Μετά από τόσες εξευτελιστικές υποχωρήσεις των ελληνικών εθνοπροδοτικών κυβερνήσεων τώρα ταπεινώνουν κι εκβιάζουν τον ελληνικό στρατό!

Όσο αποφεύγουμε να δούμε το θεριό κατάματα και να του πούμε ως εδώ και μη παρέκει, αυτό θα γίνεται θρασύτερο και πιο ασύδοτο. Σε λίγο οι μπουνταλάδες της Μουσουλμανίας θα μας ανασκολοπίσουν όλους εν ονόματι των 80 εκατομμυρίων μεμέτηδων που οι γυναίκες τους γεννάνε σαν θηλυκοί κόνικλοι. Χώρια που όσοι διαθέτουν το χρήμα, από το εμπόριο ναρκωτικών συνήθως, μπορούν κατά το Κοράνι να παντρευτούν μέχρι και πέντε γυναίκες για να μην πορνεύουν με άλλες όπως κάνουν οι… Ορθόδοξοι Έλληνες!

Αφού έστησαν ενέδρα στην περίπολο των δύο, έξη με οκτώ Τούρκοι καταδρομείς εισέβαλλαν στον ελληνικό έδαφος, μέσα από τα σύνορά μας και συνέλαβαν, με άνωθεν εντολή, τον ανθυπολοχαγό Άγγελο Μητραιτώδη και τον Δημήτρη Κουκλατζή (λοχία ΕΠ.ΟΠ, Σκαπανέας ΜΧ).  για να τους ανταλλάξουν με τους 8 Τούρκους που ζήτησαν άσυλο στην Ελλάδα.

Και τώρα θα δούμε τα αντανακλαστικά της κυβέρνησης, θα γράψει στα παλιά παπούτσια της την απόφαση των ελληνικών δικαστηρίων για να τους ανταλλάξει με τους δύο Έλληνες ή θα θέσει το πρόβλημα όπως ακριβώς έχει, μηνύοντας σε συμμάχους και Ερντογάν, “ή επιστρέφετε τους στρατιώτες μας που συλλάβατε σε ενέδρα εντός του ελληνικού εδάφους ή θεωρούμε την πράξη σας αιτία πρόκλησης πολεμικής ενέργειας κι εμπλοκής εναντίον των Ελλήνων και του πατρίου εδάφους. Η επόμενη πρόκληση θα αντιμετωπιστεί δια των όπλων!”

Τολμούν να το πουν; Ασφαλώς όχι γιατί είναι προδότες, υποταγμένοι στην παγκοσμιοποίηση, ξεπουλημένα, κορμιά!

Το ξέρουν αυτό πολύ καλά οι μεμέτηδες, έχουν δοκιμάσει τις απεριόριστες αντοχές μας λόγω δειλίας και σκύψιμο κεφαλιού πρώτα στους γερμανοφεουδάρχες της Ευρωπαϊκής Ένωσης των τραπεζιτών που καθημερινά μας ξευτιλίζουν, ταπεινώνουν, βυσσοδομούν επάνω στον ελληνικό λαό με τα μνημόνια και την κατάσχεση της ιδιωτικής μας περιουσίας αλλά και την ιδιωτικοποίηση όλων των δημόσιων υπηρεσιών ακόμη και του νερού, μόνο το οξυγόνο παραμένει ακόμη ελεύθερο κι αναπαλλοτρίωτο! Ύστερα είναι η γλοιώδη στάση όλων των μεταπολεμικών κυβερνήσεων προς την επαίσχυντη αμερικάνικη πολιτική, δικτατορική, στηριγμένη πάνω στις οικονομικές δολοφονίες και τις πολεμικές συρράξεις, εισβολές, εμφυλιοπολεμικές συγκρούσεις, εμπάργκο φαρμάκων και τροφίμων, για όσα κράτη αντιδρούσαν και αντιδρούν στην αμερικανική αυτοκρατορική δεσποτεία.

Συμπέρασμα: Ο Τσίπρας αντίγραφο του Πανουργάκου από το ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ της Πηνελόπης Δέλτα[1] και αυτό το ολοστρόγγυλο από το πάχος με κόκκινα μαγουλάκια ανθρωπάκι που θυμίζει τον κυρ Λαγόκαρδο από το ίδιο μνημειώδες έργο της πατριώτισσας Δέλτα, ο υπουργός εξωτερικών κος Κοντζιάς, είναι σίγουρο ότι θα υποχωρήσουν και πάλι, αδίστακτοι θα ξεπουλήσουν εδάφη της πατρίδας στους γείτονες που χρόνια τώρα ορέγονται και θα αφήσουν και μερικά νησάκια τύπου Ρόδου, Χίου, Λέσβου και μικρότερα στους άσπονδους φίλους μας τους από αιώνες βάρβαρους ανατολίτες για να έχουν την ησυχία τους και να μην νοιάζονται για τίποτα άλλο από την βουλευτική καρέκλα και πως να την διαιωνίσουν. Το ανώτερο ιδανικό τους, νάναι καλά παιδιά της Δύσης, των Ρόθτσιλντ, της Μπίλντερμπεργκ και των Ροκφέλλερ. Αυτά τα παιδιά πάντα θα έχουν προκοπή και πρόοδο…  

Αλλά ας δούμε πως έχουν τα πράγματα σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις: 

ΤΟΥΡΚΟΣ ΓΕΕΘΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΓΕΕΘΑ: «ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΤΟΥΣ 8 ΦΥΓΑΔΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΤΟΥΣ 2 ΕΛΛΗΝΕΣ» ΤΟ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ. ΣΕ ΔΕΙΝΗ ΘΕΣΗ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ. ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΖΗΤΟΥΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΙΧΜΑΛΩΤΩΝ

Ακάρ ζητά εκβιαστικά και με θράσος από το Ναύαρχο Αποστολάκη τους 8 φυγάδες γράφοντας την ελληνική δικαιοσύνη και τις αποφάσεις της

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αρχηγός του Τουρκικού ΓΕΕΘΑ, έστειλε τελεσίγραφο προς τον ναύαρχο Αποστολάκη, λέγοντας του το εξής: «Δώσε μου τους 8 Τούρκους φυγάδες, να σου δώσω τους δικούς σου».

Επίσης έγινε γνωστό ότι οι Έλληνες στρατιώτες που έπεσαν στην παγίδα των Τούρκων, αν δεν καρποφορήσουν οι διαπραγματεύσεις θα δικαστούν στην Τουρκία για κατασκοπεία.

Να τι συνέβη την πρώτη του Μάρτη ημέρα που έδωσε λόγω υπακοής στο σύνταγμα ο άθεος γκαντέμης υφυπουργός Φώτης Κουβέλης.Το μεσημέρι της Πέμπτης 1η Μαρτίου. Η περίπολος περνούσε κατά μήκος των ελληνοτουρκικών συνόρων στο συγκεκριμένο σημείο δίπλα στον ποταμό Άρδα, τόσο από την ελληνική πλευρά όσο και από την τουρκική στρατιωτική διοίκηση, γίνονται με το φως της ημέρας για να ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος πιθανής εμπλοκής. Τέτοιες εμπλοκές συνήθως επιλύονται επί τόπου και με συναδελφικό μοίρασμα τσιγάρου μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων στρατιωτών. Όχι όμως τούτη τη φορά. Οι διαταγές ήταν διαφορετικές.

Το συγκεκριμένο μονοπάτι των περιπολιών στις Καστανιές είναι μήκους περίπου 300-400 μέτρων, είναι σημασμένο, όπως προσδιορισμένο είναι και το τουρκικό που βρίσκεται παράλληλα με το δρομάκι όπου κινούνται οι ελληνικές περίπολοι.

Στο ελληνικό μονοπάτι που περνάει μέσα από το δάσος και καταλήγει στον Άρδα τα δέντρα είναι βαμμένα και έχουν ευδιάκριτη σήμανση που αποδεικνύει ότι πρόκειται για ελληνικό έδαφος.

Πρόκειται για δρομάκι ξεκάθαρο, συγκεκριμένο από το οποίο δεν μπορείς να παρεκκλίνεις για να περάσεις στην τουρκική πλευρά, όποιες κι αν είναι οι καιρικές συνθήκες, λένε όσοι έχουν υπηρετήσει στην περιοχή.
Η διαδρομή είναι δεδομένη: Ξεκινάει από τα ελληνοτουρκικά σύνορα, κινείται παράλληλα αλλά σε απόσταση από τη σιδηροδρομική γραμμή.

Οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί που συνελήφθησαν από τους Τούρκους με το αιτιολογικό ότι πέρασαν σε τουρκικό έδαφος, είναι εξαιρετικά δύσκολο να ξέφυγαν από το ελληνικό μονοπάτι, αφού η σήμανση είναι ευδιάκριτη, ό,τι καιρό και αν κάνει. Ύστερα είναι ο ένας ντόπιος και υποηρετεί εκεί για περισσότερο από δέκα χρόνια κατά  πληροφορίες άρα αποκλείεται να τα μπέρδεψε και να μπήκε στο τουρκικό εδαφος.

Επομένως μέλει να δούμε αν πρόκειται για εθνική ξεφτίλα ενός ολόκληρου λαού. Αν μας ρεζίλεψαν οι Τσίπρας (Πανουργάκος),  Ναύαρχος Αποστολάκης (στα ίχνη του περιβόητου Ναυάρχου Λυμπέρη των Ιμίων, Σημίτη) και Πάνος Καμμένος, άλλο χοντρούλικο , παραφουσκωμένο από το λίπος ανθρωπάκι που φαίνεται από μάκρια ότι δεν μπορεί να ελέγξει το αδηφάγο στομαχάκι του και ακόμη περισσότερο το αμετροεπές στόμα του. Μέλει να επιβεβαιωθεί και ο λόγος του γκαντέμη Κουβέλη ότι τη δευτέρα θα έχουν επιδοθεί οι αιχμάλωτοι Έλληνες στον ελληνικό στρατό (το τελευταίο ούτε κατ’ ιδέαν μην το πιστέψετε) μάλλον θα προφυλακιστούν για να ανταλλαγούν και ίσως πάρει μήνες (δεν το ευχόμαστε). Ας ελπίσουμε να μην περάσουν από στρατοδικείο για κατασκοπεία και κάτσουν στις περίφημες από το εξπρές του μεσονυχτίου φυλακές της Τουρκίας για χρόνια. Εκεί ακριβώς που τέλειωσαν χωρίς να τολμήσουμε να τους απαγάγουμε ή βοηθήσουμε να δραπετεύσουν οι αγνοούμενοι αιχμάλωτοι μετά της εισβολή της Κϋπρου. Βλέπετε δεν είμαστε Ισραήλ που για έναν  αιχμάλωτο Ισραηλινό θα έκανε πόλεμο με τον Λίβανο, τη Συρία ακόμη και την Αίγυπτο. Αυτό το κράτος των τρισήμισι εκατομμυρίων τιμά και σέβεται τους πολίτες του ενώ το ελληνικό πασχίζει να τους εξαφανίσει αν όχι να τους δολοφονήσει με έμμεσους τρόπους.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού:

Μετριοπαθής και επιτηδευμένα χαμηλών τόνων η ανακοίνωση τύπου του Γεν. Επιτελείου Στρατού

Το χρονικό και η δίκη
Οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί  συνελήφθησαν από τους Τούρκους την Πέμπτη 01/03/2018 ενώ έκαναν περιπολία στα σύνορα στον Έβρο και έχασαν τον προσανατολισμό τους (αυτό αν θέλετε το πιστεύετε) λόγω της κακοκαιρίας θα περάσουν από δίκη. Οι Τούρκοι δηλαδή συνεχίζουν την τακτική του πόλεμου νεύρων στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, οι δύο στρατιώτες μεταφέρθηκαν στο δικαστήριο αφού προηγουμένως κατέθεσαν στις τουρκικές δικαστικές αρχές. Ζητήθηκε η κράτησή τους με τις κατηγορίες για «προσπάθεια στρατιωτικής κατασκοπείας» και «είσοδο σε απαγορευμένη περιοχή». Οι Αρχές έλεγξαν και τα κινητά των Ελλήνων στρατιωτικών, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή τους και βρήκαν φωτογραφίες απί ίχνη πατημασιών, προφανώς είδαν τα πατήματα των Τούρκων καταδρομέων οι οποίοι τους είχαν στήσει ενέδρα λίγο παρακάτω και νόμισαν ότι επρόκειτο για παράνομη είσοδο λαθρομεταναστών.

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο, θα δικαστούν για παράνομη είσοδο.

Ο κ. Τζανακόπουλος το φερεφωνάκι της κυβέρνησης, είπε ακόμα ότι ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ κ. Αποστολάκης μίλησε με τον Τούρκο ομόλογό του Χουλουσί Ακάρ χθες, σημειώνοντας παράλληλα ότι το περιστατικό, για το οποίο έγινε στο ΓΕΕΘΑ μεγάλη σύσκεψη με όλη την ηγεσία προέκυψε από λάθος εξαιτίας των καιρικών συνθηκών στην περιοχή. Γελοία δικαιολογία για τον λοχία που γνώριζε το έδαφος σαν ντόπιος όπως και τα δωμάτια του σπιτιού του.

«Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ κος Αποστολάκης είχε ήδη τηλεφωνική επικοινωνία σε καλό κλίμα με τον Τούρκο Ομόλογό του κο Άκαρ. Οι νομικές τυπικές διαδικασίες στην Τουρκία θα κινηθούν άμεσα και αναμένουμε τη σύντομη επιστροφή των δύο Ελλήνων στη χώρα μας», ανέφερε χαρακτηριστικά. Να το δούμε και μετά να το πιστέψουμε, αν δεν πάρει μήνες κιθ αν δεν φάνε καμιά βαριά ποινή δεδομένου ότι μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα του 2026 στην Τουρκία ισχύει ο στρατιωτικός νόμος ακόμη και για τους λαϊκούς.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν θα υπάρξει δίκη των δύο στρατιωτικών στην Τουρκία και για το αν υπάρχει φόβος, η γείτονος να εκμεταλλευτεί διαφορετικά το γεγονός, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε:

«Σύμφωνα με τις πληροφορίες και την ενημέρωση που έχουμε, το χθεσινό περιστατικό προέκυψε από ένα λάθος. Εξαιτίας των καιρικών συνθηκών στην περιοχή οι δύο Έλληνες αξιωματικοί βγήκαν από το δρόμο τους και επαναλαμβάνω βρέθηκαν από λάθος σε τουρκικό έδαφος. Ακολούθησε η σύλληψή τους από τις τουρκικές αρχές και από εκεί και πέρα οι νομικές διαδικασίες, οι οποίες προβλέπονται είναι απολύτως τυπικό το όλο θέμα, αφορούν μια δίκη για παράνομη είσοδο στην χώρα, η οποία θα ολοκληρωθεί και αναμένουμε άμεσα την επιστροφή των δύο Ελλήνων αξιωματικών στην χώρα μας».

Όσον αφορά στα όσα ακούγονται όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για σενάρια ανταλλαγής των δυο Ελλήνων στρατιωτικών με τους 8 τούρκους που είναι στην Ελλάδα και κατηγορούνται για το πραξικόπημα κατά του Ερντογάν, είπε ότι πρόκειται για συνομωσιολογικά σενάρια που δεν είναι άξια σχολιασμού.

Οι δύο Έλληνες ένας ανθυπολοχαγός και ένας επαγγελματίας οπλίτης με τον βαθμό του λοχία συνελήφθησαν και κρατούνται στην στρατοχωροφυλακή της Αδριανούπολης με την κατηγορία της παραβίασης συνόρων. Σύμφωνα με στρατιωτικό πόρταλ οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί που συνελήφθησαν είναι στελέχη της 3ης Μηχανοκίνητης Ορεινής Ταξιαρχίας «Ρίμινι».

Ποια επιτέλους είναι η αλήθεια; Ο λαός τη μαθαίνει όπως πάντα μήνες αργότερα

Εντελώς αντίθετη εικόνα από αυτή που δίνει το ΓΕΣ στην ανακοίνωσή του αναφορικά με την αιχμαλώτιση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών,  από τους Τούρκους στον Έβρο, δίνουν διάφορες πηγές στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό: Πιθανότατα οι δύο Έλληνες, πιάστηκαν αιχμάλωτοι ΕΝΤΟΣ του ελληνικού εδάφους, σε καταδρομική ενέργεια των Τούρκων.

 Σύμφωνα με όσα αναφέρει στρατιωτική ενημερωτική σελίδα, το περιεχόμενο της ανακοίνωσης του ΓΕΣ, άλλωστε δεν αντέχει σε κριτική για τον λόγο της υποτιθέμενης εισόδου στη Τουρκία των δύο αιχμαλώτων στρατιωτικών: Από τον Ελληνικό Στρατό έχουν υπηρετήσει σε σύνολο αξιωματικών, υπαξιωματικών και οπλιτών από το 1974, εκατοντάδες χιλιάδες στο προγεφύρωμα του Κάραγατς (εκεί ο ποταμός Έβρος εισέρχεται στο τουρκικό έδαφος και οι δύο όχθες είναι τουρκικές, άρα υπάρχει μια λωρίδα τουρκικής γης), αλλά ουδείς εισήλθε λόγω «καιρικών συνθηκών» στη Τουρκία.

Αυτό που λέει δεν λέει η ανακοίνωση αλλά το υποστηρίζουν πηγές του ΓΕΣ είναι ότι μετακινήθηκαν μεταξύ του φυλακίου και της προκεχωρημένης βάσης και λόγω… ομίχλης εισήλθαν κατά λάθος στο τουρκικό έδαφος, ενώ έκαναν έλεγχο των φυλακίων!

Πώς πιστοποιήθηκε ότι οι αιχμάλωτοι μπήκαν κατά λάθος στη Τουρκία; Κανείς δεν έχει μιλήσει μαζί τους από ελληνικής πλευράς, απλώς υπήρξε διαβεβαίωση των Τούρκων και οι Τούρκοι αυτά θα πουν για να δικαιολογήσουν την είσοδό τους στο ελλην ικό έδαφος και την ενέδρα που έστησαν στους Έλληνες στρατιώτες οι οποίοι όντες δύο έναντι περισσοτέρων Τούρκων παραδόθηκαν χωρίς να ανατισταθούν.

Η Άγκυρα, όταν εκδώσει ανακοίνωση, φυσικά θα μιλήσει για «Παράνομη είσοδο στη Τουρκία των δύο Ελλήνων στρατιωτικών». Αν εκδώσει ανακοίνωση και αν λήξει ομαλά το επεισόδιο και αν δεν τους κρατήσουν ομήρους «έναντι» των οκτώ Τούρκων που διέφυγαν στο πραξικόπημα στην Ελλάδα.

Το ανησυχητικό είναι ότι απ’ ότι αναφέρουν πηγές του ΥΠΕΞ, ότι ετοιμάζονται να τους δικάσουν!

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός ότι οι Τούρκοι μετέφεραν τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς στην Αδριανούπολη και δεν τους κράτησαν κοντά στις Καστανιές. Αν ήταν ήσσονος σημασίας το επεισόδιο δεν θα τους μετέφεραν στην Ανδριανούπολη άρα θέλουν να του δώσουν μεγάλη σημασία και όχι μόνο να προκαλέσουν, αλλά να φέρουν την ελληνική κυβέρνηση σε δύσκολη θέση. Μερικοί λέγουν ήδη σε σχόλιά τους (βλέπε εκρηκτικό δελτίο στο σταθμό ΑΡΤ ΤV) ότι μπορεί να είναι μια προσυμπεφωνημένη απόφαση μεταξύ Ερντογάν και Πανουργάκου (Τσίπρα), Λαγόκαρδου (Κοντζιά) και χοντρούλη φαταούλα (Καμμένου) για να τους ανταλλάξουν με τους 8 φυγάδες αξιωματικούς που ζήτησαν άσυλο για να αποφύγουν την απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης κρστώντας τα προσχήματα ότι τη σέβονται.,,

Άρα τους έχουν αιχμαλωτίσει κανονικά.

Κατ’ αρχήν υπάρχει μια στενή ζώνη μεταξύ των εδαφών των δύο χωρών που ακόμα και αν κάνεις λάθος και πας ανατολικά αντί δυτικά, το αντιλαμβάνεσαι έγκαιρα.

Τα στελέχη του Ελληνικού Στρατού δεν είναι η «Κοκκινοσκουφίτσα που περπατά εις το δάσος (σ.γ.:όταν ο λύκος περιμένει λάβρος και πεινασμένος να την καταπιεί γιατί τη θεωρεί αδύναμη και απροστάτευτη)» λέει ο Στέφανος Χίος στα Μακελειό του: Υπάρχει συγκεκριμένο κοντινό δρομολόγιο από το φυλάκιο και επειδή ενίοτε οι καιρικές συνθήκες είναι άσχημες, υπάρχουν όπως είπαμε σημάδια στα δένδρα και στο έδαφος δείκτες που αποτρέπουν ακόμα και τον πιο άσχετο να μην μπει στο τουρκικό έδαφος.

Μπορούμε να γράφουμε πολλά για το θέμα, το οποίο απεκρύβη κατά τρόπο απαράδεκτο από το ΓΕΣ και δόθηκε στην δημοσιότητα μία ημέρα μετά.

Το πιθανότερο (και αυτό αναφέρει ως γεγονός πηγή μεγάλης ξένης πρεσβείας) είναι ότι είχαμε καταδρομική τουρκική ενέργεια και σύλληψη των δυο αιχμαλώτων και εν συνεχεία μεταφορά τους στο ελληνικό έδαφος.

Το pronews.gr λίγες ώρες πριν από το συμβάν, τη Τετάρτη το βράδυ είχε το προφητικό ρεπορτάζ το οποίο αποδείχθηκε-όπως πάντα-απόλυτα έγκυρο με τίτλο «Ανησυχία για Έβρο – Α.Τσίπρας οι Πανουργάκος που τα δίνει όλα και τα προδίδει όλα: «Αποφύγετε κλιμάκωση» – Ο ρόλος των άγνωστων μειονοτικών χωριών» και αναφερόταν ακριβώς στην κατάσταση που δημιουργείται στο προγεφύρωμα του Κάραγατς.

Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο «σε πολιτικό επίπεδο η εντολή Α.Τσίπρα είναι σαφής και συγκεκριμένη: «Αποφύγετε κλιμάκωση πάσα θυσία». Αλλά το θέμα είναι τι ακριβώς θα θυσιάσουμε για να αποφύγουμε την κλιμάκωση; Και πόσο μπορείς να αποφύγεις έναν καυγά όσο και να υποχωρείς, όταν τις προκλήσεις τις διαδεχθούν οι επιθετικές κινήσεις;

Ο πρωθυπουργός παρακολουθεί στενά την κατάσταση, όπως την κλιμακώνει η Αγκυρα Θα περιμένουμε και θα το παίζουμε πως “τίποτα δεν τρέχει” μέχρι να μας επιδώσουν οι Τούρκοι όπως έγινε το πρωί της 28ης Οκτωβρίου του 1940 τελεσίγραφο, όπως έγινε με τον Ιταλό πρέσβη του Μουσολίνι προς τον Μεταξά; Ασφαλώς και το βλέπου Πανοιυργάκος, Χοντρούλης και Λαγόκαρδος πως τις τελευταίες ώρες, η Τουρκία αντί να κάνει κινήσεις αποκλιμάκωσης συνεχίζει να αυξάνει την στρατιωτική της παρουσία, αυτή την φορά στον Εβρο και… ποντάρει στις ΗΠΑ, στην ακινησία της Ε.Ε. και την άθλια οικονομική μας κατάσταση αλλά και τις πολιτικές μας διχοστασίες και εμφυλιοπολεμικές διακηρύξεις για απίθανα σκάνδαλα που μπροστά στο Μακεδονικό και την αρπακτικότητα της Τουρκίας έχουν εντελώς τριτεύουσα σημασία!».

Κατ’αρχήν να επισημάνουμε ότι συμφωνούν με τη τακτική Τσίπρα την παρούσα χρονική στιγμή, το σύνολο των ανώτατων στελεχών της στρατιωτικής ηγεσίας. Κάτι παραπάνω γνωρίζουν κάτι που οφείλει να μας προβληματίσει μήπως η απειρία του στατού μας ο οποίος έχει χρόνια να εμπλακεί σε πόλεμο, και το εννιάμηνο πέρασμα των νεοσυλλέκτων από τα ελληνικά στρατά που πρέπει να γίνει τουλάχιστον 24άμηνο; Πέρα από την ανάγκη να δωθούν όπλα σε κάθε μάχιμο Έλληνα ακόμη κι Ελληνίδα για την υπεράσπιση του πατρίου εδάφους; Κίνηση μεγαλόπνοη που ο Πανουργάκος και ο Λαγόκαρδος ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ γιατί ξέρουν ότι οι οργισμένοι Έλληνες αργά ή γρήγορα θα χρησιμοποιήσουν τα όπλα για να γκρεμίσουν και τιμωρήσουν τους αποδεδειγμένα προδότες και εθνικούς μειοδότες συμπεριλαμβανομένους και τους ίδιους;

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ

Με πληροφορίες που πήρε από πολλες ιστοσελίδες και κυρίως το Pronews και το www.makeleio.gr

[1] Συνιστούμε αναεπιφύλακτα σ’ όποιον δεν έχει διαβάσει το αυτό το συμβολικό βιβλίο της Π. Δέλτα να το κάνει αμέσως και αν θέλει και το δικό μας βιβλίο Παραμύθι χωρίς Όνομα Νο2, υπότιτλος ΑΠΟΛΩΛΥΙΑ θα υποστηρίζαμε ότι είναι η συνέχεια του βιβλίου της Δέλτα με την τελική του κατάληξη για τους απολωλότες Έλληνες.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.