ΔΕΙΠΝΟΝ ΜΕΓΑ. Μέρος 1ο

Κάποτε ήρθε στην Αθήνα ένας εκατομμυριούχος ελληναμερικανός,  Μπρούκλης όπως τον όνομαζαν. Και επειδή όλοι τον προσφωνούσαν από ζήλεια και φθόνο με το παρατσούκλι «πιατά», (σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες λεγόταν πως ξεκίνησε την καριέρα του πλένοντας πιάτα σε greek restaurant), τυχάρπαστο  που πλούτισε, αποφάσισε να καλέσει όλη την αφρόκρεμα της πόλης, πολιτικούς, ακαδημαϊκούς, καλλιτέχνες, πλούσιους επιχειρηματίες και εφοπλιστές, στέλνοντας πρόσκληση ιδιαίτερα σ’ αυτούς που τον κουτσομπόλευαν  και τον δυσφημούσαν για να εξοικειωθούν μαζί του και να κατανοήσουν σουν πόσο άδικο είχαν με όσα πισώπλατα του ‘σουρναν.

Φυσικά ποιος μπορούσε να αρνηθεί τη συμμετοχή σε ένα πλούσιο τσιμπούσι όπου θα καλοπερνούσαν και θα είχαν μιαν ευκαιρία ν’ ανανεώσουν τις κοινωνικές τους επαφές και ν’ αναπτύξουν νέες γνωριμίες και σχέσεις;

 Σε ένα από τα κεντρικότερα ξενοδοχεία της πόλης, στην αίθουσα των δεξιώσεων, ο πολυεκατομμυριούχος Μπρούκλης συνάντησε την κοσμική ελίτ και πριν από το δείπνο τους είπε με ένα απόκοσμο θα έλεγε κανείς, βαθύ ηχόχρωμα στη φωνή τούτα τα πιο κάτω λόγια λόγια.

«Όπως θα ξέρετε οι περισσότεροι, έρχομαι από μακριά, από τη χώρα των ευκαιριών και εφόσον αποφάσισα να μείνω για πολύ καιρό στην πόλη σας, σκέφθηκα να γνωριστούμε και να γίνουμε καρδιακοί φίλοι με όσους από σας το επιθυμούν. Για να σας δώσω μάλιστα μια ευκαιρία εξοικείωσης μεταξύ μας σκέφθηκα να σας κάνω την πιο κάτω έκπληξη».

Με μια κίνηση του χεριού του, έδωσε εντολή στο υπηρετικό προσωπικό και αμέσως γέμισε η αίθουσα με γυμνές υπάρξεις, καταπληκτικές σε ομορφιά κοπελιές, τσίτσιδες, πρόθυμες για όλα αλλά και νεαρούς, πανέμορφα παλληκάρια, με καλογυμνασμένα σώματα, πραγματικά μοντέλα κλασικής ομορφιάς. Αρχαίοι θεοί του ελληνικού Πανθέου, έτοιμοι για κάθε ομοφυλόφιλο και ετερόφυλο ερωτικό σκέρτσο.

Πανέμορφα κορίτσια πρόθυμα  για όλα

«Κυρίες και κύριοι, φίλες και φίλοι μου» ακούστηκε να λέει, «είσαστε ελεύθεροι να νιώσετε οποιαδήποτε ευχαρίστηση, ηδονή και απόλαυση εκτός από τη γευστική που θα επακολουθήσει. Βλέπετε το πιο όμορφο και αναγκαίο όργανο στον άνθρωπο δεν είναι οι γευστικοί κάλυκες της γλώσσας και το στομάχι, αλλά το κάτωθεν του στομαχιού εργαλείο είτε το προέχον είτε ο υποδοχέας αυτού. Ιδού λοιπόν μην αφήσετε καμία ερωτική φαντασίωσή σας απραγματοποίητη. Δοκιμάστε κάθε όργιο και σεξουαλική παραλλαγή ή παρέκκλιση έχετε ή είχατε ποτέ στο μυαλό σας, άνδρες και γυναίκες. Οργιάστε σε ένα πλαίσιο απόλυτης ελευθερίας και ψυχοσωματικής χαλάρωσης και ευωχίας. Από σας εξαρτάται βέβαια να είσαστε την επομένη μέρα διακριτικοί και εχέμυθοι όσον αφορά την αποψινή βραδιά την οποία αφιερώνω αποκλειστικά σε σας». 

Καλογυμνασμένα ανδρικά κορμιά πρόθυμα για όλες τις ορέξεις των προσκεκλημένων

Αρχικά οι συμμετέχοντες έμειναν έκπληκτοι, διστακτικοί κι αμίλητοι, σιγά-σιγά όμως με την προκλητική συμπεριφορά των γυμνών αγοριών και  κοριτσιών, χαλάρωσαν και συμμετείχαν άνδρες και γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικίας, σε κάθε λογής όργιο που θα μπορούσε να φανταστεί κανείς.

Σε πολύ λίγο διάστημα η τεράστια αίθουσα του ξενοδοχείου έγινε ένας χώρος όπου γυμνά κορμιά ανεξαρτήτως ηλικίας, επιδίδονταν με ερωτικούς στεναγμούς και λάγνους μυκηθμούς σε ομαδικά και εξατομικευμένα ερωτικά βίτσια που κανένας από τους συμμετέχοντες δεν είχε ποτέ ως τότε διανοηθεί να εφαρμόσει και μάλιστα κάτω από το βλέμματα των υπόλοιπων ευυπόληπτων, υψηλόβαθμων προσωπικοτήτων της αθηναϊκής πολιτείας.  Σε μια γωνιά της αίθουσας είχε προνοηθεί να υπάρχουν πάσης φύσεως ερωτικά εργαλεία από μαστίγια και αλυσίδες, μέχρι δονητές σε πλήρη αφθονία. 

 Εκείνο το μοναδικό βράδυ, δεν υπήρξε ουδείς ανικανοποίητος και δυσαρεστημένος στην πιο απίθανη δεξίωση που βρέθηκε η αθηναϊκή ελίτ. Έφαγαν του σκασμού καταπληκτικά εδέσματα, γουρουνόπουλο της σούβλας, σπληνάντερο, ροσμπίφ, γαλοπούλες, κοτόπουλα, αρνάκια, χαβιάρι, σολομοί, τόνοι, ροφοί, τσιπούρες και λαβράκια, αστακοί και γαρίδες.  Τα πιο τροφαντά εδέσματα και γλυκίσματα έδωσαν το παρόν και αθροίστηκαν ατάκτως στις κοιλιές όλων των παρευρισκομένων.

Πάνω από τις γευστικές απολαύσεις όμως, οι καλεσμένοι ένιωσαν έως του μυελού των οστέων τους κάθε μορφής οργασμική εκτόνωση, και την ηδονή που προσφέρει η σεξουαλική παραλλαγή και η διαφοροποίηση από τα συνηθισμένα καλούπια και τις ηθικές δεσμεύσεις τις οποίες εκείνο το αλησμόνητο βράδυ, ολοπρόθυμα κατάργησαν . Έφυγαν τρεκλίζοντας, μισομεθυσμένοι και ξεθεωμένοι, αλλά απόλυτα ικανοποιημένοι.

Ελάχιστοι παρατήρησαν πως ο οικοδεσπότης, ο άρχοντας διοργανωτής της ερωτικής και γευστικής αυτής πανδαισίας ήταν ανεβασμένος σε ένα τραπέζι το ψηλότερο της αίθουσας, και στοχαστικός, μέχρι λυπημένος, έφαγε ελάχιστα ενώ  παρακολουθούσε αμίλητος, τα δρώμενα χωρίς να συμμετέχει.  

Την άλλη ημέρα ο τύπος, τα κανάλια δεν είχαν άλλη κύρια είδηση από το ΜΕΓΑ ΔΕΙΠΝΟ πουδιοργανώθηκε στο κέντρο των Αθηνών. Η πόλη αναστατώθηκε, τα κουτσομπολιά έδιναν κι έπαιρναν. Οι αρχές, η αστυνομία, έκανε αλλεπάλληλες συσκέψεις για το πώς θα χειρίζονταν την υπόθεση αλλά και με ποιο τρόπο θα προστατεύονταν τα χρηστά ήθη των πολιτών κ.λπ. κ.λπ. Όμως δεν ελήφθη καμία απόφαση γιατί αρκετοί από τα υψηλά ηγετικά στελέχη της αστυνομίας ήταν οι ίδιοι συμμετέχοντες στην «δεξίωση» και γνώριζαν εξ ιδίας πείρας, ότι τίποτα κακό δεν συνέβη, εφόσον όλοι από κοινού αποφάσισαν να δοκιμάσουν το ποτήριον της λαγνείας και της ηδονής, να το γλεντήσουν μέχρι εξαντλήσεως και να ικανοποιήσουν τα άπειρα απωθημένα τους μέχρι τελικής πτώσεως.   

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.