Αντανακλαστικά της Συμφοράς: Έξι χρόνια δεν ήσαν αρκετά Προκόπη Παυλόπουλε να καταλάβεις με τι συμμορίες έχει μπλέξει η Ελλάδα από το 1980 μέχρι σήμερα;

 

Ξαφνικά ο ΣΥΡΙΖΑ και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας μπρος στον κίνδυνο να ανατραπούν από το κλείσιμο της οικονομικής κάνουλας του ΔΝΤ αφυπνίστηκαν. Μας το παίζουν δε και ήρωες.

Αυτοί που θα πρέπει μαζί με τους προηγούμενους να περάσουν από στρατοδικείο για το τρίτο μνημόνιο, για το δημοψήφισμα που διενήργησαν και το έγραψαν στις τρύπιες σόλες των παλιότερων των υποδημάτων τους, για τα προεδρικά διατάγματα που υπέγραψαν και τις υπουργικές αποφάσεις που πήρανε ερήμην μιας Βουλής εθνικών μειοδοτών και πανελλαδικής μειοψηφίας. Μια Βουλής που το μεγαλύτερο κόμμα δεν έχει λάβει περισσότερο από 19% με βάση το 45% της αποχής στις τελευταίες εκλογές.

Και τώρα το παίζουν ήρωες και πενθούσες το ΔΝΤ χήρες.

Ακούστε τι ηρωικά «λόγια» λέγουν εκείνοι που νοιάζονται μόνο για τη βουλευτική τους ιδιότητα, όχι φυσικά για την πατρίδα.

Τώρα τους έπιασε που κινδυνεύουν μπρος στο χάος να ξεμείνουν από νέα δανεικά και να ανατραπούν.

Αιφνίδια μετατράπηκαν σε θεματοφύλακες των ιερών και οσίων του ελληνικού λαού. Απειλούν το ΔΝΤ και αντιπροτείνουν έναν πολύ χειρότερο μηχανισμό τον EMS ή αλλέως ΕΣΜ (Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας)  που είναι κράτος εν κράτει, δεν εκλέγεται και δεν δίνει λόγο σε κανένα και θα πάρει από τους Έλληνες ως και τα σώβρακα.

Οι αποτυχημένοι ελληνική ηγεσία μπρος στον εφιάλτη της άμεσης χρεοκοπίας διότι το ΔΝΤ η Δρακουλέσκου Ντέλια, αυτό το ατίθασο, αλαζονικό, ρουμάνικο εκτόπλασμα, η κομψευόμενη Γαλλίδα Κριστίν Λαγκάρντ και ο καταψύκτης Τόμσεν, εκβιάζουν μια χώρα αποικία με επίσημη χρεοκοπία (η ανεπίσημη έχει προ πολλού γίνει) και παράλληλο (κατοχικό πληθωριστικό) νόμισμα, προκειμένου να αποδείξουν στην Μεγάλη Βρετανία ότι το συνδικάτο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το ευρώ θα είναι η δυστυχία των ήδη χειμαζόμενων Εγγλέζων και να ψηφίσουν μαζί με το BREXIT τα προεόρτια της διάλυσης της Ευρωπαϊκής ληστοσυμμορίας των τραπεζών και των οικονομικών ολιγαρχών.

Γι’ αυτό μπρος στο χείλος της καταστροφής ο Τσίπρας και ο Παυλόπουλος σηκώνουν μύτη. Αυτοί που έχουν κατεβάσει ακόμη και στις συνομιλίες με την Τουρκία τα παντελόνια.

Και να τι διαδίδουν τώρα στα ΜΜΕ οι ανιστόρητοι, ιδιοτελείς, χαραμοφάηδες, οι μαριονέτες με τους παχυλούς μισθούς και τα διογκωμένα προκοίλια, σε μια χώρα που βαδίζει αναπόφευκτα προς την ολική της καταστροφή:

Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσουμε την αλήθεια αδερφέ ή θα κάνουμε το κορόϊδο πως οι άλλοι φταίνε;

Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσουμε την αλήθεια αδερφέ ή θα κάνουμε το κορόϊδο πως οι άλλοι φταίνε;

Σφοδρή επίθεση Παυλόπουλου στο ΔΝΤ: Να τελειώνουμε τώρα με την συμμορία των αποτυχημένων, η Ευρώπη δεν τους χρειάζεται!

Η μεγάλη δικαίωση του Προκόπη Παυλόπουλου ο οποίος πρωτοστάτησε παρέχοντας το νομικό οπλοστάσιο για να εξοβελιστεί το Βρετανικό δίκαιο από την συμφωνία, Αφοπλίζοντας έτσι τους οικονομικούς δολοφόνους του ΔΝΤ που υποχρεώθηκαν στο «λάθος» το οποίο αποκάλυψαν τα Wikileaks.

Μετά τις αποκαλύψεις των WIKILEAKS για την συνωμοσία του ταμείου να οδηγήσει την Ελλάδα σε χρεοκοπία, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σε συνομιλία του με τον Αλέξη Τσίπρα καθιστά επιτακτική την ανάγκη για την απομάκρυνση του ταμείου από το Ελληνικό πρόγραμμα και την Ευρώπη, με την ενίσχυση των ευρωπαϊκών θεσμών.

Κατά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με τον πρωθυπουργό, ο κ. Παυλόπουλος, σύμφωνα με κυβερνητικούς κύκλους, σημείωσε ότι όπως έχει καταστήσει και δημοσίως γνωστό, θεωρεί «πως από τη στιγμή που η Ευρωπαϊκή Ένωση και η Ευρωζώνη έχουν διαμορφώσει τον ESM, τη σημερινή αποστολή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου έπρεπε να την είχε αναλάβει εδώ και καιρό ο ίδιος ο ESM μέσω δικών του έμπειρων στελεχών. Και τούτο διότι, πέραν των άλλων που αφορούν αυτό τούτο το κύρος των ευρωπαϊκών θεσμών, η τεχνογνωσία των στελεχών του ESM θα ήταν σαφώς ανώτερη εκείνης των στελεχών του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, με βάση την όλη διεθνή προϊστορία του τελευταίου». (Σ.γ.Τρίχες κατσαρές για τεχνογνωσίες και κουταμάρες· το συμφέρον της τσέπης τους θα εξασφαλίσουν οι κύριοι του ESM γι’ αυτό κι έχουν εκ των προτέρων εξασφαλίσει το ακαταδίωχτο, δεν δίδουν λόγο σε κανένα).

Από την πλευρά του ο πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι «η Ελλάδα τηρεί τα συμφωνηθέντα, και θα ζητήσει εξηγήσεις για τις θέσεις του Ταμείου. Θα ενημερώσω της ηγεσίες χωρών και θεσμών για τη θέση μας. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε κανένα να παίξει με τη φωτιά και δεν θα αφήσουμε τη χώρα και την Ευρώπη απροστάτευτη. Κάποιοι θέλουν να στήσουν νέα κρίση στην Ελλάδα για να επηρεάσουν το δημοψήφισμα στη Βρετανία και να τραυματίσουν την Ευρώπη». (Σ.γ.: Σιγά ρε παγκοσμιοποιητές της συμφοράς. Αν φύγει η Βρετανία από την ΕΟΚ έσκασε η φοράδα στ’ αμπέλι!)

Ο κ. Τσίπρας ενημέρωσε επίσης τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, καθώς και τους πολιτικούς αρχηγούς, ενώ θα επικοινωνήσει και με Ευρωπαίους ηγέτες και αξιωματούχους. (Σ.γ.: Δηλαδή θα αρχίσει να τους κλαίγεται «κοιτάχτε τι μας κάνει το ΔΝΤ;» Κι αυτοί θα τον παρηγορήσουν;)

Ακόμη, ο κ. Τσίπρας ζήτησε από τον αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρη Παπαδημούλη να ενημερώσει τους επικεφαλής των ευρωομάδων, καθώς και τον Ρομπέρτο Γκουαλτγιέρι, επικεφαλής της Ομάδας Εργασίας της Οικονομικής και Νομισματικής Επιτροπής του Ευρωκοινοβουλίου για την παρακολούθηση του ελληνικού προγράμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός πρόκειται να αποστείλει άμεσα, για το συγκεκριμένο θέμα, επίσημη επιστολή στην Κριστίν Λαγκάρντ. (Σ.γ.: Από αυτό το σαρκοφάγο ασπρόμαλλο γεράκι τι να περιμένεις τσιπράκο, οίκτο;)

Διαδώστε το!

Δημοσιεύετε στο πιο κάτω site και πολλά άλλα. Δεν σας συνιστούμε να πονοκεφαλιάζετε ιδιαίτερα. Τους γνωρίζουμε όλους στο κουαρτέτο τι κουμάσια είναι.

http://olympia.gr/2016/04/02/%CF%83%CF%86%CE%BF%CE%B4%CF%81%CE%AE-%CE%B5%CF%80%CE%AF%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CF%80%CE%B1%CF%85%CE%BB%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%84%CE%B

1 σχόλιο

  1. ‘Διαδώστε το!
    Δημοσιεύετε στο πιο κάτω site και πολλά άλλα. Δεν σας συνιστούμε να πονοκεφαλιάζετε ιδιαίτερα. Τους γνωρίζουμε όλους στο κουαρτέτο τι κουμάσια είναι.’

    Αυτή είναι η πάσα αλήθεα! Συμφωνώ απόλυτα!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.