Η αξιολογότερη ανάλυση του ρόλου του Σιωνισμού και η σχέση του με τα ανατρεπτικά κινήματα των Παγκοσμιοποιητών. Μέρος 5ο

Πάντα με κουκούλες και πανάκριβες αντιασφυξιογόνες μάσκες

Στην εποχή μας βεβαίως έχουν αλλάξει αρκετά τα πράγματα και τώρα πλέον οι Εβραίοι έχουν τη δύναμη να κερδίζουν πολέμους, εναντίον κυρίως των ημιχαυνωμένων λαών της ερήμου, που αποβλακώθηκαν έτι περισσότερο, από την προσκόλληση τους στο Ισλάμ.

Το παλιό όνειρο των σιωνιστών για τη δημιουργία ενός ανεξάρτητου Εβραϊκού κράτους, με κέντρο το ιστορικό κέντρο του Εβραϊσμού, στην Ιερουσαλήμ, πραγματοποιήθηκε και τώρα πια ο ίδιος ο σιωνισμός έχει αλλάξει πρόσωπο και χαρακτήρα, αποκτώντας παγκόσμια εμβέλεια.
Σιωνιστής δεν είναι πλέον ο νοσταλγός του λόφου της Σιών και της επανίδρυσης του Βασιλείου του Σολομώντα αλλά ο οραματιστής του νεοταξίτικου Εβραϊκού οράματος, που δεν είναι άλλο από την παγκόσμια κυριαρχία του περιούσιου λαού του Ιεχωβά.

Γι’ αυτό άλλωστε θα πρέπει να διαφορίζεται ο αντισιωνισμός, από τον αντισημιτισμό.
Οι αντισιωνιστές πολεμούν για να διατηρηθούν εν ζωή τα έθνη τους και να μην αφομοιωθούν σε μια παγκόσμια Νέα Τάξη πραγμάτων, που θα την κουμαντάρει η πλανητική διακυβέρνηση των σιωνιστών και των εντόπιων εργολάβων τους, ενώ οι αντισημίτες, είναι απλά ρατσιστές, που μισούν θανάσιμα κάθε τι το Εβραϊκό, ακόμα και αν δεν υπάρχει κανένας λόγος.

Ταγμένος σε αυτό το όραμα παγκόσμιας κυριαρχίας, ο σιωνισμός[1] δεν έχει αλλάξει κατ’ ουσίαν τη στρατηγική του, της εκ των έσω διάλυσης μιας κοινωνίας, στην οποία έχουν αρχίσει να αναπτύσσονται δυναμικά τα μέλη του, όπως οι καρκινικοί όζοι.
Γι’ αυτό και θα δείτε ότι σήμερα ο Εβραίος σιωνιστής χρησιμοποιεί άλλους, για να του κάμουν τη δουλειά, κινούμενος ο ίδιος στα παρασκήνια, (σ.γ.: συνήθης τακτική η οποία εφαρμοζόταν ανέκαθεν στην Ιστορία τους)..
Η κολοσσιαία επιχείρηση λαθροεισβολής αφροασιατικών μουσουλμανικών μαζών στην Ευρώπη, για παράδειγμα, εξυπηρετεί δύο στόχους, που φυσικά βολεύουν τον παγκόσμιο σιωνισμό.

Ο πρώτος στόχος είναι να αποσυμφορηθεί η πίεση προς το Ισραήλ από τις γειτονικές του αφροασιατικές ισλαμικές χώρες, αδειάζοντας από την αφρόκρεμα των πολεμιστών του και από την πιο ρωμαλέα νεολαία του.
Οι Σύροι, οι Ιρακινοί, οι Αιγύπτιοι, οι Άραβες κι όλες αυτές οι φιλοπόλεμες φυλές του ισλαμικού τόξου, που περνάνε λαθραία τα σύνορα μας και σιτίζονται πλουσιοπάροχα από τον ΟΗΕ και τους εγχώριους εργολάβους της παγκοσμιοποίησης [οι οποίοι επίσης ελέγχονται από σιωνιστικά κονκλάβια] θα ήσαν άμεσοι εχθροί του Ισραήλ, που θα πολεμούσαν λυσσαλεα εναντίον του, αν παρέμεναν στις χώρες τους.

Μέσω της λαθρομετανάστευσης όμως οι Εβραίοι κατορθώνουν να διώξουν μακρυά τους πιο επικίνδυνους εχθρούς τους.
Απ τη άλλη, ο ορδές των ισλαμιστών που εγκαθίστανται στην Ευρώπη, θα σχηματίσουν εν καιρώ μια πανίσχυρη 5η φάλαγγα επί ευρωπαϊκού εδάφους, προετοιμάζοντας το έδαφος για τη ρεβάνς της μάχης της Βιέννης, όταν τα ισλαμικά στρατεύματα νικήθηκαν από τους Ευρωπαίους ιππότες.
Και φυσικά μια σύγκρουση στο εσωτερικό της Ευρώπης μεταξύ των δύο κόσμων Ισλάμ και Δύσης, θα φέρει πολύ πιο γρήγορα την αποδυνάμωση και τη βιοφυλετική κατάπτωση του πολιτισμού του λευκού ανθρώπου και του  Χριστιανικού κόσμου.

Κι εκεί ο Εβραίος θα περιμένει στη γωνία.

Το αρχαίο όνειρο των γιων του Ιούδα, για την λήθη του Ελληνισμού, την εξαφάνιση του χριστιανισμού και την παρακμή του Ευρωπαίου, θα πραγματοποιηθεί με το αίμα και με τον θάνατο, χιλιάδων μη Εβραίων πολιτών, μέσα στις ίδιες τις Ευρωπαϊκές μητροπόλεις.

[1]Σ.γ.: Άπειρα είναι τα βιβλιογραφικά δεδομένα που αναλύουν το τι εστί σιωνισμός και τον διαχωρίζουν από τον αντισημιτισμό, ενώ οι σιωνιστές τα συνδέουν γιατί έτσι τους βολεύει. Παραθέτουμε μερική βιβλιογραφία.

DR D. C. Yermak: Ο ΑΞΟΝΑΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΒΑΤΙΚΑΝΟ, ΜΑΣΟΝΙΑ, ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΤΕΡΕΩΜΑ

DR D. C. Yermak: Ο ΟΛΕΘΡΟΣ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΟΣ CAMPALA ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΤΕΡΕΩΜΑ

ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ: ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ, ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΤΩΝ ΠΩΣΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΘΗΝΑ 1983.

ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΨΑΡΟΥΔΑΚΗ: ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ, ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΗΝΥΜΑ 1976.

ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΨΑΡΟΥΔΑΚΗ: Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1982.

ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΨΑΡΟΥΔΑΚΗ: ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΘΗΝΑ 1966.

ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΨΑΡΟΥΔΑΚΗ: ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ, ΑΘΗΝΑΙ 1971.

ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΨΑΡΟΥΔΑΚΗ: ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΕΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΔΙΕΘΝΗ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ, ΑΘΗΝΑ 1990.

ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΨΑΡΟΥΔΑΚΗ: ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ: Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΗΣΤΟΥ, ΑΘΗΝΑ 1991.

Και πολλά άλλα συγγράμματα…

Leave a Reply

Your email address will not be published.