MIA AΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ DAVID ICKE ΓΙΑ ΤΟ ΑΟΡΑΤΟ. Μέρος 1ο

Όλα ξεκίνησαν από μια χριστουγεννιάτικη ευχή που στείλαμε μέσω e-mail σε κάποιους φίλους. Η ευχή εμπεριέχεται στο facebook ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ και δεν το θεωρούμε αναγκαίο να αναφερθεί εδώ.

Ουσιαστικά αναφερόμασταν στους Ανουνάκι ή Ερπετοειδείς κατά τον David Icke ή με την πιο παραδοσιακή έννοια Δαίμονες και την απελευθέρωση του ελέγχου που αυτοί ασκούν επί της Ελλάδας και της Οικουμένης από τον νεογέννητο Ιησού.

Όλο αυτό το τρίχρονο διάστημα αναφερθήκαμε επισταμένα για την προσπάθεια των αοράτων δυνάμεων και των θνητών οπαδών που τους προσκυνούν και τους υπακούουν τυφλά με αντίτιμο τον πλούτο και την δόξα.

Σκοπός η Παγκοσμιοποίηση, ο παγκόσμιος έλεγχος των πληβείων από τους μεμυημένους και πεφωτισμένους (στου διαόλου τα κιτάπια). Όλο το παιχνίδι του Εωσφόρου και των αμετανόητων δαιμόνων σε αυτό έγκειται, στο να κερδίσει το στοίχημα που έβαλε με τον Θεό να πείσει τον Ιώβ να βλαστημήσει το όνομα του Θεού και Δημιουργού του, να πουλήσει την ψυχή του και να την χάσει μέσα από τα βάσανα και της αρρώστειας τον πόνο.

Καμιά αλλαγή και πρόοδος στο πνεύμα από την εποχή που ο Γκαίτε εμπνεύστηκε τον Φάουστ!

Το αίτημα το ίδιο, η δόξα, το χρήμα η αέναη νειότη. Η άρνηση του ανθρώπου να δει πως αργά ή γρήγορα θα πεθάνει. Δρα κι ενεργεί σαν να μένει αιώνιος στον τετραδιάστατο χώρο και αγνοεί τον απειροδιάστατο για τον οποίο προορίζεται.

Αλλά ας δούμε πως ένας ορθολογιστής, -οπαδός και θύμα- του Διαφωτισμού που ακόμη καλά κρατεί, λέγει τα ίδια με μας αλλά με τον δικό του τρόπο…

David Icke ένας μαχόμενος ορθολογιστής δημοσιογράφος με το αόρατο και το μεταφυσικό

Διαβάστε την συνέντευξη που έδωσε στον Νικόλα Κουμαρτζή για το περιοδικό Mystery.

Ήταν 21 Απριλίου, στις 3 το μεσημέρι, όταν από την οικία μου στο Λονδίνο σχημάτισα τον αριθμό τηλεφώνου του David Icke, του γνωστότερου εν ζωή συνωμοσιολόγου ανά την υφήλιο σήμερα.
Προσωπικά, το είδα ως μία πρόκληση να συζητήσω με έναν άνθρωπο με τελείως διαφορετικό τρόπο σκέψης, αντίθετο θα έλεγα με το δικό μου σε πάρα πολλά σημεία. Ήξερα ότι τα επιχειρήματα του τις περισσότερες φορές δεν θα είχαν βάση για εμένα, μιας και η έρευνα που πραγματοποιεί εδώ και δεκαετίες στηρίζεται κυρίως σε συνδέσεις και όχι σε αποδείξεις. (Αν μπορεί το μεταφυσικό να αφήσει ίχνη, το πολυδιάστατο να υπαχθεί και να περιοριστεί στο  τετραδιάστατο).

Για τον ίδιο πιθανόν να ήταν μία ακόμα συνέντευξη, κατά την οποία όμως θυμήθηκε την ομιλία του με το πνεύμα του. Σωκράτη, εκνευρίστηκε σε αρκετά σημεία με τις κατηγορίες που κατά καιρούς του προσάπτουν, ενώ ήταν η πρώτη φορά που ήρθε σε επαφή με ένα κοινό τόσο απαιτητικό όπως οι Έλληνες αναγνώστες.
Αποτέλεσμα; Μιάμιση ώρα εκρηκτικής συζήτησης, χαοτικών συνειρμών και ανάλυσης των παγκόσμιων εξελίξεων μέσα από ένα τελείως διαφορετικό -αν και άκρως αμφιλεγόμενο- πρίσμα.

Πριν ξεκινήσουμε τη συνέντευξη θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι προσωπικό. Γνωρίζω ότι επί χρόνια αντιμετωπίζατε νομικά προβλήματα με τα δικαιώματα των βιβλίων σας στις ΗΠΑ. Τι ισχύει σήμερα; Καταφέρατε να πάρετε πίσω τα δικαιώματα σας;
Αυτή είναι πραγματικά μία προσωπική ερώτηση, μπορώ όμως να σας πω κάποια πράγματα. Στις ΗΠΑ εγώ προσωπικά ήμουν ο εκδότης των βιβλίων μου και κάποιος επιχειρηματίας προσπάθησε να «κλέψει» τα δικαιώματα μου μέσω κάποιων νομικών τρυπών.
Το κόστος σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο ήταν τεράστιο, έχασα μία ολόκληρη περιουσία ώστε να καταφέρω να πάρω πίσω ότι ήταν ήδη δικό μου μιας και το αμερικανικό νομικό σύστημα είναι ασυνήθιστα αργό. Μου πήρε τελικά τρία χρόνια, κατά τα οποία δεν πήρα ούτε penny (υποδιαίρεση της βρετανικής λίρας) από τις πωλήσεις των βιβλίων μου σε παγκόσμιο επίπεδο. Όλα αυτά τα χρήματα χάθηκαν σε νομικά πρόστιμα και σε έξοδα προς δικηγόρους ώστε να φτάσω τη δίκη έως το τέλος της.
Σε τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν δύο επιλογές, είτε να βγεις και να αντιμετωπίσεις την αδικία με κάθε κόστος, είτε να κάνεις πίσω και να την αποδεχτείς. Εγώ επέλεξα την πρώτη οδό.

Ας γυρίσουμε αρκετά χρόνια πίσω τώρα, στο 1972. Στα 20 σου ήσουν ήδη επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στη Coventry City. Γιατί ποδόσφαιρο;
Πάντα ήθελα να γίνω ποδοσφαιριστής, αυτό που μου έλειπε ήταν η αυτοπεποίθηση. Όταν λοιπόν έγινα δεκτός στην ομάδα του σχολείου μου, ήρθε και αυτή. Τότε ήταν που αποφάσισα ότι ήθελα να γίνω επαγγελματίας. Ήξερα ότι υπήρχε τεράστιος ανταγωνισμός, αλλά τα κατάφερα. έστω και για λίγο.

Ναι, όντως. Θέλεις να μας πεις γιατί αποσύρθηκες από τη ενεργό δράση μόλις ένα χρόνο μετά;
Δεν υπάρχει τίποτα το μεταφυσικό πίσω από την απόφαση μου (γελάει). Ο λόγος ήταν ιατρικός. Έπασχα από αρθρίτιδα με αποτέλεσμα ο οργανισμός μου να είναι αδύναμος μπροστά στις τρομακτικές απαιτήσεις που έχει ο επαγγελματικός αθλητισμός.

Και πως μεταπήδησες στο BBC ως ανταποκριτής ποδοσφαιρικών αγώνων;
Όπως ανέφερα μου άρεσε πολύ το ποδόσφαιρο και όταν στα 21 μου τελείωσε άδοξα η ποδοσφαιρική μου καριέρα, επόμενο ήταν να θελήσω να μείνω στο χώρο. Έβαλα επομένως έναν «απλό» στόχο, να γίνω αθλητικός ανταποκριτής στο BBC. Φυσικά, έως ότου τα καταφέρω πέρασαν πολλά χρόνια και αμέτρητες ώρες εργασίας σε εφημερίδες, ραδιόφωνα και τοπικά κανάλια. Κατάφερα και μπήκα όμως το 1979 και εργάστηκα έως το 1990, χρονιά κατά την οποία είχα ήδη σιχαθεί την τηλεόραση. Είναι ένας τρομακτικά «κενός» και ματαιόδοξος χώρος.

Γιατί τέτοια απαξίωση; Τι έγινε;
Αν αναγκαζόμουν να συνεχίσω να δουλεύω για ευρείας αναμετάδοσης ΜΜΕ, τότε σίγουρα μέχρι σήμερα θα είχα τρελαθεί (γελάει). Ο χώρος αυτό είναι ένας εξαιρετικά και γελοιωδώς φασιστικός κόσμος. Η σκέψη και μόνο ότι αυτός ο κόσμος στέκεται ανάμεσα στο τι πραγματικά συμβαίνει στον κόσμο και στο τι γίνεται γνωστό στο ευρύτερο κοινό είναι πραγματικά αποκαρδιωτικό.
Αν όλοι οι άνθρωποι μπορούσαν να δουν πως λειτουργούν τα ΜΜΕ δουλεύοντας εκ των έσω, όπως εγώ, τότε δεν θα πίστευαν ποτέ ξανά έστω και μία λέξη από όλα αυτά που λέγονται στα δελτία ειδήσεων ή στις εφημερίδες.

Ως προς την πολιτική; Γιατί απομακρυνθήκατε μετά από λίγα χρόνια από τα κοινά;
Για τον ίδιο ακριβώς λόγο που απομακρύνθηκα από τα ΜΜΕ. Όπως είδα τη φθορά και την κενότητα των ΜΜΕ όντας εκ των έσω, έτσι ακριβώς συνειδητοποίησα ότι η πολιτική είναι στην πραγματικότητα μέρος του προβλήματος και όχι μία πιθανή λύση. Έτσι, προς τα τέλη της δεκαετίας του ’80 άρχισα να απομακρύνομαι και από την πολιτική, μιας και έβλεπα καθημερινά ότι πέρα από το τι υποστηρίζουν περί διαφορετικότητας τους, κ.λπ. όλα τα κόμματα λειτουργούν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο ανεξάρτητα του τι πιστεύουν και τι αντιπροσωπεύουν.
Όλα υποστηρίζουν ότι είναι διαφορετικά, όμως στην πραγματικότητα όλα είναι ίδια. Ο λόγος γι” αυτό είναι ότι προσεγγίζουν τον κόσμο από την ίδια ακριβώς οπτική γωνία και άρα λειτουργούν στο ίδιο επίπεδο συνειδητότητας. Τι θέλω να πω; Ο Αϊνστάιν είχε πει κάποτε ότι κανένας δεν μπορεί να λύσει προβλήματα όταν έχει τον ίδιο βαθμό συνειδητότητας με αυτόν που δημιούργησε τα εκάστοτε προβλήματα. Αυτό ακριβώς εντόπισα και στην πολιτική, ότι όλα τα κόμματα λειτουργούν με τον ίδιο βαθμό συνειδητότητας και χαρακτηρίζονται από τον ίδιο βαθμό άγνοιας.
Έτσι, όταν ένα κόμμα που βρίσκεται στη κυβέρνηση αντικατασταθεί από ένα άλλο, τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί από το πρώτο δεν πρόκειται να λυθούν από το δεύτερο γιατί και τα δύο λειτουργούν με τον ίδιο βαθμό συνειδητότητας. Γι” αυτό το λόγο μία ολόκληρη σπείρα ανοησίας επιβιώνει στο χώρο της πολιτικής από γενιά σε γενιά.

Κάπως έτσι φτάνουμε στο 1990, χρονιά κατά την οποία έκανες στροφή 180 μοιρών και ασχολήθηκες με το χώρο της συνωμοσιολόγιας. Τι έγινε;
Είναι πραγματικά μεγάλη ιστορία, αλλά συνάμα εκπληκτική. Ήταν προς τα τέλη της δεκαετίας του ’80. Εργαζόμουν ακόμα στο BBC, ενώ παράλληλα πολιτευόμουν και με το Green Party. Σιγά σιγά όμως απομακρυνόμουν και από τους δύο χώρους. Την περίοδο όμως αυτή που συνειδητοποιούσα πως λειτουργεί το σύστημα, άρχισα παράλληλα να βιώνω και μερικές εξαιρετικά παράξενες εμπειρίες.
Τα πάντα ξεκίνησαν το 1988-89, ενόσω βρισκόμουν σε πρακτορείου τύπου με το γιο μου. Κάποια στιγμή που γύρισα για να φύγω, ένιωσα το πόδι μου να μην μπορεί να κουνηθεί, ενώ η βάση του «καιγόταν» σαν να με διαπερνούσε ηλεκτρισμός. Εκείνη τη στιγμή «άκουσα» κάτι, όχι φωνή αλλά κάτι μέσα στο κεφάλι μου. Ήταν περισσότερο σαν μία δυνατή σκέψη που μου έλεγε να πάω στο βάθος του μαγαζιού για να δω κάτι.
Φυσικά, άρχισα να σκέφτομαι «Τι στο διάολο συμβαίνει; Από πού ήρθε αυτό;», ακολούθησα όμως τη φωνή και περπάτησα ως το σημείο που μου υποδείκνυε. Εκεί, ανάμεσα σε ρομαντικά μυθιστορήματα, ένα βιβλίο ξεχώριζε -για εμένα τουλάχιστον- με το πρόσωπο μίας γυναίκας στο εξώφυλλο. Το πήρα λοιπόν και άρχισα να διαβάζω τη περιγραφή στο οπισθόφυλλο, όταν έπεσε το μάτι μου στη λέξη «psychic» (σημαίνει ψυχικός διάμεσος, μέντιουμ στην καθημερινή γλώσσα). Αμέσως σοκαρίστηκα!
Κατά τη διάρκεια του 1988-89 βίωνα μία σειρά από παρόμοιες αλλά εξαιρετικά παράξενες εμπειρίες για μήνες ολόκληρους. Όταν βρισκόμουν μόνος σε ένα δωμάτιο αισθανόμουν ότι κάποιος ή κάτι άλλο βρισκόταν κοντά μου. Όσο περνούσε ο καιρός το αίσθημα αυτό άρχισε να γίνεται όλο και πιο δυνατό, έως ότου έρθει η κορύφωση. Βρισκόμουν σε ένα δωμάτιο στο Kensington Hilton Hotel δίπλα στα γραφεία του BBC στο Λονδίνο, δούλευα τότε ακόμα εκεί, όταν δεν άντεξα και άρχισα να μιλάω φωναχτά στο κένο λέγοντας «Αν υπάρχει κάποιος εδώ παρακαλώ ας επικοινωνήσει μαζί μου», μιας και η όλη κατάσταση με εξωθούσε στην τρέλα.
Έτσι, όταν το περιστατικό στο πρακτορείο τύπου συνέβη μία εβδομάδα αργότερα, τα σύνδεσα στο μυαλό μου. Φυσικά, αγόρασα το βιβλίο και το διάβασα μέσα σε 24 ώρες, ενώ παράλληλα αποφάσισα να επικοινωνήσω με τη συγγραφέα. Το μόνο που της είπα ήταν ότι έπασχα από αρθρίτιδα, ότι η συμβατική ιατρική δεν με βοηθούσε και ίσως μπορούσε αυτή να κάνει κάτι. Δεν της ανέφερα τίποτα περί των παράξενων εμπειριών που είχα. Κατά τη διάρκεια της 3ης συνάντησης μας και ενώ καθόμουν σε ένα κρεβάτι θεραπείας άρχισα ξαφνικά να αισθάνομαι σαν ένας ιστός αράχνης να τυλίγει το πρόσωπο μου, μία εμπειρία για την οποία είχα διαβάσει στο βιβλίο της ότι συμβαίνει όταν άλλες διαστάσεις, άλλες μη-ανθρώπινες οντότητες προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί σου.
Μετά από 5-10 δευτερόλεπτα, η εν λόγω γυναίκα σταμάτησε απότομα λέγοντας «Θεέ μου, αυτό παρά είναι δυνατό. Πρέπει να κλείσω τα μάτια για να συνεχίσω!». Σκέφτηκα τότε «Μα τι λέει; Να κλείσει τα μάτια της για πιο πράγμα, τι συμβαίνει;». Τότε, μου είπε ότι είδε μία φιγούρα να προβάλλεται στο μυαλό της και να της δίνει πληροφορίες για να τις μεταφέρει σε εμένα. Το πρώτο πράγμα που μου μετέφερε λοιπόν ήταν «Μου λένε ότι ήθελες να επικοινωνήσεις μαζί τους, αλλά η στιγμή τότε δεν ήταν σωστή!», δίχως η ίδια να γνωρίζει τίποτα για τις παράξενες εμπειρίες μου, πόσο μάλλον για το περιστατικό στο ξενοδοχείο. Συνέχισε λέγοντας ότι πρέπει να βγω δημοσίως και να αποκαλύψω μεγάλα μυστικά, ότι υπάρχει μία μεγάλη σκιά κατά μήκος του τοίχου που πρέπει να απομακρυνθεί και ότι υπάρχουν πληροφορίες που πρέπει το ευρύ κοινό να μάθει. Επιπλέον, μου είπε ότι πρόκειται να γίνω δέκτης μεγάλης έχθρας, όμως πάντα θα με προστατεύουν ώστε να συνεχίζω. Τέλος, μου είπαν ότι ένας άνθρωπος δεν μπορεί να αλλάξει τον κόσμο, όμως μπορεί να μεταφέρει το μήνυμα που μπορεί να αλλάξει τον κόσμο.
Σκεφτόμουν τότε ότι όλα αυτά που λέει είναι τρελά, ότι είμαι ένας απλός παρουσιαστής τηλεόρασης. Επιπλέον, μου είπε ότι θα γράψω 5 βιβλία μέσα σε 3 χρόνια γι” αυτό το θέμα, κάτι που σκέφτηκα ότι είναι αδύνατο μιας και δεν ήξερα τίποτα για το χώρο. Όπως αποδείχθηκε όμως, όντως έγραψα 5 βιβλία μέσα σε 3 χρόνια!
Έκτοτε, άφησα το BBC. Αμέσως μετά την εμπειρία μου, το BBC δεν ανανέωσε το συμβόλαιο μου για κάποιον λόγο. Δεν είχα δουλειά, δεν ήξερα τι πρέπει να κάνω, δεν ήξερα πως θα ζήσω. Είχα όμως μία σειρά από εκπληκτικές εμπειρίες αμέσως μετά το εν λόγω περιστατικό, οι οποίες και με οδήγησαν σε ανθρώπους, τοποθεσίες, σε νέες εμπειρίες, σε βιβλία και πηγές, σε αρχαία κείμενα και σε κάθε είδους πηγή πληροφοριών ώστε να αρχίσω να βλέπω τον κόσμο με τελείως διαφορετικό τρόπο. Τότε άρχισα να συνειδητοποιώ ότι οι δυνάμεις που η κοινή γνώμη πιστεύει ότι επιβάλουν τις επιθυμίες τους στον κόσμο δεν είναι οι δυνάμεις που στην πραγματικότητα το κάνουν.

Όταν το μέντιουμ Betty Shine (η συγγραφέας του προαναφερθέντος βιβλίου) σου είπε ότι μία μέρα η «γη θα αξιώσει γη», πιστεύεις ότι αναφερόταν στο Τσουνάμι του 2004;
Δεν μπορώ να γνωρίζω. Αυτό όμως που ήξερα γύρω στο 1990 ήταν ότι θα έρθουν μεγάλες κλιματικές αλλαγές στον κόσμο, ότι πριν πεθάνω ο κόσμος θα ζήσει μία μεγάλη πνευματική επανάσταση -όχι θρησκευτική, αλλά αγνά πνευματική- και ότι οι άνθρωποι θα αρχίσουν να κατανοούν την πραγματική φύση του ποιοι είναι και τι ακριβώς εστί πραγματικότητα.
Επιπλέον, γνώριζα τότε ότι υπήρχε μία ατζέντα -ένα σχέδιο αν θέλετε- για την επίτευξη ενός παγκόσμιου ελέγχου, κάτι που σήμερα αποδεικνύεται καθημερινά μέσα από τις εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο, ιδιαίτερα μετά το τρομοκρατικό χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου. Ο κόσμος για τον οποίο με ενημέρωσαν και ότι σχεδιαζόταν να χειραγωγηθεί, είναι σίγουρα ο κόσμος τον οποίο βλέπουμε σήμερα μέσα από τις ειδήσεις καθημερινά.
Όλο και περισσότερος έλεγχος, όλο και περισσότερη επιτήρηση, επιβολή της δύναμης και της επιθυμίας των ολίγων πάνω στους πολλούς, κ.λπ.

Γύρω στο 1991 είχες πει ότι ο κόσμος σε έδειχνε και γελούσε μαζί σου. Ποια είναι η αντίδραση του κόσμου σήμερα, μετά από 18 επιτυχημένα χρόνια στις εκδόσεις;
Δεν γελούσαν απλά μαζί μου, αποτέλεσα αντικείμενο εξαιρετικής και ταπεινωτικής γελοιοποίησης. Υπάρχουν πολλοί λίγοι άνθρωποι, σύγχρονοι τουλάχιστον, που να έχουν βιώσει κάτι τέτοιο σε τόσο μεγάλο βαθμό όπως εγώ.
Ξεκίνησα να λέω πράγματα στις αρχές του 1990, πράγματα παράξενα και αντίθετα με ότι πίστευαν οι περισσότεροι περί ζωής. Η επίθεση που δέχτηκα όμως δεν είναι κάτι το πρωτόγνωρο. Αν ψάξει κανείς την ιστορία θα δει ότι οποιοσδήποτε τόλμησε να πει κάτι αντίθετο ως προς το εκάστοτε status quo, είτε γελοιοποιήθηκε είτε -ακόμα χειρότερα- καταδικάστηκε. Ας πάρουμε για παράδειγμα όσους επιστήμονες έλεγαν ότι η γη δεν είναι επίπεδη, βίωσαν έντονες επιθέσεις και γελοιοποίηση.
Είναι απίστευτο πόσο εύκολα οι άνθρωποι γελάνε με κάτι που είναι απλά διαφορετικό από αυτό που πιστεύουν. Πολλές φορές μάλιστα χρησιμοποιούν τη λέξη «τρελό» («αυτό είναι τρελό», «αυτός/η είναι τρελή», κ.λπ.) ενώ στην πραγματικότητα εννοούν ότι «αυτό είναι διαφορετικό». Το να είσαι διαφορετικός όμως έχει μετατραπεί σε έγκλημα.
Κάθε κοινωνία που καταδικάζει ή γελοιοποιεί κάθε μέλος της που είναι διαφορετικό είναι μία κοινωνία που βασίζεται στον ψυχολογικό φασισμό -όπως τον ονομάζω- όπου η θέληση των λίγων επιβάλλεται στους πολλούς και οποιοσδήποτε δεν την αποδέχεται είναι τρελός ή απλά «κακός»! Και δυστυχώς, αυτός είναι ο κόσμος που ζούμε σήμερα.

Τι εννοείτε;
Κατά μήκος ολόκληρου του κόσμου βλέπουμε ότι τα εκάστοτε πιστεύω της κοινής γνώμης επιβάλλονται σε κάθε άνθρωπο που είναι διαφορετικός. Έτσι, για παράδειγμα, στις περιοχές όπου ο Χριστιανισμός κυριαρχεί αν κάποιος μιλήσει για την οπτική του Ιουδαϊσμού θα καταδικαστεί ή θα γελοιοποιηθεί. Στις περιοχές όμως που ο Ιουδαϊσμός κυριαρχεί συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.
Κάπως έτσι, όταν άρχισα να μιλάω γι” αυτά που γνωρίζω, πάντα γινόμουν αντικείμενο χλευασμού. Σε αυτό το σημείο υπάρχουν συνήθως δύο πιθανότητες, δύο εκδοχές που μπορεί να συμβούν: είτε να καταστραφείς, είτε να βγεις από την όλη κατάσταση ακόμα πιο δυνατός. Το δεύτερο συνέβη σε εμένα, αποφάσισα να μην αφήσω τη γελοιοποίηση να με σταματήσει από το να λέω όσα πιστεύω.
Έμαθα πριν αρκετά χρόνια ότι δεν μπορείς να σιωπήσεις τίποτα και αν τα όσα λες έχουν βάση, τότε αργά ή γρήγορα πολλοί άνθρωποι θα το συνειδητοποιήσουν. Έτσι, αν πιστεύεις σε αυτό που υποστηρίζεις συνέχισε να το υποστηρίζεις ανεξάρτητα από το βαθμό γελοιοποίησης που θα βιώσεις. Γιατί αν όσα λες είναι σωστά, τότε αργά ή γρήγορα θα το δουν αρκετοί άνθρωποι.
Αυτό είναι που έγινε και στη δική μου περίπτωση. Πάρα πολλοί που αρχικά γελούσαν με το που άκουγαν το όνομα μου, ύστερα από 10-15 χρόνια διαβάζουν τα βιβλία μου. Η διαφορά στο πως με βλέπανε τότε με το πώς με βλέπουν τώρα είναι τρομακτικά μεγάλη. Τα ίδια τηλεοπτικά κανάλια που με γελοιοποιούσαν πλέον μου ζητάνε να πάρω μέρος σε ντοκιμαντέρ!                                                                                                                    Δεν είναι όμως συνήθως τόσο απλά τα πράγματα. Εννοώ ότι το να λες απλά όσα πιστεύεις δεν σημαίνει ότι ισχύουν και στην πραγματικότητα, για τους υπολοίπους τουλάχιστον.
Αυτό που γνωρίζω εκ προσωπικής πείρας είναι ότι αν δεν αφήσεις την πρόκληση του να είσαι διαφορετικός να σε καταστρέψει, τότε σύντομα άνθρωποι θα σε προσεγγίσουν και θα δουν ότι τα όσα υποστηρίζεις είναι τουλάχιστον άξια για να ακουστούν. Αν τα παρατούσα στην αρχή, τότε όλο αυτό που συμβαίνει σήμερα με τις έρευνες και τα βιβλία μου δεν υπήρχε περίπτωση να συμβεί.
Πλέον όμως τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Συνεχίζεις να γίνεσαι αντικείμενο γελοιοποίησης από ορισμένους στενόμυαλους των ΜΜΕ, όμως όλο και περισσότεροι άνθρωποι -ακόμα και μέσα στα ίδια τα ΜΜΕ- αρχίζουν να λένε «Ε, για κάτσε ένα λεπτό. Αυτός ο άνθρωπος έχει να πει κάτι πραγματικά ενδιαφέρον!».
Αυτό που άλλαξε την όλη κατάσταση για να είμαι απόλυτα ειλικρινής είναι ότι όλα όσα έλεγα στα βιβλία μου χρόνια πριν σήμερα συμβαίνουν, ειδικά μετά το τρομοκρατικό χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου. Και δεν υπάρχει μεγαλύτερη δύναμη από το να συμβαίνουν όλα όσα προβλέπεις ότι θα συμβούν.
Δυστυχώς, αυτό ακριβώς συμβαίνει σήμερα, και λέω δυστυχώς γιατί δεν χαίρομαι που λαμβάνουν χώρα όλες αυτές οι άσχημες εξελίξεις που αναφέρω στα βιβλία μου. Όμως συμβαίνουν. Τουλάχιστον, όλο και περισσότεροι άνθρωποι αλλάζουν γνώμη και αποδέχονται ότι το πρόβλημα υπάρχει, εισέρχονται δηλαδή στο πρώτο στάδιο του να κάνουν κάτι για να το αλλάξουν.
Γιατί τελικά, το χειρότερο που μπορείς να κάνεις με την παγκόσμια αυτή ατζέντα χειραγώγησης είναι να την αγνοήσεις. Έτσι την αφήνεις δίχως εχθρό.

Συχνά αναφέρεις ότι ο κόσμος μας ελέγχεται από ένα δίκτυο μυστικών κοινοτήτων, τη λεγόμενη Αδελφότητα (Brotherhood) στην κορυφή της οποίας βρίσκονται οι Πεφωτισμένοι (Illuminati). Τι ακριβώς εννοείς;
Μα είναι απλό. Απλά παρατηρήστε τις απανταχού κυβερνήσεις και κάθε έκφραση εξουσίας. Κόμματα εμφανίζονται, κόμματα εξαφανίζονται, άλλα κόμματα έρχονται και τα αντικαθιστούν και ούτω καθ” εξής. Παράλληλα, πολλοί άνθρωποι εργάζονται σε διοικητικά πόστα, οι οποίοι αντικαθίστανται κατά καιρούς από νέους.
Όλη αυτή η κίνηση ανθρώπων μέσα και έξω από τις κυβερνήσεις, είτε σε πολιτικό είτε σε διοικητικό επίπεδο, συμβαίνει αδιάκοπα. Όμως η παγκόσμια ατζέντα για τη συσσώρευση της εξουσίας στους λίγους, ο έλεγχος όλων των εκφάνσεων της ζωής μας και η όλο και μεγαλύτερη επιβολή του κράτους στον απλό πολίτη, είναι κάτι που συμβαίνει ανεξαρτήτως ποια κυβέρνηση πέφτει και ποια ανέρχεται.
Και αυτό γίνεται διότι οι πολιτικοί και τα διοικητικά μέλη δεν είναι παρά οχήματα για αυτούς που αποκαλώ Shadow People, τους Ανθρώπους των Σκιών, οι οποίοι δρουν στο παρασκήνιο δίχως να αλλάζουν ποτέ.                                                                         

Η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, οι Ουίνσδωρ προηγείται κατά τον Άϊκ, στις σχέσεις της με τους Ανουνάκι

Ήδη από τα μέσα της δεκαετίας του ’90 άρχισα να συνειδητοποιώ τον τρόπο με τον οποίο δουλεύει η εν λόγω δομή επιτρέποντας στους λίγους να ελέγχουν τους πολλούς. Και ως δομή είναι εξαιρετικά απλή, ειδάλλως δεν θα μπορούσε να εφαρμοστεί σε τέτοια κλίμακα.
Επόμενο ήταν να ψάξω πότε άρχισε να εφαρμόζεται. Ξεκίνησε από τους αρχαίους πολιτισμούς της Suma και της Βαβυλώνας, στην περιοχή που βρίσκεται το σημερινό Ιράκ, και σε άλλα μέρη του κόσμου όπως η αρχαία Αίγυπτος και η Κίνα. Σε όλους δηλαδή τους πολιτισμούς που ήταν εξαιρετικά ανεπτυγμένοι για την εποχή τους.

Από εκεί ξεκίνησαν κάποιες συγκεκριμένες «γραμμές αίματος» -οικογένειες αν θέλετε- που θεωρούνταν εξαρχής ξεχωριστές και τροφοδοτούσαν τον αρχαίο κόσμο με βασιλιάδες και βασίλισσες, την αριστοκρατία αν θέλετε των εκάστοτε πολιτισμών. Αυτές οι οικογένειες άφησαν αργότερα τη Βαβυλώνα ώστε να αποτελέσουν τη δύναμη πίσω από τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, από όπου οι απόγονοι τους έγιναν οι αριστοκρατικές οικογένειες της βόρειας Ευρώπης εστιάζοντας στη Βρετανία και λιγότερο στη Γαλλία και τη Γερμανία.
Μέσω αυτών των αυτοκρατοριών κατάφεραν να εξάγουν το «αίμα» τους σε όλη την υφήλιο χάρη στην αποίκιση. Για παράδειγμα, μέσω της ισπανικής αυτοκρατορίας εξήγαν απογόνους στη νότια Αμερική, μέσω της πορτογαλικής στο Μεξικό και την κεντρική Αμερική, κ.λπ.

Όμως η αποικιοκρατία κάποτε τελείωσε και η επιρροή σταμάτησε.
Και ναι και όχι. Όταν η αποικιοκρατία άρχισε να αμφισβητείται έντονα, οι αυτοκρατορίες αναγκάστηκαν να παραχωρήσουν ανεξαρτησία στις αποικίες τους δίνοντας την εντύπωση ότι πραγματικά διακόπηκαν οι δεσμοί ελέγχου που υπήρχαν.
Στην πραγματικότητα όμως τίποτα δεν διακόπηκε, απλά άλλαξε. Αντικαταστάθηκε αν θέλετε η δικτατορία της αποικιοκρατίας που ο μέσος άνθρωπος μπορεί εύκολα να αναγνωρίσει, με μορφές δικτατορίας που δεν μπορεί να δει όπως για παράδειγμα ο έλεγχος μέσα από φαινομενικά δημοκρατικά καθεστώτα.
Αυτό επιτεύχθηκε αφήνοντας πίσω απογόνους και ένα δίκτυο μυστικών κοινοτήτων, μέσω των οποίων κατάφεραν να χειραγωγήσουν -και συνεχίζουν να χειραγωγούν- τους εκάστοτε λαούς μέσω της πολιτικής, της οικονομίας και των ΜΜΕ.

Και κάπου εδώ έρχεται η Πυραμίδα της Χειραγώγησης. Αυτή ευθύνεται για την επίτευξη της χειραγώγησης δισεκατομμυρίων ανθρώπων;
Ναι, το σημαντικότερο πλεονέκτημα της εν λόγω μεθόδου χειραγώγησης είναι ότι ακολουθεί μία πολύ απλή δομή και ιεραρχία. Και όλες οι μυστικές κοινότητες είναι δομημένες κατά αυτόν τον τρόπο. Τι εννοώ;
Υπάρχουν διαφορετικά επίπεδα γνώσης που ονομάζονται βαθμοί (grades), ώστε οι κοινότητες που βρίσκονται χαμηλά στην ιεραρχία -όπως π.χ. οι Ελευθερομασόνοι- να κατέχουν μόνο ένα κομμάτι γνώσης, το οποίο στην πραγματικότητα είναι ένα ελάχιστο μέρος της γνώσης που κατέχουν οι λίγοι στην κορυφή της πυραμίδας.                                                                                                                    

Τα μέλη των μυστικών κοινοτήτων «ανεβαίνουν» βαθμούς, αποκτώντας όλο και περισσότερη γνώση, μόνο όταν όσοι βρίσκονται σε υψηλότερα επίπεδα αποφασίσουν ότι είναι κατάλληλοι για το επόμενο επίπεδο γνώσης.
Αυτό το σύστημα έχει ως αποτέλεσμα τη συσσώρευση της γνώσης στα χέρια των λίγων και αυτό που έχουν κάνει οι λίγοι είναι να δομήσουν τις μυστικές κοινότητες με τον ίδιο τρόπο ώστε η πλειοψηφία των ανθρώπων να παραμείνει στην άγνοια.
Μέσω της χειραγώγησης λοιπόν η γνώση περιορίζεται και μαζί με αυτήν η δυνατότητα του μέσου ανθρώπου να κατανοεί το τι γίνεται γύρω του. Και όποιος κατανοεί καλύτερα τις εξελίξεις, μπορεί να δράσει και πιο αποτελεσματικά.

Όπως αναφέρεις όμως συχνά, όλες οι μυστικές κοινότητες συνδέονται μεταξύ τους. Τι εννοείς;
Όπως ανέφερα παραπάνω, κάθε κοινότητα είναι τρομακτικά τμηματοποιημένη ως προς τα επίπεδα γνώσης, μία τμηματοποίηση που φτάνει πολύ ψηλά έως τους τελευταίους βαθμούς της επίσημης ιεραρχίας.

Όρκοι πάνω σε κρανία και φέρετρα ή μασονικές βίβλους.                                                                                                                                              Για παράδειγμα, η Σκοτσέζικη Στοά των Ελευθερομασώνων -που είναι η μεγαλύτερη μυστική κοινότητα παγκοσμίως σε αριθμό μελών- έχει 33 βαθμούς. Όταν κάποιος λοιπόν φτάσει στον 33ο βαθμό δίνεται η εντύπωση στον περισσότερο κόσμο ότι πλέον βρίσκεται στην κορυφή και δεν υπάρχει άλλο περιθώριο ανόδου. Οι περισσότεροι άνθρωποι, ακόμα και τα περισσότερα μέλη που φτάνουν σε αυτό το βαθμό ξέρουν ότι αυτή είναι η κορυφή της κοινότητας και ότι δεν μπορεί κάποιος να πάει ψηλότερα.                                                                                                           Στην πραγματικότητα όμως, ο 33ος βαθμός δεν είναι παρά ένα ακόμα σκαλί, διότι κάποια από τα άτομα που έχουν φτάσει στον 33ο βαθμό -και σχεδόν πάντα απόγονοι των προαναφερθέντων «γραμμών αίματος»- επιλέγονται προσεκτικά και ενημερώνονται ότι έχουν φτάσει στην κορυφή μόλις του πρώτου σταδίου μύησης. Έτσι, μέσω του 33ου βαθμού εισέρχονται στην αρχή μίας άλλης πυραμίδας -της πυραμίδας των Πεφωτισμένων, όπως αποκαλούν και οι ίδιοι τους εαυτούς τους- όπου εισέρχονται άτομα που έχουν φτάσει στον κορυφαίο βαθμό και έχουν επιλεγεί από όλες τις μυστικές κοινότητες παγκοσμίως, όπως π.χ. τους Ιππότες της Μάλτας, το σημερινό τάγμα του παλαιότερου των Ναϊτών Ιπποτών.
Έτσι, όλες οι μυστικές κοινότητες μέσω του ανώτερου βαθμού -της κορυφής αν θέλετε- της δικής τους πυραμίδας τροφοδοτούν με επιλεγμένα άτομα την πυραμίδα των Illuminati, η οποία αδιαμφισβήτητα υπάρχει ανεπίσημα και γι” αυτό το λόγο τα περισσότερα μέλη των μυστικών κοινοτήτων -ακόμα και των μεγάλων βαθμών- δεν γνωρίζουν την ύπαρξη της.
Εκεί λοιπόν είναι που βρίσκεται η πραγματική δράση, η πραγματική γνώση σχετικά με τι σχέδια υπάρχουν για τον πλανήτη γη και την ανθρωπότητα. Μόνο όταν φτάσεις στην κορυφή και αυτής της πυραμίδας αρχίζεις να συναντάς τους ανθρώπους που εξασκούν στην πραγματικότητα τη χειραγώγηση των μαζών, τους Ανθρώπους της Σκιάς που αποφασίζουν και διατάζουν τις παγκόσμιες εξελίξεις μέσω των ανθρώπων που απλά παρουσιάζονται ως αυτοί που κατέχουν τη δύναμη, όπως π.χ. οι Πρωθυπουργοί ή οι Πρόεδροι των εκάστοτε κρατών. Μελετώντας το παρελθόν, εύκολα μπορεί κάποιος να συνειδητοποιήσει ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι παρά απλές μαριονέτες.
Διάβασα πρόσφατα κάτι που μου έκανε εξαιρετική εντύπωση ως κάτι το παρατραβηγμένο και απρόσεκτο έως ένα σημείο. Έχεις υποστηρίξει πως το Ολοκαύτωμα σχεδιάστηκε από εξωγήινες δυνάμεις που βρίσκονται στην κορυφή της εν λόγω πυραμίδας. Δεν νομίζεις ότι κάτι τέτοιο μπορεί να πληγώσει ή ακόμα χειρότερα να εξαπατήσει πλήθος ανθρώπων σχετικά με ένα τόσο σημαντικό ιστορικό έγκλημα;
Δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο και ειλικρινά δεν ξέρω πως βγήκε στη δημοσιότητα. Ξαφνιάστηκα και εγώ όταν πρωτοδιάβασα αυτές τις υποτιθέμενες δικές μου δηλώσεις.
Αυτό που είπα είναι ότι οι Εβραίοι στη Γερμανία κατακρεουργήθηκαν από τη δική τους ιεραρχία, τη βιομηχανία των Rothschild. Οι Ναζί δεν ήταν παρά το όχημα, μιας και η ιεραρχία τους συνδεόταν σε εξαιρετικό βαθμό με την οικογένεια Rothschild. Η χειραγώγηση όχι μόνο των Εβραίων αλλά και των κομμουνιστών στη Γερμανία, είχε σχεδιασθεί από δυνάμεις πολύ στενά συνδεδεμένες με την τραπεζική δυναστεία της εν λόγω οικογένειας.
Γιατί επομένως να σχεδιαστεί από Εβραίο μία σφαγή Εβραίων;
Ώστε να δημιουργηθούν οι συνθήκες, να τεκμηριωθεί αν θέλετε η ανάγκη ύπαρξης ενός κράτους Εβραίων, να δοθούν κομμάτια γης στη εν λόγω φυλή και να ιδρυθεί το σημερινό Ισραήλ.
Αν μελετήσετε γραπτά Εβραίων ιστορικών, όπως π.χ. το βιβλίο Thirteen Tribe (13η Φυλή) του Arthur Koestler, θα δείτε ότι το 98-99% παγκοσμίως των ανθρώπων που αισθάνονται Εβραίοι σήμερα δεν έχουν καμία ιστορική σύνδεση με το Ισραήλ. Στην πραγματικότητα, προέρχονται από την αυτοκρατορία της Καισαρείας και το σημερινό κράτος της Γεωργίας.
Στην εν λόγω λοιπόν αυτοκρατορία, οι βασιλιάδες της ονόματι Keygan (ένα όνομα που σήμερα είναι εξαιρετικά συνηθισμένο ανάμεσα σε Εβραίους) αλλαξοπιστήσαν μαζικά γύρω στον 8ο αιώνα στον Ιουδαϊσμό. Καθώς λοιπόν η αυτοκρατορία διαλυόταν, οι κάτοικοι της μετοίκισαν την ανατολική Ευρώπη φθάνοντας αργότερα στη δύση. Αυτοί ήταν που έγιναν αργότερα η ευρωπαϊκή εβραϊκή κοινότητα, όπως την αναγνωρίζουμε σήμερα.
Αυτό ακριβώς είπα. Δεν είπα ποτέ ότι εξωγήινοι σχεδίασαν το ολοκαύτωμα, σε καμία περίπτωση δεν είπα κάτι τέτοιο. Ήταν όμως μπλεγμένη η οικογένεια Rothschild στην απάνθρωπη μεταχείριση των Εβραίων στη Γερμανία; Ναι, 100% ναι! Διότι γι” αυτούς ο εβραϊκός λαός δεν ήταν παρά ένα ακόμα «όχημα».

David Icke και τα ερπετοειδή του, εξωγήινοι ή δαίμονες;

 

 

Καλώς.. Ας πάμε στα Ερπετοειδή όντα τώρα που όπως έχεις υποστηρίξει κατά το παρελθόν προέρχονται από τον αστερισμό Alpha Draconis και ελέγχουν τις μοίρες της ανθρωπότητας.Εκτός του ότι ως θεωρία ακούγεται εξαιρετικά παρατραβηγμένη, θα επανέλθω σε λίγο σ” αυτήν, υπάρχει πλήθος ανθρώπων που σε κατηγορούν ότι έκλεψες την εν λόγω θεωρία από μυθιστορήματα φαντασίας παλαιών συγγραφέων, όπως οι Robert E. Howards, Raymond E. Feist, κ.λπ. Κάποιο σχόλιο επί τούτου;                                                                                                                         Ναι, ναι.. (φανερά ενοχλημένος) Ανοησίες.. αυτό είναι ένα καλό σχόλιο για να ξεκινήσω. Το όλο θέμα με τα Ερπετοειδή ξεκίνησε (διακόπτει τον ειρμό των σκέψεων του).
Βασικά, δεν ξέρω καν αν προέρχονται από τον πλανήτη Draco, απλά πολλοί άνθρωποι που ασχολούνται με τέτοιου είδους έρευνες πιστεύουν κάτι τέτοιο. Επίσης, δεν λέω καν ότι είναι εξωγήινοι αλλά διαδιαστασιακά (interdimensionals) όντα, ένας όρος που είναι με διαφορά πιο ακριβής ως προς το τι πραγματικά είναι.
Μία καλή ιδέα για να καταλάβετε τον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος μας χειραγωγείται είναι να προσπαθήσετε να καταλάβετε τι ακριβώς είναι ο κόσμος μας. Για παράδειγμα, τι είναι πραγματικότητα; Πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται σχετικά, όμως αποδέχονται με ευκολία ότι ο κόσμος μας είναι απλά.. στερεός! Όχι, δεν είναι «απλά στερεός» και αυτό είναι το θέμα.
Για παράδειγμα, οι κβαντικοί φυσικοί αποκάλυψαν μία πολύ σημαντική αντίφαση για τον κόσμο μας, ότι ενώ παρουσιάζεται στερεός στην πραγματικότητα αποτελείται από άτομα που σε καμία περίπτωση δεν είναι στερεά.
Επομένως, πως γίνεται να υπάρχει ένας κόσμος στερεός που αποτελείται από άτομα που δεν είναι στερεά; Πολύ απλά, δεν γίνεται! Γι” αυτό και στην πραγματικότητα δεν υπάρχει αντίφαση. Ο κόσμος μας δεν είναι στερεός!

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.