Μην πέφτετε θύματα ψευδών ειδήσεων (fake news).

Πως μιλαει για fake news το συστημα οταν το ιδιο κατασκευαζει fake events-false flags;

Πως ειναι δυνατον να κουνανε το δαχτυλο οι κατα εξοχην υπνωτιστες της μαζας οταν εχουν την δυναμη να στησουν και την σκηνοθεσια;

Με ποιο τροπο τα “εγκριτα” μεσα ενημερωσης γνωριζουν τι τους δινει ..το πολιτικώς ορθο του Κατεστημένου που λεγεται πολιτισμος της αθλιότητας και του νόμου της ζούγκλας;

Ποσο βλακας μπορει να ειναι καποιος που τον εμαθαν να νομιζει οτι υπαρχουν καποια κακα παιδια που κατασκευαζουν ψευτικες ειδησεις σαν πληροφορια….και οτι δεν πρεπει να κοιταει τους κατασκευαστες της πραγματικοτητας για αυτες της πληροφοριες; …

Για να κατανοήσετε πως δουλεύει το Σύστημα και τι μας δείχνουν τα συστηματικά κανάλια αρκεί το πιο πάνω βίντεο από το facebook bicycling. Το βρήκαμε στα Κατοχικά Νέα της 16/4/2018.

Καταλαβαίνετε επομένως πως “στήνονται” οι τρομοκρατικές επιθέσεις με χημικά στη Συρία, ώστε να βομβαρδίσει παρακινούμενο από τις ΗΠΑ το Ισραήλ και στη συνέχεια όλο το Κατεστημένο ΗΠΑ, Ευρωσυμμορία, τις βάσεις των δήθεν χημικών του ¨Ασαντ.

Να πως είδαμε από οθόνης τους πετρελαιολαδωμένους Κορμολάνους στον πόλεμο του Ιράκ 1ο και 2ο, αλλά και τις τρομοκρατικές ανατινάξεις που καθημερινά οι ειδήσεις μας ξεφουρνίζουν για να χτυπήσουν αυτό που τους συμφέρει και να μας γεμίσουν την ψυχή με φόβο για την αδυναμία μας να αντιμετωπίσουμε έναν αόρατο εχθρό που θα μας ανατινάξει σε κάθε μας βήμα.

Εμπιστευτείτε περισσότερο τα περιφερειακά κανάλια και τις τοπικές ειδήσεις τις οποίες μπορείτε να εξακριβώσετε εύκολα, από τα αθηναϊκά μεγαλοκάναλα και προς Θεού μακριά από την συριζανελική ΕΡΤ. Μόνο τα ντοκυμαντέρ της λένε κάτι αλλά και πάλι έχουν τον χθόνιο, υποσυνείδητο σκοπό τους!

Τίποτα δεν προβάλλεται τηλεοπτικά ακόμη και ραδιοφωνικά, στον καπιταλιστικό κόσμο που να μην έχει σαν βάση το κάποιο συμφέρον, μια ιδιοτελή σκοπιμότητα.

 

2 σχόλια

    • Μαρια Κ. στο 18 Απριλίου, 2018 στις 3:21 μμ
    • Απάντηση

    Κατά την γνωμη μου, ο Άσαντ ειναι πραγματικα ο μεγαλυτερος βασιλιας πατριωτης και ο πιο λεβεντης προεδρος χωρας που εχει υπαρξει ποτέ μεχρι σημερα σε ολοκληρο τον σατανοκρατουμενο πλανητη!!! Ο Θεος να τον εχει παντα καλα και να τον προστατευει παντα απ’τους σατανικους αμερικανομασωνους εχθρους του!!!

    • Μαρια Κ. στο 18 Απριλίου, 2018 στις 3:59 μμ
    • Απάντηση

    Θα μπορουσαν ανετα ο Ασαντ κι ο Πουτιν να δημιουργησουν στην Συρια κρατος ανεξαρτητο και πανισχυρο με τ’ονομα “Συριακη Δημοκρατια της Ρωσιας” κι ετσι αυτοματως θα τσακιζαν για τα καλα οποιαδηποτε αμερικανικη επεμβαση στο εσωτερικο της Συριας!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.