ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΠΑΤΡΙΣ, ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΠΑΣ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ;

 

Πωλείται μετά των ασημικών της, μετά των υποδομών της, μετά της περιουσίας των παιδιών της… με την συγκατάνευση, αν όχι την υποταγή, της Διοικούσας Εκκλησίας στο πολιτικό αντεθνικό Κατεστημένο.

Σε τελευταία ανάλυση όλοι εμείς προς πώληση είμαστε: Είτε ως μετανάστες στο εξωτερικό, στις χώρες των δανειστών, είτε ως μετανάστες στην ίδια μας την πατρίδα! Ανέστιοι, απάτριδες,  δούλοι του παγκοσμιοποιημένου καθεστώτος των ελεύθερων Αγορών είναι οι μετανάστες;  Έτσι μας θέλουν! Χωρίς βιός, χωρίς εργασιακά, κοινωνικά, πολιτικά δικαιώματα! Θα τους κάνουμε τη χάρη; Θα τους αφήσουμε; Θα τους παραδώσουμε το μέλλον μας, τα παιδιά μας;

Αρκούν οι επετειακές απεργίες όπως σήμερα Πρωτομαγιά του 2018 που προκηρύσσουν οι ηγεσίες της συνδικαλιστικής γραφειοκρατίας;

Προφανώς όχι! Είναι όμως η ευκαιρία να εκφράσουμε την αντίθεση και τη θέση μας! Την οργή, αλλά και τη δύναμή μας! Ευκαιρία που μπορούμε είτε να την αφήσουμε ανεκμετάλλευτη, είτε να την αξιοποιήσουμε στον αγώνα! ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ!

Το καινούργιο «success story», αυτό της αριστερής κυβέρνησης περιλαμβάνει:

Α) την επίτευξη πλεονάσματος μέρος του οποίου διανέμεται στους «μη έχοντες», πάντα με τη σύμφωνη γνώμη των «θεσμών»

Β) το επίσης γνωστό από την εποχή Σαμαρά αφήγημα: «βγάζουμε τη χώρα από τα μνημόνια»!

ΗΠΑ και σύμμαχοι, μήπως άφησαν και καμμια χώρα χωρίς να εισβάλλουν προκαλώντας ασύλληπτες καταστροφές και φόνους

Γ) τον τερματισμό(;) της νέας αξιολόγησης με διαδικασίες «fast track». Εφόσον δεν προκύψουν νέοι εκβιασμοί των ναζιστών γκαουλάιτερ (κυρίως Ολλανδών, Βέλγων, Γάλλων, Άγγλων και Γερμανών, μη εξαιρουμένων των ΗΠΑ κι αν θέλετε της καπιταλιστικής Ρωσίας, χωρών που έχουν διαπρέψει ως αποικιοκρατικές) των Αγορών, ανακοινώνεται ότι έκλεισε η συμφωνία με τους δανειστές.

Προκαλούν το φθόνο, τόσο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όσο και της -υπό αναστήλωση- «μεγάλης(;) δημοκρατικής(!) παράταξης». Προκαλούν το φθόνο και των λοιπών μνημονιακών δυνάμεων της ελάσσονος αντιπολίτευσης εντός κι έκτος κοινοβουλίου (ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΛΑΕ κ.ά.). Χθες εγκαλούσαν την φερόμενη ως ελληνική κυβέρνηση, γιατί καθυστερούσε στην «διαπραγμάτευση» με τους δανειστές. Σήμερα, γιατί βιάζεται να υπογράψει «4ο μνημόνιο»!

Τελικά η κόντρα γίνεται για το ποιος υπογράφει τα καλύτερα μνημόνια (ή «μη μνημόνια»)! Για το ποιος θα μας βγάλει στις αγορές να δανειστούμε, προκειμένου να πάψουμε να δανειζόμαστε από το ΔΝΤ και τον ΕΜΣ! Λες και στις αγορές θα μας κάνουν έκπτωση στα επιτόκια γιατί είμαστε εμείς, οι τεμπέληδες και οι τζαμπατζήδες όπως μας ονομάζουν. Στο μεταξύ, μαζί με τα σπίτια, τα μαγαζιά και τα χωράφια μας, υποθηκεύεται κι εκπλειστηριάζεται ο δημόσιος πλούτος μας στις διεθνείς Αγορές!

Δικό μας δημιούργημα δεν είναι η ΔΕΗ, τα λιμάνια, τα αεροδρόμια, ο σιδηρόδρομος, η χώρα και οι υποδομές της; Όλα όσα πουλήθηκαν κι όσα πουλιούνται; Και γιατί;

Βάλτε ότι πουλήσαν οι προηγούμενοι, ότι πουλήσαν οι τωρινοί… Βάλτε όλες τις περικοπές μισθών και συντάξεων, όλες τις αυξήσεις σε φόρους, τέλη και εισφορές, όλο το ρήμαγμα των ζωών μας τα τελευταία χρόνια, με όλες αυτές τις αξιολογήσεις από τους «σωτήρες» μας… Συνυπολογίστε όλον αυτό τον πακτωλό δισεκατομμυρίων με το κούρεμα του χρέους στο μισό (PSI), με…, με…, και τελικά χρωστάμε, σήμερα, περισσότερα από όσα χρωστάγαμε πριν αρχίσουν να μας «σώζουν»! Κι αυτό τόσο σε καθαρό ποσό, όσο και σαν ποσοστό επί του ΑΕΠ!

Αν τα πουλήσουμε όλα, αν τα χάσουμε όλα, ποιος μπορεί να ισχυριστεί κι εγγυηθεί ότι θα πάμε καλύτερα;

Το FBI kaτονομάζει Στουρνάρα & σύζυγο

Μόνο οι αξιολογούμενοι δωσίλογοι! Μόνο τα ενεργούμενα της νέας κατοχής μπορούν, γιατί έχουν συμφέρον να μιλούν έτσι! Μόνο αυτοί που συνέδεσαν τη ζωή, τη καριέρα και το μέλλον τους με αυτό των δανειστών, μόνο αυτοί που συνδέουν την ύπαρξή τους, με την ύπαρξη του ευρώ και των ελεύθερων Αγορών του… Μόνο αυτοί που έδωσαν, δίνουν κι ετοιμάζονται να δώσουν και αύριο τα κλειδιά και το τιμόνι της πατρίδας που τους εμπιστεύεται ο λαός μας στις τρόικες και τους θεσμούς! Π.χ. άνθρωποι κλειδιά στην Νέα Κατοχή της Ελλάδας όπως ο Στουρνάρας και η σύζυγός του. Και να είστε σίγουροι ότι το κάνουν οικειοθελώς και με το αζημίωτο! Αυτοί προέκοψαν και θα συνεχίσουν να προκόβουν!

Γι’ αυτό κι ό αγώνας είναι παλλαϊκός, εθνικός κι επομένως πολιτικός! Είναι αγώνας, όχι μόνο για δικαιώματα, αλλά για Δημοκρατία! Για ισοτιμία απολαβών, τουλάχιστον ανάλογα με τις προσωπικές ανάγκες του καθενός, το μέγεθος της οικογένειάς του, την σωματική του Υγεία κ.λπ. υπολογισμένων. Για ισότητα, σεβασμό στην αξιοπρέπεια της προσωπικότητάς μας, για συναλληλία για εθνική ενότητα κι όχι οικονομικό ξεκατίνιασμα μέχρις εσχάτων από τους ισχυρούς Έλληνες προς τους ασθενέστερους κι αδύνατους!

Απεργούμε σήμερα 1η Μάη 2018 γιατί…

Υπερασπίζουμε την εθνική περιουσία δημόσια και ιδιωτική, υπερασπίζουμε εργασιακά δικαιώματα, μισθούς Συντάξεις Ασφάλιση κι Αξιοπρέπεια! Υπερασπίζουμε το δικαίωμα του λαού σε φθηνή και ποιοτική ενέργεια, ιδιαίτερα στις μέρες μας που εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά ανακαλύπτουν ότι η πρόσβαση σε εθνικά, δημόσια και κοινωνικά αγαθά όπως ο ηλεκτρισμός και ο πολιτισμός, η παιδεία και η υγεία, η πρόνοια και η ασφάλιση δεν είναι δεδομένη για όλους! Που ανακαλύπτουν ότι τα «φίλτρα» τους αποκόπτουν κι από αυτό ακόμα το βοήθημα του «κοινωνικού μερίσματος!

Υπερασπίζουμε, τέλος, το ύψιστο αγαθό, το δικαίωμά μας σε μια πατρίδα ελεύθερη από τα τοκογλυφικά δεσμά του ευρώ και της ΕΕ! Υπερασπίζουμε το δικαίωμά μας ως Έλληνες στην εθνική αυτοδιάθεση! Το δικαίωμά μας, ως λαός να διαφεντεύουμε εμείς τον τόπο μας,  όχι οι Αγορές και οι «θεσμοί» τους!

Κοινή Ανακοίνωση Ανεξάρτητων πολιτών, μελών του ΕΠΑΜ, της Χριστιανικής Δημοκρατίας, και της ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published.