο ζωής στις χώρες που στηρίζουν την κοινωνική τους ανάπτυξη στην εξαγωγή του μαύρου θανάτου. Κάποτε ο πρόεδρος Μιττεράν μου εκμυστηρεύθηκε ότι εάν δεν πουλήσουν όπλα, θα πέσει κάθετα το επίπεδο της ζωής στην Γαλλία. Και όταν λέμε «όπλα», πρόσθεσε, εννοούμε μεγάλα, χοντρά, ακριβά, όπως αεροπλάνα, υποβρύχια, τανκς, πυραύλους και φυσικά σφαίρες, εκατομμύρια σφαίρες.

– Μ.Θ. Και χημικά; τον ρώτησα, γιατί ήξερα.

– Φ. ΜΙΤ. Αυτό δεν μπορώ να το πω, μου απάντησε με το γνωστό γαλατικό του ειρωνικό μειδίαμα. Αφού αυτός ο ίδιος είχε φροντίσει να σώσει τον γιο μου βάζοντάς τον στο μοναδικό στον κόσμο υπερσύγχρονο «διαστημικό» στρατιωτικό νοσοκομείο του Παρισιού που ήταν παράρτημα του εργαστηρίου παραγωγής χημικών, που τότε εφοδίαζαν τον Σαντάμ με αυτά, στον πόλεμο κατά του Ιράν. Τα χημικά εξόντωναν τους Ιρανούς και όσους δεν πέθαιναν «όπως θα έπρεπε» αλλά είχαν βαρειά εγκαύματα τους έφερναν σ’ αυτό το νοσοκομείο για να τους εξετάσουν βασικά οι επιστήμονες που έφτιαχναν τα χημικά και να διαπιστώνουν ποιο σφάλμα έκαναν στο κοκταίηλ των χημικών και έζησαν οι τραυματίες αυτοί ενώ κανονικά «έπρεπε» να πεθάνουν… Έτσι μ’ αυτόν τον «ανθρωπιστικό» τρόπο -γιατί παράλληλα οι γιατροί (σ.γ: απόγονοι του Μέγκελε) βελτίωναν τις μεθόδους θεραπείας εγκαυμάτων- οι χημικοί των εργαστηρίων του μαύρου θανάτου βελτίωναν τις επιδόσεις τους! Σκέφτομαι την ικανοποίηση των επιστημόνων θανάτου όπου γης από το τελευταίο τους κατόρθωμα, τα εκατοντάδες παιδάκια στη Συρία, για να κρατηθεί ψηλά το επίπεδο ζωής ενός ακόμα προπύργιου της Δημοκρατίας και της υπεράσπισης της Ασφάλειας και της Ειρήνης σε περιοχή με υπανάπτυκτους λαούς.

– Μ.Θ. Και γιατί, κύριε Πρόεδρε, αντί να πουλάτε θάνατο δεν φροντίζετε να πουλάτε ειρήνη; Αντί για σφαίρες τρόφιμα, αντί για πυραύλους ψυγεία, αντί για κανόνια αυτοκίνητα, τηλεοράσεις, έπιπλα, σχολεία, βιβλία, ρούχα, αρώματα! Οι πόλεμοι δεν γίνονται μόνο για τα κέρδη;

– Φ. ΜΙΤ. Γίνονται για να παταχθεί η τρομοκρατία, οι εθνικισμοί, οι φανατισμοί.

– Μ.Θ. Κι εσείς τι είσθε; Χωροφύλακες;

– Φ. ΜΙΤ. Ποιοι εμείς; Το Συμβούλιο Ασφαλείας αποφασίζει.

– Μ.Θ. Το λέτε σοβαρά; Αφού υπάρχουν χώρες που δεν συμφωνούν.

– Φ.ΜΙΤ. Τότε απευθυνόμαστε στον ΟΗΕ, στην πλειοψηφία των Εθνών.

– Μ.Θ. Κορέα, Βιετνάμ, Αφρική, Νότια Αμερική… Μόνο αυτοί οι λαοί είναι άτακτοι; Υπανάπτυκτοι; Κακοί; Κι αυτό το λέτε αυτό εσείς, ένας Γάλλος που έζησε από πρώτο χέρι την καλωσύνη, την Ανάπτυξη και την Τάξη της Χιτλερικής Γερμανίας… Υπάρχει τάχα ένας λαός σε όλο τον υπανάπτυκτο κόσμο που να έχει φτάσει την βαρβαρότητα και την κτηνωδία στα επίπεδα αυτής της ευρωπαϊκής χώρας; Ήταν τότε που φιλοξενούσα τον Πρόεδρο της Γαλλίας στο σπίτι μου στο Βραχάτι. Όπως ξέρετε, ποτέ δεν αναφέρθηκα στις προσωπικές μας συζητήσεις, γιατί έτσι έπρεπε να κάνω. Πέρασαν όμως πολλά χρόνια και πιστεύω ότι αυτά τα λόγια που αποκαλύπτω, δεν θίγουν τη μνήμη του μεγάλου φίλου.
Μου δίνουν όμως το έναυσμα για να προχωρήσω σε ορισμένες σκέψεις με αφορμή τους πολέμους που σχεδόν κάθε χρόνο κάνουν εδώ κι εκεί οι ίδιες πάντα χώρες: ΗΠΑ, Αγγλία, Γαλλία, Ισραήλ και η Γερμανία να ακολουθεί προσεκτικά. Τι το κοινό έχουν; Έχουν πολλά. Όμως εγώ θα αναφερθώ στο γεγονός ότι οι πολεμικές τους βιομηχανίες μετά το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου άρχισαν να παίρνουν ολοένα και μεγαλύτερο μερίδιο στο σύνολο των παραγωγικών σχέσεων και δυνάμεων και επομένως και στους εθνικούς προϋπολογισμούς αυτών των κρατών, σε σημείο που, όπως το είπε κι ο Μιττεράν, να εξαρτάται το επίπεδο ζωής της χώρας από τα κέρδη της εξαγωγής του μαύρου θανάτου.
Όμως αυτή η τεράστια σημασία των πολεμικών βιομηχανιών στη ζωή ενός έθνους δεν μπορεί να περιορίζεται μόνο στα οικονομικά πλαίσια. Διότι διαβρώνει με πολλούς τρόπους ολόκληρη την κοινωνία. Και κυρίως ψυχολογικούς, ιδεολογικούς, πολιτικούς και φυσικά στρατιωτικούς. Τα εκατομμύρια εργάτες στις πολεμικές βιομηχανίες, οι οικογένειές τους, το κοινωνικό περιβάλλον στις μικρές πόλεις, όπου υπάρχουν πολεμικά εργοστάσια. Οι στρατιωτικοί που η ψυχολογία τους ανεβαίνει με το αίσθημα της δύναμης, της ανωτερότητας, της εθνικής ισχύος, της βίας που ξεπερνά τα όρια κάθε ελέγχου και γίνεται ανεξέλεγκτη, ατιμώρητη, κυριαρχική. Και φυσικά αυτή η αλλαγή της ψυχολογίας δεν περιορίζεται στους στρατιωτικούς αλλά διαχέεται σε όλα τα κοινωνικά στρώματα και κυρίως στα ΜΜΕ και τους επιστήμονες. Επίσης τα οικονομικά οφέλη δεν περιορίζονται στους λίγους επί κεφαλής. Διαχέονται και αυτά σε όλη την κοινωνία. Όσο για τα κρατικά οφέλη, με τους φόρους πηγαίνουν προς τους κοινωνικούς τομείς της Πρόνοιας, Υγείας, Παιδείας και Έρευνας. Έτσι τελικά πίσω από κάθε δολάριο και κάθε ευρώ του κάθε πολίτη υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες θύματα των όπλων που κατασκευάζουν οι «πολιτισμένοι» για να εξοντώσουν τους «απολίτιστους», εισπράττοντας από τους θανάτους και τις καταστροφές τους κολοσσιαία κέρδη, ώστε να ζουν άνετα και πολιτισμένα και να δίνουν αφ’ υψηλού μαθήματα σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και άλλες παρλαπίπες. (Σ.γ.: Τα ακούν αυτά οι ευρωπαιολιγούρηδες δυτικόπληκτοι φραγκολεβαντίνοι υπερασπιστές μιας ευρωπαϊκής ένωσης της πλουτοκρατίας και του Μασονο-Σιωνιστικού Σατανισμού;)

Συμπέρασμα Θεοδωράκη: Από μια τέτοια κοινωνία αγρίων με γραβάτα, τι μπορεί κανείς να περιμένει; Η διαφορά μας εμάς των Ελλήνων από τους Ιρακινούς και τους Σύριους είναι γεωγραφικού χαρακτήρα, γιατί είμαστε πιο κοντά στα έθνη των «πολιτισμένων». Αν μας καίγανε ζωντανούς, όπως ετοιμάζονται να κάνουν τώρα με την Συρία, η οσμή των κρεάτων που καίγονται, ίσως έφτανε ως τη μύτη τους και αυτό είναι ενοχλητικό. Υπάρχουν άλλοι τρόποι για υπανάπτυκτους που κατά λάθος έγιναν Ευρωπαίοι. Εξ ίσου κερδοφόροι. 40 δισεκατομμύρια ευρώ κέρδισαν οι Γερμανοί από τη δική μας κρίση και από την κρίση των άλλων υπανάπτυκτων του Νότου…

πηγή: http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_30/08/2013_516327