Για όσους πιστεύουν ακόμη στην Ευρωπαϊκή Ένωση των λαών!!!

Σήμερα θα αφήσουμε το Δημήτρη Καζάκη να μιλήσει για την ευλογημένη χώρα του Πέραν, την Ε.Ε. των τρισαθλίων Δυτικών Σταυροφόρων που ήρθαν να μας σώσουν με τα ΔΝΤ τους, την Ευρωπαϊκή και τη Ντώϋτσε Μπάνκα τους και να εξορθολογίσουν την οικονομία μας οι πανάθλιοι τοκογλύφοι. Όχι πως δεν ήθελε αλλαγή αφού το σάπιο αστικό σύστημα παγκοσμίως και η οικονομία του μπάζει από παντού, αλλά γιατί τα σαπισμένα, δυσώδη και αποτυχημένα αστικά κόμματα-απόβλητα της Δύσης και μάλιστα τα Χριστιανοδημοκρατικά, εξακολουθούν να διακηρύττουν τη σωτηρία των λαών αποκτηνώνοντάς τους.Οι βάρβαροι, οι υποκριτές, οι ανθρωποφάγοι! Ένας από αυτούς ο άνθρωπος με το χαμογελαστό πρόσωπο, που τόσο μεγάλος λόγος έγινε για να εκλεγεί. Ο γιός του Ναζί μπαμπά και πρωθυπουργός του δουκάτου του Λουξεμβούργου. Ενός ανύπαρκτου κρατιδίου που υπάρχει μόνο για να εξυπηρετεί τ” άνομα συμφέροντα των γειτόνων του. Αν το επισκεφθείτε μάλιστα να δείτε τι αλαζονεία διακατέχει τους λιγοστούς κατοίκους του!

Ας δούμε αποσπασματικό σχόλιο του Δημήτρη Καζάκη! Δημοσιεύτηκε και στο Χωνί, στις 10/8/2014.

«Όμοιος τον όμοιο και η κοπριά στα λάχανα. Αυτή την λαική παροιμία μου έφεραν στο νου οι εικόνες με τους τρυφερούς εναγκαλισμούς του Γιούνκερ με τον Σαμαρά. Παιδιά του ίδιου φυράματος. Όπως ο Σαμαράς, έτσι κι ο Γιούνκερ είναι γέννημα θρέμμα κομματόσκυλο από τα γεννοφάσκια του, εκ φύσεως φιλοχρήματος, αργόσχολος, άεργος κι επομένως ιδανικός ως πολιτικός καριέρας.

Μας απειλεί και με την γροθιά του ο ναζί

Μας απειλεί και με την γροθιά του κι όλας!

Ο πατέρας του Ζαν Κλοντ υπηρέτησε στα βάφεν ες-ες κατά την κατοχή και μάλιστα πολέμησε στο ρώσικο μέτωπο, αλλά δεν δικάστηκε ως δωσίλογος γιατί ισχυρίστηκε ότι τον στρατολόγησαν «με τη βία». Σαν παλιό στέλεχος του «κόμματος της δεξιάς» – όπως ονομαζόταν επίσημα το κόμμα αυτό όταν κατείχε την εξουσία πριν και κατά τη διάρκεια του πολέμου και το οποίο συνεργάστηκε με τους ναζί στην κατοχή – και οι διασυνδέσεις του στον πολιτικό υπόκοσμο της χώρας του, έκαναν τους συμμάχους να τον στρατολογήσουν με σκοπό το παλιό κόμμα του να συνεχίσει να κυβερνά υπό νέα ενδυμασία λιγότερο προκλητική, ως χριστιανοδημοκρατικό κόμμα.

 

Προσεύχεται στο Θεό ο Φαρισαίος αθεοϋλιστής γόνος των Ναζί!

Προσεύχεται στο Θεό ο Φαρισαίος αθεοϋλιστής γόνος των Ναζί!

Αυτός λοιπόν, ο γιος του ναζί, που χάρις στις κομματικές του διασυνδέσεις απέκτησε χωρίς να κοπιάσει ιδιαίτερα τα απαραίτητα ακαδημαϊκά διπλώματα ώστε να φαντάζει ότι διαθέτει όλα τα τυπικά προσόντα, έφτασε να είναι πρωθυπουργός ενός κρατιδίου που φυσιολογικά δεν θα έπρεπε να υπάρχει. Το δουκάτο του Λουξεμβούργου είναι ένα παρά φύση κράτος-υβρίδιο, που συντηρείται από τις μεγάλες δυνάμεις για πάνω από ένα αιώνα, μόνο και μόνο ως καταφύγιο για τις βρωμοδουλιές τους. Κυρίως για την διαμετακομιδή κεφαλαίων, που συνήθως είναι λίγο ως πολύ ύποπτα. Από το εισόδημα που δημιουργεί αυτή η διαμετακομιδή και το ξέπλυμα χρήματος ζει το Λουξεμβούργο. Δεν διαθέτει ουσιαστικά καμιά άλλη πηγή εσόδων, ούτε και λόγο ύπαρξης.

Κράτος – συμμορία

Πρόκειται για ένα κράτος συμμορία στην καρδιά της Δυτικής Ευρώπης. Ο πρώην πρωθυπουργός ενός τέτοιου κράτους, τυπικό είδος πολιτικού Αλ Καπόνε, δεν θα μπορούσε παρά να ήταν το ιδανικό πρόσωπο για να ηγηθεί πρώτα του eurogroup και ύστερα της άτυπης κυβέρνησής του, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Άλλωστε το γεγονός ότι ο πατέρας του υπήρξε ένστολος ναζί, έκανε την επίσημη Γερμανία να αισθάνεται εξαιρετικά οικεία με τον Ζαν Κλοντ, ο οποίος έτσι εξασφάλισε την ολόθερμη υποστήριξη της Μέρκελ.

Όλο φιλιά και αγκαλιές ο χαμαιλέον

Όλο φιλιά και αγκαλιές ο χαμαιλέων

Αυτός λοιπόν, που αν θυμάστε είχε δηλώσει παλιότερα κατά τη σύνοδο του ΔΝΤ στις αρχές Οκτωβρίου 2010, ως πρόεδρος τότε του eurogroup, ότι ήταν «φανερό» ότι η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει κάποια μέρα αυτό το πρόβλημα, δηλαδή θα οδηγηθεί σε χρεοκοπία, «ήξερα ακόμα ότι η Γαλλία και η Γερμανία κέρδιζαν τεράστια ποσά από τις εξαγωγές τους προς την Ελλάδα, αλλά δεν θα μπορούσα να πω δημόσια αυτό που γνώριζα…«. Τα θυμάστε αυτά, ή πάσχετε από καθ” έξη πολιτική αμνησία όπως ταιριάζει σε κάθε εθελόδουλο ραγιά;

Αυτός λοιπόν ήρθε στην Ελλάδα και όπως μας πληροφόρησαν τα γνωστά μέσα μαζικής εξαπάτησης, παρείσχε νέα στήριξη στην Ελλάδα, όπως συνηθίζεται να αποκαλείται συνθηματικά η συμπαράσταση στους συμμορίτες της ίδιας κόζα νόστρα που έχουν την εξουσία και στην χώρα μας. Και σαν να μην έφτανε αυτό, σε ερώτηση του περιβόητου ΣΚΑΪ, υπογράμμισε ότι «η χώρα σας θα ήταν ένα καλό παράδειγμα για να μην γίνει αυτό που έγινε στην Αργεντινή

Κατάρρευση επενδύσεων

Μάλιστα. Μας σώσανε και δεν γίναμε Αργεντινή! Η Ελλάδα στα τέσσερα αυτά χρόνια υπέστη την χειρότερη ύφεση της μεταπολεμικής της ιστορίας. Τουλάχιστον. Αν και από την ύφεση αυτή δεν πρόκειται η Ελλάδα να ανακάμψει ποτέ, όσο συνεχίζει την ίδια πορεία. Συρρικνώθηκε όσο καμιά άλλη οικονομία του ΟΟΣΑ. Η κατάρρευση των επενδύσεών της ελληνικής οικονομίας την έχει κατατάξει ήδη στον πάτο του συνόλου των οικονομιών παγκόσμια. Τέταρτη από το τέλος, μαζί με χώρες σαν την Γουινέα-Μπισάο, την Ζουαζιλάνδη, την Υεμένη. Το επίσημο ποσοστό ανεργίας έχει εξασφαλίσει στην Ελλάδα παγκόσμια πρωτιά. Για να μην μιλήσουμε για εισόδημα, εργασία, φτώχεια, μετανάστευση και μαζική εξόντωση των πιο αδύναμων τμημάτων του πληθυσμού. Κι όλα αυτά γιατί μας σώσανε.

Τέλος της αναφοράς Δ. Καζάκη.

Σ” αυτή την Ευρωπαϊκή Ένωση σας βάλανε Έλληνες! Νομίσατε πως βολευτήκατε με τα χρηματοδοτικά προγράμματα δολώματα που σας πέταξαν στην αρχή να σας γλυκάνουνε, φτύστε αίμα τώρα και αποποιηθείτε τη χώρα σας, την περιουσία σας, τα παιδιά σας σκλάβους στο εξωτερικό, την εθνική σας κυριαρχία και προπάντων  διχαστείτε για να είστε δούλοι τους μακάβριοι υποταγμένοι, από την Τουρκιά στη Φραγκιά, αξιόμοιροι, όμηροι!

Leave a Reply

Your email address will not be published.