Ξύπνησαν τώρα και τα Αλβανά!

Βλέποντας την πολιτική συμβιβασμού-κατευνασμού και καθολικής υποχώρησης μιας κυβέρνησης άπειρης, αδύναμης που στηρίζεται σε μια ισχνή συμμαχία με έναν αστάθμητο πολιτικό σαν τον Καμμένο και με παραιτημένο των υπουργό εξωτερικών ακόμη και τα Αλβανά ξύπνησαν. Δείχνουν τον χαρακτήρα τους, την ωμότητα και το πρωτόγονο στοιχείο που κρύβουν κι έκρυβαν τόσο καιρό τα απομεινάρια του Χότζα ο οποίος ανάστησε γενεές επί γενεών με τη τυραννική εξουσία του.

Κι όλος αυτός ο εσμός θέλει να μπει σε μια ας το πούμε πολιτισμένη Ευρώπη, στην ουσία τη ληστοσυμμορία των τραπεζών και των χρηματοπιστωτικών οίκων. Κι όμως τόσουης Αλβανούς (όχι Βορειοηπειρώτες) θρέψαμε και θρέφουμε από το 1990.

Δυστυχώς ισχύει το όμοιος ομοίω αεί πελάζει. Εκείνο που αδυνατούμε να καταλάβουμε είναι τι θέλει ο ελληνισμός με όλο αυτό το συνονθύλευμα και κακό συναπάντημα; Μήπως έχουμε αλλοτριωθεί σε τέτοιο βαθμό που τους μοιάζουμε. Αν λάβουμε υπόψη τον Φαήλο Κρανιδιώτη να βομβαρδίσουμε τις εγκαταστάσεις της αστυνομίας τους, ίσως. Οφθαλμός αντί οφθαλμού, ότι εφαρμόζει το Ισραήλ στους βάρβαρους της Μουσουλμανίας. ασφαλώς έτσι γινόμαστε το ίδιο με τους πρωτανθρώπους γείτονές μας.

Δεν υπάρχουν διεθνείς κανόνες; Ασφαλώς. Να μην τους προωθήσουμε στην Σκύλλα της Ευρωπαϊκής Ένωσης τους αρκεί να παραμείνουν όπως και η Τουρκία στη Χάρυβδη που τόσα χρόνια, αν όχι αιώνες, βρίσκονται.

Την βαρβαρότητά τους πάντως την εξήντλησε ο πρωθυπουργός τους Έντυ Ράμα με τον μήνυμά του. Ας ακούσουμε τι είπε ο φιλάνθρωπος παροτρύνοντάς μας να ικετεύσουμε τον Θεό που δεν έγινε μεγαλύτερο κακό από τη δολοφονία ενός τρελού.

Σχολιάζοντας το γεγονός στο Twitter, ο Αλβανός πρωθυπουργός χαρακτηρίζει «εξτρεμιστική ανοησία» την ενέργεια του Έλληνα ομογενή και ισχυρίζεται ότι θα ήταν καλύτερο η Ελλάδα να προσεύχεται και να ευχαριστεί τον Θεό που δεν χάθηκε καμία αθώα ζωή.

«Αγαπητοί γείτονες, αντί να χαρακτηρίζετε απαράδεκτη την απώλεια της ζωής ενός τρελού που πυροβόλησε κατά της αστυνομίας μας, η οποία εκτέλεσε μόνο το καθήκον της, ελάτε μαζί μας να ευχαριστήσουμε το Θεό που καμία αθώα ζωή δεν χάθηκε σήμερα από την εξτρεμιστική ανοησία».

Το tweet του Ράμα

Από ό,τι ξέρουμε δεν δολοφονούν τους τρελούς τους στην Αλβανία κι έχουν τα ίδια φάρμακα με μας οι ψυχίατροί τους. Ο Ράμα δεν είναι βέβαια ψυχίατρος αλλά κάτι ξέρει από ψυχοπάθεια, άλλο αν ο Κατσίφας ήταν ένας πατριώτης Έλληνας και όχι τρελός. Ας δούμε τι λένε οι δικές τους εφημερίδες.

Τράβα τα μαλλιά σου που δεν έχεις Ράμα

Τρελός ο Εντι Ράμα με πιστοποίηση!

 «Η χρήση βίας έναντι της μητέρας και της συζύγου του εκείνης της περιόδου υποχρέωσαν τις Αρχές να εφαρμόσουν για τον ασθενή Ράμα ειδική ιατρική αγωγή, η οποία συνεχίστηκε στο Παρίσι. 

Η διάγνωση του ιατρικού team, όπως φαίνεται και από την κλινική καρτέλα του, ήταν «βεβαρημένη σχιζοφρένεια», με συμπτώματα χρήσης βίας που εμφανίζεται έναντι των μελών της οικογένειας και λοιπών ατόμων. 

Η σχιζοφρένεια προκάλεσε επιθετική κατάθλιψη και διακυμάνσεις μνήμης, που συνοδεύονταν από αϋπνίες του ασθενή Ράμα» συνεχίζει το δημοσίευμα της «TEMA», που ταράζει τα νερά στην Αλβανία.


Καλλιόπη Σουφλή

Αποκαλύψεις για το ψυχιατρικό ιστορικό του Αλβανού πρωθυπουργού Εντι Ράμα, που περιλαμβάνει και βία κατά της μητέρας του

Ο Εντι Ράμα, ο ανθέλληνας Αλβανός πρωθυπουργός, που προχωρά ακάθεκτος στο γκρέμισμα των περιουσιών των Ελλήνων της Χειμάρρας, είναι ψυχοπαθής! 

Αυτό υποστηρίζει αλβανική εφημερίδα, παρουσιάζοντας μάλιστα καρτέλες νοσοκομείου από τη δεκαετία του ’80 και αποκαλύπτοντας νέα δεδομένα για το παρελθόν του κ. Ράμα.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, οι καρτέλες της Νευροχειρουργικής Κλινικής των Τιράνων αποδεικνύουν ότι ο 53χρονος σήμερα πολιτικός έχει βεβαρημένο παρελθόν σχιζοφρένειας και νοσηλεύτηκε για τον λόγο αυτόν, τη δεκαετία του 1980, στα Τίρανα και στο Παρίσι.

Ο εκδότης της εφημερίδας «TEMA» Μέρο Μπάζε είναι αυτός που τόλμησε να προχωρήσει στις αποκαλύψεις κατά του Αλβανού πρωθυπουργού, δημοσιεύοντας την καρτέλα ασθενούς και άλλες ιατρικές γνωματεύσεις που αποδεικνύουν -σύμφωνα με όσα υποστηρίζει- πως νοσηλεύτηκε στη Νευροχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Αρ. 5 των Τιράνων για σχιζοφρένεια!

Σύμφωνα με την «TEMA» -που κάθε άλλο παρά φιλελληνική είναι-, o κ. Ράμα έχει νοσηλευτεί συστηματικά στη νευροχειρουργική κλινική του εν λόγω νοσοκομείου κατά τη δεκαετία του 1980 και αργότερα. Κατόπιν, ύστερα από συστάσεις της αρμόδιας ιατρικής επιτροπής, εστάλη στο Παρίσι για πιο εξειδικευμένη παρακολούθηση και εντατική θεραπεία. «Οι πρώτες ενδείξεις της ασθένειας του Ράμα χρονολογούνται από τις αρχές της δεκαετίας του 1980, πράγμα που συμπίπτει με τις τακτικές επισκέψεις του στα νοσοκομεία.

Επιθετικός
Οπως αναγράφεται στις κλινικές καρτέλες και βάσει των ομολογιών των θεραπόντων ιατρών, ο ασθενής Ράμα εμφανιζόταν ιδιαίτερα επιθετικός όχι μόνο στα κοινωνικά περιβάλλοντα, αλλά και με τα μέλη της οικογένειάς του. 

Αυτό υποχρέωνε την οικογένεια να ζητά πάντα τη βοήθεια του νοσοκομείου. 

Εκείνη την εποχή, έχοντας υπόψη ότι ο πατέρας του, Κριστάκ Ράμα (γλύπτης, μέλος του Πολίτμπιρο επί Χότζα), ήταν υψηλόβαθμο στέλεχος της νομενκλατούρας, «στον Εντι επιφυλασσόταν ιδιαίτερη μέριμνα στους νοσοκομειακούς θαλάμους όπου νοσηλευόταν» σημειώνει η εφημερίδα, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες που προκάλεσαν αίσθηση στη γειτονική μας χώρα και έγιναν θέμα συζήτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η διάγνωση του ψυχιατρικού team, όπως φαίνεται και από την κλινική καρτέλα του, ήταν «βεβαρημένη σχιζοφρένεια», με συμπτώματα χρήσης βίας που εμφανίζεται κατά των μελών της οικογένειας και λοιπών ατόμων. 

Η σχιζοφρένεια προκάλεσε επιθετική κατάθλιψη και διαταραχές των γνωστικών λειτουργιών, που συνοδεύονταν από αϋπνίες του ασθενή Ράμα» συνεχίζει το δημοσίευμα της «TEMA», που ταράζει τα νερά στην Αλβανία.

https://attikanea.blogspot.com/2018/10/t.html

Σ.γ.:Να γιατί επιμένουμε ότι οι πολιτικοί πρέπει να εξετάζονται κατά τακτά διαστήματα από επιτροπή ψυχιάτρων όπως επιμένει και ο Dr David Owen

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.