Η τέχνη της κυβίστησης!

 

Επειδή είδαμε πολλές ”κωλοτούμπες” τελευταία για το Σκοπιανό και επειδή δεν ”τρώμε κουτόχορτο”, παραθέτω πολύ σύντομο άρθρο μου που κυκλοφορεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο. Όποιος επιθυμεί το κοινοποιεί.

Το σήριαλ του Σκοπιανού ζητήματος καλά κρατεί. Οι ηθοποιοί παίζουν πολύ καλά τους ρόλους τους, όπως τους δίδαξε ο ”μεγάλος” σκηνοθέτης. Οι θεατές όμως αγρίεψαν, δεν τους αρέσει το έργο, διαμαρτύρονται και βγαίνουν στους δρόμους κατά εκατοντάδες χιλιάδες, κατά εκατομμύρια!

Οι ”αριστεροί” ανθελληνικοί και αντίχριστοι πολιτικοί σχηματισμοί, χέρι-χέρι με το εθνικό τους ”δεξιό” άλλοθι, πιστοί στο ρόλο τους, συνεχίζουν με πάθος το ”χαβά” τους, γενόμενοι πιο Σκοπιανοί και από τους ίδιους τους Σκοπιανούς!

Ο επιτήδειος ”κεντρώος”, παλαιός υποστηρικτής της εκχώρησης του ιερού ονόματος της Μακεδονίας, τώρα παίζει τον ρόλο του μακεδονομάχου, προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί την κατάσταση για να εισπράξει καμιά ψήφο.

Το όσκαρ ηθοποιίας όμως διεκδικούν τα στελέχη της αξιωματικής (!) αντιπολίτευσης. Χωρίς ίχνος ντροπής, τα φερέφωνα των ανθελλήνων σύγχρονων βαρβάρων και πατρόνων τους, παριστάνουν τώρα τους πατριώτες!

Μόλις ο λαός σήκωσε κεφάλι, βγήκε στους δρόμους και έδειξε την αποφασιστικότητά του, αμέσως θυμήθηκαν το αγαπημένο τους σπορ, την κυβίστηση, λαϊκά ”κωλοτούμπα”!
Ένας-ένας οι βουλευτές και διάφοροι πρώην υπουργοί της δηλώνουν υποστηρικτές των συλλαλητηρίων. Αυτοί που ήταν λάβροι εναντίον των κινητοποιήσεων, οι πωλητές της Μακεδονίας, τώρα δηλώνουν ότι δεν πρέπει να δοθεί το όνομα και ότι θα συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο της Αθήνας.

Κι εμείς οι απλοί Έλληνες; Εμείς ο ”κυρίαρχος” λαός;
Εμείς όλοι τους βλέπουμε, κρίνουμε, κάνουμε μια απλή σκέψη και βγάζουμε ένα συμπέρασμα: Φοβούνται! Τώρα που ξεπεράσαμε το φόβο που μας ενσπείρουν καθημερινά από τα προδοτικά ΜΜΕ, και δείξαμε τη δύναμή μας, φοβούνται το θυμό μας!

Γιατί ο θυμός αυτός εύκολα μπορεί να μετατραπεί σε τιμωρία.
Γιατί εμείς μπορούμε να τους επιβάλλουμε την ποινή που φοβούνται περισσότερο: Ούτε μια ψήφο στις επερχόμενες εκλογές!
Μαύρο στους πρωταθλητές της κωλοτούμπας!!!

Νίκος Ταμουρίδης Αντγος (ε.α)-Επίτιμος Α’ Υπαρχηγός ΓΕΣ

Σημείωση του αναρτήσαντος: Το άρθρο μας εστάλη από τον φίλο καθηγητή του Πανεπιστημίου Κρήτης Ηλία Σταμπολιάδη.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.