Μερικές διευκρινήσεις για την Ομάδα Αστυνόμευσης

Ποια είναι η “Ομάδα Υψηλής Αστυνόμευσης” που ισχυρίζεται ότι δρα “ανεξάρτητα από την ΕΛΑΣ”;

Ποια είναι η “Ομάδα Υψηλής Αστυνόμευσης”; Ένα μήνυμα που έφθασε μέσω e mail στο Militaire.gr “υπογράφεται” απ΄ αυτή την ομάδα η οποία όπως ισχυρίζεται ότι δρα ουσιαστικά “παράλληλα” με την Ελληνική Αστυνομία αν και ο τρόπος δράσης της όπως λένε οι συντάκτες του κειμένου “δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την Ελληνική Αστυνομία”.

Γνωρίζουν κάτι στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη; Αν δεν έχουν γνώση ας διαβάσουν το κείμενο το οποίο προκαλεί,πολλά ερωτήματα:

 

  Πάντα οι καιροί ήταν δύσκολοι , σήμερα όμως είναι και επικίνδυνοι.

Οι κοινωνίας πορεύονται σε  αχαρτογράφητα νερά , οι αξίες και τα ιδανικά ¨ αποτιμούνται σε χρήμα ¨ , ο ανθρώπινος παράγοντας αποσυνδέεται από την ψυχική του υπόσταση , οι εξουσίες ελέγχονται όλο και περισσότερο από τις γνωστές ομάδες πίεσης , το χρήμα ανάγεται σε ¨παν θρησκεία¨ , παντού (σχεδόν) σκοπιμότητες ,υποκρισία , ιδιοτέλειες και συμφέροντα  

Εδώ και τρία χρόνια αδιάκοπα , ανάγουμε την μορφή αστυνόμευσης που έλλειπε , την εποπτεία που ¨εσείς ¨  θέλουμε να ασκείτε ως κοινή γνώμη , την δυναμική που ¨επαναφέρει¨ και ελέγχει, τον έλεγχο που δεν θα ατονίσει ποτέ.

Ο ιδιαίτερος τρόπος δράσης μας ¨παίζει με τους νόμους τις βαρύτητας ¨ ενάντια σε όλα τα ανωτέρω , στηρίζεται σε νέες στρατηγικές αστυνόμευσης  και αντλεί δύναμη από αξίες , ιδανικά και πρότυπα δοκιμασμένα και διαχρονικά .

Οι πράξεις μας, οι απόψεις μας, οι κινήσεις μας και ο τρόπος δράσης μας δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την Ελληνική Αστυνομία .

ΔΕΝ είμαστε εν ενεργεία αστυνομικοί, καίτοι συνεργαζόμαστε με αστυνομικούς σχεδόν από όλες τις Αστυνομικές Διευθύνσεις τους οποίους ευχαριστούμε.

Νομικοί  και  καθηγητές μας παρέχουν ανιδιοτελώς τις απόψεις τους και τις γνώσεις τους.

Ο μοναδικός μας σκοπός είναι να υποβοηθήσουμε τα σώματα ασφαλείας και την δικαιοσύνη να επιτελέσουν ανεπηρέαστοι τα καθήκοντά τους προς όφελος της Ελληνικής κοινωνίας .

Δεν διεκδικούμε, μπράβο, αναγνωρίσεις, οφέλη, καρέκλες ,εξουσία, χρήματα .

Δεν θέλουμε να επηρεάσουμε τίποτα και κανέναν .

Παραμένουμε ¨ανώνυμοι ¨ για να προστατέψουμε τις οικογένειές μας και για δώσουμε ¨μορφή ¨ στην κοινή γνώμη .

Εχθρός μας είναι και όλες οι μορφές διαφθοράς από όπου κι αν προέρχονται, όλα τα κακώς κείμενα της σημερινής εποχής.

Όλοι όσοι, εκμεταλλεύονται ή χρησιμοποιούν την κοινή γνώμη, τους αδύναμους και τους ανυπεράσπιστους μπαίνουν  στο στόχαστρο μας , όλοι αυτοί που «χαλάνε την πυξίδα » της κοινωνίας.

Δεν έχουμε καμία σχέση με συνδικαλισμό , δεν πιστώνουμε κανένα απολύτως πολιτικό κόμμα, κανένα άλλο συμφέρον που υπάρχει στην φαντασία κάποιων

Δεν έχουμε καμία σχέση με παραστρατιωτικά, παρακρατικά και άλλα τέτοια μορφώματα που χρήζουν ψυχιατρικής εξέτασης.

Δεν έχουμε τις ικανότητες του Νοστράδαμου, του Αγίου Παίσιου ή κάποιου προφήτη. Απλοί άνθρωποι τις διπλανής πόρτας είμαστε.

Δεν ¨παίζουμε ¨ όμως !

Πίσω από δεκάδες σοβαρές υποθέσεις, που κατά καιρούς μονοπωλούν τα ΜΜΕ κυρίως, είμαστε εμείς  ή είναι δική μας δουλειά¨ , αρκετές έχουν πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης και ακόμα περισσότερες ¨διευκολύνσεις ¨ έχουμε παράσχει αθόρυβα και αόρατα στην αστυνομική προανάκριση και στην Κύρια ανάκριση …. δεν μας ενδιαφέρει όμως τούτο να μας αναγνωριστεί.

Εκατοντάδες παρεμβάσεις μας προσπαθούν να αναδείξουν την πραγματική διάσταση υποθέσεων και πραγμάτων , να ενημερώσουν και να προειδοποιήσουν…. κάντε μια αναζήτηση στο διαδίκτυο , απλά για να δείτε.

Ποτέ δεν όμως αρνηθήκαμε την βοήθειά μας και την συνδρομή μας σε όποιον μας το ζήτησε  ειλικρινά …. (πολλοί το γνωρίζετε αυτό) . …και αυτό γιατί , εσείς είστε η δύναμή μας .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

omada.h.police@gmail.com

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.