ΔΕΙΠΝΟΝ ΜΕΓΑ. Μέρος 2ο

Πέρασαν 3 μήνες, το γεγονός είχε σχεδόν ξεχασθεί από τους απλούς πολίτες οι οποίοι άτυχοι όπως πάντα λόγω πτώχειας και άδειας τσέπηςαλλά και ταξικής ασημαντότητας, δεν συμμετείχαν.

Η ελίτ όμως όχι μόνο δεν είχε ξεχάσει την φανταστική εμπειρία αλλά πολλοί και πολλές συζητούσαν και σιγοψιθύριζαν πότε θα επαναλαμβανόταν το ΜΕΓΑ ΔΕΙΠΝΟ. Ο Μπρούκλης φυσικά είχε αποκτήσει εκατοντάδες φίλους και όχι μόνο τον προσκαλούσαν σε κάθε κοινωνικό γεγονός αλλά πολλοί τον ρωτούσαν με αγωνία και έντονη ανυπομονησία αν θα επαναλαμβανόταν η δεξίωση και πότε.

Τέλος ήρθε η ημέρα και οι πρώην καλεσμένοι έλαβαν την πολυπόθητη πρόσκληση. Κι όχι μόνον αυτοί. Μέσα από τον τύπο και την τηλεόραση καλούνταν κάθε πολίτης και πολίτιδα στην δεξίωση που τούτη τη φορά θα λάβαινε χώρα σε ένα κλειστό στάδιο χωρητικότητας 30.000 θέσεων. Σε υποσημείωση της πρόσκλησης αναφερόταν ότι ο κάθε άνδρας και γυναίκα που θα δεχόταν να συμμετάσχει θα μπορούσε να φέρει τον σύντροφό του/της και οποιοδήποτε αγαπημένο (μετην ερωτική εννοούσε έννοια) κατοικίδιο και μη ζώο, ήθελε. Απαγορευόταν αυστηρά να φέρει κάποιος ή κάποια παιδί ή έφηβο κάτω των 18 ετών.

Σαν να αναβίωναν τα παλιά Σατουρνάλια

Περιττό να πούμε ότι στην τεράστια αυτή δεξίωση όχι απλώς συμμετείχαν 30.000 προσκεκλημένοι αλλά μαζί με τα βιτσιόζα κορίτσια και αγόρια του Μπρούκλη ο αριθμός των συμμετεχόντων ξεπερνούσε τις 40.000.

Στον εισαγωγικό πρόλογο ο πολυεκατομμυριούχος Μπρούκλης τόνισε την ευκαιρία που τους έδινε για μια ακόμη φορά να απολαύσουν ερωτικά κάθε ίνα του σώματός τους άνδρες και γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου, ρώματος, εθνότητας και θρησκευτικού δόγματος, αλλά τώρα πλην των ερωτικών εργαλείων που ήσαν εκατονταπλάσια, επιμελώς τοποθετημένα στις τέσσερις γωνιές του γηπέδου, θα μπορούσαν να απολαύσουν και τις κτηνοφιλικές τους προτιμήσεις με όποια ζώα, κατοικίδια  σκυλιά, γάτες, κουνέλια, άλογα, γαϊδούρια, ψάρια και μη κατοικίδια, όπως φίδια, πίθηκους,  σκίουρους,  πάνθηρες, τίγρεις, ελάφια κι ό,τι άλλο ζώο είχαν φέρει για να ικανοποιήσουν τις αρρωστημένες φαντασιώσεις τους αλλά και να προβούν σε όποιες διεστραμμένες πράξεις σύμφωνα με τις σεξουαλικές προτιμήσεις τους, επιθυμούσαν.

Κάθε είδους διαστροφή γινόταν σε ομαδικό πλαίσιο

Μόλις τέλειωσε τον εισαγωγικό του λόγο και χαιρετισμό, το πλήθος  αλαλάζοντας από ενθουσιασμό  έπεσε με τα μούτρα στις γευστικές υπερβολές και στις λάγνες, σεξουαλικές, μέχρι διαστροφικού τύπου διαχύσεις και ακρότητες. Έβλεπες γυναίκες να ηδονίζονται εισάγοντας φίδια ή ψάρια ζωντανά στον κόλπο τους, άλλες να συνουσιάζονται με άλογα, άνδρες να βατεύουν κάθε είδους θηλυκά ζώα και να βατεύονται πρωκτικά από σκυλιά, πιθήκους, ακόμη και λιοντάρια. Ολόκληρο το γήπεδο είχε μετατραπεί σ’ έναν γιγαντιαίο βρυχώμενο γαμηστρώνα.  

Και τούτη τη φορά ο οικοδεσπότης δεν συμμετείχε·απλώς έφαγε κάτι από το λουκούλλειο γεύμα που παρείχε στους συνδαιτυμόνες του και καθισμένος στην εξέδρα των επισήμων, παρακολουθούσε θλιμμένος και με απλανές βλέμμα τις σκηνές ομαδικών οργίων σαν να επρόκειτο για  νέα σατουρνάλια, που επαναβίωναν μπρος στα λυπημένα, μελαγχολικά μάτια του.  

Γύρω στις πέντε το πρωί έφυγαν και οι τελευταίοι προσκεκλημένοι αφήνοντας πολλά τραπέζια και καρέκλες σπασμένες, αναποδογυρισμένες, ακόμη και καμένες. Μια διαπεραστική μυρουδιά ιδρώτα, ανθρωπίνων εκκρίσεων ανάμεικτων με αρώματα και καιόμενο πλαστικό, διαχεόταν στον κλειστό, μη αεριζόμενο ως την ώρα εκείνη, χώρο. Είχε κανείς την εντύπωση ότι δεν επρόκειτο για δείπνο αλλά για ποδοσφαιρικό αγώνα στον οποίο οι αντίπαλες ομάδες και οι φίλαθλοι τους, συνεπλάκησαν μέχρι τελικής κατάρρευσης.

Κι αυτή τη φορά οι δυνάμεις καταστολής και δήθεν προστασίας του πολίτη και των ηθών, δεν παρενέβησαν για τους γνωστούς λόγους. Μεταξύ των αστυνομικών μάλιστα λεγόταν ανάμεσα σε κουτσομπολιά και κρυφόγελα ότι ο διοικητής της γενικής ασφάλειας είχε συμμετάσχει στο Δείπνο συνοδευόμενος από έναν τεράστιο σκύλο ράτσας Μολοσσού. Για πρώτη πάντως φορά κάποιοι εκ των ηγετών της αστυνομίας έθεσαν το πιο κάτω ερώτημα: «Ως πότε αυτός ο παράξενοςεκατομμυριούχος στηριζόμενος στο άφθονο χρήμα που διέθετε, και δωροδοκώντας, θα έπαιρνε άδειες για να διοργανώνει τέτοια ξεδιάντροπα ομαδικά όργια σε δημόσιο χώρο;»

Κάποιοι από τους ανωτέρους με πιο αυστηρή ηθική συνείδηση, άρχισαν να ψάχνουν τρόπους για να τον εμποδίσουν να κάνει την επόμενη κίνησή του.    

Και η ευκαιρία να τον αποτρέψουν με το σκληρό ή το μαλακό, δεν άργησε να έρθη. Τούτη τη φορά μάλιστα ο Μπρούκλης παρουσιάστηκε σε κάποιο απλό αστυνομικό τυχαίου τμήματος και ζήτησε την άδεια για να προσκαλέσει σε δείπνο όποιον κόσμο ήθελε να παρευρεθεί στο Ολυμπιακό στάδιο των Αθηνών με την εξής προϋπόθεση: Μπορούσαν να συμμετάσχουν όποιες οικογένειες ήθελαν μαζί με τα παιδιά τους ανεξαρτήτως ηλικίας. Απαγορεύονταν τώρα τα κάθε είδους ζώα κατοικίδια και μη.

Έκπληκτοι οι αστυνομικοί τον ρώτησαν, «πως έχετε το θράσος να μας ζητάτε άδεια για να διοργανώσετε ένα τέτοιο πανηγύρι για 80 με100.000 άνδρες γυναίκες και παιδιά όταν η φήμη σας για τα όργια των δύο προηγουμένων δείπνων έχει ξεπεράσει τα όρια και της πιο διεστραμμένης φαντασίας; Έχετε παραβεί κάθε έννοια του νόμου περί Δημοσίας Αιδούς».

Η απάντηση του πολυεκατομμυριούχου τους άφησε άναυδους: «Όχι μόνο έχω το θάρρος αλλά και ζητώ από τη Γενική Ασφάλεια να με συνδράμει ώστε να μην συμβεί κανένα ατύχημα αφού προσκαλώ και μικρά παιδιά. Και αν εσείς δείτε να παραβιάζω τα χρηστά ήθη και τους νόμους περί δημοσίας αιδούς μπορείτε να με συλλάβετε παραχρήμα με την αυτόφωρη διαδικασία».

Έτσι πήρε την άδεια να διοργανώσει τη μεγαλύτερη φιέστα-δείπνο που έγινε ποτέ σε ένα στάδιο των 80.000 φιλάθλων.       

1 σχόλιο

  1. Βρώμικα, σιχαμερα, χολερικα, εμετικα πραγματα που μας γυριζουν τα εντερα!!!! ντροπη και αισχος!!! πολυ ανωμαλια και βρωμια υπαρχει στην κοινωνια!!! Παιδοφιλια και κτηνοβασια πρεπει να τιμωρουνται με τσεκουρι και με φωτια!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.