Και για να μην ξεχνάμε τα τέσσερα Ράιχ

Αναδημοσιεύουμε κάτι από τον Φλεβάρη του 2013.

ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΡΑΙΧ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ

Φωτό Βαν Ρομπάι και βαρόνη Άστον. Από τους επικεφαλής της ΕΕ  που δεν εξέλεξε ποτέ κανείς

Πολλοί νομίζουν ότι πρόκειται για ιστορία  συνομωσίας. Περιγελούν τα κρυφά σενάρια και σχέδια. Η κοινωνική εξέλιξη και η οικονομία, το χρήμα, λένε, τα δημιουργεί όλα .Όμως τίποτα δεν είναι κρυφό. Είναι εκεί έξω σε δημόσια θέα, υπάρχει κάτι που κραυγάζει θα έλεγε κανείς, αλλά απλά είμαστε εκπαιδευμένοι να μην το βλέπουμε αν και είναι μπροστά στα μάτια μας.

Πολλοί λένε  και σωστά, ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το τέταρτο Ράιχ . Η ναζιστική Γερμανία του Χίτλερ  ήταν σίγουρα  το τρίτο όπως έλεγε  ο ίδιος . Μια καλή ερώτηση λοιπόν θα ήταν ποιά είναι τα άλλα δύο;

Υπάρχει ένα βραβείο, το μέγιστο, στην Ευρωπαϊκή Ένωση που λέγεται βραβείο Καρλομάγνου. Δεν λέγεται βραβείο Δημοκρατίας, βραβείο Σόλωνα, βραβείο Ντε Γκωλ, αλλά Καρλομάγνου[1]. Κάποτε είχε ανατεθεί στον Γάλλο ιστορικό Ντιροζέλ να γράψει την ιστορία της Ευρώπης κι αυτός ξεκίνησε από το 800 μ. Χ. Κάθε άλλο παρά τυχαία. Το πρώτο Ράιχ είναι γνωστό ως Αγία Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, που μόνο αγία δεν ήταν, με τον Καρλομάγνο να στέφεται αυτοκράτορας το 800 μ. Χ. έχοντας κατακτήσει και κατασφάξει το μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης, την Γερμανία, Ελβετία, Αυστρία, Κάτω Χώρες, Ιταλία, Γαλλία, Τσεχοσλοβακία.  Ο σφαγέας αυτός των λαών που το έπαιζε χριστιανός και εκπολιτιστής, κατά τον καθηγητή και ιερέα π. Ιωάννη Σ. Ρωμανίδη «διέσπασε τη Ρωμαϊκή αυτοκρατορία. Ο Ελληνικός Πολιτισμός, εξηφανίσθη από τη Δύση τον 8ο αιώνα κι αντικαταστάθηκε από τον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό (δηλαδή το σκοτεινό Μεσαίωνα) και την Αγία Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία του δημίου των λαών. Στην Ανατολή έμεινε ο Βυζαντινός Πολιτισμός, ή ακριβέστερα η Ανατολική Ρωμυλία ή Ρωμανία, η πολύ μεταγενέστερα ονομασθείσα από τους Φράγκους Βυζαντινή Αυτοκρατορία. Αυτή αποτέλεσε το «αιρετικό» (κατ’ αυτούς) υπόλοιπο της Ρωμανίας. Γι’ αυτούς,» μετά την επικράτηση ιδιαίτερα της ελληνικής γλώσσης, έναντι της λατινικής που και αυτή ήταν ελληνική, καθότι προέρχεται από το χαλκιδικό αλφάβητο, «γίναμε μια μισητή Γραικία, κατοικούμενη όχι από Ρωμαίους, αλλά αιρετικούς Γραικούς (σχόλιο γράφοντος: Από τότε μας ονόμασαν Greeks=Γραικούς) και βασιλευομένη όχι από βασιλέα των Ρωμαίων αλλά από βασιλέα των Γραικών. Έτσι με αυτά τα χαλκεύματα του Καρλομάγνου, ο Ορθόδοξος Πολιτισμός εντάσσεται μεταξύ αυτών που έπαυσαν να αναπτύσσονται και ευρίσκονται εις το στάδιο της αφομοιώσεως που ολοκληρώνεται στις ημέρες μας». «Η τευτονοποίηση (γερμανοποίηση) ή φραγκοποίηση του Πατριαρχείου της Ρώμης άρχισε το 794 και ολοκληρώθηκε το 1046.» «Οι Νορμανδοί Φράγκοι… αντικατέστησαν όλους τους Ορθοδόξους επισκόπους με φραγκολατίνους. Όλοι οι επίσκοποι και ηγούμενοι καθηρέθηκαν εν σώματι και κατεδικάσθησαν εις φυλάκισιν όπου απέθαναν από βασανιστήρια και πείναν.» Ας μην λησμονούμε τη θεωρία του Αμερικανοεβραίου Σάμουελ Χάντινγκτον περί της «Σύγκρουσης των Πολιτισμών» (The clash of Civilizations). Κατ’ αυτήν οι Ορθόδοξοι Βαλκάνιοι δεν διαφέρουν από τους Μουσουλμάνους των Βαλκανίων στον φονταμενταλισμό τους, την βίαιη ρήξη μέχρι πολέμου και σφαγών μεταξύ τους  και δεν έχουν άλλη διέξοδο παρά να απορροφηθούν από τον καθολικισμό και τα προτεσταντικά δόγματα της Ευρώπης. Αυτό ακριβώς που με βάσει την απόλυτη οικονομική εξάρτηση του Ελληνικού κρατιδίου από το ΔΝΤ και την γερμανοκρατούμενη Ευρωπαϊκή Ένωση επιχειρείται. Η απόλυτη υποταγή της Ελλάδας στο 4ο Ράιχ των Μερκολάντ.

Ό,τι απέμεινε λοιπόν από την κατάκτηση της Ευρώπης από τον Καρλομάγνο  ανήκαν στο Βυζάντιο. Η αυτοκρατορία κράτησε μέχρι το 1806 οπότε ο Ναπολέων προέλασε μέσα στο Βερολίνο.

Το δεύτερο Ράιχ δημιουργήθηκε από τον σιδηρό καγκελάριο Όττο Μπίσμαρκ ο οποίος νίκησε τον Ναπολέοντα και κατέκτησε κάπου 300 ανεξάρτητα κράτη.  Κοντά στο τέλος της, η αυτοκρατορία του Μπίσμαρκ κυβερνήθηκε από τον κάιζερ Γουλιέλμο ΙΙ  μέχρι την ήττα των κεντρικών δυνάμεων στο τέλος του πρώτου παγκοσμίου πολέμου και αφού είχε χρησιμοποιηθεί από τους Τραπεζίτες για την καταστροφή των τσάρων της Ρωσίας και την άνοδο του κομμουνισμού  ο οποίος αποδεδειγμένα πλέον  σχεδιάστηκε, χρηματοδοτήθηκε και χρησιμοποιήθηκε από τους ίδιους “πλουτοκράτες” δηλαδή τους Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, τους Βάρμπουργκ, τους Σαφτ και τα άλλα καλά καπιταλιστικά παιδιά εναντίον των οποίων υποτίθεται ότι στρέφεται. Άλλα  αμέτρητα εκατομμύρια επί εκατομμυρίων  νεκρών συσσωρεύθηκαν για να κερδίζουν οι πολεμικές βιομηχανίες των απλήστων.

Με την άνοδο του Χίτλερ στην εξουσία το 1933 έχουμε το γνωστό Τρίτο Τευτονικό Ράιχ που τελείωσε όπως τελείωσε, μακελεύοντας κάμποσα ακόμη εκατομμύρια κόσμο με την σειρά του. Απέτυχε;   Προφανώς όχι . Αν δεν είχε προηγηθεί ο Χίτλερ δεν θα είχε γίνει ποτέ το κράτος του Ισραήλ μετά από 1800 περίπου χρόνια  και δεν θα ήταν η Ευρώπη ώριμο πλέον φρούτο για την ενοποίησή της πράγμα που δεν θα γινόταν  ποτέ αν δεν είχε μεσολαβήσει  η ανελέητη σφαγή του  Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου. Φασισμός λοιπόν σε διάφορα χρώματα, μαύρο γκρι, κόκκινο.

Ο φασισμός σαν έννοια  φοριέται πολύ, ξέρουμε ότι προέρχεται από τα ρωμαϊκά στυλιάρια, όμως πλέον αρμόδιος για να μας δώσει τον ορισμό του είναι ένας πραγματικός φασίστας και πράκτορας,ο Μπενίτο Μουσολίνι .Όπως λοιπόν τόνισε ο Μουσολίνι ” το πρώτο στάδιο του φασισμού είναι η εταιρειοκρατία διότι είναι η σύμπτυξη κράτους και εταιρικών δυνάμεων “  Δηλαδή η ταύτιση της κρατικής εξουσίας με την  εξουσία του χρήματος.  (Από το βιβλίο του Τζιμ Μαρς, «Η άνοδος του 4ου Ράιχ»).

Στο αντίστοιχο σοβιετικό γκουλάγκ  η εταιρειοκρατία είναι οι δεινόσαυροι της νομενκλατούρας του κόμματος. Αυτοί ήσαν οι πλούσιοι των Σοβιέτ με τις πανάκριβες ντάτσες τους -πρόκληση για των φτωχό σοβιετικό προλετάριο- με άλλα λόγια το ίδιο πράγμα. (Από το βιβλίο του Γεωργίου Ευαγγελάτου, «Ανθρώπινη Καταστροφικότητα»).

Τι ακριβώς βλέπουμε να συμβαίνει τώρα; Μια μικρή ομάδα ανθρώπων, σκοτεινής προέλευσης, που δεν τους  ήξερε και δεν τους εξέλεξε ποτέ κανείς, αχυράνθρωποι άλλων ακόμα πιο σκοτεινών και άφαντων, ετοιμάζονται τυπικά και ουσιαστικά πλέον για την επιβολή του 4ου Ράιχ. Ας μην ξεχνάμε ότι πρώην ναζί του 3ου Ράιχ, όσοι γλύτωσαν από το δικαστήριο της Νυρεμβέργης, υπήρξαν  θεμελιωτές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά γι” αυτό θα αναφερθούμε σε επόμενη έρευνά μας. Αυτοί λοιπόν οι αυτοχρισμένοι ηγέτες -ελέω ποιας μασονικής στοάς; σκοτεινής λέσχης Ιλλουμινάτων; ή Scull and Bones;-  με τα ίδια και χειρότερα, πιο εξειδικευμένα και τεχνολογικά ασύλληπτα εργαλεία, προωθούν με τα μέσα του Χάξλεϋ αυτό που πρόβλεψε ο Όργουελ. Μια  σιδερένια μπότα να πιέζει ένα ανθρώπινο πρόσωπο, για πάντα. Έτσι τουλάχιστον νομίζουν εν ονόματι «μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης, μιας οικονομικής παγκόσμιας διακυβέρνησης» όπως μας έλεγε ο αμερικανοτραφής πρώην εκλεκτός πρωθυπουργός των Ελλήνων, (να τον χαιρόμαστε!)

Από μια Ευρωπαϊκή Ένωση θεμελιωμένη όχι στη στερρή βάση της αγάπης προς τον πλησίον, στην αλληλεγγύη μεταξύ συνανθρώπων και λαών, στο «αγάπα τον πλησίον σου ως εαυτόν» αλλά στα ερείπια που άφησαν πίσω τους οι Βησιγότθοι και οι Οστρογότθοι, οι Φράγκοι, οι Νορμανδοί και οι Σάξωνες της Δύσης περιμένουμε εμείς οι πληβείοι της Ε.Ε. έλεος; Αληθινά υπάρχουν τόσο αφελείς Έλληνες που πιστεύουν στα δάνεια από το ΔΝΤ και τους αιμοσταγείς, άπληστους τραπεζίτες της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας; Όχι, δεν πρόκειται για αφελείς Έλληνες αλλά για διαπλεκόμενους δωσίλογους, αργυρώνητους προδότες που δέχονται να ξεπουλήσουν την πατρίδα μας με ένα τόσο παραπλανητικό και ύπουλο τρόπο που  όταν καταλάβει ο λαός ότι η χώρα έχει χάσει την κυριαρχία της και είναι επαρχία του τευτονικού τέταρτου Ράιχ θα είναι πολύ αργά. Αλλοίμονο στην πατρίδα αν συνεχίσουμε να εμπιστευόμαστε τους ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ…

Το ανωτέρω άρθρο προέρχεται από τον Ελεύθερο Εξερευνητή της 7-1-2013  διασκευασμένο και με κάποιες αναπροσαρμογές δικές μας. Ιδίως όσον αφορά τις απόψεις του πατέρα Ιωάννη Ρωμανίδη και του καθηγητή Σάμιουελ Χάντινγκτον.

 


[1] Τα σχετικά με τις σφαγές των Ορθοδόξων από τον Καρλομάγνο συμπεριλαμβάνονται στην εργασία του Καθηγητή της Θεολογικής σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης πατρός Ιωάννου Σ. Ρωμανίδου, με τον τίτλο «Εκκλησιαστικαί Σύνοδοι και πολιτισμός» εκφωνηθείσα στο VIth meeting of the Lutheran-Orthodox Joint Commission 31/5-8/6/1991 στη Μόσχα. Το ίδιο αναθεωρημένο  paper υπεβλήθη στη συνάντηση της 17-21 Ιουνίου 1991 στη Γενεύη.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.