AΠO TΟΥΣ MΠENAKH-ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΚΑΙ ΞΕΨΥΧΑ!

Για τον λόγο της Προέδρου του πάλαι ποτέ κραταιού Ελληνικού Κοινοβουλίου προς τον νεοεκλεγέντα κο Παπούλια έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στο παρελθόν και έχουμε αναρτήσει και το σχετικό βίντεο.

Όλα δείχνουν πως από χρόνια η ΝΤΠ προωθούσε και προωθεί τα σχέδιά της.

Μόνο που οι πολλοί χαμένοι στην υλική ευμάρεια και στο καθημερινό κυνήγι του  κέρδους δεν καταλάβαιναν τίποτα.

Μόνο ο θάνατος από έμφραγμα, καρκίνο ή εγκεφαλικό τους έσκιαζε λίγο. μετά το ξέχναγαν…

Τώρα όμως ανατρέχοντας πίσω στα γεγονότα του 2007 τι έχουν να πουν;

Τίποτα περισσότερο από το ότι αποδείχθηκαν τα 99% των Ελλήνων μωρές παρθένες.

Ζούσαν σαν τον τζίτζικα. και τώρα που ήρθε η βαρυχειμωνιά των μνημονίων ψάχνουν στους σκουπιδοτενεκέδες και κοιμούνται στις στοές της Πανεπιστημίου και της Σταδίου.

Και ντρέπονται να πουν «κάναμε λάθος».

Και ντρέπονται να μετανοήσουν και να ταπεινωθούν και να ψιθυρίσουν: «Όχι το δικό μας θέλημα, αλλά το δικό σου Κύριε» και να αποστρέψουν το πρόσωπό τους από την άθεη υλιστική ηγεσία των δεξιών και αριστερών κομμάτων που τους διαφεντεύουν και τους σπρώχνουν όλο και περισσότερο στον κατήφορο.

Έχουν δε έτοιμο το επιχείρημα:

«Ποιον να διαλέξουμε; Όλοι ίδιοι είναι!»

Ψάχνουν μέσα στον βόρβορο της υλιστικής λακκούβας και άνθρωπο δεν βλέπουν. Αν είχαν οι θεότυφλοι Χάρη Θεού θα έβλεπαν, θα είχαν αρπάξει αυτούς που είναι ικανοί από τα μαλλιά. Γιατί τέτοιοι υπάρχουν. Επανειλημμένως έχουμε αναφέρει ονόματα, πρόσωπα, μέτωπα και κινήσεις πολιτών και ηγετικών φυσιογνωμιών αλλά ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ. Είμαστε πεπεισμένοι πως ο ελληνικός λαός δεν έχει τα απαιτούμενα κριτήρια ούτε την ωριμότητα να τα επιλέξει.

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ χωρίς τη χάρη του Θεού στραβός θα παραμένει και θεόστραβος θα επιλέγει τους στραγγαλιστές και βιαστές του. Φαίνεται ότι αυτοί του αξίζουν και σωστά διαλέγει κάθε τέσσερα χρόνια τους δημίους του. Πολύ περισσότερο όταν η ΝΤΠ τους προσφέρει άφθονα ανδρείκελα και μαριονέτες εναλλασσόμενα ώστε να νομίζουν, με τη σχετική προώθηση από τα πληρωμένα ΜΜΕ ότι αυτοί θα κάνουν τη δουλειά για το λαό. Ποια δουλειά;

Να τους ξαναφέρουν στην προηγούμενη κατάσταση του «φάε, πίε, κατανάλωνε, κι αλεστικά μη δίνεις!»

Αμ όχι φιλαράκια, θα δώσετε όχι μόνο αλεστικά, αλλά και τα σπίτια σας, και τα αυτοκίνητά σας, και τα ασημικά των παπούδων σας και τα παιδιά σας τα ίδια, σκλάβους στη ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ που τόσα χρόνια με αρχηγό της πυραμίδας τον Εωσφόρο και τους δαίμονες υπηρέτες του, κάνει πράξη τα σχέδιά του με τα φερέφωνα που βάζει να τα προωθούν. Είτε Χένρυ Κίσσιγκερ ονομάζεται αυτός, είτε Ζμπίγκνιεφ Μπρεζίνσκυ, είτε Μητσοτακέϊκο λέγεται εδώ, στην ντόπια ολογαρχία, είτε Μινέϊκο, είτε Τσιπραίϊκο. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ. ΑΘΕΟΙ ΚΑΙ ΥΛΙΣΤΕΣ.

Και τα έργα τους ΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ, σκοτάδι, άνθρακες ο υποσχόμενος θησαυρός, στάχτη στα μάτια σας, μαυρίλα στις ελπίδες σας.

Μέχρι να ζητήσετε ταπεινά, όπως ο άλλος Ισραήλ, έλεος για να δείτε την γη της Επαγγελίας, για να σας δοθούν οι άξιοι, για να σας ευλογήσει ο Ιησούς και να επανέρθετε στη βάση σας, που ποτέ δεν είχατε σταθερά θεμελιώσει, ακόμη και με την Επανάσταση του 21, όταν διακηρύσσατε στα λόγια “ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΜΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΗ” για την “ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ”.

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΑΝΕ ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΑ! Μόνο λεκτικές διατυπώσεις. Διότι είσασταν επιπόλαιοι, ανώριμοι να εμπεδώσετε το μήνυμα της ελευθερίας, να πραγματώσετε την υπόσχεσή σας για το ΤΑΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, που μόνο αν μετανοήσετε ειλικρινά, χύνοντας δάκρυα ποτάμια, θα οικοδομηθεί.

Αυτό το ΤΑΜΑ, αντίστοιχο του ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ, που κείτεται ακόμη ερείπια στο ΙΣΡΑΗΛ, δεν θα πραγματοποιηθεί όσο είστε αμετανόητοι, αξιοθρήνητοι ζήτουλες της ΔΥΣΗΣ και της ΑΝΑΤΟΛΗΣ.

Θα πεθαίνετε και οι ελπίδες σας θα μένουν ανολοκλήρωτες.  Θα πεθαίνετε και τα παιδιά σας θα έχουν αβέβαιο μέλλον και θα πεθαίνουν στην ψάθα και από τα ναρκωτικά, με τα πτυχία τους αναξιοποίητα για την πατρίδα και αξιοποιήσημα από τους εχθρούς της.

ΘΑ ΖΕΙΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΤΗΝ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ.

Θα ζείτε, ζωή σκυλίσια, όπως παρακάτω δημοσιεύουμε στο άρθρο του…

Παναγιώτη Αποστόλου – Επικεφαλή της “Ελλήνων Πολιτείας”

ίδιοι και απαράλλακτοι,μ άχρωμοι και άοσμοι Καρόλος Παπούλιας ή Προκόπης Παυλόπουλος το ίδιο θα είναι και ο εποόμενος...

ίδιοι και απαράλλακτοι, άχρωμοι και άοσμοι Καρόλος Παπούλιας ή Προκόπης Παυλόπουλος το ίδιο θα είναι και ο επόμενος…

Η Ελεύθερη Ώρα της Δευτέρας 28 Μαρτίου 2016 κάνει αναφορά σε ένα άρθρο που είχε δημοσιευτεί στην εφημερίδα “Τα Νέα”, στις 5 Νοεμβρίου 1977 και το οποίο υπέγραφε ο Γιάννης Τσένης και είναι ανταπόκριση από την Ρώμη. Το άρθρο αυτό είναι άκρως ενδιαφέρον 39 χρόνια από τότε: «Κίσινγκερ, Μπρεζίνσκυ, Στράους, το αποφάσισαν στην Τριεθνή Σύσκεψη, “Πολυεθνική Δικτατορία” για να σωθεί ο καπιταλισμός»:

“Θα περιορισθούν οι ελευθερίες του πολίτη στις καπιταλιστικές δημοκρατίες για να ξεπεραστεί η κρίση του καπιταλιστικού συστήματος. Σε αυτήν ακριβώς την απόφαση κατάληξε η τριεθνής σύσκεψη (διεθνής οργανισμός των πολυεθνικών εταιρειών ΗΠΑ, Καναδά, Ιαπωνίας και Ευρώπης) στην οποία προήδρευε ο Σπίνιεφ Μπρεζίνσκυ, ο άνθρωπος που ανέλαβε από τον (σ.γ.: πρόβατο άβουλο, ζώον θηλαστικόν) πρόεδρο Κάρτερ τον ρόλο που είχε πριν από λίγο καιρό ο Χένρυ Κίσινγκερ στην αμερικανική εξωτερική πολιτική… Ο Μπρεζίνσκυ, επισκέφτηκε σε χρόνο – ρεκόρ, την περασμένη εβδομάδα, για πρώτη φορά επίσημα, τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, καταλήγοντας στην τριεθνή σύσκεψη της Βόννης που είχε σαν μοναδικό θέμα συζήτησης τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για να ξεπεραστεί η κρίση του καπιταλισμού.

Οι λύσεις που προτάθηκαν, συνοψίζονται στα παρακάτω έξι σημεία με σχόλια δικά μας.

• Προγραμματισμός οικονομίας σε επίπεδο εθνικό και διεθνές για να αυξηθεί το ατομικό εισόδημα.(Σ.γ.: Επομένως και η εξάρτηση και πρόσδεσή των μαζών στην ύλη και την αθεϊα)
• Πειθαρχημένη εργασία [σ.γ.: μετρό (υπόγειος)- μπουλό (εργασία) – ντοντό (ύπνος)]
• Ενίσχυση της εκτελεστικής εξουσίας (σ.γ.: μαγκούρα από τα ΜΑΤ προς όσους διαμαρτύρονται)
• Χρηματοδοτούμενα πολιτικά κόμματα (σ.γ.: θα τους προτείνουμε άφθονους ηλίθιους και πιόνια να επιλέγουν την ίδια συνταγή αλλιώς)
• Περιορισμένη εκπαίδευση (σ.γ.: τεχνοκρατική, χωρίς Θεό και πνεύμα για να μας κάνουν  τη δουλειά τσάμπα τα σκλαβόνια)
• Ελεγχόμενος ο Τύπος…”. (σ.γ.: για να περνάμε χωρίς αντιρρήσεις τους νόμους που θέλουμε και να αυξάνει τη σκλαβιά της ηλίθιας μάζας).

Κυβερνήσεις προδοτών εξέθρεψε η Μεταπολίτευση.
Όπως διαπιστώνετε εν έτει 2016, όλα τα παραπάνω έχουν υλοποιηθεί.
Ωστόσο, έπρεπε η Ελλάδα να περάσει από τη φάση της μεγάλης ευμάρειας, στη φάση της απόλυτης δυστυχίας. Σε αυτό συνέβαλαν όλες οι μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις που κατέστησαν όργανα της ΝΤΠ και της Παγκοσμιοποιήσεως. Και το σχέδιο είχε δυο μέρη. Το πρώτο από το 1974 – 2010 και το δεύτερο από το 2010 – Σήμερα (και συνεχίζεται η ολοκλήρωσή του, αφού είμαστε στην αρχή της δεύτερης φάσεως).

Στην πρώτη, η Ευρώπη μας δάνειζε ένα πακτωλό χρημάτων που ένα μέρος δινόταν στο λαό (επιδοτήσεις στους αγρότες, χαμηλότοκα δάνεια, τραπεζικές κάρτες κα) και το μεγαλύτερο μέρος το πολιτικό σαθρό Σύστημα το έκανε off shore εταιρείες, βίλες, καταθέσεις στο εξωτερικό κλπ.

Όμως, η Ευρώπη όλα αυτά τα χρόνια, δηλαδή μέχρι το 2010, ουδέποτε ενδιαφέρθηκε για το που πήγαιναν τα χρήματα που δάνειζε, γιατί έτσι έπρεπε να γίνει προκειμένου να διογκωθεί το Δημόσιο Χρέος της χώρας και να μπορεί εύκολα να την εντάξει στα Μνημόνια. Ταυτόχρονα σε αυτό το χρονικό διάστημα ο λαός μας ξέμαθε από αγροτικές εργασίες, όλοι επεδίωκαν να γίνουν Δημόσιοι υπάλληλοι και η δανεισμένη ευμάρεια των καρτών χτύπησε κόκκινο. Έτσι, ο λαός μας έγινε εξαρτώμενος από τις Τράπεζες. Και οι κυβερνήσεις μας, το υπόλοιπο του βίου του λαού μας το κατανάλωναν μέσω του χρηματιστηρίου, των δομημένων ομολόγων κοκ.

Έτσι, στη δεύτερη φάση, στην εποχή των Μνημονίων – από το 2010 – ο “καταστηματάρχης” έστειλε το λογαριασμό στον αφελή λαό μας. Σε αυτό το διάστημα ελέγχεται η Πατρίδα μας για τα δανεικά της σε καθημερινή βάση, μέσω των αξιολογήσεων από την τρόικα, με συνεχή περικοπή μισθών – συντάξεων, με συνεχείς φόρους, κλείσιμο μικρομεσαίων επιχειρήσεων, συνεχούς αυξανόμενης ανεργίας και ειδικά στους νέους ανθρώπους. Και επειδή η Κοινωνία μας γερνάει κάθε μέρα και περισσότερο, φέρνουμε τους λαθρομετανάστες να σώσουν το δημογραφικό μας.

Ποιος θα ξεχάσει την προφητική προσφώνηση της Μπενάκη στον Παπούλια;
Παρά ταύτα, αυτό το προδοτικό πολιτικό Σύστημα δεν μπορεί να πει κάποιος πως δεν μας προειδοποιούσε. Αλλά, ο λαός μας θολωμένος από το πλαστικό χρήμα, είχε κλείσει και τα μάτια και τα αυτιά του. Που να ακούσει λοιπόν, την Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων το 2005 (8/2) Άννα Ψαρούδα Μπενάκη, της κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή, όταν προσφωνούσε τον Κάρολο Παπούλια, ως προφήτης, στην ανάληψη των καθηκόντων του ως Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας – από χειρογράφου – και του “έδινε” την εντολή υπακοής:

“Αναλαμβάνετε κ. Πρόεδρε, την Προεδρεία της ελληνικής Δημοκρατίας, για μια πενταετία, όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις. Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα Εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης και της ευημερίας και της ασφάλειας στην διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά ίσως και να παραβιάζονται από Αρχές και Εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης”.

Σουμάροντας, όλα από τα παραπάνω έχουν πραγματοποιηθεί, εκτός τις νέες μορφές διακυβέρνησης. Και εάν Έλληνα τότε δεν κατάλαβες, σήμερα καταλαβαίνεις πως σε γυρίζουν στα χρόνια της Τουρκοκρατίας και τα σύνορα της Πατρίδος σου θα είναι από τον Όλυμπο και κάτω;

Το Σύστημα επιλέγει στην Προεδρεία της Δημοκρατίας το πιστότερο σκυλί.
Αυτό το προδοτικό Σύστημα, των πολιτικών κομμάτων, των Τραπεζών, των καναλαρχών και όλων εκείνων που υλοποιούν το σχέδιο της ΝΤΠ και της Παγκοσμιοποιήσεως, διορίζει πάντοτε στην Προεδρεία της Δημοκρατίας το καταλληλότερο και πιο υποτακτικό γρανάζι τους.
Έτσι ακριβώς επελέγη και ο Προκόπης Παυλόπουλος.

Ο οποίος ως Υπουργός της κυβερνήσεως Καραμανλή είχε πει: “Ευχαριστώ τους μετανάστες που επιλέγουν την Ελλάδα για να ζήσουν και να αγωνισθούν μαζί μας για μια καλύτερη κοινωνία και αυτό το αποδεικνύουν καθημερινά”. (Φυσικά για την Ισλαμοποίηση της ελληνικής κοινωνίας δεν θα ακουστεί ποτέ κουβέντα από τους επίσημους υπαλλήλους της ΝΤΠ).

Παράλληλα, ως υπουργός Εσωτερικών το 2007 μαζί με τον τότε υπουργό Δημόσιας Τάξεως Βύρωνα Πολύδωρα – θέλει να ανακάμψει πολιτικά μέσω συμμετοχής του σε νέο πολιτικό σχηματισμό – είχαν την καθολική ευθύνη για την αφαίρεση της ζωής 63 ανθρώπων και της αποτέφρωσης χιλιάδων σπιτιών. (Σ.γ.: Τότε μωρέ που κάηκε ώς και η ΟΛΥΜΠΙΑ).

Επίσης, το Δεκέμβριο του 2008 όταν κάηκε η Αθήνα και αφαιρέθηκε η ζωή του Αλέξη Γρηγορόπουλου, ο κ. Παυλόπουλος ως υπουργός Εσωτερικών είχε την καθολική ευθύνη των όσων έζησαν εκείνο το “μαύρο” Δεκέμβριο οι Αθηναίοι.

Θα μηνύσει την κ. Κωνσταντοπούλου;
Προ ημερών η πρώην Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων – η μόνη που τίμησε το Αξίωμά της – έδωσε συνέντευξη σε τηλεοπτικό σταθμό και αποκάλεσε τον ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλο, ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ. Και για τους μη γνωρίζοντες, ανδρείκελο σημαίνει, άνθρωπος χωρίς θέληση, του οποίου η δραστηριότητα κατευθύνεται από κάποιον άλλο. Θεωρώ ότι η κ. Κωνσταντοπούλου με αυτόν τον χαρακτηρισμό της χτύπησε διάνα.

Ωστόσο, η κ. Κωνσταντοπούλου, δεν είναι ο όποιος πολίτης. Η ύβρις είναι εξευτελιστική για το πρόσωπο του ΠτΔ. Παρά ταύτα δεν είδαμε καμιά αντίδραση από τον κ. Παυλόπουλο. Δεν θίχθηκε; Δεν θα κάνει μήνυση στην κ. Κωνσταντοπούλου; Αποδέχεται την προσβλητική αυτή ύβρη;

Γιατί, δεν απαντά σε όσα του καταμαρτυρεί η “Χρυσή Αυγή” γιατί τους χαρακτηρίζει ακραίους. Όμως στην κ. Κωνσταντοπούλου δεν θα απαντήσει; Είναι “Χρυσή Αυγή” η κ. Κωνσταντοπούλου;

https://hellasforce.com/2016/04/05/%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BC%CF%80%CE%B5%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF-%CE%B7-%CF%80%CF%81/

3 σχόλια

 1. “Όμως, η Ευρώπη όλα αυτά τα χρόνια, δηλαδή μέχρι το 2010, ουδέποτε ενδιαφέρθηκε για το που πήγαιναν τα χρήματα που δάνειζε, γιατί έτσι έπρεπε να γίνει προκειμένου να διογκωθεί το Δημόσιο Χρέος της χώρας και να μπορεί εύκολα να την εντάξει στα Μνημόνια. Ταυτόχρονα σε αυτό το χρονικό διάστημα ο λαός μας ξέμαθε από αγροτικές εργασίες, όλοι επεδίωκαν να γίνουν Δημόσιοι υπάλληλοι και η δανεισμένη ευμάρεια των καρτών χτύπησε κόκκινο. Έτσι, ο λαός μας έγινε εξαρτώμενος από τις Τράπεζες. Και οι κυβερνήσεις μας, το υπόλοιπο του βίου του λαού μας το κατανάλωναν μέσω του χρηματιστηρίου, των δομημένων ομολόγων κοκ.”

  Όλα για μια καρέκλα. Γίναμε τελικά Καρεκλοκένταυροι.

 2. Everyone loves it whenever people get together and share thoughts.
  Great blog, stick with it!

 3. Hello there, just became aware of your blog through Google, and found that it’s
  really informative. I’m going to watch out for brussels. I’ll appreciate if you continue this in future.
  Many people will be benefited from your writing. Cheers!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.