Σε μια παράλυτη, διαλυμένη, χρεοκοπημένη και κατεχόμενη από τους εχθρούς της χώρα, όλα τα σενάρια και οι μύθοι είναι πιστευτοί. Μέρος 9ο

Για όσα πιθανά και απίθανα, αλήθειες και φαντασιόπληκτα σχέδια καταστροφής θα διαβάσετε παρακάτω, να ξέρετε, ότι δεν συναινούμε, ούτε επαυξάνουμε. Εκτός από το να εξαφανιστούν είτε οι πολίτες αυτής της χώρας, είτε οι πολιτικοί της, πριν μας στείλουν όλους μετανάστες στο εξωτερικό ή στα κοιμητήρια.

Σε μια χώρα που εξουσιάζεται από αχυρανθρώπους, ανάξιους κυβερνήτες, ψηφισμένους από μη σκεπτόμενους και το χειρότερο, από μη συνειδητοποιημένους, μαζανθρώπους σαν τον ελληνικό λαό στην μεγαλύτερη πλειοψηφία του, όλα τα σενάρια πιθανά εισί.

Γι’ αυτό τα διάφορα sites και blogs βρίσκουν άπειρες ευκαιρίες να λυσσομανούν με τα πιο απίθανα σενάρια στη χώρα του τρεχαγύρευε, σαν την Ελλάδα-Απολωλυία, να φαντάζουν ρεαλιστικά. Η δίκη μας θέση, θα το τονίζουμε συνέχεια, είναι θεμελιωμένη στις αρχές του κοινωνικού χριστιανισμού ο οποίος είναι συγκεκριμένος και παραμένει σταθερά θεμελιωμένος στο κοινωνικό μήνυμα του Ευαγγελίου.Είναι η μοναδική ελπίδα έστω κι αν ακόμη και οι αναγνώστες μας ελάχιστα γνωρίζουν γιατί πράγμα πρόκειται. Για να πιάσει μια ιδέα όσο αληθινή και θεόπνευστη κι αν είναι, θέλει μερικούς αιώνες για να επιβληθεί. Όσοι έχουν ενδιαφέρον να μάθουν ας μας γράψουν.

Από αυτή τη βάση ξεκινά και η αμείλικτη κριτική μας επί του αστισμού και του μαρξισμού-κομμουνισμού Σοβιετικής Ένωσης και Κίνας,  η οποία λίγο πολύ συνίσταται στα πιο κάτω: Ο νεωτερικός πολιτισμός της Δύσης, αυτό που οι αστοί αποκαλούν «θαύμα” προόδου, καύχημα τεχνολογικής και όχι μόνο «ανάπτυξης”, θεμελιώθηκε στη Φυσιοκρατία.

Έτσι κατασκευάστηκε μια απατηλή, σατανοκρατούμενη αντίληψη-πεποίθηση ότι ο άνθρωπος είναι μέρος της Φύσης, είναι ο ίδιος Φύση, δηλαδή αποκλειστικά υλικός, ζωώδης και ενστικτώδης. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ, ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΥ ΖΩΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΖΕΙ ΤΟ ΑΣΘΕΝΕΣΤΕΡΟ.

Με τις πιο πάνω θεωρητικές υποδομές, κάθε δραστηριότητα του ανθρώπου απορρέει από τις δεδομένες στη φύση αναγκαιότητες, την ανάγκη να τραφεί όταν πεινάει, να εκσπερματώνει για χάρη της οργασμικής ηδονής και δευτερογενώς να διαιωνιστεί πέφτοντας στην παγίδα της εγκυμοσύνης-αναπαραγωγής θέλοντας και μη.

Μιλάμε για το αποκύημα-υλιστικό παράγωγο των φυσιοκρατών, που είναι το ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΤΗΝΟΣ. Έξαλλη και φρικιώσα από τη μεσαιωνική Παποκρατία, η νεωτερική σκέψη (ή αλλιώς φιλοσοφία του Διαφωτισμού) απέρριψε μετά βδελυγμίας κάθε πνευματικό και οντολογικό προβληματισμό. Έθεσε το πρόβλημα: Τι σχέση έχει η συνείδηση του ευρωπαίου πολίτη, η πίστη του στο Θεό (ο οποίος μάλλον ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ), όσον αφορά την εξουσία, τη διοίκηση, τα δημοσιονομικά, το Κράτος, τους Νόμους, την οικονομία; Καλά θα κάνει η εκκλησία και το πιστό ποίμνιο να μην ανακατεύει την θρησκεία με την πολιτική γιατί το αποτέλεσμα είναι μεσαιωνικός σκοταδισμός, οι a priori παραδοχές της θεϊκής παρέμβασης σε όλα τα ανθρώπινα και η υποταγή στα αναπόδεικτα δόγματα.

Δεν άφησαν καν το περιθώριο να τεθεί το ερώτημα: γιατί να διέπει τη Φύση η αναγκαιότητα αποκλείοντας την ελευθερία ή γιατί μέσα στη Φύση κάποιες σχέσεις να συντελούνται με αρμονία, τάξη, ισορροπία και ηθική κοσμιότητα διότι αυτό θέλει το θέλημα του Θεού και άλλες να διέπονται από άλογες, κτηνώδεις ατομοκεντρικές ορμές όπως η ενόρμηση για αυτοσυντήρηση και ικανοποίηση του σεξ με την ηδονή του οργασμού; Γιατί να υπάρχει η Θεϊκή εποπτεία σε τέτοια ευτελή και ζωώδη ένστικτά;

Άρα σκοτώνοντας το Θεό, και τον Πάπα με τον επίσης αθλιότερο σκληρό και άκαμπτο προτεσταντισμό, (εδώ στην Ελλάδα πολλά έτη φωτός αργότερα, γιατί είμαστε σκλάβοι των Τούρκων, ακολουθήσαμε τις γελοίες διαφωτιστικές δοξασίες της Δυτικής υλοκρατίας όντας κατ’ εξοχήν υπερήφανοι για τον πιθηκισμό μας) ξεμπερδεύουμε με το Θεό και δοξάζουμε τη Φύση.

Με αυτό τον τρόπο αποκλείσανε οι Διαφωτιστές φυσιοκράτες κάθε ενδεχόμενο μεταφυσικού νοήματος, πνίξανε το πνεύμα για χάρη των ενστίκτων. ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΘΕΟ και έδωσαν νόημα σε κάθε κατώτερο και υλικό.

Ήταν δύσκολο μετά από αυτούς να ρθει ο μαρξιστικός υλισμός και να δογματίζει πως “ο άνθρωπος είναι ζώο που κατασκευάζει εργαλεία”, σημασία έχει η πάλη των τάξεων, να φάμε τους αστούς υλιστές για να φτιάξουμε μια νέα αταξική κοινωνία όπου όλοι θα είναι ίσοι και θα ζουν σε μια απέραντη υλική ευημερία.

Τι τον θέλουμε τον Θεό και τους οπισθοδρομικούς χριστιανούς; Άρχισαν λοιπόν οι νεαντερτάλιοι προλετάριοι της Σοβιετίας νέους διωγμούς της εκκλησίας γιατί οδηγεί στην οπισθοδρόμηση και στον Μεσαίωνα, ενώ κατ’ αυτούς ο μαρξισμός οδηγούσε στην πρόοδο που ήταν να γεμίζει τα στομάχια όλων. ” Εμείς δεν είμαστε αστοί να γεμίζουμε τα στομάχια των ολίγων, απαιτούμε ακόμη κι χρειαστεί να δολοφονήσουμε την μισή ανθρωπότητα, να γεμίζουν (έστω και με μεταλλαγμένα ή σκουπίδια) τα στομάχια των πολλών ή των υπολοίπων”.

Σαν αποτελέσματα αυτών των θεωρητικών αντιλήψεων που έλαβαν θρησκευτικού, δογματικού τύπου αποχρώσεις και μορφές, αντικαθιστώντας τον Χριστιανισμό που τον καθύβριζαν είτε εν τω λόγω, είτε εν τοις πράξεσι, ήταν η ναζιστική και η σταλινική θηριωδία οι οποίες επαναλήφθηκαν πολλές φορές έκτοτε.

Στα εφιαλτικά βασανιστήρια, φόνους και διώξεις των ερυθροφρουρών του άλλου δήμιου πλην του Στάλιν, του Μάο Τσε Τουνγκ,  για λόγους πολιτισμικής Επανάστασης της συμφοράς και της αντάρας. Με τους Ερυθρούς Χμερ του Πολ Ποτ στη Καμπότζη (ακόμη ξεθάβουν κρανία από τους 100.000 που θάφτηκαν νεκροί). Τα ίδια έλαβαν χώρα στην Ινδονησία, στο Μπουρουντί, στη Βιρμανία, στις δικτατορίες της Αργεντινής, της Ουρουγουάης, της Παραγουάης, της Νικαράγουας, της Βραζιλίας και της Χιλής και όπου αλλού οι ΗΠΑ στήριξαν δικτατορικά καθεστώτα μην ξεχνώντας την Πορτογαλία, την Ισπανία και το προτεκτοράτο του Γεώργιου Παπαδόπουλου. Ο 20ς αιώνας είδε τις ντροπές που αποκλήθηκαν συστημικές γενοκτονίες Αρμενίων, Ελλήνων και Κούρδων μαζί με τα στρατόπεδα σαπωνοποίησης Πολωνών, ομοφυλοφίλων, αθίγγανων και Εβραίων από τα ναζιστικά τέρατα. Οι οπαδοί βέβαια του Γκαίμπελς δεν παύουν να κατασκευάζονται μέχρι σήμερα ακόμη και στην Ευρωπαϊκή Ένωση της Ευρωμαφίας, των τοκογλύφων δανειστών και των τραπεζικών γιγάντων τύπου Ντώυτσε Μπανκ, Γκόλντμαν Σακς,  HSBC Holdings, BNP Paribas, Credit Agricole Group κ.ά. Τέτοιοι μικροί Γκαίμπελς πέρασαν και ακόμη περνούν από το προτεκτοράτο των ειρηνικά υποδουλωμένων Ελλήνων της παρακμής και της ηθικής ασυδοσίας.

Η πλειοψηφία παρασύρεται γι’ αυτό κι εγώ το ΟΧΙ τους το έκανα ΝΑΙ για να τους σωφρονίσω. Ομοίως και για τις πυρκαγιές τους απέδειξα πως όλα οφείλονται στον άνεμο και στις πολεοδομικές ατασθαλίες του παρελθόντος τις οποίες οι πολίτες ανέχτηκαν και γι’ αυτό φταίνε οι ίδιοι που κάηκαν. Όχι εγώ και οι άψογοι υπουργοί μου και η περιφερειάρχης Δούρου. Είμαστε αθώοι πέρα ως πέρα!

Σήμερα βέβαια, στην ανούσια εποχή μας επικράτησε ο αστικός υλισμός ο οποίος οφείλει την επικράτησή του στη δικτατορία και την έλλειψη ελευθερίας που επέβαλε το προλεταριάτο και στο ότι το πιο εύκολο για τις μάζες-ανθρώπους είναι αντί να θυσιάζονται για το κοινό καλό να φροντίζουν τον εαυτούλη τους και να χαίρονται όσο μπορούν το πέος τους και το αιδοίο τους. Μετά από αυτά τα εισαγωγικά γιατί να σας ξενίζουν τα πιο κάτω που θα διαβάσετε;

Έπρεπε να έχουν εξαφανιστεί από καιρό και όχι μόνο, από τον μασόναρο παππού Καραμανλή, αν όχι από τους διαδόχους του Καποδίστρια και δώθε: 

Τα μορμολύκεια της δημοσιογραφίας στιγματίζουν κάθε προβληματισμό για τους εμπρησμούς…

Σύσσωμο το καθεστώς της δημοσιογραφικής πορνείας επιχειρεί να γελοιοποιήσει, σαν γραφική και ακραία συνωμοσιολογική, κάθε άποψη που ξεφεύγει από το καθεστωτικό κάδρο, σχετικά με την εμπρηστική αποτέφρωση του Βουτζά και του Ματιού.
Φυσικά μέσα σ’ αυτό το ΚΑΘΕΣΤΩΣ της δημοσιογραφικής πορνείας βρίσκονται και τα δήθεν αντικυβερνητικά μορμολύκεια πολλών ιστολογίων…
Όποιος θέτει προβληματισμούς και ερωτήματα, αλλά και τεκμηριωμένες πολιτικές αναλύσεις που μιλούν για στρατηγικές εμπρηστικού πολέμου, που δεν αναμασούν την… καθεστωτική προπαγάνδα και υποστηρίζουν ότι οι φωτιές είναι σχεδιασμένες και σκηνοθετημένες από τους πλανητικούς δήμιους και τις μυστικές τους υπηρεσίες, με τη ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ και ΣΥΝΕΝΟΧΗ των ανδρεικέλων τους στην Ελλάδα, όλοι αυτοί χαρακτηρίζονται, από τα δημοσιογραφικά μορμολύκεια της καθεστωτικής δουλείας, ως «γραφικοί», «γελοίοι», «ψεκασμένοι» κ.λπ.

Τα γλοιωδέστατα αυτά μορμολύκεια της δημοσιογραφικής πορνείας (εξ ορισμού καθεστωτικά και οικότροφοι των ποικίλων εξουσιών του κεφαλαίου) δεν μας εξήγησαν ΠΟΤΕ το ΓΙΑΤΙ η Ελλάδα καίγεται, συστηματικά, εδώ και 45 χρόνια…

Μέχρι χθες αυτά τα ελεεινά παράσιτα της δημοσιογραφίας κατακεραύνωναν, πάλι ως «γραφική» και «συνωμοσιολογική», κάθε άποψη που μίλαγε για εμπρησμό, παρά το γεγονός ότι ΠΑΝΤΑ αποδεικνυόταν ότι η πυρηνική λαίλαπα ξεκινούσε, ταυτόχρονα, από πολλές εστίες…

Σήμερα μιλάνε πολλά από αυτά τα παράσιτα που στιγματίζουν κάθε άνθρωπο που σκέφτεται έξω από τα στενά κλισέ της κυρίαρχης, καθεστωτικής άποψης, για «ασύμμετρες απειλές» και «σχεδιασμένους εμπρησμούς». Αλλά και εδώ σαν πόρνες: Δεν αναφέρουν ΠΟΤΕ ποιοι κρύβονται πίσω από τους εμπρησμούς και τις ασύμμετρες απειλές…

Και όμως έχουν το θράσος, αυτά τα λειψά μυαλά, τα οκνηρά μυαλά δούλων του συστήματος, να κατακεραυνώνουν αυτούς που αναλύουν τα νέα χαρακτηριστικά της εμπρηστικής αποτέφρωσης του Ματιού, αυτούς που καταλήγουν ευθέως στη διαπίστωση ότι στο Μάτι χρησιμοποιήθηκαν νέα όπλα πύρινου πολέμου, υψηλής τεχνολογίας.

Διαβάστε σχετικό κείμενο εδώ:
http://resaltomag.blogspot.com/2018/08/blog-post.html

Όλα τα καθεστωτικά σκυλιά αφρίζουν όταν ακούνε τέτοιες απόψεις που στοχεύουν ευθέως τα υπερσύγχρονα όπλα καταστροφής και αποτέφρωσης του 4ου Ράιχ και ιδιαίτερα την πλανητική κακουργία των ΗΠΑ.

Κάθε τι που ξεφεύγει από τα ασφυκτικά όρια που ορίζει το καθεστωτικό πλαίσιο, από τα όρια των στενών και δουλικών μυαλών της τυπικής δημοσιογραφικής σκέψης, ΑΦΟΡΙΖΕΤΑΙ, ως γελοίο, γραφικό, συνωμοσιολογικό κ.λπ…

Και βεβαίως στους αφορισμούς δεν υπάρχουν επιχειρήματα, ούτε επιστημονική μελέτη των γεγονότων, ούτε συνθετικές πολιτικές αναλύσεις, ούτε ιστορικά δεδομένα, ούτε μαρτυρίες, ΤΙΠΟΤΑ… (Σ.γ. Σ’ αυτό έχετε δίκιο. Ούτε πρόκειται να αποδειχθεί ή να βρεθούν οι πυρπολητές. Μπορεί κανένας βλαξ ανθρωπάκος να δοθεί στη δημοσιότητα και στην κατακραυγή αλλά οι κυρίως πυρπολητές μην το περιμένετε),

Ας μας εξηγήσουν λοιπόν αυτά τα ασπόνδυλα του καθεστώτος και τα φαιά παράσιτα της δημοσιογραφικής αλητείας (ο ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ είναι η κυρίαρχη μέθοδος του φασισμού), τα ακόλουθα «αλλόκοτα» χαρακτηριστικά που παρατηρήθηκαν στην αποτέφρωση του Ματιού:


α). Πώς εξηγούνται οι λιωμένες ζάντες αλουμινίου με τα κοντινά δέντρα να μένουν άθικτα;

Να θυμίσουμε στους «ειδικούς» της καθεστωτικής προπαγάνδας τούτο το επιστημονικό δεδομένο: Σημείο τήξης του αλουμινίου 660 βαθμούς Κελσίου και το δέντρο αναφλέγεται στους 200 βαθμούς…

β). Έχουμε και λιωμένα τζάμια τα οποία λιώνουν στους 1550 βαθμούς περίπου. Δηλαδή θερμοκρασίες κλιβάνου…

Και με τέτοιες θερμοκρασίες κλιβάνου έχουμε δέντρα όχι μόνο να μένουν άθικτα, αλλά και να καίγονται στο εσωτερικό τους και όχι απ’ έξω από το φλοιό…

γ). Έχουμε τετράγωνα εντελώς ανέπαφα από τη φωτιά, με δέντρα ζωντανά και καταπράσινα (π.χ. το τετράγωνο της εκκλησίας του Ματιού) και εντελώς αποτεφρωμένα τα διπλανά τετράγωνα (εξ αριστερών και εκ δεξιών).

Τέτοιες περιπτώσεις που μοιάζουν σαν κάποιο αόρατο χέρι να καθοδηγεί τη φωτιά και να περνάει από …πάνω από κάποιους χώρους, κάνοντας στάχτη τους γύρω χώρους, έχουμε πολλές…

Όταν, συνεπώς, αναπτύσσονται θερμοκρασίες κλιβάνου (αυτό δείχνουν τα επιστημονικά ευρήματα) και έχουμε τέτοιες περιπτώσεις, σαν τις παραπάνω, αυτό σημαίνει ότι αυτή η φωτιά δεν έχει τα χαρακτηριστικά των κλασσικών εμπρησμών, των κλασσικών πυρκαγιών…

Αυτό πρέπει κάθε σκεπτόμενο να τον προβληματίσει και να τον ωθήσει σε πιο συστηματικές διερευνήσεις…

Φυσικά τα παράσιτα της δημοσιογραφικής πορνείας δεν έχουν μάθει να σκέπτονται, αλλά να εκτελούν τις εντολές των αφεντικών τους, να αναπαράγουν την προπαγάνδα του καθεστώτος και να στιγματίζουν και να γελοιοποιούν όλους αυτούς που σκέφτονται,  θέτοντας ερωτήματα αμφισβήτησης των κυρίαρχων ιδεών…

ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥΣ…

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=11053, ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ,

Αναρτήθηκε την Παρασκευή, 3 Αυγούστου 2018 στοψΡΕΣΑΛΤΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.