Κόμματα και κομματική πελατεία, λαός ανώριμος είναι καταδικασμένος να παραμένει σκλάβος των αφεντικών του.

Η μόνη διαφορά από τα πρόβατα είναι πως στριμωγμένοι μέσα στα σαραβαλάκια μας νομίζουμε πως είμαστε ελεύθεροι

Τα υπάρχοντα κόμματα δεν είναι τίποτ’ άλλο παρά συμμορίες που αρπάζουν το δημόσιο χρήμα.
Ο ισχυρισμός τους ότι έχουν την μαγική  συνταγή με την οποία θα γεμίσουν το βαρέλι δίχως πάτο δεν ευσταθεί, αφού όσο νερό και να ρίξει κάποιος από πάνω, “ανάπτυξη το λένε”, θα φύγει από κάτω.

Σε ποιούς λοιπόν απευθύνονται;
1ον)Απευθύνονται στους “δικούς τους”.
Διαβεβαιώνουν δηλαδή τους κλέφτες του δημοσίου χρήματος ότι η παρούσα κατάσταση θα συνεχισθεί! Αρκεί να ψηφίζουν αιώνια τους ημέτερους! Κι αν γίνει καμμία στραβή έχουν τον τρόπο να τους βγάλουν καθαρούς και αψεγάδιαστους.
2ον)Απευθύνονται στους πελάτες τους, τους γλυφοκοκαλάκηδες σ’ αυτούς που ανεβαίνουν έρποντας, γλύφοντας και με τα κέρατά τους. γλύφοντας. Όλο και κάποιο ψύχουλο θα βρεθεί για να βολευτείτε, τους λένε.
3ον)Μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν και αυτοί που αρνούνται να χρησιμοποιήσουν τον εγκέφαλό τους και τα αναθέτουν όλα στους άλλους. Αυτοί είναι χωρίς πιστεύω, χωρίς ιδεολογία, πηγαίνουν και ψηφίζουν κατά πως φυσάει ο άνεμος.
Μετά κλαίνε βέβαια, αλλά είναι αργά.
4ον)Υπάρχουν οι αλλοτριωμένοι, αυτοί που νοιάζονται για την τσέπη τους, τον εαυτούλη τους, την άνεσή τους, τα βασικά και συνεχώς ασχολούνται με κάτι άλλο πχ. το χρηματιστήριο, τον ποδόγυρο, τη λαγνεία, το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, τη μόδα, το χαρτοπαίγνιο, τα ναρκωτικά κ.λπ. Αυτοί είναι ηοι εξουδετερωμένοι, οι ακίνδυνοι, η χαρά του συστήματος. Σκλαβωμένοι στο παθος τους δεν υπάρχει πιθανότητα να εναντιωθούν στη σκλαβιά των κομμάτων ούτε ν΄ανανήψουν. Υποταγμένοι θα μένουν πάντα, περιθωριοποιημένοι από τους μεγαλοκαρχαρίες, τους banksters, την ηγετική ελίτ.
5ον)Υπάρχουν οι φοβισμένοι και οι δειλοί. Αυτοί είναι πλέον εξουδετερωμένοι από το φόβο και τη δειλία τους..
Έχουν γίνει αλοιφή.

6ον)Υπάρχουν και οι συνειδητοποιημένοι, οι αγωνιστές, οι ασυμβίβαστοι, αυτοί μόνο πίκρες γεύονται αν όχι διωγμούς, ξύλο, δακρυγόνα, συλλήψεις, ε, κάπου-κάπου και καμμιά δολοφονία. Είναι αυτοί που γνωρίζουν τι ακριβώς συμβαίνει στην Ελλάδα: Είναι πλήρως ενημερωμένοι ότι η πατρίδα ένεκα των πέντε πιο πάνω κατηγοριών, ειναι η πρώτη χώρα στην ιστορία της οικουμένης που δέχεται να καταλυθεί ως συγκροτημένο κράτος χώρις να εχει ηττηθεί σε κανενα πόλεμο …

  Ότι η κρατούσα πολιτική τάξη βάλθηκε να διδάξει στην σύγχρονη ανθρωπότητα την μέθοδο απόλυτης καταστροφής και υποδούλωσης προς όφελος των τραπεζών .
Δεν υπάρχουν πλεον αναγνωρισμένα δικαιώματα στους Ελληνες πολίτες .
Μοναδική λύση ειναι η ανατροπή τους .
Χωρις συμμετοχή δεν έχουμε δημοκρατία
Χωρις δημοκρατία δεν έχουμε πατρίδα
Χωρις πατρίδα δεν έχουμε μέλλον ούτε εμείς ούτε τα παιδια μας .

Φωτογραφία του Grigoris Pierroutsakos.
Γρηγόρης Πιερουτσάκος ένας ειλικρινής πατριώτης.
Το Σύστημα διεθέτει τις καλλίτερες δυνάμεις της Τάξης, αρματωμένους και θωρακισμένους σαν αστακούς, μαζί με τους ανώτερους δικαστές και εισαγγελείς, για να σιγουρεύεται και να εξασφαλίζει ότι αυτοί οι ονειροπαρμένοι δεν θα διαταράξουν την ηρεμία και την τάξη των φιλήσυχων πολιτών, με λίγα λόγια τα συμφέροντα της άρχουσας τάξης…

1 σχόλιο

    • Μαρια Κ. στο 14 Οκτωβρίου, 2017 στις 8:32 πμ
    • Απάντηση

    Ουτε ψεκασμενη ειμαι, ουτε ψυχοφαρμακα παιρνω, ουτε ραντισμενη απο ηλεκτρομαγνητικες ενεργειες ειμαι ολον αυτον τον καιρο. Εχω δυο ολοκληρους μηνες να φορτιστω απο πνευματιστη με πανισχυρες θετικες ενεργειες αποτελουμενες απο στατικο ηλεκτρισμο!!! Ξερω πολυ καλα τι σας γραφω που σας αναφερω ότι δεν μ’ενδιαφερουν τα πολιτικά και σιγουρα εχω τους λογους μου που κραταω αυτην την επιμονα επιφυλακτικη σταση απεναντι σας, αφου ολον αυτον τον καιρο κοιταω να επιβιωσω μονη μου και μονη μου παλευω με εξαιρετικα δυσκολες καταστασεις χωρις να εχω απολυτως κανενος ειδους στηριξη απ’το αρρωστημενο οικογενειακο μου περιβαλλον!!!
    Και σιγουρα δεν νομιζω ότι σ΄’αυτο ευθυνονται τα μνημονια, το παρανομο χρεος, οι ξενοδουλοι πολιτικοι μας και οι ξενοι τοκογλυφοι!!! Οσο για εσας προσωπικα, πιστευω ότι μαλλον εσεις βρισκεστε στον κοσμο σας κι οχι ο βασανισμενος απλος λαος που παλευει καθε μερα σκληρα για να επιβιωσει με ανισες και ανυπερβλητες δυσκολιες!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.