H ώρα της κρίσης για την Ελλάδα και η ταφόπλακα του πολιτικού κατεστημένου δεξιών και αριστερών, σε λίγο ενθάδε κείται

Η μια τουρκική πρόκληση ισχυρότερη και σοβαρότερη από την προηγούμενη. H σύλληψη της ελληνικής περιπόλου για δήθεν είσοδο εντός των τουρκικών συνόρων μάλλον για ένα προμελετημένο σχέδιο αύξησης της κλίμακας πολεμικής υστερίας φαίνεται να είναι.

Αν ενδιαφέρεσαι για να διατηρήσεις την ειρήνη να είσαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή, ιδιαίτερα στα καυτά Βαλκάνια, για πόλεμο!

Η ώρα πλησιάζει, οι ανατολίτες βάρβαροι της Μουσουλμανίας έχουν λυσσάξει, στηριζόμενοι στην αριθμητική τους υπεροχή 80.000.000 κάτοικοι έναντι 10.000.000, κι αυτοί διχασμένοι και θολωμένοι από τα κόμματα, αποκόμματα της παρακμής, νομίζουν ότι θα υπερισχύσουν και θα αποκόψουν ε! όχι και πολλά, 18 νησιά της Ελλάδας και τη Θράκη.

Ώρα για νέο αγώνα για μια ουσιαστική απελευθέρωση της πατρίδας και του συνειδητοποιημένου θύματος, του ελληνικού λαού

Το βάρος πέφτει και πάλι στον ελληνικό λαό, οι πολιτικάντηδες αν δουν τα σκούρα θα το βάλλουν όπως πάντα κι αυτοί και τα παιδιά τους, στα πόδια. Άλλωστε έχουν τα λεφτά, από τα κλεψιμαίϊκα τόσων χρόνων, από τα βουλευτικά προνόμια που τόσα χρόνια διατηρούν για τους εαυτούς τους και τα μπαξίσια από τη SIEMENS  τη NOVARTIS, τα εξοπλιστικά προγράμματα και άλλα σκάνδαλα ων ουκ έστι αριθμός!

Όμως η ώρα της κρίσης έρχεται και όσα συμβούν, θα γίνουν όχι όπως τα υπολογίζουν οι υπόλογοι, οι κλέφτες, οι ψυχοπαθητικοί ντενεκέδες που έχουν κάνει την πολιτική επάγγελμα. Δεν το αρνούνται άλλωστε και οι ίδιοι. Η ώρα της κάθαρσης θα έρθει από κάποιες άκρες απρόβλεπτες. Όπως αυτή που εκμυστηρεύτηκε μετά τη σύλληψη της ελληνικής περιπόλου αγιωματικός στα pronews.

«Oι Τούρκοι έγιναν εξαιρετικά απρόβλεπτοι τους τελευταίους έξι μήνες. Ομολογώ ότι δεν αναμέναμε να έχουν τόσο γρήγορη επιχειρησιακή ανάκαμψη 1,5 χρόνο από το πραξικόπημα. Και συμπεριφέρονται σαν λυσσασμένα σκυλιά. Οι κινήσεις τους δεν υπακούν σε κάποια λογική. Απλά είναι πολύ βίαιες. Αυτό είναι το πιο σημαντικό πρόβλημά μας. Ότι δεν υπακούν ούτε σε στρατιωτική, ούτε σε πολιτική λογική πλέον οι κινήσεις τους, άρα είναι εξαιρετικά απρόβλεπτοι»…

http://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/ellinotoyrkika/670884_krisi-toyrkiki-katadromiki-energeia-kai-ohi-apoleia#undefined.gbpl.gbpl

Αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις εξελίξεις και το βούλιαγμα των κομμάτων του κατεστημένου τόσο από τους εξωτερικούς αστάθμητους παράγοντες που γίνονται καθημερινά και πιο συγκεχυμένοι και θολοί, όσο και από το ξέσπασμα του αδικαίωτου ελληνικού λαού που πληρώνει τα σπασμένα των Ολυμπιακών Αγώνων, του C4I, του χρηματιστηρίου, των καταθέσεων των ταμείων που τα παίξανε οι απατεώνες στο χρηματιστήριο, οι κηφήνες που εν δούλεψαν ποτέ, οι καταχραστές, οι κερδοσκόποι, οι δολοπλόκοι που έδεσαν και κακόμαθαν τον ελληνικό λαό να ζει σε μια φαντασίωση ευμάρειας, να εγκαταλείψει τη σπαρτιατική ζωή και να καταφεύγει στις μικροαπάτες και στα ρουσφέτια τους για να επιζήσει.

Η ώρα της ΚΑΘΑΡΣΗΣ είναι νόμος συμπαντικός, πλησιάζει κύριοι βολευτές. Αλλίμονό σας! Ιδιαίτερα αν καταστρατηγήσετε και λεηλατήσετε, για να τα έχετε καλά με τους σατανάδες συμμάχους σας, την Ιστορία και υποταχτείτε στα κελεύσματα και τις θελήσεις της Μέρκελ, του ΝΑΤΟ και των Σκοπίων και παραδώσετε το όνομα της Μακεδονίας στους μαινόμενους, υστερικούς, υποκινούμενους από τους ναζιστές ηγέτες τους, σλαβόφωνους νεοβάρβαρους.

Τότε δεν θα σας σώζει τίποτα, ούτε ο Βενιζέλος (το αεροδρόμιο), θα σας βρούν οι Έλληνες πατριώτες, ακόμη κι εμφύλιο να τους δημιουργήσετε, για να υποταχτούν, όπου γης! Όπου κι αν πάτε, όπου κι αν βρεθείτε! Θυμηθείτε πως οι Εβραίοι απήγαγαν τον Άιχμαν από τη Λατινική Αμερική και τον δίκασαν και τόσους άλλους. Η ίδια τύχη περιμένει και σας καλόπαιδα του London School of Economics, του Harvard, του Ινστιτούτου Levi, Ουράνιο Τόξο, των ΜΚΟ του Ζωρζ Σόρος, της διεθνούς Μασονίας, και τόσων άλλων ανθελληνικών οργανώσεων που χρόνια τώρα κάνουν ό,τι μπορούν για να διαλύσουν την πατρίδα τούτη, την τόσο πλούσια και όμως τόσο δυστυχισμένη!

Κι αυτά δεν σας τα λέει ένας πατριδοκάπηλος, φασίστας, η χρυσαυγίτης κ.λπ. αλλά ένας απλός Έλληνας που γνωρίζει τους συμπαντικούς νόμους, διαβάζει ακόμη την ελληνική Ιστορία,  και νοιάζεται για την πατρίδα του! Περίπου όπως το ενάμιση εκατομμύριο των συνελθόντων και μετασχόντων στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας επέμεναν με στεντόρεια τη φωνή, υπέρ της γνήσιας μακεδονικής ταυτότητας και της ανόθευτης ιστορίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.