Ξεκαθάρισμα των θέσεων και των βλέψεων του Φράγκου Φραγκούλη επί παντός επιστητού

Καταπληκτική συνέντευξη του πρώην ΓΕΕΘΑ στρατηγού Φράγκου Φραγκούλη στον Γιώργο Τράγκα σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις εφόσον το κατεστημένο έχει βουλώσει τα αντικείμενα, αντιμνημονιακά, αντι-Ευρωπαϊκά, αντι-Νατοϊκά στόματα, όπως τον Καζάκη, τον Κοντογιώργη και πολλούς άλλους. 

Από τη συνέντευξη στρατηγού Φράγκου Φραγκούλη στα παραπολιτικά του Τράγκα

Η Τουρκία βρίσκεται σε περιδίνηση και προσπαθεί να κερδίσει εντυπώσεις σε ένα σχέδιο στα Ίμια που έχουν σχεδιάσει είπε στον Γιώργο Τράγκα και στα Παραπολιτικά 90,1 ο απόστρατος στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης.
Εκτίμησε ότι ο εμβολισμός του λιμενικού σκάφους από τουρκικό στα Ίμια στόχο έχει να αποσπάσει την κοινή γνώμη της Τουρκίας από την αιματοχυσία στο Αφρίν.
Ο κ. Φράγκος Φραγκούλης έκανε ιδιαίτερη αναφορά για το θέμα της προκλητικής στάσης της Τουρκίας και μίλησε για «ενορχηστρωμένη επίθεση κατά της πατρίδα μας».
Σημείωσε πως η Ελλάδα βρίσκεται σε δύσκολη διπλωματική θέση που δημιουργεί ένα κακό προηγούμενο καθώς εκτός από το γκριζάρισμα των Τούρκων στο Αιγαίο πάνε να δημιουργήσουν ένα στάτους κβο ότι η περιοχή τους ανήκει…
Ο κ. Φράγκος υπογράμμισε επίσης ότι το υπουργείο Εξωτερικών πρέπει να ξεμπροστιάσει την Τουρκία ενώ τόνισε ότι ο Τσίπρας όφειλε να πει στον τούρκο ομόλογο του  ότι γίνεται παραβίαση των ναυτικών θαλασσίων συνόρων της Ελλάδας.
Για τις επόμενες κινήσεις της χώρας ανέφερε  πως θα έπρεπε η Ελλάδα να πάει στον ΟΗΕ και όχι μόνο στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ και να ειπωθεί ότι παραβιάζονται συνθήκες και να εγκαλέσουμε την Τουρκία. Παράλληλα σημείωσε ότι θα έπρεπε να κληθούν όλοι οι πρέσβεις στην Αθήνα και να γίνει ενημέρωση και ζήτησε από το ΝΑΤΟ να σταματήσει να παριστάνει τον ουδέτερο ή τον πόντιο πιλάτο. Ζήτησε επίσης να συνεχίσουν να εξοπλίζονται οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις με ότι πιο σύγχρονο υπάρχει…
Νέο κόμμα
Για το ενδεχόμενο δημιουργίας κόμματος από τον ίδιο, ο Φράγκος Φραγκούλης  απάντησε πως το υπάρχον πολιτικό σύστημα δεν καλύπτει τις ανάγκες της χώρας, αφήνοντας ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο, ενώ υπογράμμισε πως: «η ευκαιρία για την Ελλάδα χάθηκε όταν επιλέξαμε την προεδρευομένη Δημοκρατία» και συμπλήρωσε ότι: «το κάθε κόμμα έχει διαφορετικό τρόπο αντίληψης για την διακυβέρνηση της χώρας».ιδιαίτερα όταν φτάνει να υπουργοποιεί τους βουλευτές της Βουλής και να τους δίνει ασυλία στα απίθανα σκάνδαλα που διαταράσσουν την ηρεμία και την ελπίδα για κάτι επιβίωση στην χώρα που είναι υποδουλωμένη στα μνημόνια. (Ξεκαθάρισε έτσι ότι δεν είναι φιλοβασιλικός).
Κατέληξε ωστόσο πως: «Όσες χώρες μπήκαν σε μνημόνια οι πολιτικές δυνάμεις τους συναίνεσαν και βγήκαν από αυτά, κάτι που δεν έγινει στην Ελλάδα… Ωστόσο, για να γίνει ένα νέο κόμμα θα πρέπει να το θέλει ο κόσμος. Δεν είναι έτοιμος. Υπάρχουν περί τα 45 κόμματα αυτή τη στιγμή και ούτε καν σαν πλάνο σχεδιασμού και προγραμματισμού δεν σκέφτονται να ενωθούν και να αποτελέσουν ένα μέτωπο ενωτικό για την πατρίδα.
Στην ερώτηση Τράγκα για το δημογραφικό και πως μπορεί ν’ αντιμετωπιστεί, είπε ότι οι εφεδρείες μας βρίσκονται κι εκτός Ελλάδος.  Δεν έχουν όμως δικαίωμα να ψηφίσουν γιατί τα κόμματα δεν τους το επιτρέπουν διότι αυτοί δεν είναι διαχειρίσιμοι.
Ερώτηση:Αν γίνει μια ρήξη  με την Τουρκία θα μας υπερασπιστεί το ΝΑΤΟ;
Απάντηση: Το ΝΑΤΟ ουδέποτε μας υπερασπίστηκε ούτε στην Κύπρο ουτε στα Ίμια. Ο γραμματέας του ΝΑΤΟ που είναι υπάλληλός μας, τον πληρώνουμε τσάμπα και ποτέ δεν μας βοήθησε. Εμείς τους διευκολύνουμε με βάσεις τώρα λοιπόν οφείλουμε να απαιτήσουμε τον σεβασμό τοτ ΝΑΤΟ όσον αφορά την Τουρκία κι όχι το ενδιαφέρον του ΝΑΤΟ να περιορίζεται εκεί που το ενδιαφέρει π.χ.στο να μπουν τα ΣΚΟΠΙΑ στο ΝΑΤΟ. (Εδώ στην κυρά Ρηνιώ στην Κίναρο κατά πληροφορίες η Τουρκία τη θεωρεί τουρκικό έδαφος και απαιτεί από την κυρά-Ρήνη ενοίκιο για να μένει αυτή, μόνη της στην Κίναρο και το ΝΑΤΟ κάνει τον ψόφιο κοριό). Αρκεί να πάρουμε τα στοιχεία της τουρκικής γεωγραφικής υπηρεσίας στρατού και να πάμε στο ΝΑΤΟ και να πούμε “κοιτάξτε κύριοι τους χάρτες τους, αυτοί επιμένουν ότι αν αυξήσουμε τα θαλάσσια όρια της χώρας μας στα 12 μίλια αυτό θα σημαίνει casus belli”. Τις κερκόπορτες δυστυχώς τις ανοίγουμε με τα ίδια μας τα χέρια.
Είπε επίσης ότι η αποδοχή σαν όνομα των Σκοπίων με το όνομα Μακεδονία αποτελεί εκχώρηση της Ιστορίας, του πολιτισμού και των παραδόσεών μας σε ένα λαό μειοψηφία στο έδαφός του και οι επόμενες γενιές των Ελλήνων θα το βρούν  μπροστά τους.  Οι Σκοπιανοί οφείλουν να αποδεχτούν ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ. Επί Μεγάλου Αλεξάνδρου η Μακεδονία έφτανε ως το Αφγανιστάν και τις Ινδίες ώρα λοιπόιν να απαιτήσει και το Αφγανιστά κάποιο όνομα που να εμπεριέχει τη λέξη Μακεδονία!
Ο Στρατηγός κατέληξε ότι δεν είναι ώρα για αναθεώρηση του Συντάγματος αλλά για τη δημιουργία Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης. Τα κόμματα δεν εκπροσωπούν τον κυρίαρχο λαό. Για μένα πάνω από όλα είναι η πατρίδα και δεν αντέχω να ακούω τους Τούρκους να λένε “Όρτσε Βατάν” “πρώτα η πατρίδα” και μεις να θεωρούμε φασίστα όποιον κρατάει την ελληνική  σημαία.
ΠΗΓΗ https://www.crashonline.gr/politiki/1082265/fragkoulis-fragkos-se-giorgo-tragka-oi-tourkoi-echoun-eksapolysei-enorchistromeni-epithesi-kata-tis-ellados/
Εμείς ευχόμαστε να υπάρξει πνεύμα σύμπνοιας αν και δεν το πιστεύουμε γιατί πρόκειται για έναν επιπόλαιο λαό, δυσκολοδάμαστο, απείθαρχο λαό, εγωϊστικό, με πολλά χαρίσματα τα οποία προσπαθεί ο καθένας μόνος του να τα επιβάλλει στον άλλο, λησμονώντας ότι κι ο άλλος έχει κι αυτός τα δικά του φιλόδοξα σχέδια από την σωτηρία της Ελλάδας μέχρι την λύση του ενεργειακού προβλήματος!!! 
Αν ενδιαφέρεστε να ακούσετε τη συνέντευξη Φραγκούλη στον Τράγκα πληκτρολογείστε εδώ:

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.