26 κοντέινερ γεμάτα ευρώ έστειλε εκτάκτως η ΕΚΤ στις ελληνικές τράπεζες – Τι συμβαίνει;

Με ένα κολοσσιαίο ποσό έκτακτης ρευστότητας το οποίο ήταν φορτωμένο σε 26 κοντέινερ αεροπορικού τύπου, η ΕΚΤ, ενίσχυσε χθες το ελληνικό τραπεζικό σύστημα.

Αυτή η ενίσχυση είχε να συμβεί από τον Ιούλιο του 2015 όταν επιβλήθηκε από την ΕΚΤ αρχικά έλεγχος στην διακίνηση κεφαλαίων και εν συνεχεία η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συμφώνησαν στο τρίτο Μνημόνιο

Τα 26 κοντέινερ γεμάτα με ευρώ, προερχόμενα από το θησαυροφυλάκιο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας μεταφέρθηκαν αεροπορικώς στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», στο οποίο είχαν ληφθεί έκτακτα μέτρα ασφαλείας, όπως αναφέρει το bloko.gr.

https://www.pronews.gr/oikonomia/729345_26-konteiner-hthes-sto-el-venizelos-gemata-eyro-den-vgikame-apo-mnimonio

https://attikanea.blogspot.com/2018/11/26.html

Σχόλιο γράφοντος:Αν είναι αληθινή κι όχι ψευδής και σκόπιμα υποβόλιμη η είδηση, έχουμε την υπόνοια ότι τα εκατομμύρια αυτά έρχονται για στηρίξουν τον Τσιπραλέξ να ξαναβγεί στην πρωθυπουργία τονώνοντας τα άδεια ταμεία και τους συνταξιούχους με εικοσάρικα σαν υποτιθέμενη αύξηση στις συντάξεις τους, τους στρατιωτικούς με όσα τους έκλεψαν οι προηγούμενοι και γενικά να ξαναβγάλουν το πρόθυμο παιδί που τους τα κάνει υπάκουο και φρόνιμο καθώς είναι, όλα.

Αν τώρα είναι αντίθετο προς τον Σύριζα το 80 με 85 % του ελληνικού λαού λίγο τους ενδιαφέρει. Ξέρουν οι πρώην αποικιοκράτες να χειρίζονται τους υπό κατοχήν λαούς και να αυγαταίνουν τ’ αποτελέσματα πολύ περισσότερο με την ιδιωτική Singular να χειρίζεται τα αποτελέσματα, κατά πως οι ίδιοι θέλουν και όπως τους βολεύει.

Ευαγγελάτος Γεώργιος

Leave a Reply

Your email address will not be published.