Ώρα να απελευθερωθούμε οριστικά από το φίδι στον κόρφο μας, την Ε.Ε. Ας ετοιμαζόμαστε για πόλεμο με την Τουρκία. Όσοι κι όσες μπορούν να φέρουν όπλο οφείλουν να οπλιστούν από τις Ένοπλες Δυνάμεις

Σας το έχουμε προαναγγείλλει, σε προηγούμενες αναρτήσεις ότι το ίδιο το ασυνείδητό μας το νιώθει και η λογική μας το καταλαβαίνει, ότι ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ εκτός από την ΕΝΟΠΛΗ ΣΥΡΡΑΞΗ με τον εχθρό μας Τούρκο.

Η Ευρώπη δεν πρόκειται να βοηθήσει την μπανανία η ΕΛΛΑΣ όπως την κατάντησαν οι ντόπιες ηθικές μειοδότριες κυβερνήσεις μας, υποταγμένα σκυλιά στους “ΔΗΘΕΝ” συμμάχους μας και οι παγκοσμιοποιημένες οργανώσεις τύπου ΝΑΤΟ, ΟΗΕ, Ε.Ε., Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, Τριμερής, κ.λπ. εγκληματικές οργανώσεις.

Αλλά ακούστε την εκπομπή του Γιώργου Τράγκα της 9/3/2013 με τίτλο

Γ. Τράγκας: Πάμε για επιστράτευση και πόλεμο, ετοιμαστείτε… – Ακούστε το ηχητικό μήνυμα που στέλνει από το πρωί μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού Real FM.

και θυμηθείτε ότι ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, μακριά από τα κατεστημένα κόμματα τα οποία μας έχουν οδηγήσει στην μνημονιακή ΚΑΤΟΧΗ, στις κατασχέσεις, στον δημογραφικό αφανισμό, στις αυτοκτονίες, στην αλλοίωση του ήθους, των παραδόσεων και της θρησκείας μας, θα τους αντιμετωπίσουμε όλους, με τη βοήθεια του Θεού και της Παναγίας την οποία δοξάσαμε με τους τρίτους χαιρετισμούς της κι απόψε.

Όμως οι Ένοπλες Δυνάμεις οφείλουν να μας δώσουν όπλα σε άνδρες και γυναίκες, σε όσους μπορούν να σηκώσουν όπλο και να μας προετοιμάσουν ψυχικά για την ώρα της σύγκρουσης με τους Τούρκους και τον υψιπετή κι αλαζόνα πρόεδρό της.

Ομοίως ο Τράγκας μίλησε για ομάδες πολιτοφυλακής, για κινητοποίηση της ομογένειας σε όλο τον πλανήτη και προσκάλεσε τους πλούσιους Έλληνες να βοηθήσουν οικονομικά για την προμήθεια όπλων και καυσίμων. Επέμεινε μάλιστα σε κάτι που χρόνια αναφέρουμε: Δεν υπάρχει Ενωμένη Ευρώπη, όλοι οι σύμμαχοί μας πουλούν όπλα στην Τουρκία, και από όλους τους Ευρωπαίους με τον ευρώ η μόνη κερδισμένη ακόμη και από τους Βόρειους συμμάχους της κερδισμένη βγαίνει η Γερμανία. Αυτό το κράτος για το οποίο οΤσώρτσιλ συνήθιζε να λέει: “Κάθε 10 χρόνια χρειάζεται να βομβαρδίζεται” για να μπαίνει το αδηφάγο, φασιστικό τέρας στη φωλιά του.

Ειδάλλως, το θηρίο θα δημιουργήσει μετά τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας που τη ζήσαμε, μια ακόμη πολεμική σύρραξη στη γειτονιά μας και αντιλαμβάνεστε ποιοι θα την πληρώσουν. Ακριβώς όπως έγινε στην Κύπρο.

 

Όλοι ενωμένοι σε μια γροθιά θα τους αντιμετωπίσουμε. Μην περιμένουμε τίποτα από κανένα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.