Αυτοί μας κυβερνούν και παρόμοιοι θα συνεχίσουν να μας κυβερνούν ΝΔ κ.λπ. εξωγήινοι αν δεν ωριμάσουμε αυτοσυνειδησιακά

Όλα γίνονται παρανάλωμα του πυρός, πατρίδα, θρησκεία, ήθος, παραδόσεις, Ηθικός Νόμος, Σημαία, Παιδεία, Υγεία, Ενέργεια, εθνική κυριαρχία.

Μήπως η Ανείπωτη αυτή Τραγωδία, που μέχρι στιγμής μετρά 88 νεκρούς αποτελεί ταυτοχρόνως και μια ακόμη τραγική συνέπεια των Μνημονίων;;;;;
Μήπως η Ανείπωτη αυτή Τραγωδία να γίνει η Αφορμή να καταδειχθεί, στην Παγκόσμια Κοινότητα, που αλληλέγγυα στέκεται δίπλα μας όλο αυτό το διάστημα, συγκλονισμένη όπως δηλώνει η ίδια, η αδήριτη αναγκαιότητα αλλαγής πλεύσης της πολιτικής από πολιτική Ευημερίας Αριθμών σε πολιτική Ευημερίας Ανθρώπων!!!!
Πράγματι όλες αυτές τις ημέρες μαζί με τα ονόματα των δεκάδων νεκρών, ακούμε και για τα Μηνύματα αλληλεγγύης στην Ελλάδα για την ανείπωτη τραγωδία που εκφράζουν ηγέτες κρατών από όλον τον κόσμο, μεταξύ αυτών οι ηγέτες των κρατών της Ε.Ε., ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ. ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ.
Μήπως όμως, οι Κυβερνώντες μας είναι ώρα να Αναδείξουν, τώρα που Ευρώπη και ο Ευρωπαϊκός Λαός συμπάσχει μαζί μας, βλέποντας όλες αυτές τις εικόνες της Ανείπωτης Τραγωδίας, πως Αιτία είναι κυρίως οι απίστευτες περικοπές που έχουν λάβει χώρα, στα πλαίσια της μνημονιακής πολιτικής, στην πυρόσβεση και σε λοιπούς νευραλγικούς τομείς του Κρατικού Μηχανισμού!!! Στις περικοπές εκείνες που οδήγησαν στην προοδευτική διάλυση όλων των υποδομών και των συστημάτων βοήθειας προς τους πολίτες και σε όλους τους τομείς της κοινωνικής οργάνωσης,, τα τελευταία χρόνια!!!
Μήπως και έτσι αποκτήσουν ευήκοα ώτα, και καταλάβουν που οδηγούν τους Λαούς όλα αυτά τα μνημόνια που στόχο έχουν απλά την ευημερία των αριθμών; Μήπως αντί να λέμε πως η αιτία όλης αυτής της απίστευτης καταστροφής ήταν η Άναρχη Δόμηση, όπως κάνει ο Υπουργός Άμυνας, σε ανεγκέφαλες δηλώσεις του, να βροντοφωνάξουμε σε όλη την παγκόσμια κοινότητα πως η αιτία ήταν κατά κύριο λόγο, ή τουλάχιστον πρωτίστως συνέβαλαν, τα Μνημόνια;

 

Έγραψε η Ευλαλία Μιχαηλίδη δικηγόρος:

Φυσικά την πολιτική ευθύνη την έλαβε κατ’ ανώδυνον τρόπον ο πρωθυπουργός.

Τι σημαίνει πολιτική ευθύνη όταν δεν προβαίνεις σε παραίτηση, ούτε απαιτείς από τους ανάξιους διαχειριστές του μακάβριου γεγονότος την παραίτηση και την τιμωρία τους;

Αλλά ας δούμε πόσο σοβαρός είναι ο ηγέτης που επέλεξε ο ελληνικός λαός για να εναποθέσει την ελπίδα του από το σκοτάδι των μνημονιακών Σαμαρά, Βενιζέλου και ΓΑΠ.

Αυτόν τον κύριο θα τον προσλαμβάνατε στην επιχείρησή σας;

Κι όμως ο ελληνικός λαός τον έχρισε δύο φορές πρωθυπουργό, ακόμη και μετά την ματαίωση που ένιωσε από την μετατροπή του ΟΧΙ σε ΝΑΙ την 5η Ιουλίου του 2015. Αναντίρητα λοιπόν η ανάληψη πολιτικής ευθύνης δεν έχει κανένα νόημα και θεμελιώνεται πάνω στη σκέψη, ο λαός ξεχνά κι έχει μυαλό ιχθύος. Ζητάμε συγγνώμη από τα ψάρια!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.