Ο Διεθνο-Παγκοσμιοποιητής ΣΥΡΙΖΑ αναρωτιέται: Τι απέμεινε να αποσαθρώσουμε; Η οικογένεια; Βαράτε την, συντρίψτε την, διαλύστε την.

Διατηρείστε την ψυχραιμία σας. πρόκειται για κουίζ. ποιος από όλους κι όλες είναι φυσιολογικός;

Διατηρείστε την ψυχραιμία σας. πρόκειται για κουίζ. Ποιος από όλους κι όλες είναι φυσιολογικός;

Δες τε πρώτα την πιο κάτω βιντεοδιαφήμιση του Ουράνιου τόξου. Σημειωτέον ότι, τα χρώματα του ουράνιου τόξου είναι τα κατ’ εξοχήν αγαπημένα χρώματα της Νέας Εποχής, κι αν προσέξετε πλην του ΚΚΕ, υπάρχουν σε όλα τα ελληνικά κόμματα, ακόμη και στην «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΛΕΥΣΗ» της Ζωής. Για να μην γελιόμαστε.

ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ» Η ΟΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ {ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ}

Posted by Φαίη στο Απριλίου 20, 2016 https://averoph.wordpress.com/2016/04/20/%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BC%CF%85%CE%B8%CE%B9-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%89%CE%B8%CE%B5/ καθώς και την ιστοσελίδα αθέατη γνώση.

Η Αθέατη γνώση, ετοίμασε ένα ρεπορτάζ για τους αναγνώστες της, το οποίο αποκαλύπτει την προώθηση της ομοφυλοφιλίας με την άδεια από το Υπουργείο Πολιτισμού μέσω της Ταινιοθήκης της Ελλάδος.

… Η Ταινιοθήκη της Ελλάδος χρηματοδοτείται κατά 25% από Εθνικούς και 75% από Κοινοτικούς Πόρους, ουσιαστικά από χρήματα που πληρώνουν οι Έλληνες πολίτες.

… Η παρακάτω φωτό είναι από την επίσημη ιστοσελίδα της Ταινιοθήκης της Ελλάδος.

φωτό 1

… Η Ταινιοθήκη της Ελλάδος, επιχορηγήθηκε για το 2012 με 84.000€, για το 2013 με 220.000€ και 100.000€ Ε.Σ.Π.Α, και για το 2014 με 63.000€, και σήμερα με κυβέρνηση Σύριζα και εν καιρώ μνημονίου, το Υπουργείο Πολιτισμού δίνει την άδεια να πωλείται ελεύθερα στο κοινό ένα παραμύθι το οποίο έχει ως σκοπό να αφανίσει τον θεσμό της οικογένειας.

… Μετά το φιάσκο και την φασαρία που προκλήθηκε από την πρόσληψη του <<μεγάλου>> <<καλλιτέχνη>> Γιάν Φάμπρ από το Υπουργείο Πολιτισμού, ανακαλύψαμε ότι κάτα την διάρκεια του OUTVIEW (προβολή ταινιών που προωθούν την ανωμαλία) στην ταινιοθήκη της Ελλάδας 14 – 24 Απριλίου 2016 θα πωλείται ένα εικονογραφημένο βιβλίο με παραμύθια το οποίο τιτλοφορείται: «Η Αλίκη κοιτάζει τον καθρέφτη» κάτι αντίστοιχο με τον τίτλο του    ΤΙ ΕΙΔΕ Η ΑΛΙΚΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΚΑΘΡΕΠΤΗ του εγγλέζου συγγραφέα Λούις Κάρολ και απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας.

Φαντάζεστε τι θα βλέπουν τα παιδιά μέσα από την παραλλαγμένη πραγματικότητα των γκαίη συνανθρώπων μας

Φαντάζεστε τι θα βλέπουν τα παιδιά μέσα από την παραλλαγμένη πραγματικότητα (τον σπασμένο καθρέπτη) των γκαίη συνανθρώπων μας

… Είναι ένα παραμύθι που μιλάει για μια μικρούλα που βρίσκει την αγάπη την χαρά και την ασφάλεια, βρίσκει δηλαδή την οικογένειά της σε ένα ζευγάρι gay ανδρών που την αγαπούν «άνευ όρων».

… Το δεύτερο βιβλίο, όπως αναφέρει το μπλόγκ «Οικογένειες Ουράνιο Τόξο» έχει σαν γενικό τίτλο το «Μικρές Οικογενειακές Ιστορίες» και απευθύνεται σε εφήβους και ενήλικες. Το αποτελούν τρία διηγήματα ένα που έγραψε ο Αύγουστος Κορτώ και δύο της Στέλλας Μπελιά. Το πρώτο διήγημα – του Αύγουστου Κορτώ – έχει τίτλο «Εμείς-οι-πέντε».

… Πρόκειται για μια επίσης τρυφερή ιστορία μιας μικρούλας που μεγαλώνει σε μια οικογενειακή «κολεκτίβα» και ήρθε στον κόσμο ως το παιδί δύο λεσβιών και δύο gay ανδρών.

Να που ΄φτασε η ώρα και για τα σεξουαλικά κιμπουτζίμ της ΠΑγκοσμιοποίησης!

Να που έφτασε η ώρα και για τα σεξουαλικά κιμπουτζίμ της παγκοσμιοποίησης!

… Υπεύθυνοι για αυτό το νεοταξικό εξάμβλωμα είναι η Μ.Κ.Ο «Οικογένειες Ουράνιο Τόξο» που αφού «έφαγαν πόρτα» από όλους τους εκδοτικούς οίκους, εξέδωσαν το βιβλίο με την συμβολή του Νικόλα Λαιμού.

Εκδόσεις Ουράνιο Τόξο η νεοταξίτικη αποστολή εξετελέσθη επιτυχώς

Εκδόσεις Ουράνιο Τόξο “η νεοταξίτικη αποστολή εξετελέσθη επιτυχώς, over”.

… Η προώθηση του παραμυθιού, όπως προαναφέραμε θα πωλείται στην «ταινιοθήκη της Ελλάδας» η οποία χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Πολιτισμού και βρίσκεται υπό την αιγίδα του.

… Παρακάτω βλέπουμε φωτογραφία από ένα συνέδριο των Οικογενειών Ουράνιο Τόξο <<Η Αγάπη Δημιουργεί Οικογένειες>> σχετικά με την παιδουιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια που διεξήχθη φέτος τον Φεβρουάριο με καλεσμένη την Αναπληρώτρια Υπουργό Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου και την Βασιλική Κατριβάνου από τον Σύριζα.

Το εισηγητικό επιτελείο. Όλα έτοιμα για την υιοθεσία παιδιών που θα αποφασίζουν τα ίδια ποιον θα επιλέξουν για μπαμπά και μαμά μεταξύ των ισότιμων συντρόφων ομοφυλοφίλων και λεσβιών

Το εισηγητικό επιτελείο. Όλα έτοιμα για την υιοθεσία παιδιών που θα αποφασίζουν τα ίδια ποιον θα επιλέξουν για μπαμπά και μαμά μεταξύ των ισότιμων συντρόφων ομοφυλοφίλων και λεσβιών

Φυσικά κανείς ψυχίατρος δεν μπορεί να τους σταματήσει χωρίς να δυσφημιστεί και κατηγορηθεί ως άσχετος με την εξέλιξη της ψυχιατρικής  αν πει Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ είναι διαστροφική παρέκκλιση του Νόμου της Φύσης αλλά και των Νόμων του Θεού. Φίδι που τον έφαγε.

… Παρακάτω παρακολουθείστε το διαφημιστικό σποτάκι για τα βιβλία της οργάνωσης «Οικογένειες Ουράνιο Τόξο» τα οποία θα πωλούνται από την Ταινιοθήκη της Ελλάδος.

http://https://www.youtube.com/watch?v=uW6s2C_xVa8

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.