Τι να ψηφίσω;

Αν και είναι πρόωρο, εφόσον είσαι αφυπνισμένος, βάλτο καλά στο μυαλό σου και μη ξεχνάς, αντίθετα μετέφερε και στους άλλους, τους εξίσου δραστήριους και αφυπνισμένους,  τα παρακάτω: 

Καθώς οι εκλογές πλησιάζουν πολλά μικρά αντινεοταξικά κόμματα θα μας πλησιάσουν για να ζητήσουν την ψήφο μας .
Δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση ότι οι εκλογές είναι στημένη φαρσοκωμωδία και η Νέα Τάξη θα εμποδίσει ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ όποιον τίμιο πλησιάσει στην εξουσία μέσω εκλογών .

Ενδέχεται όμως να κάνω και λάθος . Γι’ αυτό ΚΑΠΟΙΟ κόμμα θα πρέπει να διαλέξω .
Επειδή δεν έχω τον χρόνο να διαβάσω τις εκατοντάδες σελίδες προεκλογικών εξαγγελιών δεκάδων κομμάτων, θα ψηφίσω όποιο κόμμα βάλει ΦΑΡΔΙΑ-ΠΛΑΤΙΑ πάνω στο πρόγραμμά του τις δύο παρακάτω εξαγγελίες :

1) Θα καταργήσω κάθε είδους οικονομική επιβάρυνση για όσους βάζουν υποψηφιότητα στις εκλογές ( παράβολα, ψηφοδέλτια ) . Έτσι ανοίγει τον δρόμο της πολιτικής για ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΙΜΙΟΥΣ .

2) Μόνο τα θέματα Άμυνας και Εξωτερικής πολιτικής θα απασχολούν την κυβέρνηση των Αθηνών ( επειδή απαιτούν ταχύτητα, μυστικότητα και εξαιρετικές ικανότητες ) . Όλα τα υπόλοιπα θέματα ( Αστυνόμευση, Δικαιοσύνη, Υγεία, Συντάξεις, Παιδεία ) θα είναι στην αρμοδιότητα των Δήμων και των Νομαρχιών . Έτσι κόβει τα πόδια της Νέας Τάξης . Διότι η Νέα Τάξη ζει όπου υπάρχει ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΣΜΟΣ : Όλα τα θέματα να τα χειρίζονται 300 ηλίθιοι και 20 πουλημένοι στην Αθήνα .

Υ/Γ: Αν συμφωνείς με τα παραπάνω δεν έχεις παρά να επικοινωνήσεις μαζί μας
ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.