Ντιμόνα, πιθανά αυτή είναι η πιο αξιόπιστη απάντηση στη δολοφονία του J.F.K.

Μπορεί το αμερικάνικο παρακράτος και η αμερικάνικη μαφία σε αγαστή συνεργασία να βρήκαν έναν ή πολλούς δολοφόνους  ιδιαίτερα εκείνον από το λιμάνι της Μασσαλίας, μπορεί και ο αντιπρόεδρος Λύντον Μπεν Τζόνσον, ο οποίος δεν έκοβε και πολύ να συνεργάσθηκε ακροθιγώς πως και χωρίς να το γνωρίζει στην επιτυχή απόπειρα κατά του Κέννεντυ, αλλά η εξήγηση που έδωσε ο ανασκολοπισθείς μακαρίτης καντάφι φαίνεται να έχει πολύ σοβαρό έρεισμα.

Ο Καντάφι η ένδοξη πορεία και ο επαίσχυντος θάνατος όσων επιμένουν να μην υπολογίζουν τους αόρατους παγκόσμιους κυβερνήτες.

Η Ντιμόνα είναι η πιο πιθανή απάντηση.

Ποια είναι η Ντιμονα; Mια πόλη του Ισραήλ κοντά στην έρημο Νεγκέβ. Εκεί οι Ισραηλινοί γράφοντας στα παλαιά των υποδημάτων τους την απαγόρευση των ΗΠΑ, Γαλλίας, Αγγλίας Ρωσίας και Κίνας[1] εγκατέστησαν το πυρηνικό τους οπλοστάσιο ξεκινώντας (το 1958) από έναν πυρηνικό αντιδραστήρα βαρέως ύδατος.  Ήδη από το 1967 το Ισραήλ αν και πεισματικά το αρνείται, κατασκευάζει πυρηνικά όπλα τα οποία από το Μορντεχάι Βανούνου, αποσκιρτήσαντα τεχνικό (τον κρατούν φυλακισμένο αφού τον απήγαγαν μέσω Μοσάντ υπό μυθιστορηματικές συνθήκες στην Αγγλία) ανέρχονται μεταξύ 100 και 400 πυρηνικές κεφαλές.

Ο ρόλος του J.F.K.

Ο Κέννεντυ επέμενε να γίνει έλεγχος στο πυρηνικό εργοστάσιο της Ντιμόνα και οι Ισραηλινοί το αρνήθηκαν. Έγινε μάλιστα η εμμονή του Κέννεντυ, όπως θα δείτε στο πιο κάτω βίντεο, η αιτία να παραιτηθεί από πρόεδρος ο Δαβίδ Μπεν Γκουριόν, ο πρώτος πρόεδρος του Ισραήλ. Αυτή η εμμονή του Κέννεντυ κατά τον Καντάφι και ο Μ. Βανούνου συνηγορεί, ήταν η κύρια αιτία της δολοφονίας του Αμερικανού Προέδρου.

Οι μεγάλες δυνάμεις επέμεναν να επιβάλλουν την ΝΤΡ (Nuclear Proliferation Treaty=Συνθήκη Ενάντια στην Επέκταση των Πυρηνικών σε άλλα κράτη, κάτι που δεν υπέγραψαν Πακιστάν, Ινδία και Βόρειος  Κορέα, τέταρτο το Ισραήλ)) στο Ισραήλ πράγμα που δεν εγένετο αποδεκτό. Οι ιδραηλινοί μάλιστα προσπάθησαν να κοροϊδέψουν τους επόπτες που ήρθαν στη Νεγκέβ να επιθεωρήσουν τις εγκαταστάσεις κρύβοντας με γυψοσανίδες τα ουσιώδη μέρη όπου κατασκευάζονταν οι πυρηνικές κεφαλές από τα μάτια των εποπτών, οι οποίοι όμως δεν ήσαν και τόσο αφελείς).

Αλλά ας δούμε το περιβόητο βίντεο:

http://attikanea.blogspot.gr/2017/12/blog-post_152.html

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.