Τα Μνημόνια είναι παράνομα. Η Μήνυση του ΕΠΑΜ επί εσχάτη προδοσία της πολιτικής ηγεσίας κερδίζει έδαφος. Υπέγραψε κι εσύ.

Τα μνημονιακά κόμματα ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κ.λπ. κομματίδια, όπως το ΛΑΟΣ και το ΠΟΤΑΜΙ κ.α. έδεσαν πισθάγκωνα τον ελληνικό λαό. Τι τους αξίζει;

Πρωτοβουλία στήριξης Μήνυσης επί Εσχάτη Προδοσία

Περί αξίας της μήνυσης επί εσχάτη προδοσίας:

Η μήνυση επί εσχάτη προδοσία κερδίζει έδαφος καθημερινά και πρόσφατα έγινε δεκτή στον Άρειο Πάγο, γιατί αισιοδοξούμε:

1) Η πρόσφατη παραίτηση του Προέδρου του Σ.Τ.Ε, Νίκου Σακελλαρίου, ο οποίος έστω και την τελευταία στιγμή κατήγγειλε την αντισυνταγματικότητα των μνημονίων και συνάμα την παραίτηση από την εθνική κυριαρχία, επικυρώνοντας έτσι την προσπάθεια μας.

http://www.in.gr/…/paraitithike-o-proedros-tou-ste-nikos-s…/

2) Η Επιστημονική Επιτροπή της Βουλής επιβεβαιώνει την παράνομη προσχώρηση στα μνημόνια, καθώς κυρώθηκαν άτυπα ως ΄΄σχέδια΄΄, μας κάνει να κατανοούμε πως η μήνυση μας επί εσχάτη προδοσία ισχυροποιείται, κερδίζει έδαφος και έχει αρχίζει να θορυβεί περίεργα σε αυτό το μικρό ντόμινο εξελίξεων που διαδραματίζονται.

https://www.epamhellas.gr/?p=77201

3) Μην ξεχνάμε πως το 2015 ο πρώην πρόεδρος του Αρείου πάγου, Βασίλης Νικόπουλος, κατήγγειλε πως οι Έλληνες πολιτικοί έχουν διαπράξει το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας.

https://www.facebook.com/…/a.253557865442…/253720042093322/…

Τι αξία έχει η μήνυση:

Nα θυμίσουμε πως με πρωτοβουλία του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ) για πρώτη φορά κατατίθεται μήνυση επί εσχάτη από πολιτική δύναμη, με συμμετέχοντες έγκυρους νομικούς όπως το δρ Φώτη Μαζαράκη και Γιώργο Κασιμάτη.

Επίσης είναι μοχλός πίεσης του καθεστώτος και τον ενδεχομένως φιλόδοξων συνεργατών του, καθώς με την υπογραφή της ο υπογράψας πολιτικός φορέας τινάζει στον αέρα τις γέφυρες συνεργασίας με το μνημονιακό καθεστώς, ενώ πολύ ζωτικότερα, μόνο με την τιμωρία των ενόχων θα έρθει η πραγματική δημοκρατία στην πατρίδα μας και για αυτό ποτέ δεν ζήσαμε γνήσια δημοκρατία στον τόπο.

Ψηφίστε: https://bit.ly/2ErfZUR

Πληροφορίες περί μηνύσεως: https://www.epamhellas.gr/?page_id=75639

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.