Μια έξυπνη πρόταση που μπορεί να αλλάξει το πολιτικό σκηνικό και την Ελλάδα

Βέβαια κατά τη γνώμη μας ένας λαός χωρίς βαθιά θρησκευτική πίστη σαν το αποκλειστικό θεμέλιο στο οποίο μπορεί να στηριχτεί για να επιβιώσει οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι η πιο κάτω νοητική σύλληψη σαν πρόταση είναι μοναδική.

Διαβάστε τη και πιστεύω θα μας δικαιώσετε. Αν μπορείτε, προωθείστε τη.

ΟΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ

Απαιτείται μια Μασονία ξενοδόχων

 

Γιατί η Σουηδία ήταν ( κάποτε ) ο παράδεισος των εργατών ;
Αυτό που ίσχυε τον 19ο αιώνα (και δεν μας το λένε ) ήταν το εξής : Κάποιοι επιχειρηματίες που πλούτιζαν ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ , διοικούσαν αφανώς την χώρα . Ο λαουτζίκος δεν μπορεί να διοικήσει χώρα . Ειναι παραμύθι η “κοινή γνώμη” , η “λαϊκή θέληση” και άλλα παρόμοια. (Σ.γ.:Λένε οι οικονομικοί μας δολοφόνοι). Η Σουηδία έχει προικισθεί απο την Φύση με σίδηρο . Οι επιχειρηματίες που έκαναν τα φοβερά εργοστάσια της VOLVO χρηματοδοτούσαν κόμματα και προωθούσαν πολιτικούς ΤΙΜΙΟΥΣ και ΞΥΠΝΙΟΥΣ που θα φρόντιζαν για το καλό της χώρας . Αυτοί οι επιχειρηματίες δεν είχαν συμφέρον να βουλιάξουν την χώρα (σ.γ.: όπως οι δικοί μας ολιγάρχες). Ζούσαν πάνω σε αυτή την “βάρκα”, εκεί βγάζαν το ψωμί τους και δεν ήθελαν να βουλιάξει.
Παρομοίως η Φινλανδία είχε την ξυλεία .
Η Ολλανδία είχε τα γόνιμα χωράφια . Κάποια στιγμή ήρθε η Νέα Τάξη που τους υποδούλωσε (τους ντόπιους επιχειρηματίες ) και τώρα βλέπουμε αυτές οι χώρες να είναι γιουσουφάκια των περιουσίων (ανεργία, λάθρο, εγκληματικότητα, φτώχεια … ) . Στην Ελλάδα ποτέ δεν διοίκησαν οι επιχειρηματίες του συγκριτικού πλεονεκτήματος.

Ποιοί είναι αυτοί; Η Ελλάδα έχει προικισθεί απο την Φύση ( και την Ιστορία ) με ωραία τοπία, αρχαία μνημεία και ζεστή θάλασσα. Όσο και να χτυπιέται ο Σουηδός και ο Γερμανός, τέτοια πράματα δεν θα βρεί στην Βόρεια Ευρώπη .
Επομένως (αν δεν επενέβαιναν οι ξένες πρεσβείες) εδώ θα διοικούσαν οι ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ ! Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ είναι το συγκριτικό πλεονέκτημα της Ελλάδος . Χωρίς να ξεχνάμε και τον ορυκτό πλούτο : ο βωξίτης, ο χρωμίτης και τα νικελιούχα θα μπορούσαν να στηρίξουν μια ανθηρή βιομηχανία ανεμογεννητριών που δεν θα εξάγονται αλλά θα μένουν εντός Ελλάδος (και ο ΑΝΕΜΟΣ είναι μέσα στα δώρα που μας έδωσε η Φύση ! )
Ο επιχειρηματίας του τουρισμού δεν επιθυμεί να βλέπει: εγκληματικότητα, ρύπανση, καμμένα δάση, αυθαίρετα κτίσματα, κακάσχημες πόλεις. Διότι αυτά διώχνουν τον τουρίστα. Εάν διοικούσαν οι ξενοδόχοι θα ήταν η Ελλάδα ανώτερη και απο την Ελβετία.
Εδώ ποιοί διοικούν; Ακούσαμε για έναν γνωστό εκδότη γνωστής νεοταξικής φυλλάδας ( είχε και μερικά πλεούμενα ) οτι είχε ειδικό γραφείο όπου δεχόταν τους πολιτικούς για συνέντευξη. Για να κρίνει πού θα δώσει το χρήμα για την προεκλογική εκστρατεία . Γονατιστοί και τρεμάμενοι πήγαιναν οι πολιτικάντηδες .
Πού; Στον εφημεριδά! Θα τρελαθούμε τελείως! Οι εφημεριδάδες και κυρίως οι εφοπλιστές ( αυτοί που ανεβάζουν και κατεβάζουν πολιτικούς σήμερα κατ’ εντολήν της Νέας Τάξης ) ΔΕΝ ΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. Καρφί δεν τους καίγεται αν βουλιάξει. Στην Ελβετία έχουν την ακίνητη περιουσία τους. Είναι οι ιδανικοί υπάλληλοι της Νέας Τάξης. Ποτέ δεν θα δείτε υπάλληλο της Νέας Τάξης ξενοδόχο, οινοποιό, ελαιοπαραγωγό, βιοκαλλιεργητή … Αυτοί ζούν απο αυτό το χώμα και θέλουν η χώρα να δουλεύει ρολόϊ.

Επειδή τον ελληνικό λαό τον πάνε για εξόντωση δεν έχει νόημα να είναι πλέον “φρόνιμο παιδί”. Είτε επαναστατήσει είτε όχι για σφάξιμο πάει. Επομένως του συμφέρει να επαναστατήσει. Συμφέρει πλέον οι ξενοδόχοι, οι οινοποιοί, οι ελαιοπαραγωγοί, οι εξαγωγείς αγροτικών προϊόντων, οι επιχειρηματίες στον χώρο των ορυκτών να σχηματίσουν ένα ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ που θα χρηματοδοτεί ΤΙΜΙΟΥΣ και ΞΥΠΝΙΟΥΣ πολιτικούς (Φιλοσόφους αλλά Πλάτωνα δηλαδή). Θα τους πάρει είδηση η Νέα Τάξη και θα θελήσει να τους χτυπήσει . Ε, και; Ο βρεγμένος την βροχή δεν την φοβάται .


Απο το χρονολόγιο της Παγκόσμιας Κυβέρνησης Φιλοσόφων στο FACEBOOK .

Leave a Reply

Your email address will not be published.