Ας μην περιμένουμε καμμιά βοήθεια από το ΝΑΤΟ. Μόνος του ευρίσκεται ο ελληνικός λαός απέναντι στις αρπακτικές διαθέσεις των γειτόνων του.

Το φωνάζουμε στεντόρεια μήνες τώρα. Μην περιμένουμε βοήθεια από το ΝΑΤΟ. Αυτό εξυπηρετεί τα συμφέροντα των μεγάλων και ιδιαίτερα των ΗΠΑ.

Αυτό που έχουν αποφασίσει οι ΗΠΑ, όπως φαίνεται από τις κινήσεις του Νίμιτς, του Τζεφ Πράϊαρς και του τέως υπουργού εξωτερικών, είναι η τριχοτόμηση της Ελλάδας και η ανάδειξη μικρών αδύναμων κρατών στην περιοχή των Βαλκανίων τα οποία να είναι υποταγμένα κι εύκολα να δεχτούν ό,τι τα συμφέροντα των Αμερικανών, Γερμανών, και Γάλλων επιτάσσουν.

Επανειλημμένως δήλωσαν και μάλιστα στα φανερά. Άλλο αν τα ΜΜΕ τα απέκρυπταν από τους πολλούς. Π.χ.: Στο παρελθόν η κα Χίλαρη Κλίντον σαν υπουργός εξωτερικών επί Ομπάμα είχε αναφέρει: “Αφού ολοκληρώσουμε τις μελέτες εξόρυξης του πετρελαίου και φυσικού αερίου, θα προχωρήσουμε στη ρύθμιση των νέων συνόρων στα Βαλκάνια“.

Τώρα λοιπόν άφτασε η ώρα του διαμελισμού. Οι πρόσφατες δηλώσεις του γεν. γραμματέα του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ όταν κατέφυγαν οι πανικόβλητοι μνημονιακοί εθνικοι μειοδότες της κυβέρνησης να ζητήσουν προστασία από τον τουρκικό μιλιταρισμό, απέδειξε του λόγου το αληθές.

Γενς Στόλτεμπεργκ πάρτον και στο γάμο σου να σου πει και του χρόνου

Διαβάστε τες:

Σε δηλώσεις του στο τουρκικό πρακτορείο Anadolu, τόνισε ότι «πρόκειται για ένα θέμα, το οποίο πρέπει να λύσουν αποκλειστικά η Ελλάδα και η Τουρκία» – Χαρακτήρισε την Άγκυρα «πολύτιμο σύμμαχο» του ΝΑΤΟ

Νίπτει τας χείρας του πετώντας το μπαλάκι σε Ελλάδα και Τουρκία ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, σχετικά με το ζήτημα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, οι οποίοι κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης.

Σε δηλώσεις του στο τουρκικό πρακτορείο Anadolu και σε σχετική ερώτηση, ο Γενς Στόλτενμπεργκ απάντησε: «Πρόκειται για ένα θέμα, το οποίο πρέπει να λύσουν αποκλειστικά η Ελλάδα και η Τουρκία».

Στην ίδια συνέντευξη, ο ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, πλέκοντας το εγκώμιο της γείτονος χώρας, τόνισε μεταξύ άλλων ότι «η Τουρκία συνεχίζει να είναι ένας πολύτιμος σύμμαχος του ΝΑΤΟ».

«Η Τουρκία συνεισφέρει στη συλλογική μας ασφάλεια, στις αποστολές και επιχειρήσεις μας με πάρα πολλούς τρόπους. Την ευχαριστώ για αυτό» πρόσθεσε.

Αναφορικά με την επιχείρηση «Κλάδος Ελαίας» στη Συρία, ο Στόλτενμπεργκ τόνισε ότι είναι θεμιτές οι ανησυχίες της Τουρκίας για την ασφάλειά της.

Protothema.gr

Σ.γ.: Να σε κάψω Γιάννη να σ’αλείψω μέλι!

Leave a Reply

Your email address will not be published.