Καθηγητής Adriano Sagatori: Ο Μακρόν είναι ομοφυλόφιλος, ψυχοπαθητική προσωπικότητα και διεφθαρμένος από τους Rothchild.

“Macron est un homosexuel et un psychopathe tres dangereux pour la France. Macron est corrompu par les Rothschild. Il doit etre stoppe.Analyse detaillee sur la personnalite de Macron”.

“Πρέπει να τον σταματήσει κάποιος”, λέει σε μια λεπτομερή ανάλυση της προσωπικότητας του Μακρόν η οποία αναφέρεται και στο πιο κάτω βίντεο.

Από την συνέντευξη του καθηγητή είναι εμφανές ότι οι παγκοσμιοποιητές ερευνούν, ψάχνουν, τεστάρουν, συμβουλεύονται ακόμη και ψυχολόγους, κοινωνιολόγους και ψυχοτεχνολόγους ποια είναι τα κατάλληλα πρόσωπα με περίεργη, ιδιόρρυθμη ζωή και με πιθανές ηθικές κηλίδες ώστε να τους κρατούν στο χέρι και να τους αδειάζουν εύκολα όταν αρνούνται να υποκύψουν στους εκβιασμούς τους ή πάψουν να τους χρειάζονται βγάζοντας στη φόρα τα σκάνδαλα και τις αμαρτίες τους.

Η γνωστή σιωνιστική μέθοδος για να ελέγχουν τους πολιτικούς και τελικά τους λαούς, οι οποίοι εύκολα παρασύρονται εκτός από την προπαγάνδα των ελεγχόμενων από τους σιωνιστές ΜΜΕ και από τις αποκαλύψεις ηθικών σκανδάλων που αφορούν διασημότητες και πολιτικά πρόσωπα.

Ευαγγελάτος Γεώργιος


Leave a Reply

Your email address will not be published.