Σταματείστε τους πάση θυσία, χανόμαστε σαν έθνος και σαν φυλή. Finis Grecia

Εκλέχτηκαν για να μην υπογράψουν άλλα μνημόνια αλλά να παλέψουν ενάντια στην χρεοδουλοπαροικιακή κακομοιριά που μας καταδίκασαν από το 2010 οι προηγούμενοι εθνικοί μειοδότες.

Εκλέχτηκαν για να συγκρουστούν με την τρόικα και να καταργήσουν όπως υποσχέθηκαν την μνημονιακή πολιτική με έναν νόμο.

Εκλέχτηκαν για να κάνουν δημοψήφισμα και να μάθουν οι Ευρωπαίοι αν ο ελληνικός λαός υποστηρίζει τη μνημονιακή πολιτική της Ε.Ε. και των δανείων ή όχι, ώστε να έχουν ένα ισχυρότατο χαρτί στις διαπραγματεύσεις. Και ο λαός εψήφισε 61,3% ΟΧΙ. Και την επομένη ημέρα οι λέοντες του ΣΥΡΙΖΑ που προεκλογικά άφριζαν και εβρυχόνταν κατά των μνημονίων έκαναν το ΟΧΙ ΝΑΙ. Ο Τσίπρας που έκανε το δημοψήφισμα πιστεύοντας ότι θα πλειοψηφούσε τοι ΝΑΙ, έπαθε κατάθλιψη για ένα 24άωρο. μετά πέτυχε να φιμώσει τον λαό και μετέτρεψε ανώδυνα το Ο)ΧΙ σε ΝΑΙ. μόνο η αστεφάνωτη ζαχαρένια του κλαίει κάθε 5 του Ιούλη. Κροκοδείλια δάκρια φυσικά.

Εκλέχτηκαν και το 3% έγινε 36% για να αλλάξουν οικονομικό προσανατολισμό και να δώσουν ελπίδα στον ελληνικό λαό που χύνει αίμα ουσιαστικά με τις αυτοκτονίες και συμβολικά με την απελπισία του, χάνοντας τα παιδιά του μετανάστες,  και πληρώνοντας ολοένα αυξανόμενα χαράτσια χωρίς να υπάρχει τέλος στον Γολγοθά του. Ποιος μπορεί να είναι αισιόδοξος με την προοπτική ότι μετά το 2060 ίσως να υπάρξει ελάφρυνση του χρέους;

Μπορείς να ζεις για 42 ίσως και 82 χρόνια μέσα σε έναν οικονομικό εφιάλτη και να κάνεις υπομονή για σένα, για τα παιδιά σου και για τα εγγόνια σου που ποτέ δεν θα δουν το φως της ημέρας γιατί δεν θα γεννηθούν;

Και τέλος έγινε και το χειρότερο. Τους παραδώσαμε με χαμόγελα την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ με μακεδονική γλώσσα τα σλάβικα και μακεδονική εθνική ταυτότητα.

Υπογράψανε την αποκοπή της Μακεδονίας από τον εθνικό κορμό οι πανάθλιοι, διεθνιστές ψευδοαριστεροί.

Το πιο κάτω βίντεο είναι αρκετο.

http://https://www.youtube.com/watch?v=hDB5MRpDH-4

Ξυπνάτε βρε γιατί χανόμαστε!

O Χρήστος Γιανναράς το είχε προβλέψει από το 1989! Finis Grecia!

Ευαγγελάτος Γεώργιος

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.